jag hatar när rubriken blir två rader som det blir nu.

hallå, idag har jag:
badat och solat med alvis vid järla sjö,
bränt mig ännu mer,
klippt gräsmattan och känat en kosing,
varit ute på en resturang i skärgården med familjen och ätit middag.
jaa det var typ det...
förresten beställde pappa en ny mobil till mig idag, w995 :) den verkar grym, 8,1 megapixel kamera, walkman och massa annat. ganska lik den som jag har fast svart och nyare modell. den kommer nog inom någon dag, behöver verkligen en ny!

kräfthuvud

tjalala!
idag har jag varit med sosso o badat massor, jag har också bränt mig ganska mkt på axlarna. trevligt var det iallafall, fast lite scaary att simma bland alla näckrosor. asååå jag vet inte vad jag skla skriva, jag vill åka till sandamn men alla kompisar åker ju typ iväg nu...


ser inte så bra i ljuset men jag är väldigt rödskallig på ryggen!


/ gonatttt!

badpojken

varit hos lisa inatt, det blev mkt paradise hotel och jag var i trollan för första gången i min karriär :D
nu ska jag dra och bada med sosso i kockan :) ska simma över till andra sidan bland alla skarriga näckroser.

mkt mkt vacker bild!!

summery of the days'

hallåå. jag har precis kommit hem från vällingby där jag o tjejorna i laget spelade tre mot tre tunering, mötte mest killar och vi var rätt dåliga :P men roligt var det iallafall. Inatt sov alva, lina o fanny hemma hos mig, det var skojjigt och innan det var vi i järla sjö och badade, haha jag putta i fanny i vattnet med handduken. hon blev lite lack på mig efter det! jaja både lisa o jag är ensamma hemma så vi har bestämt att göra något så jag ska dra nu :)




men komigen gud!

bilder tagna av basketbloggaren crippe :D
/ AAA,

paradise hotel

hallå, jag är med molly, vi var för bara ett atg sen borta o bada i dyviken och nu har vi kollat på paradise hotel. jaja skitsamma. det är väl inte heller någon som missat att Micheal Jacksson är död?




gaaamla bilder på oss :)

Gästinlägg från Lisa

Hej alla coola läsare, lisa vare här.
Nu sitter jag på Amandas landställe, vi har de skit roligt!
Vi har paddlat kajak som slutade med att vi badade- ett rent helvete var det, slöat framför "hjälp jag är med i en japansk tv-show", måste tillägga att Anna Book är den jobbigaste personen i hela världen- kräääk och sen spelat kubb. Okej ja suger på att blogga, vafan ska man skriva? Men det är i alla fall det vi gjort. OCH vi ska åka plupp eller såkallad ring.





Ser ut som en skallebebis på alla bilder, men men. Alla är ju så ivriga med att det ska vara bilder med i varje inlägg.
                        
Hej johan <3  :-)
Tjingeling..//   lisaekman´

sun is shining

åh värmen är bäääst! sitter i hängmattan och har legat o pressat :P hörde precis mickes son utanför stå o gråta och skrika "hjääälp!, paapppaa?? min pappa är borta!!!" jag ser honom och smyger fram och frågar idiotiskt "är din pappa borta?" han tittar på mig och börjar gråta ännu mer, jag vet inte vad jag ska göra så jag står bara där o kollar. tillslut kom micke dit, haha jag borde nog bli dagislärare, jag är ju grym när det gäller barn.
ska nog snart åka in till Brunn och hämta lisa som ska sova här! :D det blir nog kul för pappa har lovat att han ska köra oss med ring efter båten ikväll:D

najjs att ligga på trädecket i solen.

kisse misse tkr också det är varmt!

måste ta o bada innan jag kokar över!
/A.

panikkk

något mkt hemskt har inträffat!!! iallafall för mig ni andra kommer nog bara garva...
kan ni gissa vad??


är inne på pappas data så tog 2 gamla bilder från Kap Verde! har ingenting med inlägget men man måste ju alltid ha bilder annars blir det dystert... 

Päronskallar ni får draaaa!!!!

