Mobilblogg

Nu sitter jag i bilen, har provridit en häst men jag ville inte ha den så nu är vi inte långt ifrån göteborg där vi ska sova på hotell o dagen efter åka o provrida typ 6 nya hästar:) värdelöst att skriva på mobilen! Så hejdå

ljusblåa dagar seglar förbi

Hejj!
Jag orkar inte skriva lika ofta nu på sommarn som ni kanske märker, det finns så mycket roligare saker nu att göra om kvällarna. Men imorron ska jag upp tidigt o åka runt i Sverige för att kolla på hästar, först västerås sen en natt på hotell i Göteborg och sedan kolla på hästar där hos Sven Ingvarsson. Så nu är det chillkväll, blir nog en HP-film.

Igår kom Glärran hit tidigt och vi gjorde massa underbara saker, badade i poolen, solade, spelade tennis, åkte ring och massa annat skoj. Sen imorse ringde min kompisar Hedda och Sara tidigt och ville spela tennis så då powerwalka jag o glärran till tennisbanan och spelade lite matcher med dom. Efter det åkte vi alla hem till mig och gjorde hamburgare plus bada i poolen. Sen åkte jag och glärran fyrhjuling till bussen där hon for hem. Så sen låg jag o pressa lite själv och simma lite i den så kallade sodastreamen ;) Nu på kvällen kom min syrra ut så det blev ett tredje pass tennis, så nu är jag nya Björn Borg.


Mjaaaooo.

I miss


Jag saknar redan Irland, men nu har jag o klärens pratat om att köra en reunion, sounds great!


Sommardag!

Hejjj!
Idag har jag varit med Kajsa i stan, vi myste vid kajen med jordgubbar och hon donkenmat ;)
Sen drog vi hem till mig och kolla på en urtråkig film som vi båda sov bort. Nu på kvällen åkte jag ut till Ingarö och träffade min storasyster jag inte har träffat på över 6 veckor! Vi har precis tagit ett nattdopp i poolen, men nu ska hon dra hem till sin kille (efter klockan tolv på natten??!).

Söta Kajsa today :)

/Amanda

back in business

Nu har ajg kommit hem från Irland, Flowerhill. Fyfan va underbart det var! Jag lärde känna så otroligt härliga människor och red söta pollisar! Det var en grym resa och sommarlovet kan inte bli annat än bra.
Ikväll ska jag försöka sätta ihop ett album med massa härliga bilder allt ifrån hinder till blodådrer.
Hörs ikväll igen!

Här var huset vi bodde i :)

flowerhill

Tjaaa! Nu är jag på Irland och har det underbart! Det är soligt varje dag, inget regn :O
Imorron ska vi in till Galway och shoppa och gå på puben ;)
Det är massa sneeeela heestar här! På fredag blir det midsommarfirande här med alla Irländare.
Hörs på lördag när jag kommer hem!
PURRE

hejdå sverige, Hello Ireland!

Bye hotties!
Nu blir det en veckas ridläger på Irland för min del med massa andra coola ungdomar ! Kommer hem igen 26 juni.
HARE BRA!

packning åt helvete!

Jag är verkligen alltid ute i sista sekunden och packar. Jag har kommit på att det inte kommer få plats. På bilden är det hälften av alla ridkläder som ska med, utöver det ska jag ha vanliga kläder.. Det här blir en svår nöt att knäcka. Nu ska jag släng ihop sista sakerna och kolla klart på Troja, assåå shieeet jag dör av snyggingen Brad Pitt i den filmen!!!!



sushi-middag

Har precis moffat i mig mitt favoritkäk-sushiiiii!!
Madre kom hem med det plus lite annat junk till mig som är en sjukling helt isolerad framför datan och teven här hemma...

underbar hudkräm och spraydeo ;)

tandborste som jag köper nya i genomsnitt varje vecka :P

växlat lite fickpengar till resan!

inför resan...

Mamma har köpt ett par nya märkesridbyxor till mig :D Dom är naajjs, fett ointressant men måste ladda upp med inlägg nu innan jag åker!

nu ska jag göra lite nytta

Jag kommer ingen vart när jag har datan i närheten. Jag som skulle packa, handla, städa och klippa gräset, antar att packningen kommer bli det ända som blir av..

Något som jag har letat mycket efter är en snygg långklänning, fast jag tror ändå inte att jag kommer haffa-jag ser ut som thomas di leva i en sån...


