jobbb

Helgen har mest bestått av jobb på le Coop. Stått i charken och sålt fisk helt enkelt!

free from school

Hej på er. Äter en liten tomat och mozzarella-sallad innan det är dags att åka till coop och blippa lite varor i kassan eller kanske får jag mysa bland fiskarna i charken. Vi får la se. 
 
Alla i skolan har skrivit nationella proven i svenska, vilket jag gjorde i Kenya, så freee from school. Jag har tagit det lite för lugnt, gått runt lite här på gården och lyssnat på musik. Det var skönt iallafall. Måste dra!
 
Nice walking in tha sun
view från my room.
läst lite marknadsföring i solen
 

limpan soon

Har bokat in med syrran att jag ska hälsa på henne borta i linköping, nästa helg bannemig! Togafest med DE fucking VET DU på scenen. Dream coming true typ!
 

barriärer

Hej hej.
Idag har jag gått i school och sen åkt hem och chillat ute i solen, sen basketträning. 
Asså skiva på måndag med tema B, vafaan ska jag vara?! Bill Kaulitz, belieber, biskop, bagare, bandit, blatte, busschaffis, bethoven, buddha, björn... ja jag vette katten...
 
Kenya, Florence School.

årsredovisning

Hej hej. Nu lyser flitighetens lampa här ute på Skärmarö Gård. Årsredovisningen skrivs för fullt och det är snart dags för lunch ute i solen.
På farmen vid le traktor. 

I love you


Refill

Den här funkar verkligen så var tvungen att köpa en ny med dubbelt så mycket :) Prova prova!! finns massa rabattkoder så får man den billi billi också!

Taggar till frissan

Sitter och tar en sup kaffe. Har haft en morgonlektion med spanska sen for jag ut till farmen igen och snart blir det tillbaka in till Nacka och klippa mig, som för övrigt verkligen behövs och en liten mörkare färgning! Sen ska jag plocka upp Gigonom-gänget så ska vi hem till min farm och göra årsredovisning!
Tjeeena. Fett party i skolan, fjädrar och lite lipstick. 

New shoes

Tänkte ha de här till min studentklänning kanske, om jag bangar le heels. Godantt.

belibers...

mitt bland alla galna Bieber-fans hittar man ju Emelie och Lina, hahaha! förtjänar en plats på amandathebest

ointressant inlägg om bröd

Skickade precis in helgens skoluppgift. Måste göra klart en till inlämning innan jobbet som börjar 13 idag. 
Igår så införskaffade jag mig ett nytt bröd från Nystart som innehåller lite kolhydrater. Tror inte på det där med att köra LCHF, men jag tror man ska äta mindre kolhydrater i över huvudtaget. 
Till skillnad från ex. lingongrova så innehåller den 46 g kolhydrater istället för 19 som den här. Det var faktiskt gott!

projektarbetet

Här är filmen vi gjorde som en del av vårt projektarbete då vi var i Kenya. (ja den är väldigt lol i början på oss, hahah)
 
 
 
 

Svart-tarre

Ikväll måste jag skriva klart en bostadsrapport och är dessutom private driver till mina päron som är på fekke borta i Haninge typ. Ska åka och hämta dom snart också. Imorgon blir det jobb hela dagen!
Have a partyful evening!
 
Här är mina fina paranteser, Padre Joan och Mamasita

skitmatch

Idag hade jag bokat av jobb för att spela basketmatch. Mycket dumt gjort. Istället för att tjäna massa para fick jag sitta som typ bänkis till en match som vi dessutom förlora. Det var jävligt jämnt, det blev avgjort efter 3dje förlängning. Jag var fett taggad på att spela, men sen fick jag ett agressionsutbrott och blir bara arg av att tänka på basketen och vår coach. Okej nu ska jag sluta innan jag skriver mitt hat.

Runaway love

Sjukt bra video
 
 
 
 
 
 
 

påfyllning av orangea dängor

Från Nelly 599:-

beställt balklänning


Personalkväll med konsum

Hejsan! Igår var det personalfekke på Siggesta Gård med mitt kära jobbcrew från Coop Konsum. Vi var först på föreläsning om hur man ska jobba inom servicebutiker. Hon var väldigt bra på prata och det var ganska intressant, men lite sånt man redan vet! Sen fick vi en supergod grillbuffé, vin av olika slag och avslutades med efterrätt.

Det var en supertrevlig kväll!
Time of our lives!


mer slirande

Nu ska jag sluta snacka om mit hat mot lokaltrafiken eller min skräck för biltvättar. 

biltvättspremiär.

skäms lite för mitt senaste inlägg. Jag är superglad nu. Dagen tog en vändining! Åkte till träningen då det först var löpning sedan basket. Efter det gjorde jag premiär-tvätten av min bil, den är rejält smutsig efter att inte ens spolat av den på sisådär 2 år... Nu är lilla renaulten i toppform, nytt halvljus, nytvättad, sommardäcken är på och den mår fint trots ett antal krockar i olika föremål. 
Jag var fett nervous för att åka in i en sån där biltvätt, så när jag såg att porten öppnades så fick jag panik och råkade köra in i hela automaten där man drar sin streckkod. Men lyckades komma upp på rullbandet och åka igenom den lilla rackaren! 
 
