You can run but you won't come far.

Det är söndag, vilket innebär personalsöndag. Jag tar med mig storesyrran och drar ner ett tag och träffar lite härliga människor här ute. Min sista söndag här vilket känns lite trist, men fick iallafall njuta av lite aftersail i eftermiddagssolen framför Swingfly på stora bryggan. Andreas Waise stog bredvid mig också.. koool.
Nej nu ska jag göra en makeover på mig själv. Från ett grottmongo till en riktig partybabeeee, woohooo.

I am gonna make a difference

Det är hungerkris i Kenya och Somalia, jag är i Kenya än om mindre än 3 veckor, helt jävla gaaalet. Det kommer nog bli rätt strängt där nere nu med ute-tiderna eftersom svält och fattigdom leder till mycket kriminalitet. Waaaah stackars afrikabarn, jag ska dit och hjälpa alla!!

Sandhamn levererar till max

Hej!
Har ännu en gång haft så underbart roliga dagar på Sandhamn!
I fredags gick jag hem till Calle och Sofie sen gick vi hela gänget ner till klubben och vi dansade, drack tequila, vissa haffa, jag ragga upp killar för att de skulle köpa drinkar, gick hela vägen till Trouville för en efterfest som slutade med att alla gick och la sig och jag gick tillbaka ner i hamnen och träffade massa randoms på egen hand, hittar sen Fanny vid bryggan som mår lite sådär, jag och en grabb tar hem henne sen festa jag med ballerina kladdkaka. Lördagen chillade jag mest och vilade upp mig inför en skön personal-söndag på klubben, det slutade med att Sofie var sjuk och gick, jag var kvar med grabbsen och vi hade skoj. Kvällen slutade med att jag lekte ordningsvakt eftersom jag har en likadan seglarjacka från Henri Lloyd som vakterna har. Jag fråga om jag skulle hjälpa till och köra ut alla efter stängning och han sa att det bara var att gå in och börja. Hahaha alla trodde typ på det när jag kom där lite galen och: Det är tyvärr slut nu, ni måste lämna nu, Tack så mycket för ikväll! och skakade hand med alla. Killarna åkte hem och sov och jag joina på efterfest till öfre, sen tänkte några killar vaska mig i vattnet så jag drog sen träffa jag några spanjorer som jag stog och babbla med. Nu har jag inte gjort så mycket, pappa och syrran har varit här så vi har  ätit på resturang, åkt wakeboard och chillat. Jag åkte hem i tisdags och tog vaccinationer inför Kenya och packa en kartong med kläder som nu ska skickas med fraktflygplan till Kenya som kommer fram när jag kommer dit!

Imorgon är det fredag och Carl-Johan har lovat att tömma sitt barskåp och rocka på klubben. Många av jobbets sista helg :((( Nu kööööör viii!!!

Några galningar jag träffa runt småtimmarna!

Karro är snygg som alltid.


livet leker på sandhamn

Hejjj!! Bloggen har varit död ett bra tag nu, vilket är något positivt för min del.
Jag har haft en sån himla skojjig vecka här ute på Sandhamn. Lönen har kommit på 3000:- för min dagar jag jobbat i juni. 85:- i timmen och dubbelt OB på söndagar och sena lördagar, sooft!

Annars har Karro varit här söndag till torsdag och det startades med lite klubbande tillsammans med jobbgänget. Det var riktigt skoj och det slutade med att vi gick på efterfest i gula huset och jag sjöng så att jag inte kunde prata dagen efter. På onsdagen kom Janni, Corny och Alessandra ut också och vi gick ut eftersom det var Lill-lördag. Kvällen slutade med nattdopp och ballerina kladdkaka. Alla har åkt och igår åkte jag och några från jobbet iväg med Fannys båt till Eknö där Freja och Vidar bjöd på bastumys på kvällen. Vi lyckades iallafall komma dit efter att äntligen hittat en båt och därefter ta sig igenom blixtrarna på havet. Det vart riktigt lyckat med bastu och bad.

Idag har jag jobbat och ikväll blilr det utgång med the locals från Sandhamn, det kommer vara spååår ikväll ute vilket jag ser fram emot!! Pålördag blir det hemmafest här på ön, sooft!

