världens skönaste grabb.

Heeejjj gullisar!
Nu har tränat basket och ridit och är helt slut! Ska typ städa rummet lite och sen bara chillaaa!
Jag sitter och lyssnar på massa spanska låtar och saknar Venezuela så himla mycket!
När jag går ut gymnasiet ska jag ut och resa ett år och hälsa på alla härliga människorna där nere!

Hahaha, någon som jag saknar är en grabb som heter Gollito, han är så sjukt skön. På dansgolvet kom han alltid fram och dansade porrigt på alla så att dom blev rädda, sen körde han på mig på gatan med sin skateboard då han var ute och åkte i bara kallsonger, han är helt galen när man spelar basket, sen drog han upp mina bikintrosor i rumpan när vi åkte ring efter båten tillsammans, han kommer på massa knasiga lekar att man ska komma så nära varandra som möjligt bara för att han är så pilsk på svenska tjejer. Nejmen, seriöst, sånna här grabbar borde det finnas mer av i Svealand. 
Inte bara att han är skön, han är även världsmästare i Freestyle Windsurfing.  




inga mer prov.

Tjeeenaaa. Nu är livet på topp! Sista provet avklarat idag, fick både mvg i spanska och so, solen skiner, jag åker till göteborg om två dagar. Jaa det är naajs helt enkelt! Dock köpte jag ett dyrt värmeskydd idag som inte ens var ett värmeskydd, jag hatar jävla expiditjävlar som inte har någon koll. Jag ska lämna tillbaka dom då och hoppas att dom inte är lika fittiga som dom på synsam!!!
Nu ska jag åka till stallet och sen ska jag direkt till basketträningen.

Tagg inför Kenyaaaaa.  Snart ska jag boka flygbiljett!!!

P.l.u.g.g.

Nu är jag äntligen klar med engelska talet som jag även spelade om tusen gånger här hemma igen! Nu är det bara datakunskapsprov kvar och engelska uppsats. Så jäkla ovärt om jag inte får mvg på engelska uppgifterna nu för de var komplettering för att jag ska kunna få mvg. Nu ska jag ut och klippa gräset!! Yeeeay

En kväll i Venezuela

Här har ni ännu ett videoklipp jag har från Venezuela i påskas. Det var när vi var vid Beach baren och dansade hela kvällen. Det var så underbart och hela stranden var proppad med folk! Filmen är väldigt mörk så man ser knappt nått, men det är min favoritlåt: Una Vaina Loca-Fuego! Sååå bra!! :D Alla sjöng med och dansade, haha det bästa är i slutet när alla börjar bua åt en brud med silikon i hela asset och börjar dansa i sin stringbikini och tror att hon är så snygg. Seriöst hennes rumpa var stort som ett bowlingklot!

engelska tal som går åt pipsvängen!!!!!

Jag håller på att ta livet av mig, har hållt på att spela in ett engelska tal i över två timmar, när jag inte stammar eller hakar upp mig på ett ord är det kameran som stänger av sig eller slutar filma. Jag laaackar. Ju mer tid som går desto tröttare blir jag. Jag orkar inte öppna med samma hurtiga replik längre och sitta och se så glad ut. Jag har en awesome lördagkväll!!!!!!

Studenten för storasyster

Heeej!
Igår tog min syster studenten så det var firande för henne och jag följde även med henne ut på kvällen då det var studentfest, långt bort! Drottningholm på Ekerö, men det var trevligt! :D
Nu ska jag snart åka till Ingarö och chilla, äta middag och sen plugga, uuuschh...

Hårkontroll!


Tjeeena! De här tabletterna köpte jag igår av en order av min frisör som trodde jag fastnat i ett taggstängsel med mitt hår. Det är så himla risigt så jag hoppas de här tabletterna fungerar, det står att de ska ge näring och stärka hår, naglar och hud. Jag har torrt och slitet hår, skivade naglar och en hud som är lika torr som Afrikas öknar så jag är i behov att något som detta nu!

Jag kan uppdatera om jag märker någon skillnad om några veckor.
Kostade iallafall 169:- på Häslokraft och den innehåller 120 tabletter som räcker i 2 månader. Det är iallafall värt ett försök med tanke på priset!

