Svardgren.blogg.se



Heeeej! Nu har jag fixat med en blogg vi ska ha i skolan där vi ska skriva under tiden vi prao:ar. Man behövde inte designa, men kände att det kunde vara najs. Eller jag klistra bara in designen från den här bloggen till den andra och ändrade header! :)
Ni kan börja läsa svardgren.blogg.se start vecka 7! Då börjar min praktik på Empire :)

veckans första dag

Heej! Idag var jag i skolan och vi åt pissäcklig lasange, men som komepensation gjorde jag en egen lax- och wasabi-lasange när jag kom hem till middag. Muuums. Efter skolan var jag i stallet som vanligt och galoppa lite på min kuse. Nu ska jag chiiiilla och imorgon har jag studiedag, men  attans att jag ska till veterinären med min häst och måste vara i stallet kl. 7.00, faaan.

Här kommer lite mer bilder som jag tog från lördags då vi hade lagkväll!



igår.

Då var jag först i stallet, sen duscha jag där så gott det gick, hade ingen handduk med mig heller. Sen åkte jag direkt in till stan och träffa alva där vi kolla runt på lite kläder och åt muuuumsglass! Sen åkte vi klockan 18 till ektorp och träffa laget där alla köpte pizza (utom jag som var nyttig och tog en sallad), sen åkte vi hem till Björn (julia) och mofffaaaa. Efter maten blev det drygt 2 kg godis, två megapåsar chips, 8 liter cola (tror jag), sen var det vissa som även festa till med glass, chokladsås och maränger. Men jag och lisa drog iväg innan det och åkte på en fest i skuru strax efter 22, men den var rätt seg så vi drog hem till lisa och slagga där. Men innan vi sov tog vi lite mackor, som att man inte var lagom mätt efter kvällens svullande...

två tjockisar.


hos mickan

Här är två bilder från Mikaela i lördags, vi var bara där och myste, eller några drog vidare men jag orkade inte leta upp nått skoj! Kommer mer update från helgen, har bloggat så dåligt!


Tjena coolingar!

Snart slutar jag skolan och då ska jag hem och äta middag med Kläir efter det ska vi fixa oss och dra till Mikeala som ska ha lite tjejer hemma hos henne, sen får vi se om vi hittar nått roligt att dra till! Jag slutar 16.10 så man hinner ju typ inget annat! Jag som vill shoppaaaa! har snyltat på mamma och syrrans kläder hela veckan. Nu ska jag tagga, ciao!

Afv


Man kan typ kolla på hur många sånna här filmer som helst! jag tycker dom är så jävla sköna! Det bästa är ju när bröden i brödrosten ploppar upp! :D

Nu ska jag plugga till svenska prov i antiken. Idag hade vi också basketmatch och vi vann med 72-58! Niice.
Godnatt!

Kladdkaksfirande

Heej! NU sitter jag och pluggar matte, fyy pipan. Det går inte så jättebra...
Idag hade jag tre lektioner i skolan sen åkte jag till stallet och red och firade sen Jennifer som fyllde 25 år med massa gott fika!
Imorgon börjar jag 11, chiilll, sen har jag basketmatch på kvällen! ciao.


tönt med långt och slitet hår, bättre än herkuleslängden på hår jag har nu...

fan va coolt


Hahahaha asså det här måste vara världens bästa film! Checka bussen liksom!

right season

Hej! Idag har jag varit i stallet efter skolan, annars har jag bara chillat och nu ska jag sätta igång att plugga lite!

Dom här söta skorna köpte jag i fredags då det var club-dag på H&M. Inte rikigt season, men jag passa på att köpa dom innan dom tar slut plus att jag fick 10% rabatt... så med rean kostade de bara 180:- tyckte dom var värt den lilla slanten!