Bilder från igår

Hallåå!
Just nu sitter hemma och tycker synd om mig själv. Är väldigt förkyld som är så jävla bra timing med tanke på att jag åker till Irland i natt. Glärran sov här i natt och det var trevlans, men hon åkte och jobba klockan 8 så hela morgonen har jag försökt städa rummet och packa, men det har blivit mest tv-tittande.
Idag ska jagta det lugnt hemma och snart åka till forum med mis padres. Där ska jag äta lunch, införskaffa lite saker till Irland och förhoppningsvis bli sponsrad med något fint!

Här kommer bilder från igår när jag, Lisa, Eve, Såfia, Fancy, Sissi, Alicia och Cornelia var i trollan igår och myste ;)








Vilka snyggingar!!


Hp

Nu sitter jag o kollar på Harry Potter, så jävla bra!!
Det ringde precis en tjej från Tyskland till mig och ville jag skulle komma och provrida hästar, så dit blir det snart en tripp och även till Holland där hon visste en till.
Snart ska jag ge mig av till Glärran, vi höres senare ;)
Bilder kommer imorron från dagen i Trollan, blev lite bråttom ;)

skitböter

Idag blev jag lite förbannad för när jag kommer till min moppe som jag ställt inne i skogen vid Trollan så ser jag att jag fått p-böter, what the fuuuck??! Får man inte ens parkera sin moppe i skogen utan att behöva betala böter.. Aja det var bara på 200 spänn, men det jag avr sur över var bara för att jag ens fick det. Men nu ska jag ringa dom små äckliga bögarna och skälla ut dom. Skulle man ställa moppen någon anannstans skulle den ju bli snodd.

nya shorts

Hejjj!
Nu har jag kommit hem till Nacka och idag ser dagens planer ut så här:
* gräva lite i gropen och packa
* åka och köpa sallad
* picknicka med lite vänner i trollan
* vara med glärran

Här kommer ett par nya shorts jag köpt från H&M för bara 199:-


/A

Moffees birthday

Tjaaaaa!
Nu har jag varit i Örebro och firat min totalförvirrade morfar på 75-årsdagen! Han är en rolig rackare, sist vi sågs gick han av finlandsfärgan och gick vilse i Finland och nu tror han att jag har en bror?! Jag har även fått offra mig att ligga i buskar och leka kurragömma med småkusinerna, även umgåtts med min andra killkusin som är nått år yngre och är en pilsk liten pojke som bara vill prata sex med mig!

På vägen dit hälsa jag på min polle i Strängnäs och provred även två hästar på ett annat ställe, dom var skitfina, nu vill jag köpa allihopa!!!!

Har inte fotat på länge så det får bli en bild från balen där jag ser ut som ett grottmongo men alma och linnea är två riktiga snyggingar!

Poooolparty

Här kommer lite bilder från när lisa var här igår och bada i la poola med mig, trots att det var iskallt :) Skabbiga små bilder det!
Nu ska jag planera poolparty, det blir awesome!


Joo jag vet skabbig bild med tanke på att man ser revbenen, men ända bilden som var in action


Haha älskar den här bilden när lisa langar bitchblicken!

Love you Lisi fisi!


provridning

Hej! Idag har det varit i full gång med idrotter. Jag och lisa började dagen med att sätta oss på moppen och åka och träna två timmar basket i nacka, sen var det lunch så jag och Björn (julia) åkte moppe till donken och jag köpte sallad :D Sen blev det två timmars basket igen med hela klubben.

Efter det åkte jag hem och duscha och bytte om till ridkläder, sen satte jag mig i bilen till Västerås där jag åkte och kollade på två hästar. För er som inte vet har jag en egen häst som just nu ska få föl, vi fick höra idag att hon var gravid ;) Så nu håller vi på att provrida en ny häst som vi också ska köpa :)
En jag red idag var skitfin och den andra var lite crazy jag trodde att jag halvt skulle dö när jag skulle hoppa den.

Här är en liten video som min kompis filmade idag när jag rider på en häst som heter Kaktus som faktiskt var väldigt fin! Hindrena är rätt så låga, men filmade inte allt..

Sneeeel heeest!

lite fler Spexbilder

Hejjj! Just nu sitter jag här på ingarö med lisa :) Vi har badat i nya poolen och ska nu kolla på film, imorgon blir det träning tidigt, klockan 10!!! Aja vi höres!

