valborg!!

Heeej!
Nu är det valborg, Supernajs! Jag ska iväg på f3kk3nation snart så måste fixa mig. See yaa!
Här kommer någon outfit från veckan orkar inte lägga upp det jag har på mig nu eftersom jag inte är klar! NU ryker plattången måste sticka! Puss, ha det bäst ikväll! :D


close up!

Hårtips

Hej! Nu sitter jag i skolan och idag är det fredag och självaste och jag är totally confused. Men det löser sig!
Häromdagen gjorde jag inpackning i håret och borsta igenom det, vilket var väldigt längesen, faktiskt har jag inte borstat det sedan maskeraden när jag söndertuperade det.

Här kommer lite tips jag fått av min frisör för att hålla håret fräscht:
* Gör ofta inpackningar
* Låt ibland inpackningen sitta kvar i håret efter du tvättat det alltså utan att skölja ur det.
* Om du har torr hårbotten och tvättar ofta håret och det börjar lätt klia om du inte tvättat det på länge kan man ta mat/olivolja och knugga in i hårbotten och sedan tvätta ur det. Det gör så att hårbotten återfettas. 
* Om man tappar mycket hår kan det vara bra att äta vitaminer för att man tappar hår beror ofta på vitaminbrist.
* Sova med håret utsläppt och inte för ofta använda knut.
* Sedan det vanliga med att alltid använda värmeskydd när man plattar det och inte borsta håret för ofta.


Här är jag då osminkade (här ser man bättre hur mina ögonbryn blev efter färgningen). Jag är så c00l med mina partybrillor också.
/ A 

Ledig idag från skolan

Hej! Idag har jag varit i stan och shoppat med alva, men jag var jättekonstig och hade inte alls någon insperation, men kom iallafall hem med några småsaker. Jag lämndae även in mitt CV på panini ;) Efter stan åkte jag till Glärran där vi åt typ 20 mackor och fil och pratade om sommarens planer. Vi funderar på seglarläger eller kanske utomlands, we´ll see.
Nu kommer lisi hit vilken sekund som helst och snart ska vi fräsa iväg på basketträning!

Dagens shopping:


onödiga saker som bara kostar massa pengar :P



Och ett linne från H&m med Aerosmith tryck och snygg skärning!

Inköp inför imorgon

Hej! Jag har suttit uppe väldigt länge och spanat in kläder :) Jag hade världens lista här om dagen på grejer jag skulle införskaffa, men har glömt allt... Det som ska inkasseras är iallfall en sololja jag kan plocka fram så fort solen kikar fram, eller så blir det brun utan sol. Jeansjackan ska jag köpa och vill även fixa några nya jeans. Imrogon tror jag också siktar på att få med mig något märkesplagg för det var längesen! Men vi får se vad vi hittar, ska sova nu! Godnatt 

biiiiaaatch

Hoppträningen gick sådär, jag börja bli osäker på vad jag ska göra med hästen, jag fick åka moppe hem i spöregnet, jag kommer hem och äter mat som inte alls var lockande, jag har förbud att gå till kakskåpet, jag fick lite damp när jag tänker på hur många männsikor vi tar in i landet som inte borde höra hemma här och som bara drar med sig massa skit(smygrasse). Och speciellt min otroliga taggning förstördes inför framtiden när DU kommer och sabbar den!

Okej sluta vara emo nu! Jag är ledig imorron från skolan och det är ju mysigt att sitta inne när det regnar.
Satan jag är fortfarande rikitgt förbannad!
Bajs!

Vad passar bättre än dessa jättegamla emobilder på mig!? ;)


hoy es miercoles


Tjaaaa! ska äta en supergod äggmacka och sen ta mina morötter och fräsa iväg på morren till stallet där det blir hoppträning inför helgens tävlingsdebut! ska bli skitroligt! Seeeyaa bitches!

kollageproffset jaaooow

Idag var jag i stallet och red ute i skogen, helt plötsligt får min häst damp och kastar sig om så att jag flyger av. Jag var redan sur innan för att hon gått och fegat för massa grejer så när hon kasta av mig så gjorde jag som cowboys- kasta mig upp i sadeln och börja galoppera så hon skena iväg. Jag fick bokstavligen damp på henne eftersom hon inte har kastat av mig en enda gång sen jag flyttade med henne till Drevinge.

