ett dygn med lite sömn.

Hej!
Gårdagens utgång var galet rolig!! Vi drog Qué Pasa som vanligt levererade! Vi träffade massa roliga och hade allmänt bra. Tog med mig kameran också så snart ska det laddas upp bilder!!!!

Däremot väntade en tidig morgon, frukost 6.30 för att sedan åka till Lake Magadi och bada i varma källor. Det blev en lång bussfärd på en kass väg. Sedan blev det ett stopp med en guidad tur på en plats där det fanns massa arkeologiska fynd från Homo Erectus.. hehe, jag tycker det var fett kefft.
Sen när vi åkte vidare sista timmen och kommer fram får vi hör att det är STÄNGT! Det hade regnat för mycket så det gick inte att komma till källorna. Asså WTF?! Vi hade alltså åkt i flera timmar utan att komma till nått... Vi stannade och åt lunch som var pasta sallad och åkte sedan ner till sjön och naturvetarna tog några ph-prover till deras lektion. Sen var det bara att vända hem igen. Kom hem efter 18-snåret. 11 timmar för att äta pastasallad på en plasttallrik ute i buschen...

När vi kom tillbaka till skolan hade vi 10 minuter på oss att dra en dusch och byta om för att sedan sitta barnvakt hos några kompisar som i grunden är Hannas mammas jobbarkompis. Det var jag, Hanna, Malin och Felicia som åkte dit och där tog vi hand om lilla Paul. Plus att vi åt asgod mat som Patrik laga som är kock, kolla på film, åt massa godis och myste allmänt! Det var riktigt soft att vi mingla runt själva i deras skitfina lägenhet!


Bilder från Lake Magadi idag. Tagna av Lovisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0