amanda X2

tjiihooo. idag träffade jag ämändy i stan, vi kollade runt lite sen fikade vi på waynes. lite senare åkte vi hem till mitt lilla crib och körde sing star, asså hahahhahah! vi spelade även bubble trouble och satt vid datan o sånt. nu åkte hon hem för någon timme sen :P ojj va satsigt jag förklarade nu.
nu planerar jag nyår, fett nervös måste få ett bra slut på året ;) måste göra en årssammanfattning :)



hahah en skön liten flicka det X)

kul

hejj. jag hade det väldigt trevligt hos alva igår måste jag säga :)
men vi gick o la oss vid 5 och jag var tvungen att gå upp ensam klockan halv åtta och åka till tandläkaren, fyyy. jag kom hem vid tio o gick o la mig direkt och sov typ fram till nu. eller vakna efter 15. nu känner man sig inte lite seg, ska dra mig iväg till stallet iallafall snart.
puss på er.
här kommer allt skittråkigt jag köpte, några av sakerna var på rea.







nyårsklänning

hej, har lite brådis till träningen nu. det blev shopping idag igen. skulle träffat malin men vi hann aldrig det :/
har dissat nya skidkläder. tar nog pappas täckbyxor istället så att det blir lite baggy, pallar inte lägga ner flera tusen på en jacka o byxor jag kommer använda en vecka :P
ikväll ska jag vara med janni, alvis o cornii. en såkallad reuinion.
hinner inte lägga upp alla bilder nu för jag måste packa ihop lite saker nu. nyårsklänningen får publiceras i detta inlägg :)



hahaha väldigt vacker pose måste jag säga X)

godkväll.


fffuuuuuck it

hallå, bloggen kan dra åt helvete.
jag känner mig fett pressad av att uppdatera här på bloggen, men nästa år är det nog slut på den här skiten :D
jaa,idag var man då i stan med lisa fisa och shoppa lite. dom bilderna tar jag någon annan dag. jag köpte lite smått som smycken, nyårsklänning, lackleggings o jag smink.


yes det var det jag fick ayer.. ;)

här har vi dom

japp här kommer då sakerna jag fick igår :) imorron blir det mer med nästa släktfara, men de tror jag nog det blir mest pengar :)

fick min north 66 jacka, den är underbar :D

...och matchande sockor

sen en north sail hals duk, mkt north asså.

rosa kamera :D 12 megapixlar

örhängen, vet att dom är ganska ute, men tycker dom piffar upp allt :)

presentkort på H&M, ena på 400:- andra på 1000:-  det går alltid åt!




sen fick jag alla de här assocearerna skickade på posten av en tant som jag inte träffat på flera år, hon skickar alltid typ sånt här till mig för hon designar dom här själva :) vissa saker är lite junk så några diadem slog jag in o ska ge till min lilla kusin imorron, men annars är sakerna fina tycker jag. köpte sånna där örhängen på sista bilden i Venezuela men kan vara bra att ha flera :P

rött läppstift, måste verkligen måla naglarna ser jag nu!!

snowboardvantar!!

najjsiga saker tycker jag sen fick jag ju ett xbox dagen innan så jag är nöjd :)

julafton

jaa klockan är ju över 12 men det känns lite som julafton fortfarande :) jag var hemma hos min faster i tyresö och käkade och fick massa saker. min släkt är jävligt skön om man tänker efter! jga fick najjsiga julklappar om man jämför med min kusin jonis som fick ett par tofflor, ett presentkort på best of brands o resten var typ 15 par kalsonger X)
jag fick: north 66 jackan, north 66 sockor, skidvantar, north sail halsduk, rosa digitalkamera, presentkort, smycken, smink mm.
jag kan lägga in det imorron om jag har tid. jag får nog mer saker på annandagen då jag ska till andra sidan slärren i örebro.
nu ska jag spela lite forca eller vad det nu heter.
mjaaaooo.

god jul då säger jag med denna råttbild!