Annars idag har jag lärt mig dansa foxtrott, vals och bugg! Fick dansa med en och annan skarris ibland asså eftersom vi hade med två sience-klasser.

aaah kolla vad duktig jag är som klarar av det här! En grå hatt ska införskaffas snarast! denna är från H&M och kostar bara 99:-

tips!

 
Jag har väldigt torr hy så innan jag sminkar mig använder jag alltid en ansiktskräm. Den bästa är den jag har är en från apoteketet som jag köpte i kalmar för ca 40:- Den återfuktar samtidigt som man får en brunar färg i ansiktet, den smälter in så att den anpassas så det inte blir fjortis oavsett hur blek man är. Jag vet inte exakt vilken jag har av dom ovan för min är en gammal förpackning, men tror det är den till höger!
/A.

ska till skolan

Hej! jag har snart fixat klart mig och ska åka till skolan snart där det väntar dans. Efter det blir det design sen ska jag åka till stallet!

Här är lite mer smycken av det som jag fick:
3 stycken hippieband ;)


puss

mohammed

Vad pysslar jag med efter klockan tolv på natten...????
Kom nu på att bilden var så hemsk så jag tog bort den!!
färgar ögonbrynen!!

Jaa... bättre än bilden innan iallafall och webkameran suger, men det blev helt ok, syntes inte så mycket kommer ändå fortsätta fylla i dom med penna eller färg.

nu ska jag sova!

ice age

Godkväll på er!
Sitter nu på mitt rum och äter mitt favoritkäk, krossad is!! det är bäst avv köra två paket is i mixern så blir det typ som frost, så jävla gott!! :D
I matchen  så vann 08 Stockholm SM :) Det  var trevligt att vara där och kika!
Imorgon är det sovmorgon till elva då vi har dans, ska bli skoj! 

Amanda.

your love is my drug



sponsered by destiny

Hej idag slutade jag vid elva, har bara haft bild, muntligt nationella i matte och sen en kort spanskalektion. Direkt när jag kom hem började jag sätta igång och städa, yes vad jag är duktig! Dagens planer är att få mitt rum helt rent och sen ska jag iväg o kolla på SM-match i fryshuset med basketlaget.
I helgen blev jag sponsrad med lite smycken av några gamla familjekompisar, jag får väldigt ofta massa fina saker av henne för hon själv som designar smyckena som säljs bland annat på Lindex. Så hon hemma hos henne har hon en hel källare full med snygga grejer som jag alltid brukar få plocka på mig. Men eftersom jag inte träffat henne på flera år skickar hon då och då hem lite saker, jag börjar med att visa nit-rosetterna:

2 diadem och 2 hårspännen.

purreee

a little bit jealous

Jag måste bara vara snäll och hälsa hälften av mina klasskamrater att dom får ha det riktigt roligt borta i Barcelona, Spanien. Medans dom som inte har fotboll som är halva klassen (bland annat jag) inte får åka med för att ett fetto vid namn harry tydligen inte ville det. Aja ni får ha det så skönt där borta medans jag måste vara i skooolan!!! :O

gammal bild från när jag var i Barcelona någon sommar med madre.

Barcelona med laget för ett år sen! :D (jag vet att jag har klykan plus en hemsk outfit, utevcklingen går framåt.)


vann finalen!

Tjoohooo!
Idag spela vi final och vi vann mot Harem i förlängning, jämt men sjukt narre att vi vann!
Efter stallet var jag trött som aldrig förr så jag somna efter jag badat badkar, men sen väckte mamma mig o sjasa iväg mig till stallet, där var jag inte lite seg. men det gick ok! 

här är vi som spelade, jag är den som slår mig i facet??!


vann matchen!

Hejsan!
Jag har precis spelat semi-final och vi vann, så imorgon blir det grande finale! Det avslutades med världens fetaste pizza, mätt som tusan. Nu ska jag fixa mig lite fräshare iallafall och sen vid halv tio ska jag dra iväg till långan med massa roliga vänner, kallt men kan nog bli narree.
Nu kommer glärran hit och har gjort mig sällskap så jag ska gå!
Imorgon är det samlingen kl 8.45 i slurren, inte luuunch. Efter matchen ska jag till stallet och träffa min kuse.





purree!

