Thai Chi

Jag har uppdaterat så dåligt nu när jag har haft mycket plugg därför fortsätter jag bomba på nu. Men nu är jag så tjock att jag baxar Hannas bilder från kvällen och lägger upp mina sen!
Här har vi kvällens middag:

Stora tjejer som fick dricka champange med coola guldblad i.

Servitriserna kom in och sjöng tillsammans med oss.

Maria fick en tårtbit!

Hanna, Lena & Manda

Mina bilder kommer ASAP /Mr. Antoine.


Dagens outfit-porrbegravning

Eftersom vi var ute och åt fin-middag idag var det dresscode på resturangen. Inga jeans och sånt, därför passa jag på att festa till det i en ny svart dänga från Toy Market. Kostade 10 kr (eller fick den gratis när jag köpte 3 andra klänningar för 10 kr/st.) Fett värt iallafall.. Den är riktigt uringad och det var lite klurifax när man inte kunde ha BH under, men jag kirra biffen med tejp och grejer. Såg lite ut som jag skulle på en begravning för en gammal porrdrottning som dött, men vafan det var fiesta! Jag gillar den nya svarta dängan!

Hey hey cheyen.

Marias birthday!

Tjaa!
Idag fyller Maria år så vi väckte henne innan åtta med skönsång, raket, ballonger, kaffe, bakelse och presenter. Därefter var det en skoldag med matteprov som gick sådär och sen tog jag tag i mig själv och sprang på Impala innan kvällens festligheter. När jag var klar, duschade jag, tvätta håret och började sen fixa mig. Vid 18 kom en taxi och jag tillsammans med ett gäng brudar begav oss till Sarova, ett 5-stjärnigt hotell i Down Town. Där åt vi god middag på Thai Chi. Trevligt ställe och mysigt att lyxa till i vardagen. Vi alla snåla lite med ekonomin, men när notan kom berättade födelsedagsbarnet Maria att hennes pappa stod för notan. Vilken pappa!!! (läser du det här Johan???!!, hehe). Mycket trevlig kväll, och grattis igen Maria!

Elin fixar med ljus och chokladbakelse, lyckades dock blåsa ut alla ljusen när hon skulle släcka tändstickan.

Färsk artonåring!

Öppna morgonen med lite champange!

Öppnar presenter

Bilder tagna av Lena!!

idrotten över= hej tjockis!

Hej!
Idag har jag haft min sista idrottslektion i hela mitt liv! Kursen avslutas nu och det är ganska soft!! Annars har jag och Malin kubbat lite efter skolan, men det var jäkligt jobbigt. På kvällen blev det flera timmars matteplugg och jag gjorde en sida i matteboken, effektivt jobb....
Nu ska jag skriva lite persontexter till årsboken och sen försöka gå och lägga mig innan klockan två iallafall!

Jag var fett cool på eventet i lördags

under ytan


Weeey, fett cool undervattensbild. Fältstudieveckan till vårt bildprojekt med temat kärlek, hehe.


Gratulerar cheyer!

Tjaaaaaaaa. Klockan är ett och jag har inte ens öppnat matteboken, har hållt på att göra kollage och en video till mina kompisar som fyller år idag! För konstigt nog fyller några helt galet bra brudar alla 18 år idag. 
 Grattis Elin, Lisa, Alva och Lovisa!

kikoy

Nya kikoyer från Masai Marknaden idag. Fett white-african style för er som tycker att det jag köpt är gräsligt. Dom är ganska fula egentligen.

Byxor, fett softa men lite tighta över asset. Bra att cruisa i på internatet.

Sjalar, alltid bra att ha på beachen.

uppdatering av helgens farligheter

Hej! har varit lite kass på att blogga. Men för att sammanfatta mig lite så blev det Que Pasa i fredags och fira Malin S. Det var lite skojigt, men börjar kännas ganska uttjatad klubb. I lördags mådde Hanna dåligt så vi stanna inne och kolla på film i giraffrummet, blev någon knasig ljugarfilm, sällskapsresan SOS, Kopps haha så jääävla bra. Sen tog vi tag i våra liv och ryckte upp oss, jag hoppa i poolen och åt middag sen blev det utgång till event Tree house. Det var roligt, kommer massa bilder snart!
Idag sola jag på morgonen och efter det åkte vi till Yaya och gick på Masaii Marknaden, sen fikade vi och jag, Manda och Axelina drog vidare till Toy Market, jag gick loss som vanligt!
Bilder från min 18-årsdag:

Några av brudsen innan vi gick ut och käka!