Här var då jag på spexet, väldigt fail, men hann inte fixa mig :P


/ Amanda

skolavslutningen

Känns lite konstigt att ha gått ut nian och lite tråkigt. Jag började faktikst gråta när jag gick till andras klassrum där folk grät. I vår klass skratta jag bara när min lärare grät och vi hann knappt säga hejdå till varandra. Ganska tråkigt att det skulle regna när vi hade avslutning utomhus. Men jag fick ett stependium på 500:- på Akademibokhandeln för att jag fick 320 poäng, haha sämst ju. Men aja då vet man vart man ska köpa julklappar och födelsedagspresenter till familjen ;) Jag hoppas pappa kommer ge mig nått ändå som ett liten present, jag får ju inga betygspengar :'( Nu väntar ett långt sommarlov, sedan tre år på Östra Real :) Naaajs!

Fina små människor vid namn Jakob och Vendela!

Jag och Dexter sitter ute i spöregnet!

Glosqvist och molly :)

Min fina lilla waffi!

och almas gråtande madre :'(

Lite grabbs från klassen och Kevin fick samma stependium för årets resa ;)

Tom eller även kallad "Haffarn"

Efter avslutnigen i skolan jag jag och alma från klassen ner till ektorp och luncha på Därmed Pasta med några andra:

Karin somna..

Jag såg ut som ett grottmongo i håret efter att jag varit ute i regnet..

Ia

Louise


Nu ska jag åka till Emelie och sova där för jag ska upp tidigt imorron och orkar inte sova här på ingarö då :P
Puss


sammanfattning

Tjaa! Jäklar vad längesen jag blogga, det har varit fullt upp och har inte varit taggad på att sitta framför datan.
Skolavslutningen var rolig med alla nior från skolan som ett avslut, somna väl vid 6 på morgonen hos en kompis så dagen efter var jag skittrött och mamma lät mig aldrig för hon tvinga mig att städa rummet.
Igår var ajg i stallet en sväng och hämta lite ridkläder och prata med kompisarna där, sen följde corny med mig ut till Inagrö och vi chilla galet framför filmer, fast hon fick ligga och kolla själv på livet är en schlager för jag la mig och sov. Idag har jag varit powerwalkat i en timme (haha gay) sen invigde jag ett dopp i poolen :) så najs! Nu sitter jag och kollar på Harry Potter och ikväll ska jag nog vara med Glärran.

Här kommer lite bilder från spexdagen som jag tog ;)





PUSS

balen

Tjaa! Balen igår var GRYM!
Det blev mingel, tre-rätters och en massa nomineringar till människor i skolan :) Sen blev det dans, först lite tjusig variant sen blev det elverket och alla dansa, vi drog till och med upp alla lärare på dansgolvet ;)
Därefter blev det en lång efterfest, det var faktikst riktigt roligt att alla var med och parta! Lite scary moments men mycket skratt. Sen gick jag hem till en kompis och sov där i någon timme för idag var det tidig frukost i skolan plus spexfoto! Jag var en liten grodprins, väldigt ful faktikst!
Jag orkade inte stå för fotandet igår kväll, men antar att det snart blir ett tjockt album på facebook som jag kommer dela med mig av här :)


Vilka läckerbitar!! Några av girlsen från min klass ;)

baltime snart!

HEEJ!
Nu är jag panikslagen mindre än fyra timmar kvar till balen!
Jag har redan tagit en dusch och snart kommer philippa hit och fixar sig, sen drar vi hem till alma och fixar det sista, sen bli det bal!
Inatt kommer vi sova hos alma, det blir myyys, sen blir det spex, men vi hörs imorgon :)

har besökt frisören

Haallåj på er!
Idag tog jag mig en liten ledig dag från skolan :P Istället åkte jag till stan och kolla in på buttericks igen, där jag bland annat träffade pojkarna från klassen som köpte ganska konstiga maskeradkläder, bland annat en mussepigdräkt i barnstorlek, den kommer nog sitta tajt och fint :)
Efter det tog jag tunnelbanan till Kungsholmen där jag gick till min frisör och klippte+färgade det, nöjd faktikst. väldigt skönt att få bort allt slitet och sen visade hon även mig hur hon tyckte jag skulle ha håret imorgon på balen. Efter det åkte jag till basketträningen och när jag kom hem blev det lite grävande i gropen :P

Såhär blev då håret, dåliga bilder för att dom är tagna med mobilkameran...


Och här är uppsättningen jag funderar på... Måste isåfall åka och köpa riktiga klämmor imorgon. Man plattar först håret sedan gör stora lockar nertill ;)

/godnatt!!!

spexfoto-outfit???!