Hahahahaha

Sitter och kollar igenom ett Venezuela-album. Alltså, det finns nog ingen som förstår hur jävla underbart kul man har det där!! Alla människor är som galna små nallebjörnar! Haha sen hittade jag en video som fick upp ett litet minne. Här på videon ser ni några som kom och spelade massa trummor på eftermiddagen. Då samlades alla i en ring runt och sen var det som en danstävling där alla stog och shakea och om man var dålig kom någon och knuffa bort en, eller så buade alla. Mina kompisar säger åt mig att gå in och dansa, men jag sa att jag suger, vilket dom också hade sett vid det laget... Men ändå så puttade alla in mig i mitten och då kom ett slibbo bakom och börja shakea så då var det lika bra att bara köra galet istället för att bara banga och gå därifrån. Hahaha så jävla pinsamt, mina moves är ingenting i jämförelse med alla Lations..

Här är någon annan tjej jag filma som satte ribban lite högre..

dom andra är iallafall söta!

Hej!
Idag var jag, Fanny och Klara och tog lite fler bilder åt en affär på Karlaplan. Dom vart finare än förra gången iallafall, men dom ska skicka bilderna till oss sen! Sen sa dom att deras kläder skulle publiceras i Elle och Damernas värld, haha inte för att jag tror att det är våra bilder, men lite coolt ändå!
Här är bilderna från förra veckan, jag ser ut som en Al Qai´da bombare, men dom andra är snygga!
 


Tre hääästar nu!!

Mitt liv är uppe i världens plugg-koma. Jag kommer gå under. Idag var matte nationella avklarat iallafall. Imorgon är det Spanskaprov och So-föhör. Ikväll blir det träning och dö långsamt i skolböckerna. Bara några dagar kvar, helt knaaas. Kommer inte se skolan sen på över ett år eftersom jag flyttar till Kenya, shiiit jag är taggad!!! Ska boka flygbiljett i helgen! :D

I helgen fick min häst Rosa ett litet föl! Han är sååå söt! Nu ska man bara komma på ett fint namn, kluuurigt! Ska vara något namn som kanske liknar hans pappa lite som heter Careful!

Några timmar gammal!


tal, waaaaaaaaaaaaah

Jag håller på med ett tal, klockan närmar sig midnatt, jag har inte skrivit klart det, jag kan ingenting och klockan åtta imorgonbitt ska jag framföra det och kunna det utantill. Heja heja mig!
Jag ligger jävligt risigt till!!

fitt-synsam, mongo-häst, bajs-fluga

Vilken vidrig lördag!!!
Det börjar med att jag ska lämna tillbaka mina nya Raybans jag köpte igår på Synsam. Jag köpte storlek large men var inte säker på om jag ville ha den storleken, men sen sa hon till mig att jag kunde köpa dom och bara lämna tillbaka dom om jag inte ville ha dom. Så jag tog hem dom och funderade men kom på att jag ändå ville ha medium och dom finns på Lensway i Forum för bara 900 kronor. Så jag skulle lämna tillbaka dom och köpa nya från lensway, men när jag kommer dit säger hon att det bara är bytesrätt och att jag får välja ett par andra. Jag ger henne en utskällning och säger att hon borde avskeda idioten som sa att jag skulle köpa dom! Så nu fick jag köpa ett par för 1400 och slösade 500 spänn med mina egna pengar. Egentligen är allt fitt-tjuven som tog dom borde avlivas, men det kändes bara så jävla waist alltihop!!
Sen åker jag istället till min häst med världens ångest över att jag ens köpte dom från början och tänker att min polle kan muntra upp mig. Men nej, självklart ska han dampa sönder! jag stog i en kvart på samma ställe där min häst stegrade, sparkade bakut och var allmänt störd. Sen kom Athina och jag kunde gå med henne och hennes häst. När jag åker hem på moppen flyger en geting in mitt öga, död åt honom!!!!

Sååå vilken toppendag!!!!!

Nu har jag iallafall mina äckliga Raybans

fredag i maj

Hejjj!!
Jag har mest chillat ikväll med två fina kompisar vid namn Karro och Lisa. Vi åt middag ute och sen vet jag inte vad som hände. Jag år iallafall allt för mycket chilinötter från Eldorado.


vilka modeller alltså!