julklapp :D

tjoohoo. pappa sa vi maten att han hade köpt en tidig julklapp, han sa att det var ett alfapet. jag ba åånejj orkar inte sitta med det!! men han skojade tydligen o har köpt en xbox 360, han hade också köpt en ratt o pedaler, singstar mikrofoner o massa bilspel och andra spel :)
najjss!!! Im in love with sing star. jag hade ingen aning om att jag skulle få det hade inte ens önskat. det var väl säkert så att pappa köpte det till mig o becca för att han själv ville ha det ;)



nu kan jag leka hela natten X)


städtant

hallåjsan :) idag jobbade jag hos papi, skrev på massa brev o hitta adresser och städade gymmet. det tog ett tag men jag fick iallafall 650:- det var najjs najjs! när jag kom hem städade jag mitt eget rum också X) fyy vad jag är trött på att städa nu. sitter iallafall på Ingarö på landet och myser :)


jag snodde städkärringens vagn, fanns faktiskt ett o annat roligt där :)

/cooling_94

22 december

hallåjsan. idag var jag i stan med glärris som tagit bort bracen :D jag köpte alla julklappar idag så det rök en rejäl kosing ur plånkan. på kvällen blev det ändrade planer så jag gick bara hem till glärran o chilla galet. jag kom precis hem därifrån och jag ska säga att det var ganska upplevelsefyllt att cykla i snöstormen och det var väldigt halky :)
fuckkk klorren är tolv o jag som ska med farbror gräns (pappa) till jobbet imorron och make cashflow o upp klockan 6.

köpte massa saker idag :)

finaste glärran utan tandställning!!

basketball shop

igår var man i stan med lisen o alvis, vi åkte först till kristineberg men där fanns det inga i storlekar som passa. sen åkte vi till city och fikade på espresso house. efter det ringde vi en kille som har en 2win butik i hökarängen och bad honom öppna affären eftersom den var stängd :P hahaha lite spejsat. där köpte alla tre nya skor :D sen var jag i stallet o på kvällen gjorde jag nog inte mkt tror jag ;P
juste jag tabbade mig rejält igår inne i stan XD jag skulle säga hejdå till en kille jag inte känner så bra så jag visste inte om jag skulle krama honom eller bara säga hejdå. båda fick lite panik så jag vet inte varför men jag råkade sträcka fram handen o hälsa o ba "vi ses" XD han rädda situtationen lite med att göra en kram efter, asså jag kunde inte sluta garva åt det på hela dagen. lisa tyckte jag var störd o kom på att man aldrig skakat hand med någon kille när man säger hejdå. aja låter skittråkigt, men det varv ganska kul faktiskt.


master moffade på med grädde när jag bad om mer :P

599:- eller när han i kassan frågade vad dom kosta sa jag 599, då trodde han jag sa 549:- 50 kr spara jag där :P


man kan byta ut färgen på ränderna :P jag vet inte riktigt vilken jag vill, kanske ska göra egna som är knallrosa ;) eller är det någon som har något förslag?


basketskor

hallåjsan i stugan, nu tänkte jag åka till kristineberg med alva o lisa o köpa basketskor :) mina gamla är riktigt fula o stinker satan!! efter det ska jag åka till stallet. har inga planer än för kvällen...

väldigt terrible picture, men ville visa mina skor som är ganska förfärliga faktikst, men dom är supersköna.

grov liten flicka det...

Lina Eriksson den 20 december kl. 22:37

HAHAHHA jag får mkt snyggar och bättre killar än dig . tyvärr men jag får faktiskt tobbe . han och jag varje dag BIIIIAAAAATTCCCH !!! . skuru vaktis och zlangen och skarrdomaren har ja dissat . Men den fågeln som viskade i ditt öra, viskade i mitt att skuru vaktis och zlangen och skarrdomaren har börjat gilla dig och tänker köra en fyrkant!!!!! dem kommer våldta dig din fula HORFITTUNGE!!!
hahahhaha , crib är ju förfan min fiende , hur kan ja då vara avundsjuk på att du ligger och knullar ihjäl din kollega ? du får väl något sådant sex-sug så att du inte vet vad du ska göra så du tar första bästa och det är crib eftersom han är din kollega , visst är det så ? mm aa så är de hahhahaha ;D
have a good life your whore !!!! ♥ ♥


HAHAHA LINA IBLAND TYCKER JAG DU ÄR FÖR SKÖN! JAG VET ATT DU SÅ GÄRNA VILL SITTA NAKEN UPPE I BASKETKORGEN O SÄRA PÅ BENEN ELLER VARA FRAMME MED PISKAN. DET KOMMER NOG EN LYCKLIG DAG FÖR DIG SNART LINA!

