helg är najjsss

hejj, jag har precis kollat på männ som hatar kvinnor med mamsen o papsen. det blev lugn kväll ikväll, lite trött efter igår. Igår var det galet, men kul på sina håll :) sandigt och blött var det iallafall. annars har jag ridit idag, en lång uteritt bland alla svampplockare, galoppade i en stor gräshage, myysigt!
nu ska jag kolla ikapp paradise hotel och sova. hmm måste välja min favoritlåt också i musikläxa, kanske ändå trar till med gamla monsoon klassikern, det var en låt jag knarkade förr i tiden.
PUSS
 
GAMMAL BILD. men la upp den för att säga vilken bajskorv du är erica som ska byta basketlag. bläää för dig<3, men bilden är iallafall väldigt rolig, fanny o helena i bakrunden är så sköna!!

rubrik är kul, mkt kul.

hallååå där i stugan!
första dagen i skolan, bläää!
men fick iallafall ett skratt av en kille som skulle stänga en elekrisk dörr. okej det där går inte att förklara. sen geeka jag paradise hotel, åkte till stallet och klappa på pollen och skjutsa hem syrran på moppen. idag på håltimmen köpte jag mina favorit tuggummin, ett tips köp inte dom här! man blir beroende, jag käkade nästan upp hela paketet idag.


det här linnet hade jag idag om du skulle vilja ha det antecknat.
/a.

stadsvandring

hallååå, idag var det andra dagen i skolan o vi stadsvandrade i gamla stan, kul.. men det var okej för man skulle svara på en massa frågor, men ph ringde hennes mamma så googla hon fram allt. sen åt vi donkenlunch i kungsan( jag åt sallad, nyttigprisse) sen åkte jag till nya stallet och tränade hoppning för en helt ny tränare som heter pontus, det gick asbraaa! nu ska jag äta världens godaste vattenmelon, välja kläder till imorgon o ett avnsitt paradise ;)
tog bilder med kameran idag, både kameran o min data har nu daaamp!!



gonaatttt pussss!!!

det var ett tag sen

halllåååå, idag var det första skoldagen! inte så hemtrevligt kan jag ju bara säga! sen flyttade vi hästen till ett nytt stall vid typ saltsjö duvnäs som är jättefint! kommer nog trivas skitbra, känns lite konstigt bara att flytta ifrån ett stall jag har stått med olika hästar med i 5 år. aja nu blir det paradise hotel, äta nått sött ( jag har blivit beroende), sen försöka lägga in tvättade kläder i garderoben så jag håller rent ett tag iallafall på mitt rum. hade panik innan jag skulle till stallet så han ta två bilder så det blir dom som läggs upp, lite småhemska sådär, men aja det var längsen en outfitbild kom upp.

ser ut som en gravid kossa men det skiter jag i, jag lyssnar på anna istället som tkr det är fint att vara tjock.
klänningen är från zara på malta och skärpet köpte jag igår på veromoda, örhängena är från kicks tror jag :)

och här är jag ju också superstilig, ser ut som en tjur som ler :)
/amandaaaa.


when I'm cleaning windows

idag var jag med sosso i forum och vi hade massa o prata om :D jag köpte ansiktsvatten, nitskärp, deo och rakhyvlar, hihi. mitt rum var ju i kaos och då kommer mamma o säger att om jag städar klart mitt rum idag så skulle jag få 500 kr och jag har verkligen rensat ut alla lådor och skåp, dammat, bytt lakan, slängt massa saker och skurat o damsugit golvet. och nu ska jag få min kosing!!! fett glaaad, jag som alltid fick 20 kr i städpeng när jag var liten och nu har jag tänkt på att jag aldrig får en enda krona när jag städar ( uiförsig har jag nog bara städat klart mitt rum några ggr i mitt liv), men idag var mamma snäll!
imorgon ( ja eller det blir ju idag)börjar skolan ingen aning vad jag ska ha på mig, men jag orkar inte bestämma nu. inatt ska jag fick nagellacket, kolla på paradise hotel och sova lite hade jag tänkt!
sov sött sööötisar!

haha tog bara en gaaaammal bild! bara för att jag ibland saknar mitt mörkbruna hår lite! ;)


vart tog sommarlovet vägen?

hejjj, mitt rum är i katastrof. har rensat ut alla lådor och skåp så nu ligger allt i golvet o på sängen, jag får sova i alla saker. kollar just nu paradise hotel och lägger ut mer bilder på fejjan.

har bara blivit malta bilder på sista tiden, men jag älskar allt därifrån!!
det jag som kom med hem från malta var:
tubtopp
rosa klänningen på bilden
sts ryggsäck, haha
I <3 malta t-shirt
pärlörhängen
armband
handväska

kommer inte ihåg just nu vad mer det var jag köpte där mer än godis och lite annat ;)

men det som inte kom med hem som jag tog med ner var
min handduk som blev förstörd på peters pool
min doctorsax o nagelsax som städaren baxade! :D  

träningsvärk

heej, jag kom precis hem från glärran där jag sov i natt.
jag har träningsvärk i hela kroppen, inte så konstigt eftersom jag börjat träna jättemkt efter 3 veckor tjockis på malta där man åt godis o chips varje dag. vi hade ingen nyckel till hallen igår så vi fick köra coopertestet, uuussch! jag bestämde när jag kom hem att jag inte skulle äta några kakor o godis på en månad, jag sabbade det igår efter en dag, bra amanda.

fuck snart börjar skolan, jag har panik, inget att ha på mig och sen är jag ju inte alls brun! ska nog snart städa mitt rum som är sönderbombat. städa är jag ju så duktig på.
godnatt.

så mysigt rum jag har speciellt snorfanorna på nattduksbordet, eller natthus vafan det heter! ;)

hinner inte det här idag.

assåå jag hinner inte bloggen nu känner jag, det är verkligen fullt upp på datafronten för tillfället ;) men snart så blir jag back on track! saknar malta redan grymt mkt! aja ska snart sova godnatt sötisar!

jag är hemma!

jag kom hem igår vid klockan 20, hade helt glömt bort bloggjäveln, anna påminde precis!
MEN SERIÖST, MALTA VAR FAN BÄÄÄST!!!!!!
jag vet inte vad jag ska skriva jag är mest i panik. här hemma är allt så annorlunda, är totalförvirrad vilken sida av vägen jag ska köra med moppen eftersom dom har vänstertrafik på malta. känns konstigt att kunna dricka kranvatten, kunna sova hur mkt man vill, frysa hela tiden, äta god middag. känns så cp att inte prata med massa olika människor varje dag!
jaja, lägger upp några bilder iallafall nu så kan jag skriva ut senare om vad som hände!




äääh min data är cp så det blir inga mer bilder just nu, men titta in på fejjan där finns det många bilder, fast det funkar inte att ladda upp bilder  längre så mitt album är inte klart än! ;)
/amandaaaaa

/amanda!!


i <3 malta

hejj alla!
sitter pa internet cafe med tjejorna, har det verkligen bast har.  fransmannen har akt nu, vilket suger, men vi ska ha skitkul iallafall :D langtar inte hem, men ska bli kul att traffa er igen.
/puuuussssar fran amanda!

MALTA MER AN 1 V KVAR

HEEEEEEEEJJJJ!
JUST NU SITTER JAG I RECEPTIONEN MED EN DATA :D
JAG AR FORTFARANDE PA MALTA, OCH DET AR BAST!! DET FINNA UNDERBARA MANNISKOR HAR.
MALIN HALSAR

PUUSSELII PUSSSS

RSS 2.0