ågestadag.

Heeej!
Idag var vi i Ågesta med klassen, det var faktiskt roligt! Men pisskallt. Haha jag läääängtar tills bilderna kommer, men dom kommer vara hemska!!
Imorgon har jag spanska prov och det gick lite halv sådär med att plugga, men nej nu ska jag sleeepa!
hejjdå på er gulllliiisar!

jag rimmar på från undergroundnivå.

Heeeeeeeeeej!
jag är fett glad! men jag borde nog gå o sova snart för imorgon måste jag gå upp tidigt för vi ska till Ågesta ned klassen o leka hela dagen!
Jag har inte pluggat ett piss idag som jag lovade mig själv... Tusan i gatan.

PUUUUUUUUUUUUSSS

Hahahaha så jävla skön brud!


estetfekke

Jag har precis kommit hem från min kompis som hade lite feeekkke, det var najs! Inte för att jag kände någon men ändå! fick skjuts dit och blev hämtad så det var soooooft! jag skulle egentligen ha publlicerat det här inlägget innan jag åkte men det gick lite såådääär....


en kall dag på stan

Heeej :) Idag var jag och shoppa i stan med min pappa och syster, det var inget att rekomendera alla ville gå till så olika ställen. Sen fika vi på Café 60, men fyyfan va sunkigt det var åker aldrig dit igen om inte det blir en akut nattfika. Jag kollade mest på saker som jag ska önska mig i julklapp, hittade en bra plattång, en mössa, en termos och underställ. Det ända jag köpte var:

En mysig kofta från H&M 249:-

Basic strumpor från H&M 79:-??

omhoppning-km

Här är en video när jag rider omhoppningen i KM med min häst Kloffe som jag kallar honom. Jag kom tvåa så jag är supernöjd och jag var faktiskt den enda som tog den snäva svängen efter jag hoppa morotshindret, lite nöööjd sådär, hehe. Det gick inte att få ljud så jag la till en låt istället blir så beigt när det är helt tyst. Nu ska jag till en kompis måste dra, ciaooo!
Btw, hindrena ligger bara på 1 m, man fick inte välja höjd alla red samma. Men det passa bra!

bloggmaster here

Jag försöker ladda upp ett videoklipp men min data har en sjukdom. Nu ska jag sova sen imorgon blir det tre lektioner för min del, jag skippar naturkunskap och åker till globen och kollar på min kompis som ska tävla i hästhoppning!! WOHOO!
Det är faaan najs med snööö och jag har druckit massa lingonglögg idag, hihihihihi


we gonna party like its the end of the world

Tjaaa cooling! Allt är toppen bortsett från att jag håller på att slå sönder min data i bitar. Jag kom också precis hem från basketfeeeeeesten! Nu ska jag ge stänga av skiten innan jag avlivar äckeldatan, men ska först ladda ner lite låtar, sen soooova fettt najjjs. Annars har jag varit i skolan och ätit köttfärssås och spagetti, k. Sen åkte jag till foris och träffa kaaajsaaaman. Neej godnatt.

ÅÅh här är några av mina favvisar från Venezuela. På påsken då jävlar ska jag tillbaka!!!

Hahaha fast jag vill inte tillbaka och träffa den där grabben... Haha han var verkligen hatad av alla speciellt mig för hans fula dans och peddo-personlighet!

godnatt söndag

Jag har tävlat KM i hoppning med min söta pooollis idag och vi kom tvåa, jag är jättenöjd med ritten och jag kommer lägga upp en lite filmis här också ;))))
Nu på kvällskvisten har jag varit över hos min BFF och chillat med läxor..
Nu borde jag sova, men jag ska kolla på dirty dancing 2, killen där är så... men typ charmig.


lördag!!

Tjeeena! var med syrran idag på hästtävling o hon sög! därför ska jag visa vart skåpet ska stå imorgon då jag ska rida KM!
Nu ska jag käka sushi sen vill jag hitta nått party ikväll plus kanske träffa alma! :D

Ojj ojj kollage var längesen, jag har ingen insperation på kläder så det får bli lite base...


spanish rules!

efter en trip till Venezuela började man fastna på massa låtar och jag tycker dom är sjukt najs! Kanske bara för dom som kan lite spanska dåraa, men här har ni lite tips iallafall!
Don Omar ft. Lucenzo- Danzo Kuduro

Juan Magan-Maria Maria

Chino Y Nacho- Mi niña bonita

Demarco- She can't wait (hörde inte den i V. men får lite samma feeling)

Pitbull-Maldito Alcohol

Nu orkar jag inte ladda upp fler! ;)

k

Tja fan!
mejlade precis jimmie åkesson bäst för honom att han svarar!!!!
Nu ska jag gå o sovaaaa, imorgon ska jag upp tidigt och följa med min syster på hopptävling till södertörn!!
Förresten jag hade två redovisningar idag i skolan utan att få dampgarv, fett med nöööjd!
Ciao amigos!

Underneath

Heeeejjjj! jag suger på att blogga, jag ska skärpa mig på dirreeeeenn. Men nu ska jag mejla in en äckliga läxa sen ska jag kirra värsta klädkollagen och ladda upp bilder och vara allmänt skoj tjej. Jag har fett med träningsvärk om det skulle vara nått att lägga i careboxen. SSSSSSSSSSAAAAAAAAJK.ÄBÖKLGHZFKÖLÄ

wooohooo jag som världens coolaste windsurfare!

jag avlider

jag pluggar äckelnaturkunskap, uuew.
det värsta var att en jävla labbrapport jag satt och skrev hela flyget ner och hemresan tillbaka från venezuela plus natten när jag kom hem, den lämna jag in två dagar försent eftersom jag var bort på inlämningsdagen. Men då kommer biatchen o säger nu när jag lämnar in den att den skulle vara inne för två dagar sen o nu är det försent. GREAAAT! bäst för henne att hon sätter ett jävla mvg på mitt jävla bostadsområde som jag håller på och skriver nu. ciao. nu ska jag slaaaagga. k.

HOME

Ja jag är hemma nu. Usch inte alls kul att komma tillbaka hit.
Har haft den bästa resan någonsin, trodde inte att det skulle bli lika kul som sist, men det blev 10000 ggr bättre!!
Saknar alla underbara människor därnere, men I'll be back! Foton kommer snart.

ja fler kommer sen, framför allt på fb. håll i hatten.


RSS 2.0