Babes!

Grön bääärtz.

Maria och Elin

Lite fjorresminkning sådär...

Tjooo fjoortiz.

Malín <3

Axel och Felle!

Nairobi, home sweet home.

Nu är vi tillbaka!!!
Äntligen hemma efter en fältstudievecka, vart vi än åker känns det alltid som man saknar internatet lite..
Vi har ändå haft det bra vi som åkte till fiskebyn Kusa istället för regnskogen som majoriteten gjorde. Dit de andra åkte fanns det ingen el, skabbigt hotell och maten som serverades var tydligen galen. Det var en kycklinggryta med hela kyckligen i, den var liksom styckad i olika delar så en bit var huvudet där näbb och ögon och hela skiten var kvar, mmm låter mums!

Vi hade iallafall ett hotell med pool och vi gjorde lite olika utflykter som jag kan beskriva mer sen när jag har bilderna till varje plats!
Men nu när vi är hemma igen är det ingen vila på fredag utan dags för utgång!! Blir en liten skara, för halva internatet är magsjuka!! Niiceee.

Jag och Christoffer på fisketur! (jag sitter som en padda för att båten var vattenfylld, och sen har jag ett redigt garv på det)
Några barn som dansade till Sawa Sawa utanför bussen när vi satte på musik!!

Mer bilder sen!
Peace.


Fältstudievecka

Hejdå!
Imorgon serveras frukosten 5.45 och därefter bär det av på fältstudievecka i Kosa, som är en fiskeby och därefter två nätter i Kisumu, som är en stad precis vid Victoria sjön. Det ska bli skoj! Ingen bloggning fram till fredag kväll kanske!
Ha det!
 
Kisumu

bbq

Tjena. Idag har jag gått upp tidigt och åkte lite senare till Karen ridskola där jag och ett gäng från skolan red ut i skogen. Det var lite kul att få rida igen och hästen jag hade var en sneeel heest. När jag kom hem bada jag i poolen och sen var det Barbeque vid poolen. Det var feta nice, tog en kvällsprommis sen till Junction och har spenderat resten av kvällen och cruisat runt och packat inför fälstudieveckan imorgonbitti.
Tjingeling!


Thanks mates!!!!!

Jag har haft en utav mina bästa helger i livet känns det som...
Igår på min födelsedag har jag redan börjat uppdatera vad som hände, men för att fortsätta efter vattenlandet så fixade jag mig, drog på hannas blåa partydänga och ett par klackisar så drog vi till Biston med Hanna, Manda, Malin, Fellan, Johanna, Elin, Axelina, Maria, Julia och Anna. Där var det firande av St. Patricks Day så det var livemusik och det serverades grön öl! Vi stog där och mingla fram till sju då de hade bokat bord på deras resturangavdelning. Jag åt något god mat och sen vid nio åkte vi en snabbis till internatet, tog lite skumpa och drog ut party all night liksom! Vi var på Gallileo och det var riktigt skoj!
Tack bästa kompisar som fixade det så bra!
Jag baxar andra bilder när någon lägger upp dem. Här är ifrån fredags på Que Pasa som Yanjaa tagit!!!

Haha Elin och f.d roomie Emilia Goatmilk.

Malin och Heddi

Hugilisation.

Sexy Bollan

Yanjaa!

