pronto pronto

Nu är det upppackning och nerpackning. Grejerna från gamla huset ska in i garderober och lådor och sommarkläderna ska ner i väskan. På söndag bär det av till Kenya!
Life a la Kenya. Någon timme innan svenskalektionen då alla skulle hålla tal. övning i la piscina.

nytt hem

Nu har jag flyttat ut till farmen!
Sovit i mitt nya rum och vaknat upp av ett en polack kom in och skulle måla min dörr på morgonen... Det är lite smått kaos här i inflyttningen med renovering och sånt, men jag sticker till Kenya och hoppas det är lite mer på banan när jag är hemma sen!
Utsikten denna morgonen från mitt fönster.

gaaaaayyy

Måste köra ett konstaterande att ögonfransserum faktiskt fungerar på mig! Jag köpte billigaste sneekvarianten för att testa. Xlash för 299:- (hittade någon rabbatkod så den blev lite billigare)
Jag har alltid haft ganska korta ögonfransar, men dom har fanemig växt nu, cheecka vafan:
hahaha tjeeeena

jobb, flytt och jobb.

Har jobbat heeela helgen, resten av tiden har spenderats med flytten och på nya gården! är helt slut nu och börjar 8 imorgon bitti, kill me.
Flyttar ut ur villa Kockan..
Me in my workingoutfit... XL i både byxor och skjorta, mycket fint, färgen också!

biokväll

Har varit och kollat på bio med Fanny och Klara. Vi såg Ego som var supermysig! Men väldigt förutsägbar, men ändå nice! Efter det tagga jag hem till Klara där vi åt lite ost och kex medans vi snackade lite med familjen. När jag kom hem var det bartömning innan flyttan och syrran inklusive boyfriend och kompis även var här! Så här satt dom och drack sprit och ost och kex, hehe. 
Snygging från EGO

UF-Brunchar

Idag är vi lediga från skolan så gårdagen och morgonen blev klasshäng. Igår hade vi mys med chirre&dirre och massa godis framför filmen The Impossible. Mådde riktigt dåligt efter av allt tjockande. Nu sitter vi och jobbar med vårt UF-företag och brunchar! 

Tisdag 22 jan 2013

Hej hej!
Slutade skolan tidigt idag, hade bara två lektioner. Nu sitter jag och försöker ta tag i sommarens planer, early bird gets the worm om man säger så!
Dricker fett mycket coffee och laddar inför att börja städa/packa inför flytten, för ja i helgen flyttar jag för första gången i mitt liv (om man bortser från Kenya). Senare ikväll blir det mördar-löpning och sen basket (jag har fan träningsvärk i hela kroppen också...)
 
Jag har spanat i dessa bikinisar som jag tänkt köpa länge... Lite missoni-inspired!
Synd bara att man själv inte ser ut såhär i bikini...

Jambo Kenya

Prontooo! MIndre än två veckor kvar till jag återvänder till mitt älskade Jambo-Kenya!
Fan va nice det ska bli!!!

så jävla borta!

Ligger i sängen och ska snart sleepa efter några avsnitt GG. Måste bara se till att inte köra en favorit i repris från igår... Jag låg och kollade på GG fram till 23 då jag somnar. Vaknar till sen och kollar på klockan, 15 över, okej måste gå upp och äta frulle. Klär på mig lite, tvättar ansiktet, ger katten frukost, äter massa mackor. Men så slänger jag ett öga på väggklockan: Halv ett!! Vafaan den måste ha stannat tänker jag, men sen inser jag att jag har gått upp 6 timmar innan alarmet egentligen ringer! Hahaha whaatafuuck. 
Jag är ett jävla psyko

semla i förskott

Idag tog vi en tjockis-after school och knallade till Tösse bageriet och åt en semla, väldigt mums. Men nu ska jag träna med denna bakelse i kaggen, kan behövas. Fys och basketträning väntar.
Seeee ya

ayer

Tjeena!
Igår bar det av med låååångtrip till Karlstad för att spela basketmatch, vi vann iallafall så det var ju tur efter att ha åkt så långt. Vi leder iallafall serien och det är sweeeet! Åkte vid 7 och kom hem vid 20.30 då sushi stod serverat på bordet!
Lördagskvällen spenderades at Klairs casa då vi bakade till vår insamling som mina pinglor var och sålde igår!
Lisa och jag lökade fett i bakluckan på Crippes bil!