Favoritfilmen Vi hade iallafall tur med vädret, klippet hade skrämt upp mig!!
 

Åka kommunalt- fuck you

Tjenare fan
Idag har inte humöret varit på topp... Gick upp 6.00 och åt blodpudding till frukost (det var iofs. gott), körde racet till pendelparkeringen vid Gustavsberg för att hinna med bussen, som då inte kommer... värt liksom, men ca 6 minuter senare kommer nästa buss, proppfull! Får stå upp hela vägen och löka. Springer upp till tunnelbanan för att ändå försöka komma i tid, men då är fitt-sl tåget trasigt som vanligt... Får vänta i över 20 min på ett nytt tåg och när det kommer och jag ska gå på så säger de att det är fullt och bara vänta på nästa. Kom iallafall sen till skolan och det var inget viktigt jag missa, men mitt humör förstördes totalt av sl som jag har lust att lägga allt mitt hat över förevigt. Hatar att åka kommunalt, folk som käkar mandariner, hostar, snackar överdrivet högt om oväsentliga saker (idag var det en på tåget som skrek på finska, ännu värre när man inte ens förstår vad idioten säger (inget rasitiskt menat, jag är också finne-jävel)), tjockisar och kärringar som stinker sätter sig bredvid en... you name it. 
 
Visst det är sådana som mig i detta inlägg man bara önskar de kunde gå och skaffa sig något större problem, men SL är fan ett skämt. Har flera gånger kommit försent till jobbet, prov, träningar osv pga. av dom...
 
Inte nog med det, vad är grejen med att de har tagit bort sms-biljett och bussremsor? Nytt sämst system, plus att det är svindyrt att åka kommunalt... kan rabbla en massa annat också, men det sparar jag ett tag och lägger min energi på att plugga istället. Sen ikväll ska jag skjutsa hem en brud som inte kan komma hem för att bussarna aldrig går till henne, alltså måste jag spendera 25 min extra på att åka en mil fram och sen tillbaka igen... Sl's onda cirkel kretsar kring mig...
 
Tack för mig/ mvh bitterfittan. 
Agressionsutbrotten som uppstår någon gång ibland! Bilden visar Mt. Kenya då sovsäckar flög åt alla håll när jag fick sova på kantplatsen igen...
 
 

Lite random pics från skivan


jag äter chirre just nu....


radarparet

Jag och liselottan på Nacka-skiva med temat ärkefiende och radarpar. väldigt fina måste jag säga. Min var supertight med kamelklo och grejer och lisas var stort som ett tält.

skivan

Tjeena!
Har varit en hel del på sistonde! Utlands skiva och min egna! Har varit himla skoj!!!
Supernice middag och sen kom massa kompisar och vi alla i klassen körde på!
Lite bilder från insta så länge:
Jag och klär innan le skiva! Discotema liksom!
Karin och Almis!
Jag och mitchiiboy i min klass hehehe

min stora klänning

Jag som velat fram och tillbaka tog nu bara och beställde klänningen från Asos, men fanns ju inga storlekar kvar mer än 42!! Och när jag väl ställt in på nått går det liksom inte att ta någon av de andra alternativen längre. Så nu fick jag hem den och den är sannerligen lite som en hösäck på mig, har planer på att sy om den själv, men jag är ju ingen höjadare på att sy....

Så här är den vanligt:
 
Och så här om jag har dragot åt den med säkerhetsnålar och kortat upp den:

sweet holiday

Tjena. Jag har tagit en rejäl sovmorgon, har deklarerat och ringt banken (så jävla vuxen),ska snart ut och springa, sen åka iväg och fixa lite annat, sen jobb vid 15-22. Jag börjar bli en riktig coop-brud nu, det är almost det ända jag gjort under min sköööna ledighet. Nu ska jag städa kanske, och nätshoppa vill jag också!
inte mycket tusker under lovet...

beachen kallar

jag har köpt nya shoeees. Dags att tagga inför beachen och säga farväl till kaggisen.
Från Reebok, reapris 800:-

discoskivan

Jag insåg just att min studentskiva är inom snar framtid, om en vecka!!! Har inte hittat några bra kläder i stan och insåg just att det jag hittat på asos kanske inte hinner fram om jag beställer det nu, så jag tog den översta paljettkjolen från Nelly. Ska köpa lite partymake också! Godnatt


min nya jaqueta.

Jag tog steget att köpa jackan jag länge suktat efter. Den är så jääävla niceee och hoppas bannemig att jag kommer använde den ett bra tag. GALI fucking SANA
Från Marie Sernholts nya kollektion med Jofama

Australien

 
Jag har sån jäkla beslutsångest...
Har velat fram och tillbaka vad jag ska göra nu efter studenten och jobbet i sommar. Först var jag helt säker på College i Santa Barbara, sen lite annat och nu har vi helt plötlsligt förflyttat oss till andra sidan jordklotet: Australien. Är i kontakt med en 4-barnsfamilj från Sydney som verkar bra. Men fyra barn?! jag som knappt orkar med en efter några timmar. Vet inte om au pair är min grej. Annars sticker jag bara dit och söker jobb på plats. Ska tydligen vara lätt om man åker med en organisation.
Sydney!
Jag och barn är kanske inte rätta kombon...
Jag på en bäråker är kanske inte så mycket bättre....

RSS 2.0