Pyttan och Ebbzor!


myndig!!!! Wooohoooo

Idag är jag 18 år!!!!!
Det är inte varje dag det händer! Jag har haft en så himla bra start på mitt liv som vuxen!
Det började med att vi gick ut till Que Pasa och firade rejält, de spelade "Happy Birthday to ya" och alla kom och gratta mig, jag blev så glad av allt uppvaktande! Haha jag gick runt till de flesta och sa till att det var min födelsedag, drack den första lagliga ölen (inte smirre?!) också!
När jag kom hem festa jag på massa godis som kommit skickat hit av de underbara vännerna! Gick upp och till Hugeman och snacka lite, sen skulle han köra knäckebrödsdansen för Malin, men knäckebröden bara sprack...
På morgonen väcktes jag av sång, ballonger, rosenblad, bukett med rosor, Champange, frukost på sängen med fruktsallad, bakelse, milkshake och kaffe! Fick även fina kort och nudlar, tuggummi och 3000 shilling på Toy Market!
Efter det skyndade vi oss att äta frukost och sen hade de överraskat mig med att åka till vattenlandet som jag tjatat om så länge! Vi har tio bruder som åkte till Village Market och lekte i vattenrutchkanor det var så kul! Sen blev det en lunch på ArtCaffé.
Har fått massa andra fina gratulationer på Facebook och annat uppvaktande också!
Jag har haft en sådan rivstart och nu är det party all night som gäller!!!
Tack så mycket alla fina vänner, ni är verkligen bäst!!


taggar fett....

WAAAAAHH. Nu ska vi dra ut, om tre timmar fyller jag år här!!!
Jag har precis kommit hem från Bistron och fick världens finaste paket av Julia (Mini-Björn), Alva (Kinespojken), Janniboy och Carehoe!!!!Det var godis, kaviar och choklad och ett väldigt vackert kort!! Trodde aldrig jag skulle få nått av någon... Jag älskar er underbara vänner därhemma! Saknar er så otroligt mycket!
Nu ska vi ut och fira in tolvslaget!!!

Hehehe, dagens outfit eller vad man ska kalla det....

festlig fredag!

Tjena!
Nu sitter jag på Företagsekonomilektionen och chillar. Snart är det pizzalunch och efter det blir det kanske en snabbis till TOY och köpa lite partykläder och sen ska vi på en barrunda. Vi ska gå till Peers Bar, en local, lökig bar som känns som att man måste ha besökt innan man åker. Sen kanske det blir kanske Bistron och efter det utgång på Qué pasa!!! Ska fira in tolvslaget och grejer! Shiiet, lite ålderskris börjar jag få...


Stekiga bilder från Fellans födelsedag på Que Pasa!

Basketkväll

Har precis duschat efter en lökig omgång basket med Hanna, Malin, Hugo, Oscar och Max. Vi körde lite 21:an, tre mot tre, det var fett jämt och jag kände att det var på tiden att ta upp basketen igen... Vi hade spelat klart vid 22.30 då smög vi i poolen för att inte bli grounded, sen satte vi oss alla i bastun och diskuterade tjejer med hår under armarna.. hehe.  Nu ska jag snart sova! Godnatt mysisar.

Lite av NBA-gänget liksom + lite grabbs.


lycklig

Hej!
Idag har det varit en lycklig dag för mig, varit så jäkla glad, vet typ inte varför! Kanske för att jag fyller 18 barre på lördag, eller för att jag fick mvg i omdöme i spanska, eller att jag har solat och badat i 2 timmar, inställda lektioner, inge plugg eller bara för att jag bor i Kenya!!!!



Hahahaha fett taggad på utgång i helgen!!!

Nu ska jag och några spela kvällsbasket!
See ya, wouldn't wanna be ya.

apskallar

Hej!
Nu sitter jag nyduschad i mitt rum och kollar på ett avsnitt OC, men ska försöka ta tag i svenskaplugg... Har varit och kubbat innan maten och det var supervarmt och asjobbigt. Annars har det varit möte om fältstudieveckan nästa vecka då vi ska till ett ställe som heter Kisumu och sen en fiskeby. Det lät faktiskt väldigt kul när de prata om det. Sen fick jag även reda på mitt betyg i Svenska C, MVG!!!!! Fett skönt, var lite scared där alltså... Parantesos nu hoppas jag ni blir lite nöjda va?!



Apisar som bodde på vårt camp i Masai Mara när familjen var här!


nya livsstilen

Tja. Idag efter vi slutade skolan skyndade jag, Hanna, Johanna, Manda, Axelina och Julia oss till skolbussen och cruisa hem till Julias casa eftersom hon är dagelev. Vi spelade Wii och när hennes pappa kom hem skjutsade Julia oss med bilen till Pizza Inn där vi käkade mumsig pizza. Vi satt där och snacka ett tag och sen skjutsade hon oss till ett taxiplace och så kom vi lagom hem till läxis... Igår bestämde jag mig för att börja bli nyttig, det gick åt pipsvängen första dagen! 

