bil och dans i kalmar

hej hoj! nu är jag äntligen här i lilla kalmar. vi har mest åkt bil idag och ätit mat, badat och sosso och jag har dansat i parken fram tills det kom en fullgubbe och var publik.
jaaja nu ska Foffe o jag gå och köpa glass. :)
dagens ord: misterhult
dagens låt: mister cool och ramlar.


/ tjing tjong!

kalmar.

HOJ HOJ!
imorron så åker jag och sofia till kalmar tillsammans. det kommer nog att bli askul, hoppas alla i kalmar är roliga. vi ska även kolla på sossos familj när dom tävlar i friidrott. det kommer typ ta 6 timmar i bil dit säger sosso. dom är inte direkt som våran familj kan man ju säga. vi bilade till Italien på mindre än ett dygn, vi är inte direkt sånna som stannar och äter och tar pauser och pappa är ingen söndagsåkare, det blev typ 160 km längs hela autoban i tyskland. ojj nu kom jag in på nått helt annat. man iallafall så kommer vi hem den 3 aug.
ha det bra alla!
/ PUSS

sofia och amandas vackra skor, en bild där dom inte är trasiga :)


TÄLT-OSKAR

tjing tjong i farfars långkallsong!
igår var jag somsagt ute på en liten ö och tältade med mina vänner, det var askul. vi skulle börja med att gilla hamburgare till lunch, men vi kom då på att vi glömt grillarna :), men heddas pappa kom sen med några grillar. vi badade massor och hittade lera på botten som vi smörjde in hela oss med så att det blev värsta anti-rynk behandlingen(inte för att jag har så mkt rynkor måste jag säga, men ändå). sen hitta vi en liten hoppklippa som vi hoppa från. efter ett tag hände en väldigt kontig sak. det var att jag helt plötsligt såg Gordon (cornelias brosha) komma iland på våran lilla ö och då fick jag veta att min kompis cornelia var på ön bredvid. så vi simmade till den ön och där fanns det en jätteläskig hoppklippa som var 10 meter hög. jag och Hedda var dom enda som vågade hoppa. :)
på kvällen så satt vi tillsammans vid en liten eld och grillade mashmallows, godis och bananer och så spelade vi massa musik och sjöng och sen på natten så körde vi badnäckspoker. det är att man kör vanlig poker och den som förlorar får bada ensam i vattnet helt näck och vänta på att nästa ska förlora. tillslut är det än som vinner och den slipper bada. jag förlora då första gången som enligt traditionen, men andra gången så vann jag! :D
sen skulle vi sova efter att grannbåten klagat på att vi skrikigt för mkt. men vi pallade inte ta upp tält och allt så vi la oss på stranden och sov över bar himmel som man säger. det var skitmysigt.
jag är ganska stolt faktiskt för på en dag gjorde jag två saker av listan på mål över livet. de jag gjorde var:
*hoppade från tian
*sov under bar himmel.

 ska få dom roligare bilderna sän. lägger upp dom då.


puss/ amanda
 

TÄLTAAAAAA

helllååå. idag har det då varit väldigt varmt. jag har badat väldigt mkt här på landet, sen nu på eftermiddagen kom mina kompisar och vi planerade lite om våran tältning vi ska ha imorron. det behövdes verkligen planera lite, för förra året så glömde vi hälften av all mat, och vi svalt nästan ihjäl. hedda glömde också tältet :D men nu har vi bestämmt att ta med skitmkt saker och massa kilon med godis. det kommer nog bli skitmysigt. vi ska få sjuss ut till nån ö av heddas pappa.
efter hedda och sara och rebecka gått hem så fick vi lite gäster eller rättare sagt släktfaran kom hit. men det var okej ändå ;)

 haha en liten bild jag tog idag på min katt Curt! :) han ser däremot väldigt vindödg ut!

lite bilder jag tog på mitt hus, haha snacka om att ha tråkigt. haha minne från lägret när jag satt och snackade om dom spejsade lamporna :D