Tjejkvällen

Heeej! Nu har jag lite bråttom för jag ska till stan och träffa alva och sen blir det semi-final. Men tänkte bara kortfatta mig om gårdagen(tjejmiddag hos lisa), det var skitroligt! Vi var tretton stycken och åt supergod mat a la lisa och lekte massa lekar, men nu är det suuuuperbråttom!
lägger upp alla bilder sen! 


skitfula kompisar

Hej! Jag sitter nu i soffan hemma med alva, snart blir det träningen och efter det ska vi till Lisa tjejmiddag, ska bli skitroligt med alla trevliga flickor! Idag körde vi beep-testet på idrotten, när jag var i mitten på nivå 9 råkade jag fälla daniel så att han ramlade och så att sen kevin ramlade över honom och då började jag garva skitmycket och kissa typ på mig så jag tappa hela farten för att jag inte kunde sluta skratta. Aja det var okej ändå, ska typ ändå göra en gång till senare för vi var tvungna att sluta när man kommit till nivå tio för att vi slutat.

på andra bilden står jag och diskar diskbänken i klassrummet, jag hittade massa rolig såpa och en cool skrubborste så jag var väldigt sysselsatt. ser dessutom ut som jag har stösrta asset jaaaoow.




Ja här är då bilder på mig, alma, neger-kevin, dexter och karl som är med på ett hörn.
Vi är så jäkla snygga assååå!

så snygg!


Den här klänningen tycker jag är skitcool, något jag skulle tänka mig ha på balen. Från Forever Unique, 1695:-

dressed up for prom

Hej! Jag blev precis hämtad från träningen av syrran som tog körkort idag på första försöket o allt:) jäääkligt najs att hon kan bli min nya hämtare :D
Nu ska jag krypa mig till kojs, men innan måste jag duscha, välja kläder, borsta tänderna, diska och packa väskan. suck!

Skolbal??
kolage jag tog från google bara orkade inte satsa.
Balklänningar är en stor jakt för mig just nu. Jag kommer lägga upp flera olika som jag kan tänka mig, men tycker att blått är väldigt snyggt och alla dom ovan är lockande, men är mest inne på rosa eller kanske rött för att följa temat MAFFIA.

fullspäckad torsdag

tjaa!
Jag har precis kommit hem från stallet och tagit en dusch. Nu sitter jag och äter spagetti och kötfärssås i träningskläder och ska snart iväg till forum och träffa Alva. Sen ska vi till basketträningen, fullspäckad dag kan man säga och jag är helt sönderstressad. Därför måste jag snart pallra mig iväg nu.
träningen slutar klockan tio så vi hörs imorgon någon gång! ;)


purreee

matte Np klart!

Matte nationella avklarat del C!
Det gick helt okej, om man bortser från att jag tabbade mig på det enklaste, medianlängden... Men dom andra gick bra tror jag. Förresten fick jag veta mitt resultat på B1, alla rätt!! matte_pro_mandzink 
Nu ska jag käka lunch istället för ett helt paket dextrosol.


Hanky panky

Goaften, nu har jag precis skrivit klart min svenska uppsats och språket är målat till tusen om min lärare dissar den kommer jag bokstavligen binda fast henne på en totenpåle och låta skatorna tugga upp henne. Nej nu ska vi inte vara sånna. Regning dag idag vilket gjorde att skolan aldrig varit tråkigare, alma du får komma och rädda mig imorgon!
Nu har jag inget plugg kvar utan det är luuuunch resten av kvällen, party liksom.
jag har nya schnygga trosor, det är Hanky Panky kopior och säljs på Cubus 3 för 100, kap!


min vän Clas

Hej! glärran knalla precis hem så nu är det luuuunch liksom. Vi har diskuterat gymnasievalet, käkat morötter, kollat balklänningar och faktiskt kikat lite på matten tills imorron, men glärris var inte så taggad på matten eftersom hon har sin teori om att hon kommer få blackout imorgon på provet om hon pluggar ikväll...



hahaha massa cpbilder på mig och Clasmund. Men det är inga konstigheter som vi säger!

försov mig...