MINA FÖRÄLDRAR OCH ALLA ANDRA JÄVLA GUBBAR NI KAN BARA DRA ÅT HELVETE O SLUTA LÄSA MIN BLOGG, TACK!!


abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

hallåå idag åkte jag o glärran in till stan för att bada på vanadisbadet, prcis när vi ska gå in säger vi: "hoppas det är öppet bara" då ser vi en gubbe börja garva lite för sig själv, när vi går in genom grindarna ser vi att alla pooler är igenvuxna med gräs o det finns inte något vatten i, alla rutshbanor är borta, haha fett misslyckat. vi köpte mat (sushi min favorit) och åkte till järla sjö o bada! ;)
idag gick jag till bankpojken och fixade mitt bankkort också.
 
haha såhär blev fotot till ID-kortet, bättre än till mitt pass iallafall där jag ser ut som en självmordsbombare!
/A.

it´s hurtful

heej, min lilla promenad blev inte så solig som jag trodde, mest dimma :P en till nagel rök också, har tappat 3 st redan..
idag fixade jag bild till mitt ID kort i forum med sosso, sen åkte vi hem till henne och käkade o sen gick vi ner till kockan o bada :)
här kommer foton jag tog i min ensamhet nere vid havet!


mkt trappor från huset till vattnet..





men ååh vad trevlig utan smink o allt!

/amandaamandaamandaamandaamanda.

sunshine story

aaahmen nu har jag proppat magen med pasta o köttfärssås, jag som tänkt att röra på fläsket o gå ut o springa men det kan jag fetglömma, jag skulle rulla fram isåfall.
ska ta en prommenad nere vid stranden istället o lyssna på musik, härligt!


jag var tvungen att kluddra facet, drabbad av skabb...
/a


lång text med 8 bilder.

halååå där!
idag har jag varit med Erica, vi åkte till forum och köpte lösnaglar och varsin sallad. Vi kleta även ögonskugga i varandras face inne på lindex, jag visste inte jag fått massa färg i ansiktet och jag märker att alla stirrar på mig och sen hör jag ericas cp-garv, haha jag tittar mig i spegeln och ser att jag har världens hitler-mushe, efter det blev det krig, det sluatde med att en som jobbade kom o sa till...
Sen tog vi mopparna tillbaka till erica och hämtade till saft o kakor :P efter det blev det boo-badet o käka lunchen och nagelfixning. nu har jag mina lösnaglar på o det går åt helvete att skriva sms o på datan :P jaja, det händer väl bara en gång i mitt liv att jag inte har basket eller ridning på flera veckor så jag får väl passa på... sminkade mig o fixa håret när jag kom hem sen skulle jag åka till ingarö o på vägen skulle jag stanna och fixa ett foto i fotoautomaten, men den var trasig, tyyypiskt! :P
datan lackar så jg kan inte lägga upp några bilder som jag tog vid stranden, aja baxar en bild av ericus.

hahaha, jag blir alltid hemsk när andra fotar. kul att jag alltid käkar också :)


dagens outfit blev pastellfärger (: bäääbis!

upptäckte min profil, inte en trevlig syn.

kommer snart slita av helvetes naglarna, efter bara några timmar...

har inte fattat poängen med varför jag tkr det är så roligt med egobilder, jaja. en gång fjotis, alltid fjortis...

mormors handen behövde få en makeover!

jag som flätat håret tillomed för mitt foto till ID-kortet :P

/xoxo råttpojkeee.

jag är trött på bloggjäveln!

tog moppen hem efter en dag liggandes i hängmattan med musik o veckor revyn och en påse nötter o bär på Ingarö:D är hemma med syrran o hon åker till irland imorgon så jag är väl här hör att säga hejdå, nja eller nått.
nää jag är trött och ska sova.

mina smutsiga råttfötter fick komma med :D

midsommar!

hallå i värmen.
igår var det midsommar och jag käkade sill och gick till midsommarstången här på Ingarö. Hade familjekompisar här och jag var mest med Linn. Sen kom en kompis flygande med sin helikoptern och landa på vår gräsmatta. Och mot middagen kom Micke Persbrandt ner och hans fru Sanna och deras supersöta son Igor! Mot slutet blev micke lite väl dragen, men det var väldigt roligt! han sa att jag var vacker och har fint hår och han gav mig sitt nummer XD snacka om att jag bara garva hela tiden, han fattade inte nått!! :D det hände mer saker men vill inte skriva allt för mkt här, det kan lätt spridas. samma sak med bilderna!!

