fuck aina

hej. jag har pluggiliserat sönder. Jag och Malin har övat feta mycket på våra tal vi ska hålla imorgon, jag ska prata om stening! Jag var redan stressad över att jag är tvungen att hinna skriva klart en debattartikel imorgon som jag inte ens börjat på och idag på historian fick jag en chock när jag sa till Månsi att provet ändå var om en vecka och att han då skrattar och säger att det är om två dagar. Det är 40 sidor powerpoint, 20 sidor i boken, lösa blad osv... När fan ska jag ens hinna? VASK PÅ DET PROVET!
Nu måste jag sova för det har jag inte gjort tillräckligt på väldans länge, ska även börja bajsdebattera!
TJINNNNNNNNNNNNNG.

Dykningen i Mombasaaaaaa!

knas mannen

Heeello. Idag har dagen börjat med idrott och simma 32 längder i en kall pool på morgonkulan, sen blev det bastu. Hade betygsnack och jag har typ MVG i omdöme i idrott, jarrååå! Sen blev det fish and chips till lurre, mumsi. Tvättade lite clothes och sen blev det världens knasigaste och svåraste spanskaprov, vi hade ju pluggat massa igår och typ inget av det kom på provet, nej istället fick man översätta ord som ekologiska livsmedel och något jag chansade på att det betydde biologiska människokloningar, hmmm... Kattis är en virrpanna må jag säga... iallafall fyllde jag i alla frågor på det kilometer-långa provet och sen spelade vi frisbee på en superlerig gräsplan. Efter det hade vi lite fett kvar att bränna så vi stack till Impala och kubba ett varv på gräsplanen. Nu ska jag skriva ett jäkula tal, har min bäbisolja i håret också så jag måste durra!

Hanna i sin franska baguette och jag i min ganstah-keps @ SIMBAAAA

por favor

Heeeeeej!
Jag har prueba de espanol imorgon... Hahah orkar inte med det, jag har precis varit hos Rolf och kollat på en fucking amazing father som gör ett triahtlon med sin förlamde son. Lite tårar. Nu ska jag lyssna på lite Una vaina loca och komma in i mittt spanskaflow!

Anna, Esmeralda, jag och Manda på NkB idag... vi har diskat massa provrör och luktat på alkoholer...

Feztbilden...

Idag har det varit julmys och zebrarummet är fett pimpat med julpynt, första advent och grejer. Jag har haft stäådkontroll så nu har jag julstädat med att moppa, dammsuga, även under sängen!
Jarrå nu är det snart en ny vecka, med pluggish... :( Men det blir party, ungefär lika party som denna bild från igår när vi dansa i DJ-båset, jag mixa även lite med skivan, men då blev dom fly förbannade... Juste skolfofto imorgon... va tusan ska jag ha på mig??!

Loftish

Hej hej! Idag har jag varit och ridit ut i över två timmar, nu har jag kommit tillbaka till internatet och duschat, ätit middag och efterrätt och ska nu försöka plugga. det går som vanligt åt pipan, jag kände mig duktig av att bara ha öppnat word-dokumentet.
Här kommer bilder från igår när vi var på The Loft!

Hahaha Hedvig!

Party med Malin på axlarna, man kan få ont i ryggen om man inte släpper ner henne med rätt ergonomi...

Emilia dansar med Mandolf

Standard att sno andras kepsar.


Michan och Nathalie

Malin och Fellan
Julia, Johanna och Lovisa

Mallan och Honey.

Dansar på bardisken! :)

julbasar

Hej hej! klockan är halv elva och ska snart gå upp och väcka Mandolf och Hanna för att ha en frukostdate med mumsig brunch! Klockan tolv idag ska jag till Karen och rida som vanligt och det är massa som ska med den här gången!

Igår var det Julbasar här på skolan och de sålde svenskt godis, kaviar och sill och massa sånt. Det var mysigt och köpte godis... Sen bestämde vi oss för att ta city hoppan till Toy market och där fynda jag en massa kläder, allt är så billigt! kan fota allt imorgon!