Julia kör!

Pizzaaaaaaa

Mario Kart, hehe.

La vida es una fiesta!

Tjo. Har precis haft idrott som var lite kulig, sen fruktade vi inför engelskalektionen, men får då höra att Zanna är sjuk, så ingen lektion!!!! Jarråååå. Vi hoppade i poolen och nu har jag dushat och ska försöka börja plugga inför svenskaprovet. Mattelektionen är också inställd, plötsligt blev veckans jobbigaste dag riktigt FIESTA!

Sen måste jag passa på att gratulera mina storasyster Rebecca som fyller 20 år! Tro det eller ej men jag saknar faktiskt henne lite...

Det har blivit lite av min grej att göra kollage till folk som fyller år, kan inte göra så mycket annat kult härifrån!


godis

Tjeena. Nu har jag precis skypeat med Lise-Lott, jäklar vad jag saknar den bruden! Annars gick Malin och jag över till Impala och sprang, sen joina jag Zumban ett tag, det var ganska lame så jag dissade när middagen öppnade för att kunna festa med massa avocado! Sen har jag mest cruisat runt på internatet.

Hej kisse.

nice mannen

Hej!
Nu sitter jag inne och lökar, har haft två lektioner idag och ska snart iväg och springa lite. Inget kul att uppdatera.
För att liva upp inlägget har jag baxat lite av Trines fina bilder!



Helt ok liv sådär i mars.

krossa alla fönster!

Efter att ha kommit hem från dagens safari hoppade vi alla i poolen. Lite senare bestämde sig Manda och jag för att klippa oss så tog fram musik, stol, vattenslangen, kam och sax och klippte varandra. Bådas blev bra tycker jag! Mitt hår är fortfarande slitet, men vill inte klippa det så kort...
Efter det åt vi massa chinamat som det bjöds på skolan, vårullar, kycklinggrej, wokade grönsaker. Mums, blev supermätt. Vi var tvunga att röra oss lite efter all mat så vi gick på en mysig promenad.
Sedan var det dags att börja städa mitt kaosiga rum eftersom det var städkontrolll. Jag börjar städningen med att paja en glasskiva från mitt fönster, så nu har jag papper påklistart på fönstret. Städa mitt råttbo i över 2 timmar. Nu är det fint!! :) Ska visa sen hur mitt nya casa ser ut!

För att lägga upp några bilder kommer här helt random bilder från när jag och Hanna var på ett hotell förra helgen och solade och myste.
Hotellet

Hanna som läser sin cp-bok Cirkeln.

spontan Safari i Nairobi

Hej! Imorse gick vi upp 8.15 och åt frukost, sen satte vi oss i bussen på väg till Nairobi National Park, bara en bit bort från skolan. Jag, Manda, Axelina, Julia och Johanna fick en egen buss medan resten fick löka tillsammans. Vi åkte massa buss, lyssnade på gamla partydängor och såg lite spejsade djur med Downtown i bakgrunden, sedan vid lunch-tid stannade vi och satte oss ute och åt en macka, melon och kakor. Det var lite mysmode dag.
*
Zebror

Lejongrabb

Noshörning

Twiga promenerade över gatan

Felli

Lunch-cruise

so far

Tjo. Igår kväll hade vi först en liten roundtrip till olika resturanger, men efter ett tag gick jag hem och skrev klart en uppsats medan de andra gick till Brew och festa. Sen ringde de och övertala mig att komma till nästa ställe som var Art Café. Jag kom dit och chillade ett tag fram till att vi åkte hem och fixa till oss och kvällen slutade med att vi gick till en klubb som ligger mittemot skolan. Egentligen var det inte något speciellt, men vi gjorde det roligt! Vi pratade med lite roliga människor och sånt. När vi kom hem drack Manda chai med vakterna och jag gömde mig i folks garderober...