PUUUUSSS

krig på lägret

BASKETLÄGRET ÄR ÖVER "/ fast det var jävligt roligt, och det var valdigt mycket krig mellan vårat lag och P-93. och jag
 blev då för andra året lägrets kämpe!
:D (man måste ju skriva det eftersom jag aldrig brukar få pris) 
de roligaste minnenerna:
*trästockarma & järnrören
*  -fan vilka spejsade lampor.
* "allt bra killen"
* vattenkriget när jag var suuuperemo.
* när jag linda in Lina i handuken och hade henne som sköld.
* cupplanen och kartan
* dödsrycket
* ninjadansen
* spökrundan
* när Trästockarna tittade ut ur dörren och jag fick en chock.
* när vi fick leta efter våra madrasser uppe i taket bland allt klipulver. och det värsta var att mitt täcka också låg där så det gick inte att sova med efetrsom att det kliade som fan då.
* discot och tryckaren där alla var så stolta över vilka man dansade med.
* ost-tabben

jajaja säkert fattar ingen nått förutom vi i laget, men skitsamma.

en bild från vårat spex när vi tog P-93:s kallsonger och hängde upp på en kabel.

/puss amanda

BASKETLÄGER!!!!

hallåå!
imorron smäller det. livets höjdpunkt, basketlägret!
faan va roligt vi kommer ha. jag har nästan packat klart, väskan redan överfull. som vanligt har man då alltid mest packning med sig... jag ska nog ta och ringa alva och checka vad hon har med sig. sen måste jag ta ett snack med horny (det populära smeknamnet på cornelia)så hon inte glömmer mina skor.
det här lägret ska jag försöka att inte tabba mig så mkt som jag gjorde förra året. som tex när jag sa till en kille att han inte skulle klämma mina bröd, hahah fast jag menade då att han inte skulle peta på alla mackor, men det kunde ju misstolkas och det gjorde han. :P sen så var det massa andra saker som när tränaren sa åt mig att släppa bollen och då menade han passa den, men jag släppte den bara rakt ner.
men ni alla där hemma får väl ha det så trevligt. jag kommer hem på kvällen den 25.
Puss / amanda

 mina kära kompisar alva, lina, janni och cornelia som jag ska på basketläger med.


efterlängtade chinos

HALLLÅÅÅ!
idag har jag varit i sickla med mammsen, eller jag tappa bort henne efter 5 minuter så jag gick själv istället och då smsa Lina att hon skulle komma till sickla så vi gick runt där tillsammans ett tag och Lina köpte ett par skor. själv ett par chinos, en kjol & ett par pumps.
sen gick jag och mamma och åt på en resturang sen åkte vi hem. och nu har jag precis pratat med Sosso som är i Frankrike och vi har planer om att jag ska följa med henne och hennes familj till Kalmar! om jag får följa med så kommer det verkligen bli skitskojj!
aja här kommer lite bilder på shoppingfynden:

     chinos från GT 200 kr           kjol från VILA 300 kr
 pumps från din sko för 149 kr

/ AS

härliga dagar!

hejj!
nu sitter jag hemma och lyssnar på mister cool (:
btw, jag var ju som sagt ute med corntans båt. det var väldigt trevligt.  här är en lista på vad vi gjorde:
*badat
*käkat godis
*spelat kort ( janni blev nervös och la en knäckt)
*fiskade upp kort ur havet som blåste ner när vi spela.
*lekte sångleken
*lekte synonym leken. ( cornelia tycker skor är en synonym till sten, hahha garvade sönder)
*janni ramla i vattnet
*jag höll på ramla i vattnet när jag kasta mig i en gummibåt.
*lyssnat på låten 'starman'
*sjungt på låten 'ramlar' m håkan hellström
*sovit i 45 grader
*tagit coooola bilder :D
*bråkat med milton o grävt ner han i sanden
*skrattat så jag kissa på mig
*överproduserat ordet råtta


ja, det var i stort sett det vi gjorde. men det var skiiitroligt
lite bilder som jag tog, men janni o corny har dom bästa bilderna...