På kvällen åkte vi till The Loft där var det ett stort event och vi hade jättekul och dansa massor!! När vi kom hem gick jag och emilia in på min fb, lite för många pokes då alltså...
Nej nu måste jag gå.

Jag och Mandolf igår när vi åt jultallrik med gravad lax, sill. Vi fick resterna av en tant som inte orka.. i Afrika slänger man inte mat!

Hanna och jultomten

Fiskedammsbrudsen!

Jag var fett taggish på julbasaren!!!

cooler than me

Hej hej, ikväll har vi varit på Simbaaaa, där var det massa afrikaner. Hahaha sen var det en stor konsert och eftersom vi är vitingar fick vi stå och dansa på scenen, såå kul. Nu är jag i mitt casa, nudlarna går åt på löpande band...

Det här var jag ikväll...

Den här coola kepsen fick jag med mig hem, jarråååå!

hahahah och denna fransk-inspererade basker snodde Manda, men hon var tvungen att gömma den för Alex.... 

utgång på g

Hej hej, nu drar vi! :)

Junction, nakkumarre, art.

Hejsan.
Idag efter skolan gick jag, Malin, Fellan, Manda och Hanna till Junction och köpte lite på Nakkumarre. Sen satte vi oss på Art Café och tog en Cappuccino. Nu ska jag duscha av mig, det regnar ute och är skitkallt så jag ska duscha på varmaste, SPÅÅÅÅR! Sen är det bara att firra sig till utgång, Simba jarrå.

Dagens trend-shopping. Jag har köpt någon glansspray som kanske får mitt kråkbo till hår att se llite bättre ut... 

simba

tjooo.
Jag har historia med Månsi-boy som lärare, han är lite kul den grabben alltså... Det är rikigt tråkigt just nu. Snart är det mumsig lunch, tacos!!! :D
Idag är det fredag=fekkenation @ Simba Saloon!

Mysmode-bild från Masai Mara som min mattelärare Lars skickade till mig!

Terassfika

Idag har det varit en trevlig dag. Jag gick upp och har aldrig varit så trött, men sen hann jag ta en halvtimmes slaggtur för att vi inte hade hela svenskalektionen. Efter skolan plockade jag och Manda ihop en fin bukett av lite blommor som vi tattade från skolans fina små blomodlingar för att ha som en present, sen gick jag, Hanna och Manda till en familjekompis till Hanna som bor i en lägenhet precis vid skolan. Deras lägenhet var så himla fin!! Riktigt fashion och det var så najs att vara i någons privata hus efter att ha bott på ett internat så länge nu. Vi var där med Mali, Patrick och deras lilla söta son Paul som de adopterat härifrån. Vi blev bjudna på ett jättegod morotskaka, chips, nötter, godis och dricka! Det kändes som en sommarkväll i Sverige när vi satt där ute på altanen på taket med en fin utsikt. Vi lekte med deras son och pratade massa. Hahah hon sa att dom brukar höra oss när vi kommer hem på kvällarna på helgerna!
Hon har hälsat oss välkomna tillbaka och det kommer vi inte banga på!!!

JAG HAR COPAT ALLA BILDER FRÅN IDAG AV HONEY <3

Manda och jag utanför grindarna till lägenheterna med vår hemgjorda blombukett.

Vi med lilla Paul, han är sjukt söt. Hans biologiska mamma var 14 år gammal när hon födde honom, dagen efter han föddes försvann hon från sjukhuset. Det är så hemskt, men han har det toppen nu och det som räknas :)

Manda och Paul Plutt.

                                                
                                                         Honey, "The perfect Latte-morsan"


När jag lyfte upp honom och fota oss tillsammans började han gråta... :( Jag ska nog chilla med att bli mamma.


Deras utsikt från en utav ballkongerna ner på vår skola, haha knaaas.