Idag har jag solat, badat, käkat nudlar, varit på Junction och har haft Melodifestivalsmys med internatet! Låten som vann var ju grym och fett snygg brud!!!
Imorgon är det tidig uppgång för att äta picnic i Nairobi National Park. Godnatt.

Fett lökig bild från Mombarre, men vafan det är fiesta mannen!


.godnatt.

Idag spelade tjejerna fotbollsmatch, semifinal mot ISK, dom förlora tyvärr med 1-0... Var med och kolla, men det var lite segt eftersom jag inte tycker fotboll är så kul.
Har skrivit  klart en idrottsuppsats och måste nu börja med en debattartikel i U-landskunskap. Nu är klockan snart halv två, sitter uppe varje natt asså... måste sova, vakna 5 min innan jag börja i morse.


summerburst

Skulle inte banga på lite Summerburst i sommar, fatta niirr!! Det är så mycket jag vill göra känner jag, men det är bra man ska passa på att leva innan man dör!

It's only me, you and the dancefloor

Mina partybilder från Mombasa som jag la upp på FB var förfärligt lökiga, alla togs med den lilla rosa partykameran så det säger en hel del... Men för att pimpa bloggen lite så snodde jag Hedvigs fina bilder istället från klubben Shakatack:

Ninis och Carlebäck

Wenne-man och Hugge-man

Heddi

Hahaha Lökdolf...

Oscar och Gabbzor

Jag dansar med en lesbisk hora i en polisdräkt, heheh.

Sommarjobb Sandhamn

Nu är sommarjobbet iallafall klart!
Ska jobba 5 veckor på samma ställe som förra året! Westerbergs Livs på Sandhamn. Hade så jäkla soft förra året att hänga med alla sköna människor, träffade roliga kunder, fick bra lön och hade ändå helt okej uppgifter.

Fick precis ett meddelande av min lilla kusin Sara på Facebook: "amanda du är i afrika"
Haha jarrå det stämmer.

Bilder från i somras på Sandhamn, har redan börjat tagga igen!!

Carehoe och jag med Daniel den lilla mumsbiten.

Några chillar på bryggan 6 på morgonen.

Jag och syrran chillade med stekarna på "Öfre"

Glärran käkar macka på Evictus

Wille och Alex

båtcruisar med pappi!!

Åka wakeboard och ring..

Sommaren ska bli nice, men vill inte lämna Kenya!!!! Mindre än 3 månader kvar, paaaaniiik!!!!


boxercise

Hej!
Idag har vi haft boxercise här på skolan. Intsruktörerna köttade som satan, det var kubba, armhävningar och sånt innan vi började med massa sparkar och slag, faktiskt asroligt och jobbigt. Efter det tog vi ut sista krafterna och sprang 2 varv på Impala.

Annars har jag haft spanskaprov som gick bra, party. Har solat lite också, försökt städa mitt rum också, sökt till Nacka Gymnasium om jag inte kommer in på Östra igen, skickat fler mejl till östra, kirrat sommarjobb, planerar sommarresa, ja jag är riktigt busy woman.

Bangar inte på att åka tillbaka...

releaseat album!

Tjing. Nu har jag äntligen valt ut och fixat alla bilder till mitt Mombasa album! Bara att kolla "På semester med Amir & Erik" Väldigt internt namn, men kortsagt två galna grabbs vi hängde med, kallades även för handlösa handsken och knarkkungen, väldigt invecklade namn...
SAKNAR MOMBARREEE!!!!






bikinimodell

Hehe, jag Madre mailade mig precis en poolkatalog pappa hade bläddrat i på Båtmässan och så hade plötsligt hittat att vår pool var med helt random. Jag är med och grejer! Nu är jag fett känd, WOOOHOO. Fast nej, men lite kuligt ändå. 

Jag är den som steker på luftmadrassen, hehe.

vill tillbaka!!!!



kusten var bäst.

Back in Nairobi.
Saknar redan kusten, ååh det var bäst! Varmt, sköna människor, fläktas på motorcykeltaxi, bada i Indiska Oceanen, äta god middag, chilla på utekvällar och leva livet helt enkelt!
Jag lägger upp bilder imorgon!!!!

RSS 2.0