LIINN :D

en kompis kom flygandes förbi.

hehe ser ni vem det är på bilden? :D haha var tvungen att skriva över så ingen baxar bilden XD

haahahahahahahhahaha!!

allt blåste omkull när den landa!

midsommar!!

halllå! en lite sen glad midsommar hälsning från mig!
det var en rätt råttig kväll eftersom jag var ute på landet, ingen kompis eller syrran var med. men hade iallafall en familjekompis som heter Linn! Och micke P. kom o liva upp stämningen rejält! haha han är en skön lirare asså ;) kan berätta mer imorron o lägga upp bilder!

haha, såå söt igor är!
/A.

with or without you

heej, sitter i mitt egna hus på ingarö. skitskönt att kunna spela hur hög musik man vill, spela tv-spel och datanörda! det är sånt man får göra nu när man är ensam, eftersom alllaaa människor ska ut till landet eller någon annanstans på midsommar..

här kommer lite bilder jag tog idag borta i Sigtuna när syrran tränade på våran häst! kommer sakna min lilla polle eftersom jag inte kommer träffa henne på hela sommaren!


syrran- det ända som är likt varandra är att vi alltid har en hårslinga som lossnat ur toffsen...

min älskling!!!!

leif... han käkar en fluga.

haha hon var så ful här så då kommer mina skills i paint fram!
/A.

man mår illa av att sitta vid datan i bilen.

heej, sitter i bilen, har varit och kollat på min syrra som tränat en sista dag på en hoppkurs med våran polle! Sen lämna vi henne på bete så nu får den tugga gräs i flera veckor!
igår var jag med lisa på ingarö, vi åkte moppe dit sen åkte vi fyrhjuling in i skogen och sladdade XD micke kom ner o hälsa o sa att min moppe var fin ;D

asshowaren!


1.50

hallå, egentligen orkar man inte skriva så mkt nu på lovet, men nu är det en kväll när jag sitter här i min ensamhet så då kan jag passa på att skriva :) igår kväll var jag med alva och sosso och träffade några av sosso kompisar. Sen sov dom över hemma hos mig och när vi vakna blev det mean girls och sen stan med foffe, blev ett par svart gladiatorsandaler med klackar. Sen träning och nu gjorde jag middag själv o kollade på vi hade iallafall tur med vädret igen ;) nää nu ska jag bädda lakan i sängen och sen ta o vika mig..

nyyaaa skooor :D

råtthuvudet leker coooling!
/amandusss.

regnskiiit!

heej, jag sitter med molly och diskuterar lite, hon ska slagga här (:

här kommer lite bilder som sosso tog i fredags :D





/amanda!!

the corny one'

tjoo! jag sitter hemma hos corny och hon ska packa till England eftersom hon ska dit imorron och hon är lugn som vanligt, men jag tänkte ta moppen hem igen i ösregnet och träffa fisen. får hoppas att corny kommer ihåg nånting iallafall (: jag taggar nu..

peter...

tuffingen.

cornys finaste kroppsdel! råttfoten...

20 mil o datan är med

heej, jag sitter i bilen med lap topen i knäet på väg hem från Örebro. har varit där typ hela dagen och träffat lite släkt. massa klängande kusiner som vill leka kurragömma och kull. jag föreslog istället gungorna men när vi gungade råkade vi tjockisar braka hela gungan :) man mår skitilla av att sitta vid datan i bilen, men skitsamma. igår kväll var det roligt och jag har varit trött hela dagen. väntar på att sosso ska ladda upp bilderna, men jag får se vad som publiceras här eftersom det är lite random persons som läser min blogg, som inte får se. Dom kommer nog snart upp på fejjan!

eller här är iallafall en bild jag såg komma upp precis XD
/ A.

sommaren 09!

tjaaaa!!
det är sommarloooov!!! jag är lycklig (även fast det regnar), ikväll måste det firas på nått vis. Jag och några kompisar ska dra ut ikväll och ha det skoj, vet inte vart än (:

ingen i klassen kunde bjuda på ett litet smajl i kameran, inte ens när det är skolavslutning!

eller alma den lilla bävern är alltid där o posar!