Vi såg även Daniel Adams-Ray live här på Sandhamn! En riktigt bra aftersail i hamnen.

en update

Tjeenaa!!
Jag har inte hunnit blogga nått på ett tag. Har haft så sjukt roliga kvällar här på Sandhamn nu kring Gotland runt. På lördagen var Fanny, Lisa och Klara här och vi parta på lite olika båtar, dansa på kylboxar och höll på att ramla i vattnet. Jag och Klara gick även bort till Trouville stranden och myste med mitt jobb-gäng. Dagen därpå försov jag mig en timme till jobbet och jag blev retad ett antal gånger av dom andra på jobbet för det. På kvälleb var det bara jag och Klara kvar. Vi gick hem till Carl-Johan från mitt jobb och umgicks med alla från jobbet plus några andra, sen vid tolv drog vi ner till klubben Almagrundet och vi flörta med vakten och lyckades ha en superkväll där inne och dansa och hade skitkul. Sen drog vi en kort stund till det såkallade "Öfre" personalbostaden där människorna är äckligt stekiga. Kvällen slutade med där vi började hos CJ och vi bada i havet och avslutade med en bastu allihopa. När klara och jag var hemma efter fem på morgonen tog vi det som fanns i skåpen att äta, lite sill fick det bli... uueeww.

Alva kom ut hit igår och vi har bara myst, sovit och chillat galet. Igår kväll träffade vi några som jag träffat tidigare här så vi gick till Dykarbaren tillsammans ett tag.


Gotland Runt!

Hej!
sitter och lyssnar på Levels med Avicii. Taggar till i ensamheten efter att Elin har lämnat mig på Sandhamn. Har haft skitkul med henne, men nu åker hon till destination Rhodos istället och partar vidare. Men för mig väntas nytt besök av både Klara, Lisa och Fanny. Det blir feezzttt. Ikväll är det fullt ös i hamnen men känns sådär att gå ner helt ensam. Ska ta mig en promenad ner och kolla om det är någon man känner som är där!
Elin och jag har festat med fula finnar, random grabs och jag lyckades även ta mig in på Seglarhotellets klubb med hjälp av lite sällskap. Stolt tjej. Vill dit ikväll igen....... Jobb imorgon från 14-20 så det är lite segt att jag inte hinner umgås med kompisarna innan och att jag jobbar tidigt dagen efter! :(((
Men allt löser sig gumman.

Sandhamn så det ska vara på Gotland Runt!! Tagggaaa fettt

Fy fan va skönt att jag slipper bli 25

Har jobbat idag as usual. Det var kaos, butiken var full av finnar, tyskar, fransmän och engelsmän. alla pratade sitt egna språk. Men nu har jag ännu en gång gjort ett misslyckat försök att laga mat, det blev inte så gott... Men elin kommer om en halvtimme med en påse godis!! :D
Det ska bli soft att parta lite även om Evictus har lämnat hamnen!

Kändis-spotting a la Mandzink

Hej!
Kom precis med båten och nu är jag tillbaka på Sandhamn igen. Jag åkte hem på lördag vid tre när jag slutat jobbet, sen åkte jag på chill/fest i Saltis med mina kompisar. På söndagen var jag ledig så jag passade på att åka och rida på min kära häst! Det blev en tur i skogen med en tjej från nya stallet. På kvällen åkte jag till Ingarö och åt middag med min familj. Nu ska jag gå till bageriet och köpa en sportfralla, så mumsigt bröd! Sen börjar jag jobba om cirkus en timme. Elin kommer ut imorgon och festar till vardagen rejält! :)

Idag på Waxholmsbåten blev det lite kändis-spotting...
Först såg jag Dregen (sångaren i Backyard babies) fattade inte att det var han förrän jag såg att han hade en snygg fru i jämförelse med han själv och kom då på vem det var! och sen satt jag även bredvid Rachel Mohlin (från bla. Kvarteret Skatan) och hon kom även och handla hos mig senare idag... Sen i Fredags när jag jobbade handlade sångaren i The Poodles av mig!


Tjing! Time to work...

grabbieboy

Jag har fått mitt schema för dagarna de två veckorna framöver. Ser bra ut!
Nu börjar racing-week här ute, med Gotland Runt och grejer så det kommer komma massa härliga peeps ut.
Jag kommer inte jobba när Daniel Adams Ray kommer till bryggan och spelar, YEZ på den! :)
Den 17:e juni kommer han ut hit och rockar fett!

okej

Fredag och det regnar på Sandhamn. Resten av gänget är säkert ute på klubben och partar, själv lever man sitt liv som 17 år framför Dirty Dancing. Ååååh jag vill ocksååååå... Jag jobbade till klockan åtta ikväll så jag har inte gjort så mycket annat denna dag än att sova fram till jag började. Nu ska jag packa ihop en liten väska så ska jag åka hem till Nacka imorgon efter jag slutar vid 14. 
  

RSS 2.0