övning på tal

Det är kväll, gossiptime med min roomie och C.o.  Just nu är det catfight på Casa de Emilia, vi bråkar om rasism... Det startade med att Manda skulle öva på sitt tal om kulturkrockar och sen kom vi in på Sverigedemokraterna och nu är det ett jäkla liv i luckan. Mr Antione kom hit också nu och har deltagit i diskussionen.

Anna och Emilia

Jag håller tal om stening så jag satte mig in i Afghanistanska situationen med lite slöja, nu borstar jag tänderna också.

Hahahhaha Mandas outfit hon ska ha imorgon på sitt framträdande.

idag har jag...

...gått upp tidigt, tvättat kläder, solat, ätit lite för många kakor, gått på friskis och svettis, druckit en hel kaffekanna själv efter middagen, städat lite (kände mig tvungen efter att Antoine kom in och trodde det hade fallit en handkranat här inne..). Något jag däremot liggat lite lågt med är att plugga..... Nu kör vi fan!!! 

Nu bjuder jag på lite Masai Mara!

Här är en del av Masai Mara crewet! Jag är rikstönten längst fram och gör någon form av sikta mot stjärnorna-posen...

Lök-bussen

Dom här rackarna var vid vägkanten...

Camping, Jarrrååå!

Självaste stekarna...

Slår upp snusmumrik-tälten.

Ebba och Trine som köttade halvmarathon.

Taggade Africans...

I starten!

Massajerna var funktionärer.

Efter loppet blev det korv med bröd för hela slanten!

Skoltröja

Jag och Mandolf har kirrat skoltröjor, så vackra t-shirtar. Partyoutfiten kirrad inför helgen!!

Jag stödjer SSN!!!!!!

Musik Café

Hej hej! Idag har dagen börjat med att vi gymma på idrotten, sen har jag haft massa lektioner och efter skolan jag jag och Hanna till Nakumarre och kirra lite junk... efter det var det tidig middag och sen musik café! Massa från skolan sjöng ifrån lågstadiet till gymnasieelver. Jag blev fett taggad på att sjunga ut lite så jag tror att jag ska ta en dusch snart och bjuda min kära roomie Emilia på lite skönsång. Sen måste jag skriva lite på mitt spanskatal, skriver om puddingen Shakira! Bilder kommer snart när jag har baxat dom av Mandolf.

Michans film om vår skola


Jag kör en copycat al la Manda och delar med mig av Michelles film på min blogg. Den är fett lång, men i början ser man lite utav hur det ser ut här på skolan, sen är det nog ingen där hemma som kanske orkar sitta och kolla på en 15 minuters lång film om alla här på internatet, ska fan göra en egen movie. I am a brighthead.
Ojj tusan klockan är ju halvtvå.... ska vara på gymmet 8.30 imorgon och ha idrott.

kirra nytt gatepass

Hej hej!!!
Idag har det regnat som bara den här i Kenya. Jag och Hanna bytte om till joggingkläder och gick till Impala i spöregnet, vi sprang ett kort varv i det översvämmade gräset och orkade inte mer... Vi gick tillbaka till skolan och hade lerkrig sen hoppa vi i poolen och bastade, det var feta narre :) Nu har jag massa pluggmode, ska fixa ett jäkla tal, orkar inte vara fyndig och kreativ, jag tabbar mig alltid när jag ska hålla tal!

Hehehe mitt nya gatepass, jag råkade tvättade det gamla i tvättmaskinen så jag var helt kritvit med lite svart som ögon, sen någon dag senare flydde det helt sin kos. Jag slog på stort, köpte ett nytt! Mr. Antoine zoomade däremot in bilden som bara den, puzy-mode. Elin tycker jag ser ut som Hanna Montana...

söndagsridning

Vaknade och åt brunch, massa pizza, mums. Sen blev det ridning idag som vanligt, vi red ut och det var mysigt. Jag baxade Johannas häst nu när hon inte var med, Bongoman. När jag hem var det middag och nu ska jag plugga lite och sen typ filmtime i giraffrummet.