Heej! Nu har jag precis ätit frukost och sitter och klurar på maskeradoutfit till spexfotot på torsdag... Jag kommer verkligen inte på nått bra.
Saker jag vet att jag har varit tidigare:
Motorcykelkille
Ridtjej
Geisha
Hawaiitjej
Snövit
Pippi
Kiss-medlem
Mussepigg
Pirat


Jag har kommit på lite nya förslag nu:
Tusenfoting
Dykare
Shrek
Björn Borg
Groda
Bananer i pyjamas
Fiskare
Adolf Hitler

Är det någon som vet något bra eller fanns det nått bra förslag??

nya strumpor :)

Heeej!! Sitter nu med en sprillans ny data, eftersom vi fick lämna tillbaka våra skoldatorer idag så öppna jag idag för första gången min data jag fick i födelsedagspresent, den är skitgrym än så länge ;)
Idag i skolan kollade alla nior på Scarface för insperation till balens tema maffia, sen åkte jag och tjejerna i klassen in till stan och shoppa, det slutade med att jag och philippa gick ensamma och kikade. Vi kollade maskeradkläder och efter ett tag kom Philippas söta kompis Miranda. Jag kom hem med kepsen jag blogga om och även ett par shorts plus schtekarstrumpor. Allt visas imorgon!
Annars idag har jag grävt lite i gropen och somna faktiskt i 3 timmar efter jag varit i stan, det beror nog på att jag knappt sov någonting i helgen.
Imorgon är det brännbollstunering, men jag tror jag skippar den eftersom inga tjejer och knappt några från min klass kommer vara där. Skönt att vara lite ledig!

Här kommer en liten del av lite skitshopping:

billiga lösögonfransar för bara 40 spänn på H&M så dom suger säkert!



Värsta schtekarstrumporna, tyckte dom var fett snygga så jag var tvungen att haffa trots att strumpor inte är sommarens plagg direkt..

/Amanda

inköpslista

Jag sitter fortfarande i bilen med världens segaste internet, men jag har iallafall satt ihop ett kollage med sakr jag ska köpa! Jag måste jag åka och shoppa igen, framför allt så vill jag ha kepsen nedanför från Peak Performance, jag är inte särskilt stilig i keps, men ändå!

VILL HA!


Strömsholmdag

Heej! Nu sitter jag i bilen på väg hem från Strömsholms hopptävlingar. Det är ett underbart ställe och jag är alltid här varje år och rider själv eller kollar på tävlingar. Jag gick upp klockan halv nio i morse och satte mig i bilen med madre och kerstin, när vi kom fram kolla vi på ponnyhoppning och gick runt i massa hästshopper, hittade tyvärr inget jag ville ha :/  Däremot tog jag olika folks nummer som ska hjälpa mig att leta fram en ny häst som jag ska köpa, så det är skitbra att massa kollar åt mig, en tjej visste massa fina i Holland! Vi kollade även på Grand Prixen som gick i 155cm, aja nu fattar nog många ingenting.
Det var superlök idag också så jag har druckit flera liter loka idag plus att jag nog är rödskallig nu...

homa alone

Heej! Nu har precis kommit hem från glärran där vi checkade outfiten till balen och övad på att dansa i högklackat. Nu sitter jag alldeles ensam hemma och är pissrädd för det låter som att någon bov ska bryta sig in, men det blir skoj!
Nu måste jag städa rummet lite och sedan gå och sova för jag ska upp tidigt imorron och åka till Strömsholm och kolla på hästtävlingar med mamma!

Här är en klänning jag lämna tillbaka idag som jag först tänkte ha på skolavslutningen, men jag har köpt en mycket finare nu!
 


up to date

Tjaaa!!!
Gårkvällen startade i Lännersta vid ångbåtsbryggan med lite ekliden människor, men sen bjöd kajsa mig till ett party! Det var naaaajjs! Kvällen slutade med att jag, Kajsa och Corny åkte hem till mig och käkade melon och chips framför freaky friday. Men corny skulle upp i ottan och skriva omprov kl 9 vid odenplan så på morgonen var det bara jag och kajsa kvar. Sen tog vi bussen och jag mötte upp klärens och vi shoppade lite i forum och i sickla. Det kommer upp senare! Nu ska jag och glärran käka lite middag sedan sätta oss i skurusundet och myyyyysa, nu måste jag kila. Höres!
 