Okeej dom här bilderna var riktigt skarriga, är ett hårstrå eller nått på dom, naaaaaas


random

Heeeej!
Kollade precis på Solsidan, så jävla bra!!!! Måste också berätta att jag fixade en praktikplats i fredags, det är ett företag som typ säljer plattänger, soda stream och massa annat till t.ex. Elgiganten. Det ligger på östermalm, precis bakom min skolan (lite hemskt att man inte får komma bort från den ett tag, meeen). Alla där var astrevliga och jag är taggiiiish! Det var så jävla seriöst bara när jag sökte dit, jag åkte dit innan skolan började och först visade dom mig runt på kontoret, sen fick jag sätta mig i ett rum med båda cheferna och ha som en anställningsintervju. Sen sa dom att det var flera som hade sökt den här praoplasten från Entreprenör, men sen ringer dom mig en timme senare och säger att jag fick den! Feeett najs att jag fick den framför dom andra!
Så jävla skönt att ha det klart, har ringt till typ 1000 styckna där alla tackade nej!

Jag har faktikst ingen aning om varför jag tog den här bilden!

helgen

Heej! Idag har jag spelat match och vi förlora, det var mindre bra. Det var jämnt första halvan sen dog vi i laget. Igår var jag hemma hos Klara som hade lite roligt folk hemma hos henne. Åkte dit med Philippa som jag inte träffat sen jag sluta nian plus hennes kompis hanna! Det var skönt folk och alla hade roligt!


Två bilder från kvällen som jag haffa av Kaj!

träning

Hej! Nu ska jag byta om sen ska jag bränna lite fett på basketträningen!
Imorgon ska jag hälsa på mitt mentorsföretag till praktiken vecka 6, hoppas jag får platsen! :D

Robyn.



Grym tjej!

She can't wait


Asså satan vad skönt det skulle vara med lite sommar nu! Kollar runt på lite olika kläder som jag ska införskaffa. Har precis beställt volangbikinin till V, men den kommer inte komma förrän någon dag efter jag kommer hem, tusenfoting... Någon som vet där det finns snygga bikinis???
Här satte jag ihop ett litet kollage med snygga outfits!


vända lite på dygnet...

Heeej!
Jag är feeett glad! precis klar med SO-läxan och jag fick mina betyg idag i två avslutade kurser, fick både MVG i Naturkunskap A och i Administration och Layout! Så nu har jag MVG i alla kurser än så länge, det är naaajs!

Måste bara medge om hur jävla virrig jag var inatt...
Jag vaknade och trodde det var dags för skola, känner mig helt död och börjar gå in o bre en macka och häller upp mjölk, sen går jag in till sängen igen och sätter mig där och äter för det är mkt mysigare. Men somnar till ibland med mackan i handen. Sen när jag går upp och ska lämna glaset och börja borsta tänderna ser jag att klockan är 2.00. Haha fett skönt att gå och lägga sig igen! Vad tänker jag med när jag bara går upp för att jag vaknar utan någon som helst koll på tiden?!

Härlig bild från härlig kväll i skärgården!

Troy

Idag hade vi jeeevligt chill dag i la escuela! Efter det drog jag och Kläir hem till mig och kolla på Troja som lite kompensation för att vi inte gjorde nått idag på vår svenska lektion då vi skulle  läsa om antiken. Så då fick man lite daglig dos av Brad Pitt, assåå serri jag dör!!! HAN ÄR MEGAMUNK-HUNK!!!! Jag ska våldta honom!

Tänkte visa er två av mina plagg som jag inte tror jag laggt upp, dom är i mitt favoritmaterial: siden! Det blir lite uppklätt och snygg, eller ibland pyjamasvarning..

cpsöndag

Jävla datakunskapsprov imorgon och jag fattar inte ett jävla piss! Idag hade jag match och vi förlora, fuucckk.
Börjar åtta alltså måste jag gå upp klockan 6.15!!!!!!!! Efter skolan måste jag åka och köpa nytt smink eftersom de försvann igår, kuuuul att lägga pengar på det! Sen har jag basketträning. fuck you.