Grabbsen och Heléne gången innan.

Hedvig!

Marathon på savannen

Jarrååå. Då var man hemma från Masai Mara! Det var en rolig resa, med många timmar i bilen, en tält-natt som jag aldrig riktigt sov under eftersom jag hade ett tunt liggunderlag med massa stenar på marken och en trasig sovsäck på det, sen hörde folk lejon precis bredvid tälten på natten, snacka om wildlife. Det blev tidig uppstigning dagen efter och äta frukost och sen iväg till starten på savannen med en skinande sol och 0% skugga! Tog lite tid innan det drog igång och sen började alla spring och jag trodde starten hade gått så jag kubba gärnet, men det var en liten luring och startskottet hade inte gått. Sen när det väl började kubbade kenyanerna som bara den! De sprang 5 km på 10 min! Själv kubba jag på och hade ganska mycket krafter kvar i slutet och kände mig som Forest Gump som sprang på savannen bredvid zebror och bufflar. Jag kom allafall 2:a av tjejerna från min skola som sprang samma lopp :)
Sen åkte vi tillbaka till campingen och åt korv med bröd! Mumsiii. Låååång resa hem.
Nu är jag på internatet och några är ute och klubbar, sjäv är jag hemma och är grounded, jarrå igen!

Vid starten

Fett snabb tjej som kom från Sverige i världen snabbaste Triathlon-dräkt

jag var också på hugget, keppan, snabba byxor och svenska skolan tröja.

Lovisa, pyttan, Ebba och Astrid

Maaaasaiii

Taggade Trine och Mandolf

Honey och Nathalie i skarrbussen!

Taggar till savannland

Hejhej!
Idag har det hänt en massor, engelska skriving, matteprov, snabbis till Junction(eftersom det är dag innnan utresa har man som grounded rätt att gå en timme och handla det man behöver till resan) så sen stanna alla andra kvar och åt på Art Café medan jag fick gå tillbaka i min ensamhet. Sen var det både boardingmöte och info om Masai Mara imorgon. Efter det kollade vi på film i biblioteket med Filmklubben i Nairobi, hahahah. Vi såg Hur många lingon finns det i världen? Efter det kände jag mig tjock och ladda upp inför löpning och kubbade runt på skolans omårde ganska länge. Och de sista timmarna på dygnet la jag på att Skypea med Lise-lott och sen mina paranteser. Nu har jag duschat och håller på att packa inför imorgon då det bär av en 6 timmars bilresa till Masai Mara, där vi ska springa marathonlopp (bara 5 km, hehe) bland lejon på savannen, sen bor vi i tält, snacka om WILDLIFE!
Nu ska jag fortsätta med att packa sovsäckar, snabba cykelbyxor och löpardojor. Plus ladda över lite ny musik till mobben så jag har något bra att springa till imorgon!!!!



Bilder från Masai Mara då vi var där hela skolan sist! :)


grillparty

Bilder från Casa de Heléne med min boardinggrupp. Tjingeling!


Mandolf myser i IKEA-soffa...

TJO MAN

Hej hej. Nu ska jag snart äta lunchiii. Efter skolan ska jag kubba gärnet och sen plugga....

HAHAHAHA JAG ORKAR INTE MED HONOM!!!!!

träning och pluggggg

Hej hej.
Idag har det var massa hela dagen. Började med att jag vakna 8.28 och insåg att idrotten började 2 minuter senare, men jag hann slänga på mig kläder och sprang ner till gräsplan så jag hann i tid! Det är lite skillnad på hemma, där man har måste åka en timme innan och kan inte se hur skarrig ut som helst, östra är ju stek liksom... Lektioner hela dagen och när det slutade blev det ulitmate frisbee träning, kastade mig efter frisbeen och det blev ett slowmotion-movement då jag flög ner i röda jorden och skrapa upp mitt ass, nu tvättar jag det med alcolsprit och det svider satan. Sen volleyboll. Massa mat. Pluggmode. Japp det var min tisdag det och imorgon väntar ett prov i U-landskunskap, därför måste jag verkställa lite nytta, försöker bara komma med undanflykter som att behöva blogga. Tjing!