arvika och karlskoga

hallååå, jag är hemma från arvika, matcherna var skitjämna, den första förlora vi med 3 p. den andra matchen som vi sist vann med 102-39 förlora vi den här gången med 2 poäng i förlängning... jaa vi är sämst, men vi kämpa satan i slutet! även fast vi förlora var det roligt att vara där :)
nu när jag kommit hem har jag bokat bussresan till sälen, ska bli superroligt!




jag spelar försvar på bollen ;)

här är jag i mitten typ nr 13 ;)
/mjao.

mina betyg

här kommer mina betyg om det är någon som är intresserad :) det ser lite tomt ut men det är för att vi får ett betyg i so, alltså får vi samma i alla ämnen. totalt 13 mvg & 4 vg. jag har räknat ut att jag har 305 poäng :D

igår hade jag julavslutning o julmarknad i skolan, efter det tränade jag med massa korv i magen :P sen när träningen var slut vid 22 så åkte jag med lisa hem och sov där. fanns inte så mkt annat att göra eftersom jag slutade en dag innan alla andra skolor. idag så var jag med lisa på hennes avslutning i myrsjö och såg några riktiga sopor uppträda :) sen åkte jag till stallet o galoppera i snön. efter det åkte jag hem till mig o alva kom dit, sen blev det basketträning. jävlar vad mkt jag har gjort :D ja så nu ikväll var alla så otaggade( jag med) så jag åkte hem o ruttna eftersom jag ska upp tidigt imorron o måste packa ikväll för att jag åker till arvika imorron.
aja som jag sa så ska jag till arvika med laget hela helgen o spela basketmatcher. kommer hem på söndag igen!
peeace out bitches!


julklappar


julavslutning!

hallåååå :D
vi har byggt pepparkakshus typ hela dagen :) mitt linneas o mollys rasa i bitar hela tiden och vi ska sälja det ikväll på julmarknaden, undra bara om någon kommer vilja köpa ett pepparkakshus med superlim på i skarvarna ;)
sl bussarna är inställda idag, lite klurigt att ta sig hem fast mammy kom o picked me up:P
snart blir det julmarknad o basket efter det..

det här var inte vårat tog den från google bara för  att spejsa upp liten på bloggen;)

iron maiden

hallåjsan igen, jag gör verkligen inget annat än datan nu för tiden :P
det jag gjorde idag mer än att klippa mig var att jag fick mitt betyg i so, fick mvg, det är grymt för nu får jag 80 p. för det!!! :D imorgon är det sista dagen i skolan :) det blir najs, vi ska bara baka pepparkakshus typ :P sen på kvällen har vi julmarknad när vi ska stå ute o frysa o sälja korv..
haha juste min pappa sa idag att han hade köpt biljetter till iron maiden konsert o fråga om jag ville följa med XD hahahha vet inte riktigt om det är min smak riktigt så jag tror jag dissar den chansen:P

kan inte tröttna på den här låten asså :P videon är lite porrig, men måste säga att den är ganska härlig samtidigt! tjejen som är med är faktiskt riktigt snygg, så jag tycker det vore hon som sjunger egentligen :P

brunhårig o skitkort :O



jätteskarriga bilder och håret är väldigt fult fixat...
hallå, idag har jag klippt mig+ färgat håret. jag hade jättesvårt att välja färg, men satt i salongen o bestämde mig för brunt tillslut. jag är nöjd med färgen för den var väldigt mörk. däremot är håret jättekort o fult!! fast det fanns inget jag kunde göra åt saken för det var så satans slitet. hon klippte 15 cm, det kommer ta lång tid innan jag får det som jag vill ha det igen.  men det är seriöst bättre att ha kort o fräsht hår istället för långt o slitet som mitt var innan jag klippte det..

vilken jacka?!

jag kan verkligen inte bestämma mig vilken jag vill ha! ni får gärna skriva en kommentar om vilken som är finast.

antingen den här från peak performance.


fast jag tror det blir den här från north 66 även fast man ser jävligt tjock ut, den är lite dyrare, men det spelar ingen roll om det är päronen som kaschar.