Tjenare.
Idag efter skolan gick jag, Fanny, Klara och Vendela till tunnelbanan när en knasig tant kommer ut från en affär och frågar om vi vill vara modeller till hennes nya jackor som fanns i fyra färger. Haha alla fick en varsin färg och sen gick vi runt på Karlaplan och fotade, jag såg säkert helt galen ut, men hon skulle skiska dom till oss och sen lägga upp på hemsidan. Sedan ville hon ta fler bilder nästa vecka, det är lite kuligt.
Annars idag ska jag åka till hästen nu och sen måste jag plugga till företagsekonomiprovet imorgon, men jag tror nästan inte att jag pallar...
Nu är allt skickat till kenya också, passfoton, försäkringar, blodgruppsbevis och passkopior. Det ända som är kvar är att boka flygbiljett. Shit vad läskigt att virra runt helt själv på flygplaster i Afrika eftersom man måste byta plan.


Webbisar...................

Vilken ska jag köpa?

Image 4 of ASOS Bandeau Maxi Beach Dress In Paisley Scarf PrintImage 4 of Miss Sixty Tropical Print Maxi Dress
Image 1 of French Connection Butterfly Print Maxi DressImage 4 of Pepe Jeans Peacock Printed Maxi Dress
Image 1 of ASOS Maxi Dress in Chiffon Floral printImage 1 of Kookai Silk Ditsy Tiered Maxi Dress

Allt löser sig gumman

Hejejejej!
Idag började dagen med Matte NP klockan 8.00, förutom att jag höll på döda min bordsgranne Klara som satt och tugga nötter hela provet gick det väl ganska bra. Sen höll jag min nyhetsbevakning och kirra mvg, det var riktigt skönt!
Sen tågade hela skolan till Zinkensdam där det var fotbollsmatcher i Läroverksfejden mellan Östra Real, Norra Real, Södra Latin & Kungsholmen. Som tur var vann min skola :))))
Efter matchen åkte jag och Klara hem till Fanny. Där var det meningen att vi skulle plugga företagsekonomi, tyvärr blev det inte ett enda tal i hela boken, utan det ersattes med skagenmacka, chokladkaka, middag och godis. Aajaj...

Kaos vid tunnelbanan med alla från skolan.

Brindis och Anna!

Bild från matchen, våran logga ett dollartecken, haha så himla fult!! Och hejarramsor som Alla som inte hoppar är Sosse-svin!!

I Fannys garderob hittade man en rejäl samling med hennes vita blusar, haha helt galet!

regning start på veckan

Tjeeenaaa!
Nu har jag suttit och filat på min nyhetsbevakning, den är skitjobbig!! Jag får paniiik. Nu ska jag iväg på basket istället!
Här är en bild från idag då jag och några i klassen hitta myshörnan långt inne i skolans korridorer där vi satte oss och myste med vårat superheta te!


inte kul med plugg

Hejhejhej. Nu är jag hemma från en weekend på Sandhamn :)
Det är fullt upp med plugg här hemma, kommer chilla ner lite på bloggandet. Har alltifrån Coopertest, Nyhetsbevakning, Matte Nationella och Företagsekonomi B-prov. Sen är det hästar och basket och jag måste kolla lite nätshopping, hehe :)))))

assååååå, jag som ville åka till Peace & Love och nu är alla biljetter till campingen slutsålda. Jävla råttskalleee.


som en pensionär


hejhejehejhehej!
Ååh jag har så tråkigt framför Eurovision Song contest ensam i min stuga, det är typ enda kanalen som finns här! Pappa skulle komma ut idag, men när han slet av hälsenan så han kan inte ens gå så då kunde han inte åka ut. Ännu en natt ensam alltså, men jag klarar det här, massa läskiga ljud, men ändå skönt att man har ett hus för sig själv där man kan ha hur stökigt som helst med ett enormt diskberg, sjunga hur högt som helst och äta massa godis utan att någon påpekar vilken tjockisråtta man är(däremot skulle det behövas någon som sa det för nu känner jag mig som en elefant!)!
Jag orkar inte skriva mer, känner att allt bli så osammanhängande!
Imorgon börjar jag halv 11! lite sovmorgon :)

Första dagen på jobbet!

Hej hej! :)
Idag var första dagen på mitt riktiga jobb genom livet, Westerbergs Livs på Sandhamn. Jag ska bara jobba där denna helg sen börjar jag veckan efter midsommar och jobbar i 6 veckor! Det är helt galet mycket!!! Men det kommer bli så jävla kul ändå, jag älskar den här mysiga ön och alla människor är så trevliga och det är så himla roliga kvällar man kan få till i hamnen. Oj nu kanske det blev knas. Jag mena inte så.
Gotland runt ska tydligen visst hållas på Sandhamn också (en start ska gå ifrån Stockholm), sen gick jag förbi anslagstavlan och såg att Daniel Adams-Ray kommer spela på aftersailen, asnaaajjs, jag ska haffaaa.