Söööötklärens just nu :D

studentskiva

Hejj! Idag vare såpbandy för hela slanten på idrotten, det var så jävla skoj och alla ramla hela tiden!
Snart ska jag till min kusin som har studentskiva sen blir det förhoppningsvis partyyy!
Här är lite bilder från igår i skolan!

KLYYYYKAN!






/amanda!

bad i långan

Heej! Asnajs dag idag!!!
Vi började dagen med lite idrott, sen hade vi bara massa chilllektioner där vi inte gjorde nått så vi gick och köpte glass. Sen hade jag och alma uppspel på musiken och det räddade mitt mvg :)
Efter skolan åkte jag, ph och alma moppe till långan där vi badade och träffa eve och fancy ;)
Nu ska jag sminka om mig och åka o kolla på vårkonserten där massa från skolan ska spela!
Efter det blir det träning på direkten, höres ikväll där ännu mer bilder från dagen förhoppningsvis kommer upp!







Hahaha jag ser ut som en padda på bilderna men det är fint!
PUSS

Svar om klänning

Anonym om blommigt:
Klänningen högst upp till höger, kan du länka den? Snälla?

Svar: Ja, självklart!
Jag har inte lärt mig att länka sådär spejsat än, får be majutska visa mig!
Här är den iallafall:
http://www.asos.com/Johann-Earl/Johann-Earl-Floral-Tiered-Prom-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1073385&cid=8799&Rf-200=17&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Floral

/A.

50-ÅRSPARTY

TJAAAA!!
jag har inte bloggat nått idag för jag har varit ute och grävt gropen efter skolan sen fixa jag mig för att fira min faster som fyllde 50 år. Det blev en trerätters på Naglo, asgott!! I present gav vi henne en privat helikoptertur över Stockholms skärgård som hon har drömt om ;) Det var en jättetrevlig kväll faktiskt! Och under kvällen såg jag Reinfeldt, woohoo. Nu är klockan mycket och jag måste vila mig för morgondagens hetta, 24 grader, jag får nog festa till med shorts asså!

Här kommer lite saker som jag nyligen har fyllt på garderoben med! 


Bara lite skit som jag fick för typ 40 spänn tillsammans när jag köpte en klänning ;) Inte något speciellt från Bikbok.

/A

Beställa snarast!

Hejj! Idag har jag gjorde jag sista provet i grundskolan, svenska prov på ordklasser fyyy :P Efter det åkte jag hem till lisi där vi satt vid datan, prata och tog taberas på hallon och äpplen! Efter det åkte vi moppe till nacka sporthall där det var basketfest :D Jag och lina shakea galet ;)

Hemma hos lisa hitta jag denna klänning som jag glömde beställa sist och satt och beklagade mig hur klantig jag var som måste betala frakt nu när jag beställer den(det var fraktfritt i maj), men nu fick jag ett mejl om jag beställer något nytt inom 14 dagar är det fri frakt, naaajjjs!!!

Den här ligger snarast i brevlådan kan jag bara säga!

Sommarjobb

I sommar har jag sökt massa jobb, men allt har varit upptagna för att jag var ute försent, men ska kanske ändå försöka mera.. Men jag kommer jobba ganska mycket hemma. Jag hade fått ett erbjudande att måla plankor till trädäcket vid poolen så skulle jag få 12 000:- skitmycket pengar, men han hade räknat ut att det skulle vara 2 km att måla, men lätt värt. Fast sen köper pappajävlen färdigmålade plankor-.-

Men nu har jag iallafall fått ett nytt jobb, jag ska gräva en grop längs huset eftersom det typ har börjat läcka in i huset (jävla tjasthus), jag kommer få 5 000:- jag kommer även jobba på pappas jobb där man tjänar jävligt bra i timmen och kommer klippa gräset då och då för en hundring..

Gropen ska vara 2,10 m djup, men det är redan ganska mycket grävt, så jag har mätt att det bara ska vara 40 cm kvar där det är som djupast. Men på vissa ställen är det knappt grävt någonting...

det är jävligt skarrigt just nu på tomten :P

Och här om dagen skulle jag provgräva lite bara från kanten och stog där i bikini och flip flops och plötsligt rasar hela kanten jag står på så jag ramlar bakänges ner i gropen, hehe :)

pluggggggggggg

Nu har jag äntligen skrivit klart min So-uppsats på 19 sidor med 5 500 ord. kul. Nu är det bara börja plugga svenska, lite jobbigt bara att klockan är över tolv...

Hade inga bilder att lägga in nu så jag slänger in några gamla från gbg!



RSS 2.0