Lördagsmys

Heeej!
Idag har jag varit och galoppat med min polleeee! Nu sitter jag och kollar på massa kläder på nätet och ska även sätta igång med att plugga lite datorkunskap. Igår fick jag mitt första betyg i en 50-poängskurs, Företgasekonomi A, fick MVG! Score mannen!
Snart så ska vi äta hängmörad oxfilé med hasselbackspotatis, muumsiii! Sen kanske jag ska träffa kajsa och mickan så ska vi ha filmmys @my house
Jag har en ny plattång som jag fick av Uffe Puffe päronpaj! Den är riktigt bra! Jag vet inte vad det är för märke riktigt, men men.

Svar!

Fick en fråga om vart bikinisarna jag la upp...
Vart kommer dem ifrån?
Svar:
Den rosa är från asos.com och den röda är från H&M och det känns som en bikini ALLA kommer ha i sommar, så lite tråkigt att köpa den, men den rosa får man weird bränna av!


Tjeeenaare

Image 4 of ASOS Tie Front Padded Bandeau Bikini Top
Båda är så sjukt snygga så jag dör! Måste uppgradera mig med en bikini till Venezuela! Vilken ska jag ta???

nailpolish

Tjena! Idag fick jag ett nytt nagellack på posten från HM som jag beställt. Rea, bara 20 spänn!
Nu ska jag plugga lite inför engelskaprovet imorgon sen ska jag åka och spela basket!

jätteeeeeebra bild, man ser exakt vilken färg det är! :D :D

brännis

Hej sitter och pluggar lite allt möjligt just nu! ska snart lägga mig i ett varmt bad!

Asså jäklar vad jag brände mig igår på mitt tevatten! Jag tog med min nya termos till lagmötet igår som jag hade fyllt med kokhett tevatten, sen skulle jag prova dricka ur en hällgrej som jag trodde var meningen att man skulle dricka ifrån, men allt läckte åt alla håll! Och det var så jävla varmt i både munnen och allt te som rann utanför på hela ansiktet. Det brände hela kvällen i ansiktet och min tunga har fortfarande ingen känsel kvar! Tungan är vit och sönderbränd! Härligt!

hahaha såhär ser jag ut på hakan nu, citron-te:t har lämnat sina spår!

praoplats

Yo. Jag är helt slut i skallen, har suttit och ringt till olika företag hela eftermiddagen för att hitta en praoplats! Alla jag har ringt till har svarat att de inte tror att det går, men att jag iallafall kan skicka en ansökan. Jag som trodde skolan skulle ordna nått i värsta fall, men det gick inte!!! Så om nu någon har praktiserat någonstans eller vet nått där man kan söka, tell me now!!!!!
Nu ska jag dricka min latte sen åka iväg på lagmöte därefter basketträning!
Btw, var första dagen i skolan. Starta med ett idrottsprov som var fett svårt, jäätteeekul att man kunde nått...


iskallt grabben!

Hej igen!
Nu ska jag snart iväg på basketträning!
Idag har jag plockat in alla kläder in en nymålad garderob (eller ja nu är den torr), städat lite, ringt och skickat in jobbansökan till lite olika ställen. Dessutom har jag pluggaaaat, bläää!!! Jag orkar inte att man ska behöva göra det innan skolan har börjat?!

Här kommer lite bilder från i torsdags då jag, Lisa och Karro var och bada på mitt land!
Haha först gick det inte ens att hoppa i för att man kokades upp av värme, sen öste vi ner snökockor samtidigt som vi frös av att stå i bikini utomhus. Men sen var det skönt att bada och man kunde ibland kasta sig i snördivan och det blev lite too hot!




hemma från frisörbesök

Hej hej!
Imorse gick jag upp vid halv nio helt dödstrött, sen åkte jag iväg till Kungsholmen och klippte mig hos Gittan. Nu är mitt hår skitkort, men fräsht! Jag fick klippa av typ 12 cm! Jag köpte även en inpackning som skulle vara den bäst som går att köpa och man kan säga att det är som en hårlotion man inte tvättar ur förrän nästa gång man duchar. Hon specialblanda den åt mig så att det skulle vara någon oljeblandning och fuktblandning. Kostade 266:- för en liten burk, men hoppas den var värt det!