Haha last night när jag gick ut helt ensam till hamnen på kvällskvisten!

Ensam och rädd

Jag tycker nog att min nya status förklara läget just nu rätt så bra:

"Förra helgen kom vi hem när det var inbrott, ikväll ska jag sova helt ensam i min gamla och läskiga stuga ute på Sandhamn där det är dimmigt och regnit. Sen att man precis ser att det är fredag den 13:e gör ju bara saken ännu bättre! :)))"

inga båtjävlar!

Amen va tusan i gatan!!
Jag hade bestämt att jag skulle åka till Sandhamn på lördag morgon eftersom jag ska dit och provjobba samma morgon, men nu ser jag att det inte gick någon båt så att jag skulle hinna vara på jobbet till 9.30, alltså måste jag ta sista båten imorgon kväll, och jag slutar skolan klockan 16.10 imorgon så det är bara att packa med sig allt imorgon till skolan. Ensam och rädd på Sandhamn! Det blir kuuuul.... Efter en helg med inbrott är lite plåster på såret också så att säga. 

Truly me

Jaha, idag har jag börjat skolan kl 11 och när jag äntligen slutade vid halv fyra åkte jag in till stan och mötte min syster. Vi kollade runt ett tag i affären och skulle sedan åka till Kungsholmen och möta upp mamma då vi skulle gå på en VIP-kväll med smyckesutställning på Amaranten för märket Truly Me. Men Rebecca fick troubble med sin boyfriend så hon dissade mig och jag åkte dit med bara Mamy. Jag kund som vanligt inte hålla mig från att köpa lite skit ifrån stan, blev en bh och ett läppglans till. 
På smyckesutställningen fanns det massa fint, men jag tyckte allt var för dyrt för min plånbok, hehe. Men Mamma var generös och jag fick välja något jag tyckte var fint. Jag hade jättesvårt att välja men jag tog det här silverarmbandet. Tänkte först välja en berlock med en rosa handväska, men kände att coctailglaset var lite mer partyyy.

Fick alltså med mig en goodiebag hem med massa junk i och såklart smycket med ett smyckesskrin till!
 

/Amanda

livet schteker!


Hur skönt som helst att sitta ute på lunchrasterna nu för tiden. Här är en bild på coolaste Östra-crewet idag!

hej hej hej

Tjena allihopa!
Bloggandet ligger lite nere nu när det är så fint väder, men Maja klagade lite så nu ska du få din bild från gamla stan, haha!
Nej men senaste dagarna har vi suttit ute och ätit glass i gamla stan, jag har ridit ut i värmen och inte pluggat ett skit, livet är på topp!
Eller nja, idag så hade jag varit i stallet och när jag kommer hem så märker jag att jag glömt mina hemnycklar i stallet så då får jag vända och fräsa tillbaka med moppen hela vägen!! Det var lite irriterande, men det är luunchyy.
 
Fina fancyboy och Kläirman vid kajen i gamla stan!

tagga inför np!!

Hej!
Idag fick jag hem två paket, ett från England och ett från China. I can show you tomorrow my friends! Bra med lite engelska inför NP imorgon! Waaaah jag hatar engelska men jag har övat på lite hörövningar och läsuppgifter så nu jävlar i gatan säger jag bara!!
Idag var jag också och tog ett blodprov efter skolan, det var scaryyy.

jävla Fattiglappar

Fasiken!
Jag pratade med stackars Klara vars hus som det blivit inbrott i, det hade snotts en massa smycken, pengar och även hennes mammas datorväska med en jobbdator och anteckningsblock med massa secret information. Jävla fitt-tjuvar!! Dessutom hade dom tagit mina nya Ray-ban solisar, asså jag orkar inte!!!
Men jag ska inte klaga ändå, det är ju tusen gånger värre för Klärens som måste laga sitt hus och som blev bestulna på så många saker. Jag är lite besviken på att tjuvarna inte var kvar på övervåningen för då hade jag tagit kökskniven och kuttat dom!

Rest in peace!

Lördagkvällen!!