PUSS

skärgården med corny och janniii

tjingeliiing!
idag om någon timme så kommer cornelia och hämtar mej med deras båt så ska vi åka ut till skärgården. janni kommer också vara med, men det är ju bra så finns det nån som bestämmer över oss :D
det ska bli skitkul! vet inte riktigt när jag kommer hem men iallafall nån dag innan söndagen eftersom då ska jag på basketläger då!

jaa cornelia är lite skrämmande vit på denna bild, men ändå! :D

/puss


låtkoder jag behöver

hallåååå! idag har jag först badat med min kära syster här på landet på Ingarö. sen efter det sprang jag ut och jogga, har inte gjort det på skitlänge. efter det gjorde jag det där jobbiga träningsprogrammet som man måste göra.  nu har jag och becca spelat lite TV-spel och ska nu kolla på film.
juuste, är det nån som vet nån bra sida där man kan ladda ner musik som man bara behöver spara låtkoder istället för att ladda ner dom på nått jobbigt sätt?! tips på bra sida?
det är ju så att jag och cornelia har kört så mkt sing star att man fastnat på alla låtar typ, men never be afraid again med christian walz är grymmt bra! :D sen är det också hos dig är jag underbar m patrik isaksson och ,massa håkan hellström låtar kan man inte få för mkt av! :)

/ Amanda Panda


kära brutusblogg.

hej, är hemma hos råttflickan. tog lite bilder från hennes data (:



/ Amaandaaaa

Sing star och födelsedagsbarn

tjoooho!
inatt sov jag över hos cornelia tillsammans med janni och gordon.
på kvällen cykla vi till björknäs och köpte godis och hyrde film, vi sa att vi skulle hyra skräckfilm, men jag och corny banga sen! haha
vi gick in och bädda i deras lillstuga sen börja vi köra sing star. jag var sit hes efter att jag varit på allsången så det bästa var ju kanske inte att sjunga, men det var skiitroligt! jag och janni var inte så duktiga, stog att vi var tondöva! det håll vi på att köra fram till fyra tror jag sen så gick vi och la oss. och på morgonen gick jag cornelia och gordon upp och gjorde frukost på sängen till janni som då fyllde år! hon kommer få en moppe som jag kommer låna av henne! :D
GRATTTIIISSS JANNNIII PÅ 15 ÅRS-DAGEN!

/Amanda

  födelsedagsbarnet <33                             en vacker bild bara!


allsång

tjenixen :)
nu sitter jag ensam hemma och är skiträdd, för sosso har precis åkt och hon drog ner sin mössa över huvudet så att hon såg ut som huvudlöse ryttaren XD hon åkte från mig för att hon blev rädd för mitt hus. Sosso åker ju då till frankrike på onsdag så kommer sakna henne mest!
men snart så ska vendela ringa och jag ska gå i mörkret och ta bussen till henne och så ska jag sova över hos henne. Imorron ska jag och vendela åka till allsång på skansen, det ska bli skitroligt! ska komma dit tidigt så vi får bra platser. :D

Puss A


HEMMA FRÅN BARCELONA

hejj ja det blev ju en ganska kort resa till barcelona, var där 4 dagar.
det var väldigt roligt. hotellet var väldigt fint. första kvällen vi kommit dit så skulle jag bada i jacuzzi och tog med mig en fanta från minibaren på rummet. efter att jag druckit upp den såg jag att den kosta 55 kr! jävligt dyrt för en liten burk läsk. när jag väl skulle bada vilket var typ klockan halv ett på natten(tog typ 1 tim att fylla badkaret för jag hade inte satt i ploppen riktikt plus att jag råkat hälla i kokhett vatten så jag fick hälla på med massa nytt kallt vatten XD ) efter att ha suttit där ett tag kännde jag hur svetten rann i pannan av varmvattnet. så då fick jag ta en iskall dusch...
vi åt jätte god frukost också på hotellet, fast för 500kr, inte såå billigt.
sen gick vi på stan och jag köpte en shorta och ett par bruna hawanas :D
dagen efter det så gick vi till stranden och stekte. det  var riktigt varmt i vattnet! efter det gick vi in på ett museeum med en massa hajar och konstiga fiskar. sen shoppade jag två linnen och nagellack.
sista dagen gick vi en kort stund till stranden och efter det åkte vi runt med en urtråkig buss runt hela barcelona typ. sen köpte jag örhängen och ett till linne. :)
lägger upp bilder senare ;)
/ Amanada!!!!


barcelona 2/7

hej imorron drar jag till barcelona! :D
känner pressen nu för jag har inte packat eller dushat och klockan är över 23..
men aja jag kommer iallafall sakna många, speciellt er: Alva, Lina, Klara, Sosso, Cornelia, Janni, Sara och Vendela!
men såklart alla andra också jätte mkt!
ha det bäst i Sverige
kommer hem på söndag igen.
puss och kram amanda svärdgren! <33

RSS 2.0