Bilder från Casa blanca som kommer upp nu!

Rektorns son, jarrååå!!


Steve, den lilla rackarn...


GODNATT.

utegångsförbud...

Hej! lite dålig update.
Helgen var kulig, blev dubbelt Casa Blanca, vi kom inte in på Que pasa och double inn var fortfarande under renovering så det fick bli en classic Casa Blanca, hahah typ sjunde gången. Vi träffade dom vanliga stammisarna där och resten är för internt att skriva här. Däremot blev jag grounded i Lördags för att jag och två kompisar inte orkade stå i en skitlång kö och signa ut mig, vilket en boardingförälder såg. Dagen efter pratade jag med dom och fick en grounding en vecka för att jag var alkoholpåverkad och smet från att signa ut mig, lite irri på det, men jag förtjänade det. Men i helgen ska vi ändå till Masai Mara och springa ett sorts maraton, men bara 5 km hahah! Så jag slipper ändå känna mig så inlåst, lite tråkigt för min pappa kanske som önskat mig en långtråkig vecka inne på internatet.

Annars idag har jag dansat Zumba med världens skönaste kärring som instruktör! Hahah massa latinamerikansk musik att shakea sönder till.

Jag saknar my sister and my little pony. Ni var så duktiga som vann hoppningen i helgen :)

har inga bilder, får bli gamla!

Hej!
Nu sitter jag och käkar upp ett paket okokta nudlar som vanligt, ska jag snart ha min sista lektion sen slutar jag. Efter det blir det frisbee-matchen och sen utgång till Que pasa! :)

Kikar på lite bilder för två somrar sen! Åååh det är så niiice med svensk sommar!!!!

Papa americano åker wakeboard

Mats och padre in the sunset, yyeeeeah.

Snygga Lovisa

Pluppp!!!!!!

Min kissemiss Curt!


Mysis

I'm sexy and I know it!


Hehehe-GODNATT.

frisbeematch på g

Hej hej!
Idag har vi köttat och varit med på ultimate Frisbee, det var skitkul! Alla grabbs var satsiga som bara den, men vi fick lite passar och jag gjorde lite mål. Så imorgon ska vi vara med på en match och spela mot ett Kenyanskt universitet, heheh lite nervous.... Sen blir det utgång, wooho!
Imorgon är det sista lektionen med Psykologi  A och jag kirrade MVG, nirrr!!!

Det här var jag idag på frisbeen, life in africa, jaarråååå!

la bamba

tjo man, sitter utanför La bamba och övar spanska glosor. Idag ska jag kubba lite hade jag tänkt.

stekare 

trött

igår gick jag och la mig allt för sent, så jag somna i en solstol på eftermiddagen. Har pluggat massor och har precis skickat in uppsatsjäkeln och den blev fett satsig. Spanskaglosorna orkar jag inte med ikväll. Nu är det sleep-mode. I helgen får vi gå ut på riktigt igen jarråååååå. Buenas noches.
Här kommer lite random bilder från dagen:

Hanna is drinking some tea at the knitting café.         Sofiemaaaaan.

Manda och jag hitta garderoben med skolkläder som vi ska köpa. Manda lodis-tishan och jag den lite mer stekiga varianten, piké ofc.

?


Nä inge Mombasa, det är en Venezuelabild. Jag fattar inte, men även fast jag är utomlands så längtar jag lite till V. Knaaaas, jag har aldrig fastnat för nått land så mycket som Venne. Men, Kenya är jävligt nice det med. underbart.

tjo grabben

Idag började dagen med idrott, vi var på Impala och kötta på gymmet. Sen annars har det inte hänt så mycket, jag och Hanny gick till Junction. Jag har precis smörjt in en olja i mitt hår så att det inte ska bli så torrt. OK.