Igår. Vilken spårad kväll. Lång berättelse kommer här för den som orkar:
Det började med en mysig middag hemma hos Klara med några tjejer, det var mumsiga hamburgare. Sen beslutade vi oss för att åka till Saltis på lite fest, det var roligt och resten stannar där. Sen fick vi skjuts hem av Elins mamma. Jag, Linnea och Elin skulle sen sova hemma hos Klara. När vi kommer in i huset hör vi lite ljud, vi tror att det var Klaras bror som hade tagit hem en tjej, haha. Sen reagerar vi på hur kallt det var i huset. Klara öppnar hennes föräldrars rum för att kolla om Hugo var där, men då får vi istället syn på att alla lådor är utdragna och att smycken och en väska ligger på sängen. Vi springer ut i vardagsrummet och ser att altandörren är öppen alla får panik och fattar att det har varit inbrott. Jag springer in i köket och bunkrar upp med en varsin kökskniv eftersom vi tror att de sprungit upp på övervåningen när de hörde att vi kommit in. Vi tänkte först gå upp  och kolla övervåningen, men vi var så rädda så vi ställde oss på gatan och ringde polisen. Medans vi väntar på aina går jag och pratar med några randoms som går förbi och berättar vad som hänt, de sa att det hade hänt en massa inbrott i området och sen ser vi att det är ett till fönster som var öppet och att det var krossat. När polisen kommer berättar vi allt och de tar dit en hund som får lukta, men den hitta inte något. Vi står där med varsin kökskniv i handen men poliserna tyckte att det var bra! Poliserna gick upp på övervåningen och kollade att ingen var där utan vi antog att de sprungit ut genom altandörren. Efter att de kollat överallt åkte de igen och vi satt i en timme i köket (enda stället vi fick vara på för att inte förstöra spåren som teknikerna skulle gå igenom idag) där satt vi och mumsa chips fram till glasjouren kom och lagade fönstret. Sen fick vi ju inte sova där så Linnea skulle ta moppen hem  men halkar på gruset så jag höll på att dö av skratt! Istället fick vi alla skjuts hem till Andrea utom jag och Elin som åkte hem till oss själva och sov. Jag kom hem vid halv sex och då gick jag o la mig och sov till 2 på dagen idag.

Bästa bilden.


Den här bilden på dessa snyggingar är ju bara för bedårande vacker. Det var nog en midsommar för gaaanska många år sen. Det är Linn, Viggo, jag, Olle, Terje och Rebecca. Jag är typ snyggast, jävligt tight i min lagom stora buzz lightyeardräkt! Alla sandaler är även en hög trendfaktor!

gotta get down on friday

Hej!!
Idag är det Friiiiidaaay= FUN FUN FUN!
Nej men jag har inga direkta planer, har pratat med lite olika kompisar om att hitta på nått ikväll men jag får se vad det blir! Nu ska jag iallafall laga middag tillsammans med min syrra.
Dagen idag har varit soft, jag moffade taco-lunch, vi kollade på film på engelska och vi fick tillbaka spanska nationella. Jag tycker dom var lite kluriga, men fick iallafall MVG på Muntliga och hörförståelsen, sen fick jag VG på skriv och läs. Det var ok ändå!
Nu har jag även bokat in en tid hos läkaren för att testa vilken blodgrupp jag har. Det är en jäkla massa papper som ska skickas till skolan i Kenya innan man åker så idag har vi även fått betsälla hem lite personbevis på engelska och beställt nya försäkringar!!


hahahahah


klappat och klart

Sorryy!!
Jag har varit usel på att blogga men det har varit så mycket nu med Venezuela precis, nationella, basketen och ridningen och det här med gymnasiet utomlands!
Men nu är allt klart! Den 22 augusti åker jag till Kenya!!!!!!
Kommer nog skriva ett nytt inlägg om skolan snart!
Nu ska jag duscha och sen lovar jag att suuuperblogga i helgen med bilder och grejer!!!

Kommer bli så knaas att bara lämna hela Sverige för 10 månader!!!! Kommer sakna alla bästa kompisarna, familjen och det kommer kännas tomt att få lämna över min häst till syrran! Men va tusan livet försvinner inte!! Det kommer vara värt allt det här för jag vet hur deprimerad jag blir på höst och vinterkvällar!

Antagen!!!!

Det är helt galen! Jag har vetat om ett tag nu att jag blivit antagen till svenska gymnsaiet i Spanien, Fuengirola. Men inatt läste jag även att jag kommit in på Kenya i Nairobi!
HJÄÄÄLP!!! Vilken skola ska jag börja på??????
Spanien:
Nära hem, jag vill lära mig flytande spanska, feststad, värdfamilj. 

Kenya:
Internat, Safari, otrolig upplevelse, häftigt land.

RSS 2.0