/ ha en grym fredag!

3 små moppepojkar...

halli hallå!
har varit än städdag i skolan. sista timmen mutade läraren oss att stanna kvar i klassrummet och spela dataspel genom att gå och köpa daimstrutar till oss :D Sen kom lisi hem till mig och vi käka som vanligt tortelini och spela lite kort. Erica kom sen farande. efter en stund skjutsa vi hem lisa med mopparna och sen hade jag o erica pick nick, sen moppetur till hallen. gud va jag förklarar detaljerat när det är ändå ingen som bryr sig.



LISA ÄR SNYGGAST PÅ ALLA BILDER, SPECIELLT SISTA NÄR HON ÄR TOMATSKALLE! :D
/mandziinnnnk :D

regn-onsdag

fullspäckad dag, men laserdoom färgning o servering på balen. laserdoom var skitkul men jag råkade missa att man skulle skjuta på en bas så jag fick inte så bra poäng, eller jag kom 2:a ;) alla lackade bäver om man skjöt på dom. sen gick vi till donken, molly spillde ut sin cola igen. sne följde vendela med mig till frissan där jag slingade håret, på bilden ser det sääär ut för jag har mörkat ner den så jag har världens turkslingor där ;) På balen tabbade jag mig rätt ofta, en gång råkade jag ställa mig på en tjejs sjal och så fasta den under skon eller nått så jag märkte efter jag gått till ett annat bord att den fastna, men jag putta bara iväg den i ett hörn. vendela o jag trodde man fick middag där så vi var skithungriga men man fick inte mat där så dom två kökshororna snodde fyra efterrätter, parmaskinka, mozarella och kyckling, allt vi hitta tuggade vi upp :D

mmm skjorta o allt på serveringen! :D

heart ooof glassss!

jag råkade se nu att klorren är över midnatt och en liten flicka som jag sitter fortfarande upp, så jag hinner inte lägga upp bilder från idag. Men hade en fett skön dag iallafall. alla sket i b-språket och jag har inte fotboll innan som alla andra har så jag hade sovmorgon till 13.00 :D då hade jag lite bild, sen slut! jag och molly tog moppen och köpte pastasallader och minimorötter och satte oss vid en sjö och tuggade lite och lekte sånglekar. sen åkte vi hem till mig och fotade massor, bilderna kommer imorron om jag hinner, eller nej då är det nog fullspäckat med laserdoom, färga håret och servera till balen.. aja they will come even if you don´t care ;)


molly jag vet inte hur jag ska tacka dig för allt du köper till mig, som idag när du köpte pastasallad, morötter och loka till mig bara för att jag själv är för snål! kanske med en bild?!

/ A.

navegando en internet

idag var det fite i klassen, två killar blev helt galna för att en blanda in den andras mamma:P  trodde dom skulle döda varandra, skitläskigt. Sen fick jag mer betyg, vissa var bra, men att jag fortfarande har kvar VG i svenska gjorde mig fett irriterad, asså min lärare är så jävla joooobbbig! asså det bästa med sommarlov ska bli att slippa henne, hoppas idioten läser det här! aja, vafan ska jag göra åt saken nu...
här kommer några bilder på mig och världens bästa klara! hahaha vaafan lyckas vi alltid bli så fula på bild?? :D



grillkorv utan ketchup...

bildbomb från igår! :D det var väldigt trevligt, blev inte som vi planerat bara. 1 vecka kvar i skolan, vad säger vi om det?! WOOOOOOOAHHH! fett skön vecka dte här kommer bli, laserdoom, servera på balen, fika med klasen, städa-skåpen dag osv... nu ska jag ta en dusch sen blir det nog sova :)











nää nu får det räcka med bilder, la ändå upp allt annat på facebook ;)