Fett snyggg....

busigheter på Junction

Tjeeena.
idag har jag och fyra andra från min psykologigrupp varit på Junction och gjort en psyk.uppgift då vi skulle göra något som folk reagerar på. Moa ställde sig i brygga i mitten av köpcentrumet och Emilia gick skottkärra med mig på mataffären. Sen ställde sig Gabbi på händer i mitten av en uteservering. Det var lite skooojj. 
Jag har fett med träningsvärk från ridningen igår så jag ska inte träna idag, måste skriva min historiauppsats istället.

Här är jag och Johanna när vi galoppera på stranden i Mombasa!!

Ngong Forest.

Här kommer bilder från ridningen idag när vi red i Ngong Forest. Det var så häftigt, vi var tvunga att veta vad vi skulle göra om vi mötte ett lejon, hehe coolish. Men vi såg bara apor, kossor, åsnor och giraffer!




favorit i repris

Igår blev det ännu en kväll på Casa Blanca, det var lika kul som vanligt! Uppdaterat vad som hände där på vår secret blogg spymode :))
Sen idag har jag varit och ridit i Karen, vi red ut i 3,5 timmar och min rumpa är helt död. Jag kommer ha träningsvärk som bara den imorgon, det var skithäftigt att rida där och vi fick hoppa en stock. Min häst galoppera som bara den över en äng så min hjälm höll på att flyga av och jag med. Men det var niiice.
Här kommer lite bilder från igår

Partybussen!




Casa Blanca

Tjeeena!
Igår var det en väldigt rolig utekväll, vi åkte till Casa Blanca och hade skitkul. Jag pratade med alla möjliga, en från mauritsius, en fransman och en italienare. Det var en riktigt lyckad kväll och skönt att komma ut och göra något.
När vi sen kom hem gick jag, Manda och Mr Billberg till mitt rum och bombaderade internatets grupp och lyssna på musik och åt nudlar fram till att en boarding förälder sa åt oss att gå och läga oss, Manda skulle då gå och spela Finns i sjön med vakterna, hahah.

Idag började vi med brunch, solade och gick sen till Junction och åt sushi på topfloor, det var så jäkla niiice. Sen köpte vi lite grejs på Nakumatt och nu ska vi äta lite middag och sen blir det Casa Blanca ikväll igen eftersom det är ända stället vi får gå till nu när det är knasigt med bomber här.

Mina CHEYER! Vi taggar om ikväll igen! :)

young, wild and free

Hej! Idag har jag haft utvecklingssamtal och det gick bra, lämnade in omdömen i företagsekonomi så jag slipper vara med på lektioner fram till efter jul. Jag har även varit med på kören, hahah vi sjöng julsånger i en jäkuligt ljus stämma, det lät så falskt och fint när jag sjöng. I framtiden ska jag banga, inget luciatåg för min del.
Efter det gick jag till Impala och kubba några varv bredvid afrikanska boysen som hade fotbollsträning.
Sen gick jag på mattestugan,weehooo.
Imorgon är det fredag, JARRÅÅ.
Här är mina nya partyshoes, hehe. Fina men vette tusan när jag ska använda dom, men kostade 220 kr så tycker det var värt :)

weeey.

.regn.

Tjoo. Idag har det spötregnat här i Kenya så Friskis och Svettis blev inställt :(, Manda och jag gick till Junction istället och jag köpte ännu en tandborste, jag märker att jag förbrukar en tandborste i veckan... 
Sen hade vi föreläsning av några svenskar som äger ett barnhem här. Nu ska jag plugga lite tror jag, har haft lite långtråkigt idag, jag längtar till helgen!
Här kommer lite bilder som kan liva upp mig, classic med Mombasa.





RSS 2.0