Sommarjobb

Håller på att samla ihop en massa telefonnummer jag ska ringa hela veckan! Tänker först och främst söka på Sandhamn, antingen blir jag trött på det efter någon veckas jobb där, men det är så mysigt och jag kan ta ut massa kompisar dit så det blir feeeest med jobbpengarna! Jag har kollat upp alltifrån bageriet till klädaffär. Har redan pratat med min prio. ett som är bensinmacken men jag vet inte än om det finns platser lediga!

melanders

Tjaaa!
Nu ska jag och familjen åka iväg till Melanders fisk och äta middag! Min familj är verkligen fisk-ätar-familjen! Sen ska jag tror jag ska träffa Alma och hoppas vi drar ut och hittar nått skoj! Nää nu måste jag snygga till mig lite!

fota kaj

Heeej!
Nu ska jag bara fixa i ordning mig sen så ska jag åka till Kaj och fota henne till hennes projektarbete. Ikväll tror jag det blir middag på resturang och bio med familjen, haha det var lääängsen man gjorde sånt! Nu måste jag dra mig iväg, ciao snyggoon.

Hallååj fjortiiwzbiler!


Cooling skor.

Heeeej!
Jag tänkte visa mina stövlar jag köpte för någon vecka sen. Dom är riktigt osköna just nu, men dom blir nog bättre snart. Dom är i äkta skinn, finns på Scorett och kostar 1 399:-



långfärdsskidor!

Tjoolahopp. Jag har precis ätit maaaassa mat efter jag var ute i skidspåret och brännde. Jag åkte fan snabbt, men i början gick det åt pipan. Jag fick jättemycket bakvikt i en nedförsbacke och krashar rakt in i ett stängsel och ropar "JÄVLA FITTSKIDOOOOR!!!" det blev lite jobbigt när en gubbe kommer och frågar om han ska hjälpa mig upp, haha! Nu ska jag äta glass!

kommit hem!

Hallååj!
Nu har jag både kommit hem från Ingarö och ett besök i stan med Lisa. Vi spanade in NK-rean men vi hittade inget där! Däremot hittade jag en ny väska och ett par jeans, som jag kan exposa här sen! Jag har kommit på att jag börjat övergöda utropstecken men det är så härligt att bara bomba med dom!!!!!!!
Nu ska jag ge er en liten mumsimumsbit! 

trettondagen

Godmorgon!
Snart ska jag få skjuts till stallet och får äntligen börja sätta igång min häst efter att bara ha få skrittat för att han varit skadad. När jag kommer hem ska jag slänga ihop lite kläder sen ska jag, Karro och Lisa åka ut till mitt landställe på Ingarö. Det blir myyys. Vi ska kolla på Oceans 12 (drömde att jag var tsm med Brad Pitt inatt, tusan att det var en dröm!), vi ska även bada i badtunnan, det är så himla mysigt när man sitter i en rykande vattenfylld tunna ute bland snödrivorna!
Nu måste jag klä på mig! 

Ikväll åker jag ut hit till insnöade landet...


catch a grenade for ya

Sosso knows how to play the guitar, jag ser ut som ett mongo, men kände att jag var tvungen att lägga upp nått när jag sjunger här, haha! Videon är lite fuckad också för det hackar ibland :P


För den som orkar.

Jag känner att jag bara snackar på om vardagen här i bloggen (kanske det den är till för, men ändå), därför tänkte jag berätta om något annat istället... Därför berättar jag om en dag i Venezuela.