snööööööööööö

hallåj :)
iadag börja jag skolan 11.20, hela dagen var skitlugn, kolla på film och sen gjorde vi ingenting på lektionerna. jag sket i inriktningen o åkte hem till linnea, där vi åt sen gick vi till stallet och hon fick rida ut i snön på min häst :)
nu sitter jag o klurar på en önskelista :P
hahaha jag fick inte lägga upp någon bild för linni, men skitsamma dom är ändå så mörka o snöiga :P


okej jaa dom var inte lite sudiiga :P


powernap

hallåjsan. idag har jag varit i skolan o slutade 10.55 då åkte jag till stallet o red ut i snön på min lilla polle. mämi hämtade mig o jag kom hem o tog ett bubbelbad med ett avsnitt paradise hotel och te o ischoklad. sen blev det en rejäl power nap! efter 90 min kom mamma in o sa:
Mamma: när börjar din träning?
Jag: när jag sovit klart.
M: när har du gjort det då?
J: när jag känner för det!
kommer själv inte ihåg det här.
efter ett tag vakna jag på riktigt o gick upp efter ett tag o käkade lite gröt, sen la mig på sängen igen o somnade, då kommer mämi in igen o väcker mig med massa irriterande frågor...
ajaa sen drog jag på träning, det blev 1,5 tim basket sen 30 min fys, blööö. klarade 90 grader i nästan 11 min den här gången, men fisråttan vann över mig :P
shiiet vilken riktig utvärdering jag gjorde på min måndag. imorgon blir det sovmorgon vilket kan behövas...

 

everyday

godkväll, snart börjar paradise, taggad :P
idag har jag degat med glärran på morgonen käkat godis o kollat paradise hotel XL XD
sen har jag suttit i sekeriteriatet med lina o fanny!

hahaha fyfan va ni ser ut som små råttskallar :)

jäkuligt gammal

hahahahahah venezuelan boys <3 fanny
överbombat med bilder på två av mina kollegor .


vinterjacka

hallåå, igår var jag först i stallet o red sen i stan med glärran o kollade på massa vinterjackor, men jag köpte ingen för jag ska önska mig någon istället för jag är för snål för att köpa en själv ;) köpte min första julklapp till mor. måste säga att jag inte är en av dom som tkr att köpa o slå in julklappar är det roligaste som finns..
På kvällen drog jag till sosso med glärran o julia, o sen kom det dit lite andra typer :)

jag kanske vill ha den här från the north face
den här från peak perfomance fast en mörkblå

jag tror det blir den här från north 66, fast en lång modell o lite blåsvart ;)
adjö.

lucia

hallååjsan, ikväll var nog den segaste kvällen i mitt liv. jag orkade inte bestämma nått med någon idag för jag var så jävla trött innan träning. men nu sitter jag bara o tjockar sönder mig med cola o japan mix o kollar på paradise XD snart ska jag sova tror jag o imorron blir det traditioner på högsta nivå! först stallet, sen åka dirket till stan o shoppa med glärran, sen är inte kvällen planerad men då ska jag fan göra nått skoj!! jag har bestämt att jag måste träffa anna den här helgen saknar en sån person!!!!!
idag gick jag inte i skolan utan hade två luciaföreställningar :P det gick primus :)

hahah orkar inte med den här bilden asååååå

musikläraren ska sluta :'(

ååh fyfan idag gjorde jag musikuppspelet, o då fick vi höra att våran grymma musiklärare martin var sjuk så vi fick ha en annan som var skitsträng så jag började få panik. först var jag skitlugn när jag kom in men när jag börja spela fick jag panik o börja darra i hela rösten, sen efter någon rad fick jag blackout o sluta. jag fick spela om lite igen o ändra lite saker, men sen sa han att jag bara skulle sjunga och att han skulle spela. då gick det faktiskt bra, han sa att jag var jätteduktig på att sjunga :D jag fick MVG på hela skiten för att han sa att jag kunde ackorden bra och att jag sjöng super :) det var lite tabbe att massa i klassen stod utanför o lyssna när jag sjöng skithögt, men men :P jag gör iallafall aldrig om det där asså!!
sen fick vi våra betyg i hemkunskap som är hela slutbetyget för vi har inte hk nästa termin, jag var ända i klassen som fick MVG!!! ;D
shiiet jag är fortfarande helt stressad över musiken över hur scary det var!!

gaaaammal bild som vanligt, men pallar inte satsa. någon gång ska jag faktiskt bjuda lite på mig själv o lägga in en video där jag sjunger seriöst, ahaha fy vilken  tabbe, men det kan bli ett roligt skratt för er andra!!!