Godmorgon!
Jag råkade försova mig imorse så jag skyndade jättemycket, men hann ändå inte bli klar till åtta så nu skiter jag i mentorsmötet. Därför hinner jag blogga lite vilket är narre!
Nu ska jag ta moppen till skolan och slutar vid tre sen! hörs då.

idag-röda läppar, transparent linne, hög midja.


tuesday

Hej! Jag prata precis med glärran i telen och vi har beslutsångest om vi ska börja gymnasiet med ett gäng östermalmssnobbar eller om vi ska gå  nacka där man känner halva skolan... klurigt, vi ska ses imorron o ha serious talk. Idag var jag i stallet tidigt för att jag sket i en lektion där man skulle sitta i aulan o kolla på Gudfadern som insperation till balens tema med maffia, det kändes så onödigt när det var sol till tusen utomhus.
Adjö!

new monki shoes!

Hej! Här är mina klackisar jag köpte i söndags. Finns på monki för 500:-
Jag tycker dom är skitcoola, kanske ska byta storleken bara :)



outfit med en massa bilder!

Halllååå! Kom hem för ett tag sen frå en riktigt narre träning! Jag orkar inte göra någon nytta idag med varken läxor eller rummet! Jag har kikat runt på balklänningar och hittar massa snygga, det kommer bli en rosa tror jag! Nu ska jag dricka lite te sen sova, men har lång sovmorgon imorgon så det blir narreeee!

Nu orkade jag inte rensa ut dom bästa utan det kommer en hel bunt! Jag diggar mina nya strumpor och det är även kjolen jag sydde :)







basketträning

Hejsan! Jag var precis iväg och träffa glärran och ska nu iväg på basket. outfiten kommer upp ikväll, för nu måste jag kila! Vi hörs snart!


Adjööö!

ny plånka

Hejsan :)
Nu sitter jag i skolan och har svenskalektion och skriver på en uppsats, men jag behöver en liten paus nu känner jag. Här kommer en plånbok jag köpte igår på hötorget, hahah! Den kosta 100:-, men jag prutade ner den till 80:- för att den var lite smutsig. Den var inte särskilt snygg, men jag behövde verkligen en ny. Jag ska ha den sålänge fram till att jag ska köpa en Mulberry som är så mycket snyggare.
Nu ska jag fortsätta vara duktig i skolan!

sydde precis en...

kjol!
Jag planera min outfit för imorron och jag vill se ut som en skolhora så jag var tvungen att sy en kjol eftersom jag inte hittade någon som passade, den blev helt vanligt inte särskilt snygg men det gick på ca 15 min. Nu ska jag gå o sova inför morgondagen med lite skola, blä!


ääh ni får se bättre bilder imorron.
Godnatt!

Knee-high socks

Hejsan! Idag var jag somsagt i stan och det gick ju sådär med att hålla igen shoppingen... Jag köpte en plånbok, strumpor, trosor och skor!:) jag lägger upp lite i taget men här kommer mina skitsnygga knästrumpor från American Apparel som jag kopiera från min kära vän Alvis. Dom kostar 100:- för ett par :) 

övningskörning!

Hallåå!
Jag har precis kommit hem från ett industriområde där jag körde runt med bilen. Jag var faktiskt grym! Pappa var lite scared för att jag råka trycka på gasen istället för bromsen och sånt där så han satt alltid och höll i handbromsen, men han tyckte jag var riktigt bra ändå! Jag håll på krocka in i en annan bil o råkade ha gasen i botten när jag startade och lite sånt men det var faktikst roligt att köra :)

Efter det handla jag med pappa då kan man alltid plocka med massa roliga saker i korgen när han inte märker. En ny deo och en supergod-doftande hudkräm. Notera att jag klippt luggen också :D

söndag, stan som vanligt!


Godmorgon! Nu har jag precis skrivit ännu ett CV som ska in till Panini!
Jag ska klä på mig sen pallra mig iväg till Glärran eftersom hon vill pressa (kallt?!) efter det ska vi iallafall iväg till stan och jag ska köpa jeansjacka, skor, strumpor jaa o allt möjligt vill jag inkassera!
Ikväll blir den stora kvällen- JAG SKA ÖVNINGSKÖRA FÖR FÖRSTA GÅNGEN! det kommer gå åt pipan, sist jag provade körde jag ner i diket, tur att den bilen jag ska köra är så skrotig så det gör inget om den går sönder.
Hörs senare!
Purreee

nu ska jag sova om du vill anteckna

Här kommer lite bilder på en flicka med en sjal som hon har bara för att se ut som den nya leopard-tarzan (lisa).

lite från helgen...