/A.

nationaldagen

halllååj!
har varit i stan med lutteman för att köpa lite kläder till skolavslutningen. blev lite olika saker, två linnen, solglasögon, bh, deo och strumpbyxor :D haha 5 av sakerna från H&M som vanligt! XD idag är det nationaldagen och danskarna hade invaderat plattan eftersom det är Sverige-danmnark ikväll. Men ikväll ska jag till långan och sitta och grilla och ha det trevligt med några tjejer från klassen :D superbra firande för nationaldagen!

invation.

flagga :)

ett av dom  nya linnena ;) man ser inget! :D

och det andra, som här visas i ett kaningarv!

solisar :D, klykan i luggen har jag- det gillar vi!

/ puss o blåbärspaj!

did I scared you?










jag tycker bilderna är sjuk läskiga!

slut på läxor!!

hade kemiprov idag, min mentor upptäckte att jag skrivit upp massa på armen efter jag gjort provet. hon har inte ens mig i kemi, men sa att hon antagligen skulle berätta för min kemilärare att jag fuskat. jävla fittkärring! min kemilärare bryr sig ju inte ens om man fuskar så varför ska hon då säga till?! jag satt o bläddra igenom min kemibok när jag inte kunde svaret för att jag såg att min kemilärare kollade bort och sen såg hon att jag gjorde det och då börja hon bara skratta :) 
ajaaa skitsamma har inge mer läxor på flera månader!



/ amandus pandus.

stressmannen

aahem hej!
jag har panini, det är kemiprov imorgon och jag kan inte ett prutthuvud, sen att jag inte kan välja kläder tills imorron gör inte saken bättre. Men sista provet, fett skööönt!!! nää nu måste jag nog tagga iväg o lära mig lite mer om fossila bränslen o kolväten och alllt den där skiten!
ha en trevlig nattsömn!


mmm, jag är en riktgt sexig indian hövding!

haha gamla bilder från en riktigt rolig kväll!

dead and gone



haha, jag hittade den där poolen i garaget som jag fyllde upp o satt själv o bada i XD

jag håller på att bli kobent....


faan nu går det inte att ladda upp fler bilder helt plötsligt och de som var bilder som inte var på mig själv vilket är mkt ovanligt! trevlig dag i skolan, jag fick mitt betyg i matte, MVG!!! :D igår fick jag i bild som också var MVG:)
mollys o min presentation i engelska blev rätt misslyckas, direkt när vi börja hade killarna laggt upp någon plan att bua ut oss, haha min lärare dampa på dom :)
har försökt plugga till kemiprovet, det gick sådär, fastnar här i några timmar...
har också fått se mitt hotell till malta, taggad som fan!
nu ska jag plugga vidare på formler o sova :)
/ gonattt pojkvaskrar!

original!

igår bestämde vi tjejer i klassen att ingen skulle ha smink idag, alla kom dit idag utan smink (alma fisen glömde). Jag gillar Daniels kommentar till oss:
-varför har ingen tjej i klassen smink idag???
ni ser ju förjävliga ut!

hahahaha, tack ska du ha :)
nej men so prov imorron o jag ligger verkligen i krisen.
Adjöö!


jag ska hämta pilen o jag behåller kläderna på!

halllooj i stugan!
jag har panikus, massa prov o skit o jag kan inte slita mig från msn o fejjan. har precis gjort ett misslyckat försök på att färga mina ögonbryn, haha dom blev gråa! ögonfransarna tog jag också men man ser ingen skillnad. har varit i stallet idag och red ut i solen, faktiskt skitmysigt att galoppera runt bland alla gröna träd! jag har inte alls något roligt att komma med idag. dagen i skolan va sooft, nej nu känner jag att amanda bara babblar på om massa tråkiga saker, bäst att fördjupa sig lite mer i industriella revulutionen!

wohoooooo inzoooomning!

RSS 2.0