Svärdgren Flyttar in

Idag fyllde jag bilen med blandat junk som jag kände att jag kunde vara utan någon vecka, har insett att jag har samlat på mig en hel del junk under mina 18 vårar. 
Tog med lite blusar som jag inredde gardden med lite!
te 
Såhär blev min tapet, ser lite knaas ut i ljuset men blev fint! 
Och här är badrummet som går in från mitt rum, men det är så litet så jag ska ha ett till som ligger precis utanför rummet, moahahah. Har två rum och två badrum nu, men alla rum är så små för att jag ska få plats med alla prylar!

cry me a river gladiatorerna

Imorse kollade jag på Gladiatorerna som gick på repris, när en "utmanare" klarar en deltävling blir jag så rörd/glad eller nått att jag blir helt tårögd. Inser i samma sekund att jag är en ganska känslokall person sitter och ska börja gråta till GLADIATORERNA. (alltså inte filmen Gladiator utan svenneprogrammet man älskade när man var lite (och önskade att det fanns för barn så man själv kunde vara med).) Skärper till mig och undrar varför jag i helvete jag blir tårögd, men vafan sen när nästa person klarar gatloppet så börjar jag le och så blir ögonen helt vattniga igen. vafaan är felet på mig...?!
Människor som berör stenhjärtat

Thrift shop

Jäävligt nice låt måste jag säga.
Rätt svag för att vara vit också! 
 

en hemkomst efter 10 månader i Kenya

Jag längtar efter sommaren, vill inte ha jäkla jackor och koftor och vill inte vara genomskinlig längre, Kenya ska bli fettttt...
Några dagar efter hemkomsten från Kenya. Plattan var efterlängtad!

gigonom-work

Har haft massa sockercravings hela dagen. Hade en superchill lektion sen lång håltimme då jag, Klara och Fanny gick till Foam och hade UF-fika då vi ringde lite olika företag för att annonsera på vår jobbhemsida (vårt uf-företag). Sen var jag tvungen att köpa lite godis innan spanskan (tjooockis) och nu är jag hemma och har ätit massa nötter och vindruvor och ännu mer kaffe. Ligger och kollar på Gossip Girl och ska snart börja ladda inför kvällens iskalla utgång! Men det kommer bli kul!!! :D
Fansan matchar the enviroment!
Brollaaan! 

vimmelpic ofc ;)

Hehehe hittade lite pics från gårdagen, sturep liksom, steeeek.
Me and Klair
Mucha geeeentee

lyckad insamling

Igår såg vi till att få in pengar till skolan i Kibera Slum i Kenya. Därför sålde jag, Fanny och Klara bakverk i entrén på Östra, det gick väldigt bra. många som köpte och skänkte pengar. Fick även in 150 kr på vårt bankgiro så totalt samlade vi in 1197 kr igår! TAAAACKKK

lill-lördag

Tjaaa. Ligger i sängen efter att ha ätit massa toast, vitt bröd och fett mycket ost. det behövde jag. Efter ett spontant beslut att orka dra utgång efter en lång dag med skola, försäljning av bakverk till vår insamling till Kenya-skolan och sen jobb lyckades jag även fullfölja dagen med en utgång till Ambassadeur. DJ event och maaasaa folk, men vi hade kul och det var många man kände där!
Missade burren hem så jag fick chilla fett i slussen och kom inte hem förrän vid 4 imorse så nu är jag trött! Ska dra lite GG i hopp om att få krafter till dagens basketträning om någon timme, döda mig.
Fanny och Gabbzor igår

jobb och träning på g

Kom precis hem från skolan, men ska nu vidare till Hemmesta och jobba... Sen blir det järnet vidare till löpning och basketträningen. See yaaa

åååh

 
Hehehe hittade en gammal goding från Kenya när jag bläddra i arkivet, och vaaaafaan alla bilder jag laggt upp här är ju error ser jag nu när jag inte är inne på den gamla datan längre.. Varför kommentera aldrig någon att alla bilder var kryssade?! FU.

monday

Jambo för fan!
Sitter hemma och äter spagetti och körrefärresås efter fys och basketträning. Är lökig och alldeles för mätt.
Annars har jag varit i skolan, hade en presentation inför klassen som jag inledde med en utav mina värsta skrattanfall. Gick inte att sluta, classic tabbe. 
Fan jag måste börja vardagsfota. Här är iallafall mor och far i vintras på Zanzibar.

random inlägg sådär

Ligger uppe och gör ingenting viktigt. Ska upp om mindre än 5 timmar men måste ändå dra ett gossip girl avsnitt innan jag slår igen ögonen för dagen. Lite blogginlägg blev det också.
Top of Africa ;) xD XD

match och mys

Idag har jag spelat basketmatch mot Katrineholm och vi vann ;)
Sen cruisa jag hem till kvinnan med radikala åsikter (Lisa) och åt supergod middag och efterrätt. Vi såg även på lite Oceans 12, Brad är med så då är jag nöjd!