Hej!
Det var ett tag sen, jag har inte hunnit eller orkat för det har varit stress mellan allt. Igår efter träningen åkte jag hem till Alva och sov där, gjorde inte så mycket men det var trevligt för det var så längesen sist! Sen på morgonen åkte vi och spela match och vi vann så nu är vi i semi-final i serieslutspelet, najs!
Efter det åkte jag hem och tog en snabbdusch, sen var det iväg på resturang med Glärran, padre och Rebecca. Efter det blev jag och glärran skjutsade till långan där vi skulle träffa några men dom var dissarna så vi åkte och köpte godis och kolla på patrik 1,5 mycket mera värt än att sitta ute vid en jävla sjö!
Lång sammanfattning men det ska bli bättre uppdatering framöver hoppas jag.


el outfit och fyndarkavajen madre skulle slänga som jag han haffa innan.
godnatt!

håltimme!

Hej! jag kom hem från skolan från skolan för någon timme sen och har nu käkat lite lunch. Jag har håltimme och ska snart tillbaka till skolan för att ha idrott. Imorse hade jag nationella i matte, det gick väl bra. Första delen var väldigt lätt och andra delen löste jag allt, men var ute lite på villovägar ett tag så uträkningarna kanske inte blev jättebra, aja. Efter idrotten ska jag till stallet och hinna rida lite fort, det kommer bli väldigt bråttom eftersom jag ska träna basket senare klockan fem.


Det här har jag på mig idag, lite somrigt sådär i regnet. Ett linne från Barcelona och madres jeansjacka.

slutar nu!


nu ska vi packa ihop svenska grejerna och jag ska ta mig moppen och fara hem. I morse vakna jag 35 min försent så det blev lite hurry. Jag och alma hade iallafall vår idrottslektion och vi fick MVG!!! wooohooo!
måste tagga, hörs sen :)

opraktiskt?


Anastasia Krivosheeva

Insperation! ;)

madre

godnatt! jag har precis gjort klart en labbrapport här runt ett-snåret och borde egentligen sova. Men jag hittade en bild på fejjan på min coola mamma i sin ungdom när hon gick i nian och var alltså lika gammal som mig! 

Hahaha här ser ni vart ifrån jag har ärvt mina cooling-gener!


lax med ris till middag.

Hej! har varit i stallet och kollat på min syrra som hoppat, och nu har jag kommit hem o ska göra lite läxor, men nu är det tydligen mat så ska gå o käka! hörs!

Webcambilder är överproducerade!

tolfte april tvåtusentio


Tröja-H&m, jeans-Topshop, skor-Bianco, Halsband- H&m, klocka- Micheal Kors.

Har precis tränat basket och ätit så mycket mat så jag dör, men ändå är jag sugen på maryland-kakorna, aj aj.
Nu ska jag skriva mig en labbrapport!
Hejdå!


polleeee

hej!
Jag kom hem från stallet vid tre då satte jag mig på ballkongen med en toast o solade lite, asnarreee väder! Nu har jag precis tagit en dusch o ska snart byta om till basketkläder. I stallet red jag ut en sväng först och det var så härligt, sen gick jag in o arbeta lite i ridhuset!
Hörs ikväll om jag har nått bra att komma med!

Här kommer lite bilder jag tog idag när jag ridit klart! :D



schoooool

Nu sitter jag i skolan och skriver labbrapport, blää på det! Efter skolan ska jag till stallet för jag slutar vid elva, sen ska jag träna basket ikväll. Hejdå!


Här är två bilder från lagkvällen alla var superhemska men det kommer kanske upp mer ändå sen men jag skippar nog bilder på mig!

träningsdag

shiiiet sista dagen på påsklovet, inte bra!
Idag ställde jag klockan på 11 och tog mig därefter till stallet och red ut i solskenet. Sen blev det dusch och ombyte till träningskläder och löparskor och sen kutta jag och mötte glärran som hade varit och spelat fotboll. När vi kom hem till mig gjorde vi mitt och almas idrottsprogram och det blev lite lökigt. Nu har jag ätit middag och ska snart ta mig en andra dusch med inpackning och skit för det är slitet till tusen för tillfället. Ska försöka hinna med lite nytta som städning också, pluggskit tar ajg när skolan drar igång!



