grillkväll i vackra Karen

Hello peeps. Jag har nu håltimme och chillar med Mandolf. Jag ska pimpa mig lite och sen i eftermiddag ska jag och min boardinggrupp åka till Heléne och grilla oxfilé. Det blir nirr!

Här sitter Mandolf och bara myser...........

Kommentarer
Postat av: Klara

Hej! nu är de så att jag ska till Kenya över jul och skulle järna vilja ha lite tips på vad man kan hitta på i kenya! Läste att du hade flyttat dit så tänkte att du kanske kunde hjälpa mig? :)

Vi ska bo på Kaskai beach hotel som ligger Diani beach :) Hur är shopping,safari och fester osv..? :) skulle bli jätte glad för svar!!

2011-10-27 @ 21:07:55
Postat av: Amanda

Hej Klara!

Vad roligt! Safari är ju alltid en klassiker om man åker till Kenya och är häftigt att ha sett alla djur i Masai Mara som det heter, därmot är det långt ifrån Mombasa dit ni ska bo, man behöver flyga därifrån eller en lång bussresa eller tåg.

Jag bor i Nairobi och här finns det olika shoppingcenter och mycket man kan göra. Men jag har bara varit en vecka i Mombasa så jag vet inte så mycket om det. Men snorklingturer är alltid roligt, annars är Daini fint som det är och populärt därför är festerna bra, speciellt under julen då det är högsäsong. Vi gick ut till klubben 40 Thieves, den var väldigt bra, där är majoriteten turister! hur länge ska ni vara borta?

2011-10-27 @ 22:51:51
URL: http://amandathebest.blogg.se/
Postat av: Klara

hej! vi ska vara där från 21 dec, till 5 januari :)

Safari är en sjävklarhet att vi ska på och snorkla, vi får hoppas på att de är bra shopping i Mombasa också.. Annars får vi se till att ta oss till Nairobi! Ska försöka leta reda på 40 Thieves, party kring nyår är ett måste, haha! Tack så mycket för svar! :D

2011-11-06 @ 19:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0