spegelbild och raybans är på

Håller på att fynda bland mammas gamla kläder från 90-talet som har legat på vinden och skräpat. Som en liten lodis gick jag och plocka ur UFF-påsen, classic mig att ta massa skit jag aldrig andvänder. Men den här lilla vita toppen är faktiskt rätt treeendy irl, lite coolt mönster och material man ser på nära håll. Fan vad jag är sommarchic mitt i vintern, solglajjor och egobild i spegeln. Känns bekant från sisådär årskurs 7. 

extracash på blocket

Har rensat ut massa saker här hemma och har en stor sopsäck med kläder som ska uffas, och en annan som ska med till Kenya och skänkas till barnen på skolan som vi ska vara på. La även upp lite på blocket för att prova liksom, men har insett att det bara är sunkigt skräp aja fick lite panne över min överkonsumtion vad det gäller kläder av olika slag...
http://www.blocket.se/stockholm/Skjorta_ralph_lauren__jeans__troja__jacka_44815997.htm?ca=11&w=1
Lite raffskjortor a la 150:-
Levis och Fornarina jeans
hahaha stekarN
sen hade jag en jääävla massa jackor jag la upp först men insåg att jag inte orkar lägga upp en risig jacka för 50 kr som jag ska orka möta upp någon för att sälja. blev ett random urval. 

ute på farmen

tjaa! Har varit ute både på Skärnarö och på Ingarö. Nu städas och packas det inför flytten!
lite deppigt att åka ut i snödrivan....
megaglaaaaad ändå
 

Middag och tusker

Hade supermys hos Hanna, vi åt god sallad med kyckling och sen allt för mycket glass! New introducing i hennes superfräna lägenhet, gör mig lite tagg på att flytta! Gabbi och jag gick sedan vidare till Urban Deli och hon tog en Tusker (själv körde jag bil). När jag kom hem hitta jag massa chips även fast magen var utfylld till max, blev lite GG. 

Den riktiga nya frillan och frän raffe

Jag erkänner jag var lat i tidigare blogginlägg då jag visa min frissa, den bilden var gammal, sen sist jag klippte mig. Har kollat mig i spegeln och insett att jag har en kort kardinfrisyr liknande en biblotikarie. Nu ska jag brumma in med bilen in till Sofo och esteta mig i Hannas ny apartamento. ciao y besos.
Look what a nice Ralphiee Fanny bought to me in New York, very fresh color that actually match my ginger-brown new haircolor.
But....
My hair is short...
Too short. Me crying... hehe.
 
Men jag är faktiskt nöjd ändå, det är freeesh, risbusken (som mamma brukar kalla mitt hår) börjar arta sig mer en tjock hästkaluffs!

fredag känns jääävligt nice

Tjo fan!
Det är fredag, boende i Kenya bokat, religionskursen avslutade och ett kirrat MVG= livet är sweeet!
Var hos tandregleringen i morse också och snart ska jag mysa med Kenya-cheyerna!
Har precis köpt ett officepaket till min data som jag håller på att ladda ner, kostade fett med cash och måste plussa mitt burrekort också, waaaah! känner att kontot börjar gå mot noll, kanske dags att slänga ut lite junk på blocket nu! ska gå runt och fynda hemma!
Waaaah saknar sommaren!

Hotellhysteri

Nu håller vi på att ta tag i boendet i Mombasa. Här har vi ett hotell som jag varit och käkat middag på som var sjukt nice, Nomad. Lite skillnad från lök-kenya-kompisar till fitt-stekar-östrarealare ;)
Men det ser sjukt nice ut, men har inte riktigt fattat vad det kostar än så vi får se vart det bär!

 

frissan firra

Jambo jambo!
Idag har jag varit hos min frisör och klippt mig och färgat lite blond utväxt. Känns lite fräshare nu!
Har sen tränat och det var fett med jobbigt. Har kört en dag med LCHF och det kommer aldrig hålla.... tror inte på den skiten... lite fett är fint. 

läkaren, matte och plugg

Tja!
Idag sov jag ut på morgonen, hade lite skypedate om Kenya-boende med Fansan och Klara. Sen satte jag på gps på mobilen och virrade runt i Solna för att hitta till Idrottskliniken, betalde 350:- och var hos docktorn i max 2 minuter... värt. ett konstaterande att det var en inflammation i muskeklfästet i höften p.g.a överansträngning. Sen brumma jag tillbaka med bilen in till KarlaP. och parkade bilen där och hann gå på mattelektionen ett tag innan p-biljetten gick ut...
 
Nu är jag hemma och beställde precis ett dyrt jävla officepaket till min data... ska nu sätta mig och skriva klart en tingsrättsrapport! Seee ya!
hehe tjaaa

Ken ring

Måste bara säga att Ken Ring är så jävla bra! Hans låtar är så sjukt fina och jag blir helt tårögd av hans senaste låt Poverty. Kenyaner kan man alltid lita på!
 
Jag vet att det blivit mycket prat om Kenya på sistonde, men jag är helt tagen av allt nu igen!