Några bilder som togs för några dagar sedan i gamla stan!

dubbelduschen

Här kommer en väldigt fin video från igår, jag och eve hade kommit överens om att vi skulle dubbelduscha när vi kom hem så det blev lite reklam för det innan bara även fast det inte blev någon dubbeldusch, hehe! Haha jag ser inte lite risig ut alltså...

jogging

Hej!
Idag var det en segdag somsagt, men efter en rad undanflykter pallra jag o glärran oss ut och sprang, första metrarna gick väl sådär för att vi börja garva åt hur den andra såg ut, men sen flöt det på fram till vi såg några rådjur i en trädgård som vi aldrig så om dom var riktiga eller inte... Men efter att glärran gjorde lite coola ljudeffekter insåg vi att det inte var statyer, sen garva vi åt det hela vägen o jag kissa på mig!
Imorgon blir det en till runda har vi bestämt, inge mer data för mig ikväll asså.
 
Här kommer en bild från förra helgen ;)

SPRINGTUR!

heej! Nu sitter jag o glärran o har ångest över att vi ska ut o springa en runda på 8 km. Vi har legat framför soffan hela dagen och tagit igen oss från igår. Det var riktigt grymt igår och supernajs med maskerad! När vi kom hem på natten blev det tyvärr ingen dubbeldusch utan en singeldusch hemma hos lisa! NU är man då back on track med ett söndertuperat hår! Nu håller jag på att ladda upp ett album på fejjan, check it out!




nu hinner jag inte ladda upp mer för nu ska vi ut o springa!!!
/ Amanda.

Nu kör vi ;)

Tjaaa!! Nu är vi nästan klarfixade och vi ska ta oss iväg på maskeradfest, snacka om taggad!!

Purreee


TIK TOK I'M THE CLOCK

Godmorgon, lisa väckte mig precis med telefonen och sa åt mig att kasta mig upp i sängen för hon satt på bussen och behövde ett kort jag lånat. Så jag fick cykla till bussen i pyjamasbyxor och flipflop, där träffade man ju massa typer som kanske inte var den bästa timingen...


Nu ska jag göra mig iordning och se ta mig iväg till stallet där jag ska träna vid klockan fyra! Efter det blir det maskeradpartyyy!! vi hörs nog senare ikväll om jag hinner efter stallet.

HÄR KOMMER EN KLOCKA JAG KÖPTE IGÅR! (jag vet, jag kan inte åka till stan utan att köpa nått...)
snygga är den iallafall, ur och penn 480:- landa den efter ett avdrag med 100:- rabatt.

PUSS.


maskerad!

tjooohoo! Imorgon ska jag iväg på maskerad och det är alltid lika svårt att bestämma vad man ska vara, tidigare har jag varit geisha, motorcykelman, ridflicka och massa annat jag inte kommer ihåg. Därför tänkte ajg prova nått nytt den här gången... Det fick bli en Kiss-rocker! :D men nu är stora frågan vilken medlem man ska vara! Någon som har någon åsikt??

Jag är nog mest inne på han med stjärnan längst till vänster... Visar outfiten imorgon!

Ämändaaa

idag har man då hängt med skönaste bruden, som har snyggaste namnet och spenderade 3 veckor av sommaren med mig o massa andra härliga typer på Malta! Amanda heter hon faktikst. Vi träffades i stan och åt godis, kolla i affärer o lite sånt. Amanda hade dock skaffat shoppingförbud sedan en dag tillbaka eftersom hon handlat kläder för över 10 000:- på  två månader, haha!

Här har ni snyggingen!

lökarn'

tjaaaa, störstaste lökarn här! Eftersom det tydligen inte var någon basket fick jag ge mig ut o springa själv. Det blev ganska långt, först ner till björknässkolan och lite runt där sen över skurubron och tillbaka igen, sen sprang jag runt lite i björknäs sen hemmåt. Jobbigt var det och jag hade fulaste outfiten med pannband och Yamaha-jacka, kul att man då stötte på en från skolan också, hehehe. Nu blir det nog en långdusch för jag känner mig ju lagom fräsch!

man är ju alltid lika snygg i pannbandet plus att man är helt röd i ansiktet.

paper planes

hej! detta är dagens planer:

*ÅKA TILL STAN OCH TRÄFFA AMANDA(FRÅN MALTA)!
*LAGMÖTE KL 18
*BASKETTRÄNING 20-22
* SOVA, VARA MED EN KOMPIS??
här kommer däremot det som jag köpte för någon dag sen med sosso! ;) jäklar jag kan inte sluta shoppa saker och idag ska jag ut på jakt efter mer!!!


