Vem styr?!

Hej!!! Partynatt.... på Simba, vi bestämde oss för att dra ut 5 min innan bussen gick, men det var sjukt kul!!! Jag styr efterfest :))))) Vi flörta med spanjorer, jag är grym på español, sen dansa vi massa, det var superkul!!! Snart kommer mikolka och snor min smirre... Jag skypear med Manda, hon är fett snygg...  Klädd i diplomis-tröja.
Jag litar på att manda också kommer och kollar på OC med mig!!!! här är stillbilder på skirre.


Kommentarer
Postat av: julia

hur kom du på att du ville åka till kenya och plugga och vilka andra länder hade du tänkt? och vart hittade du att du kunde åka, vilken sida och så? :DD

2011-09-18 @ 17:44:59
Postat av: Amanda

Hej hej!

Jag kom på detta i sista sekund och hittade skolan samma dag som jag senare på kvällen skickade in en ansökan. Jag hittade även att det fanns lediga platser i en skola i Fuengirola, Spanien så jag skickade in en ansökan dit med. Anledningen till att jag sökte var att jag tyckte Sverige var så boring, det hände inget nytt plus att min kompis skulle åka till London och då fick jag panik att hon skulle ha kul och inte jag. Jag sökte bara runt på internet på svenska utlandsskolor och hittade de skolor med svensk läroplan där man slipper gå om ett år. :)

2011-09-18 @ 22:12:58
URL: http://amandathebest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0