Välgörenhetsprojekt i Kenya

februari ska jag tillsammans med två vänner göra vår praktik (projektarbete) i Kenya, Nairobi. Vårt syfte är att hjälpa Florence School som ligger i Afrikas näst största slum, Kibera. Där bor ca 1 miljon människor varav många varken har tillgång till boende, mat, rent vatten eller få gå i skolan.
 
Vi ska hjälpa barnen på Florence School att kunna betala sin skolgång, få mat, vatten och nödvändigt material i skolan. Det kostar ca 12 kronor i månaden för varje barn att gå i skolan vilket många inte har råd med. Därför ber vi om er hjälp att skänka pengar som går oavkortat till skolan. Vi kommer finnas på plats hela veckan och köpa de saker de pririterar högst för insamlingens pengar.
Alla bidrag är gör skillnad! 
Plusgironumret är: 164 79 21-4 (Nordea)
 
Likea gärna vår facebooksida: http://www.facebook.com/ValgorenhetsprojektFlorenceSchoolKenyaKiberaSlums?fref=ts
 
TUSEN TACK!
Bilder från förra året på skolan tillsammans med Hanna och Manda.

Mt. Kenya

 
Hittade en liten video i en gömd mapp på kameran från Kenya-times igen. 
 
Chillar i le tält efter en dags vandring
 

Schemat är späckat.

Shit, nu är schemat fullbokat ett långt tag framöver... Har bara fyllt alla dagar med en massa saker. Idag var det första skoldagen och lite religionsprov. Nu blir det plugg sen träning.
Imorgon ska jag till idrottsläkaren och kolla upp min höft som har varit knas i ett halvår. Råkar missa mattelektionen också så det blir ingen skola. Torsdag ska jag klippa och färga håret, sen spela basket. Fredag ska jag till tandregleringen och kolla om jag kan göra något åt mina skeva tänder. Sen drar jobbet igång nästa vecka och då kör det ihop sig med lektionsschemat igen.
 
Nu måste jag vara effektiv och plugga! See yaa.
Art Caffé, Kenya. Saknar det!

Lite åre sådär

Tjena! Imorse vaknade jag väldans trött trots att jag gick och la mig 21.30. Jobbade från 11 och jag börjar komma in i det lite känner jag. Efter det tog jag bilen hem och skulle egentligen spela basket, men jag har mitt sista religionsprov som har ploppat upp sådär dagen innan skolan börjar. Nu måste jag återgå till studierna, bye!
JB (Janniboy) & Carehoe 
Ski home from le afterski.
På skotertur mot Åreskutan mitt i natten!

så hemskt! :'(

 

home.

Tja, jag är hemma igen. fly förbannat trött och orkar inte åstadkomma med någon bilduppladdning än. tjingeling!

off to Åre!

Nu ska jag fixa klart packningen och ta en liten sömn inför denna weekend i Åre.
Kommer hem den 6:e igen då det blir raka vägen till basketmatchen! 
Är grymt taggad på att åka lite skidor och afterski! Hade velat åka snowboard men den har min inkompetenta syrra lånat utan att lämna tillbaka den...
Seee yaa!
 
I am a very good skier! 

Nu måste jag göra ett ryck!

Hola!
Idag blev det lite provjobb på Coop, det gick bra och jag kom in i det fort, men en jäkla massa koder om man jämför med de få jag hade på Sandhamn. Jobbade från 9-13, sen tagga jag till OC (snake city) och shoppade lite saker på apoteket och det råkade även komma med en vit spetstisha hem!
Sen kom Lisa farande och vi drog senare iväg till SATS och jag sprang lite på löpbandet sen blev det ett Zumbapass. Nu måste jag duscha och packa inför avgång till Åre imorgon bitti!
Tja broes! Bloggen är invaderad med pics på mig själv. amandathebest lever upp till egot.

buenas noches

Ligger och kollar på lite gossip girl och ska försöka sova eftersom det är första dagen på Coop imorgon bitti. Ska ta mig ut till hemmesta till 9.00.
blir fett lurigt att somna eftersom jag vakna 13.40 imorse av Nicoles sms om att jag skulle hänga hos henne vilket det även blev! Det blev lite OC och snack om gårdgens bravader. 
Godnatt då. 

nytt år.

Gott nytt år chompisar!!
Igår hade jag en trevlig kväll! Inge spårparty, men det kanske var lika bra det! Kommer nog kunna ta igen det under det här året. Jag tillsammans med Lisa åkte till Södertälje där vi firade in det nya året med Linn och hennes familj. Vi åt toast skagen, kött och potatisgratäng, chokladkaka och drack vin och skumpa. Jag hade väldigt trevligt!
Raketos
Lisa, Linn och Elin
Me and Lise-Lott
Lite mys med spel och sånt
welcome 2013 :)))

RSS 2.0