Transparent linne 49,50:- :O!!!! ville egentligen ha en storlek större, men jag hitta inga andra och den var så billig och snygg!

bikini 79,50:- per del! superfynd eftersom jag älskar den här färgen och tycker den var väldigt basic men snygg! man ser heller inte så satans blek ut i den ;)

Puss

go aften

nu ska jag lägga mig i sängen o sticka en raggsocka som blir lagom klar nu till sommaren... städa rummet gick åt pipan och jag känner inte ens nått städsug nu på kvällen som jag brukar göra... datan kan gå o bokstavligen dö.

en gammal bild från vintern.

bluffägg på buttericks

Här kommer lite supersnygga bilder på mig o Foffe som var inne på våran favoritaffär Buttericks igår:P

Michael Jackson ser mer ut som en trött bulldog.

jag och en läckerbit!


brottslingen med dubbelhakan och sexiga konstapeln!

wednesday

hej! jag sitter i soffan med laptopen i knät o kikar på Sandhamn, man blir inte lite sugen på sommar, men det går frammåt iallafall... jag o lisa åkte moppe t.ex det är riktig sommarfeeling!
hoppningen gick suuuper, men lacka lite på dom andra i gruppen som inte kunde lyssna o göra rätt, hehe.

hahaha, lisa är stajlad till max medans jag har tjockaste dunjackan o jag ser lagom snygg ut!

hoppträning


jag vet inte varför jag la upp den här bilden men hon är så jävla snygg! :D


nu tar jag och åker iväg till stallet med moppen, ska bli skönt att träna bort lite fett istället för att sitta här framför datan och äta godis. ses!

Easter

lite sen som vanligt, men kände mig tvungen att lägga upp lite saker jag fick i påsk, godiset borde man egentligen skita i för det har inte någon positiv inverkan till beach 10.

copycat


hejj! kom precis hem från lisa med sexiga tånaglar! igår noppa vi varandras ögonbryn, datageeka och leta maskeradkläder till på fredag! Är det någon som vet något bra att klä ut sig till är det bara att komma med förslag annars kör jag på en kiss-rocker ;)
Egentligen var planen att sätta igång o städa vilket jag måste göra. Nu har jag också anmält mig till en riktig ridtävling på Färingsö, naarreee. Så ikväll ska jag till stallet och hoppa med min lilla kossan Rosa! 
mjao.


lisa place

MAJA har fixat och trixat med min numera finfina blogg!
Och hon har lärt sig att göra en horisontlinje.

nu ska jag o lisa måla tånaglarna och checka film, röööööj!

här är lisa o majas mormor som åker harley tillsammans med en fräsch brud!

city

tjaaaa! jag sitter och äter tacos nu, men ska dra mig iväg in mot stan där jag ska träffa sosso!!! jag känner mig så shoppingsugen igen!! vi hörs senare måste kila till burren!
hehe käk-bilder.


hemmakväll

ikväll var jag på träning, men bara jag, karro & fanny var där så det blev ingen hårdträning direkt vilket jag känner att jag behöver. Annars har jag sökt in en jobbansökan till en båtaffär och på eftermiddagen var jag med lisa! nu ska jag ta en dusch o försöka städa lite om jag orkar. jag är otroligt godissugen eftersom jag ätit det typ hela tiden, men jag har ett mål om en godisfri vecka, det blir inte alls lätt nu när det är lov... jahapp jag får väl gå o äta en morot då...


sov gott~


ridtävling!

hej! idag träningstävlade jag på gustavsberg med min polleeeee! det var inte så seriöst med kavaj o grejer så det var skönt att slippa bli så nervös. det gick iallafall skitbra för det var min första tävling på typ 2 år?? för min häst har varit skadad så jäkla länge, men min första start red jag på jättefort för att hon inte skulle vägra så då gick det så fort att hon rev ett, men i 1 meter så gick hon felfritt o jag fick en rosett!
Lisa var där och kika också, väldigt trevlans!

bilder från idag, tjuvad av lisa von fisa.


glärran här :)



tjaaaa! glärran är här nu men hon ska fara sin väg för jag måste sova eftersom jag ska upp tidigt o tävla imorron o glärran ska packa till malmö. see yaaa!

I like!