Efter några dagar spenderade i Venezuela så frågade en tjej jag lärt känna om jag ville följa med och hålla på med lite vattensporter från båten. Eller jag tror hon sa nått sånt iallafall, fatta inte direkt mycket med tanke på att hon bara kunde prata spanska. Jag tyckte det lät askul så jag hoppa i båten medans hon satte sig på en surfbräda bakom båten och höll i en vattenskidslina, men efter ett tag tappa hon taget, men killen som körde sket i henne och körde vidare ut på havet. Så då satt jag där ensam tjej bland 7 venezulianska killar. vi åkte ut i någon läskig kanal som såg ut som en regnskogsdjunel där jag bland annat såg en död fisk på vattenytan. Helt plötsligt säger killarna att jag ska hoppa i och åka wakeboard (som snowboard efter båten för den som inte vet). Jag får panik för att jag är rädd för det där läskiga vattnet, tänk om det finns krokodiler liksom?! Sen kom jag på att alla dom jag var med vet jag är grymma på att kitea och vindsurfa så antar att dom inte gör nått annat än att åka wakeboard, jag kommer ju liksom vara sämst! Jag har inte åkte det på flera år så jag säger att jag aldrig åkt wakeboard förrut, hehe mytoman. Men jag kom trots allt upp ur vattnet på wakeboarden och alla börja aplodera, men problemet är att mina bikinitroser var så stora så när jag drogs upp ur vattnet på wakeboarden blev det sånt vattendrag att trosorna åkte ner en bit. Jag får panik och försöker dra upp dom men det blev så jävla vingligt märkte jag när jag släppte taget med ena armen. Det slutar med att alla asgarvar och säger att det är skitsamma. Kult för mig som flasha mig därute i djungeln för ett gäng snygga killar med sexpack!

Bilder från google.
 1.Wakeboard                                                        2. Platsen där vi åkte wakeboard på


Coooola brudar.


Tjaaa för fan!
Idag har jag haft en reunion med den gamla, bästa, finaste trion. Sosso, Kläir och jag! Gamla minnen de!
Vi har haft så himla roligt ihop i våra liv så det går inte att beskriva!

Oförglömligt!

Jag läste precis Malins blogg, http://cconfused.blogg.se/ (Läs bloggen, den är gryym), det är en gammal kompis från malta 2009 och jag såg att hon gjort ett inlägg om mig, herregud den människan är bara för underbar! Det är verkligen dags för mig att ta tag i saken och träffa alla älskade kompisar därifrån. Det var mina bäst spenderade tre veckor i hela mitt liv!

Här är en bild på lill-amanda, Malin, Michaela och jag från Malta!!

Ny kofta

Köpte den här koftan för ett tag sen, 179:- rea på Zara!


fett ful och risig bild, I know!


someone special


Bff sen dagistiderna! Antar att tiden är över då man skrev lååånga smöriga uppstatser om sina kompisar på playahead, haha! Men jag måste bara säga att jag älskar den här vackra bruden!

Billiga jeans!!!

Idag har jag kollat på ganska många svarta jeans, men hitta inga som var riktigt bra och hade den färgen jag leta efter. Måste därför tipsa om ett gammalt spontanköp jag gjorde för längesen!
Jag köpte ett par jeans på H&M diveded för 199:- och dom har hållt jättebra (förutom en gång då jepser hoppa upp på min rygg så jag ramla framlänges och skrapa upp knäna). Men nu efter flera år börjar dom bli risiga och lite pösiga så jag tror nästan jag kapar dom igen, det är verkligen värt pengarna!

Här är en gammal bild över ett år gammal, då man var lite brun också efter min första resa till Venezuela!


2011

Heej! Jag har inte skrivit på ett tag!
Det är nytt år och jag ska ha världens bästa år! Även fast det inte började så bra. Nyårsafton blev lite spårad och jag ångrar mkt! Men det är bara skita i det gamla och hoppas allt löser sig med mina kompisar. asåå fan. aja inget att göra åt saken nu!
Imorgon ska jag och världens bästa Lisa, syrran och hennes kompis åka till Barkaby Outlet och jag ska köpa jeans! :D

Hittade en bild kajsa tog på den mysiga middagen vi hade på nyårsafton!

RSS 2.0