enter sandman

hallåååjsan, idag skulle det komma hit en kompis som vi var med i venezuela. han bor typ halva året i Venezuela o resten så bor han i Ryssland där han jobbar. Men han kommer från sverige o nu var han här så han skulle komma hit o äta middag, men jag vet inte vart han tog vägen :P han kanske kommer imorgon? :P annars har jag inte gjort mycket skulle till stallet, men becca var ledig så hon åkte dit. det är väldigt chill i skolan, imorgon är det musikuppspel :S ojj va skaryyyyy. nä nu ska jag käka. 

hahaha fett tråkig han är egentligen, eller lite rolig måste ni erkänna att han är :P inte för att jag känner pojkspolingen på något sett, såg honom bara dyka upp på yout.
/amandaaa

i call you candy

hejjjj. idag har jag varit i stallet efter skolan och nu sitter jag o kollar på massa gamla filmer jag lagt upp på youtube :)
nu ska jag gå o käka lite is sen kolla mer på gamla klipp paradish. asså man blir helt galen.
jäklar va najs det vore med sommar nu, men snowboard låter heller inte helt fel!!!!

amandyyy

hejj, jag har precis kollat på senaste avsnittet paradise hotel och jag hatar redan hon nya erica! :P
idag försökte jag lära alla i min klass maffia, men ja det gick väl sådär... o fuck för imorron ryker min sovmorgon till luciarep, blääääää..
snart ska jag gå till bussen för o träna lite basketboll.

hahaha här kommer en gammal bild :) på janni, mig o milton :D
/a

söndag

haaaaaaaaallllllllåj.
jag har precis gjort klart mina svenska uppgifter, fett skönt det var typ sista läxan kan jag hoppas på.
idag har jag spelat match o vi vann såklart, åttånde matchen i rad vi vinner ;)
i helgen har jag köpt nya vinterskor, det är ett par mördarkängor typ, sen ett lucia nattlinne och jeans. det behövs fortfarande köpas mer saker, nästa helg är också bokad för att köpa en blå ulljacka/kappa hade jag tänkt.

typ en sån här fast mycket snyggare ska jag leta efter ;)

it's like my ipod stuck on replay

halååå :)
det är fredag och jag har ingen träning idag som vi brukar ha. ikväll har jag inte planerat så mkt, kanske ska vara med almis ;)
nu ska jag chilla galet någon timme, sen städa klart mitt rum o sen hitta på nått med kompisarna :D

jäätteeefiiiiiiiiiiiin bild ;)

boldag

hallåååå :)
asså, det finns sushi i kylen, har precis ätit lussebullar och mellis, men jag är ändå jävligt sugen på att käka min middag nu. nu ska jag gå till teven o titta på ett inspelat avsnitt med paradise hotel :)


"40+ are" gå o på tebjudning o läs korsord istället!

INNAN JAG BÖRJAR SKRIVA MASSA SKIT SKA JAG BARA KLARGÖRA EN SAK JÄVLIGT TYDLIGT. MAMMA DRA FRÅN MIN BLOGG OCH JAG VERKLIGEN MENAR DET, DU KAN JU BRYTA UPP MIN DAGBOK NÄR DU ÄNDÅ ÄR I FARTEN!!! DU KAN VÄL HÄNGA MED DINA KAMELKLUBBSKOMPISAR ISTÄLLET FÖR HÄR. OM INTE DU SLUTAR LÄSA NU SÅ STÄNGER JAG NER SKITEN, MEN SABBA MITT LIV MER OM DET GLÄDJER DIG!



 iallafall, dagen startade med att jag var hos tandläkarn, eller nej förresten det här går inte.......

passion

halååj. jag har nu suttit i två timmar med min engelska läxa om passion in my life X), jag skriver en mening sen kikar jag in på fejan igen och jag orkar verkligen inte hitta på massa att skriva. annars har det varit en bra dag, vi började 11.20 o sista lektionen hade vi ingen inriktning så jag kom extra tidigt till stallet där jag red på rosa :) nu ska jag fortsätta på min engelska och snart sova faktiskt, imorron blir det sovmorgon igen o dagen börjar med käftis, wwwwwwwwwwwaaaaaaaaah.

RSS 2.0