Eenie Meenie- sean kingston feat. justin bieber
In my head- Jason Derulo


Ganjaman-Kaye Styles feat. Dollarman


GRYMMA LÅTAR!
eller den andra låten är väl rätt uttjatad men ändå... sista låten har ajg haft på skallen hela dagen!

förresten är det någon som vet vad shawty betyder??? dom sjunger typ det i alla låtar nu för tiden...

igår såg jag...


jacki från paradise hotel på punktshop! hon var väldigt konstig och stog o skrek att hon ville ha en pipa, intresseklubben antecknar bara för att jag är så cool som ser en kändis.

impulsköp

hej! idag har jag varit i stallet länge eftersom min häst vad genomlerig så var jag tvungen att borsta jättelänge sen var jag tvungen att fixa lite eftersom jag ska tävla i hoppning imorron!
ikväll ska jag vara med glärran, ska bli väldigt trevlans!!

här kommer sakerna jag köpte igår med corny horny!

hahaha världens torraste o rynkiga hand.

döskallering :D 39:-

väska 199:-

bra fynd! puss, hej!

tröööött!

hej, jag håller på att dö av trötthet, jag o alma somnade som sagt klockan sju i morse och gick upp innan klockan blev tio, så mindre än tre timmars sömn, härligt!
så idag var jag på middag hos mina kusiner i tyresö och åt massa god mat! fick även ett fint påskägg :) men jag höll på somna hela tiden så jag la mig uppe i soffan på övervåningen och sov där tills familjen väckte mig när vi skulle åka.
annars var jag i stan idag med corny och shoppa lite och åt glass i solen och schtekte galet på en långpromenad i gamla stan. nog om det. 
jag ska sova innan jag avlider, här kommer en trevlig bild jag hitta!

kvällen

helt galen kväll var det! Vi var typ uppe hela natten så jag är dödstrött, men men. nu ligger alma o sover på mitt rum, men jag ska snart väcka henne och skicka hem henne så jag får duscha och fixa mig lite fräsh.

nya inköp!

heej! idag var jag länge i stallet och pysslade. red först ut en sväng i skogen och sen gick jag in i ridhuset!
nu har jag duschat, ska välja kläder o sminka mig, sen ska jag laga oxfilé i min ensamhet. mina päron är på landet o becca hos sin boyfriend så jag är all by myself.
men ikväll blir det påskäggsjakt med alma och andra som vill vara med!!
nu måste jag kila, puss!

här kommer lite kläder jag köpte igår när jag var i forum!


ett par blå byxor (tights) vero moda 160:- har ett par likadana beiga, superbilliga o snygga!

söta underkläder för halva priset!

sjal, h&m 80:- jag ska även använda den som ett linne eller typ av strandklänning(visar sen).

10.41

godmorgon. vakna av att päron ska dammsuga hela jävla tiden. dagens planer är att åka till stallet, träffa lisi fisi och vara med almish ikväll. asnarre att moppen är försäkrad nu igen så nu ska jag ta den till stallet!

här är en till sak jag fick av madre, en kofta. inte alls min style men vi får se den kanske får joina uffkontainern istället.


fula jävel!



PH, jag o alma är jävligt läckra och faktum är att det är du som är den fule fan!
ETT STORT TACK FRÅN MIG O ALMA FÖR DINA GULLIGA KOMMENTARER!
<3

skärtorsdagen!


det här var lite blandade grejer som kom upp, lite vår-feelings! orkade inte kolla runt så mycket, ett bättre kommer snart!

dö-(snygg/skalle) ring

hej! NU ÄR DET PÅSKLOV! efter skolan åkte jag till forum med dexter, tom o karl men dom var inte så taggade på att gå runt o shoppa med mig antar jag så jag gick runt själv o kika lite. köpte lite som vanligt. tittade bland annat på en dösnygg ring på glitter, den kosta 70 spänn vilket är ganska dyrt för en ring som liknar en sån man får ur tuggummiautomaten. men nu när jag kom hem känner jag att jag vill ha den! den får fixas imorron, vilket shoppinglov det här kommer bli... 

snart kommer ett kollage upp! :D
/amanda!

fulingarna gör en comeback





fula fanskap? nooo nooo, vi är sexy_bitches_94.
nu ska vi ha påskmys i skolan o äta godis, sen blir det loov!!! tror det blir lite party tonight och alma vill att vi ska ha påskäggsjakt!

RSS 2.0