closer than my peeps

shiiet kom på att jag måste skriva klart min fysikfördjupning...
jag kommer alltid på det så sent, sen ska jag skriva ett brev på spanska... tusan.
jag som måste cleana rummet också. aameeenn.

it wasn't me

att rida ut en timme med dubbla sockor, underställ, ridbyxor, täckbyxor och dunjacka i 17 minus fick mig inte lite att tänka på vad som kan vänta. klarblått vatten, långa sandstränder och hotellfrukost med några av dom härligaste personerna.

det är så jäkla mkt som händer just nu, det gillar jag!
öppna hus och bestämma gymnasium, lite klurigt.
besök på resebyråer, gick från att nästan satsa på ett tennisläger eller nått annat random för att basketläger inte fanns till problem som att det inte fanns någon airconditener på hotellet. aja inget som är betsämt, men jag kan inte sluta hoppas!!!
massa basket och ridning är i farten!

igår var det en trevlig kväll med cornetto och elajsa, det blev pizzakväll och ett jäkla planerande på sommaren!! :D

Ved jeg alt er fly

hejjj. just nu sitter jag o pluggar lite matte, men jag skippar ska nog ta en paus. varit i skolan idag och haft lite förhör och bokprat, jag o alma lura även i alla killar att en flicka hade a secret crush med en av killarna i klarren. senare idag blir det träning för min del och imorgon ska jag o glärran checka viktor rydbergs gymnasium :)
nu ska jag dunsta.


a gun to my holster

hallåj, har suttit med no hela dagen o har typ chansat på allty jag skrivit, aja det blir nog bra. kom precis på att jag har sovmorgon tomorrow vilket är najs. aaaa duuu har inte så mkt att skriva. här kommer det jag hade på mig idag:

nu blev det lite panini vad jag ska ha på mig imorron... aaa ska göra lite svenska nu.
kör en lisa: hejdå..prutt.

fysikfördjupning

hallåj  jag känner mig asgrym som sitter hemma o pluggar, jag skriver nämligen en fet uppstats om kärnkraft. har jävligt mkt plugg den här veckan, men som tur är glömde jag engelskaläxan tills imorron i skåpet i skolan så den slipper jag ju plugga på iallafall :) nu ska jag nog ta en lååång paus med en kopp te o ett bad.

ha-ha orkar inte satsa med färskingbilder...

if i cant hold you back

heej allihopa :) nu sitter jag uppe mitt i natten för att börja skriva lite på fysikuppgift, men pallar inte alls. fb laggar sönder och jag kollar på ph på tv6 play. idag har jag varit ledig från skolan så jag åkte till stallet efter jag vaknat, sen åkte jag in till stan och hämta mina skor som var på lagning, efter det åkte laget till solnahallen o kollade på solna-sundsvall, speckad dag men det var najs. nu ska jag nog sova lite även fast jag har sovmorgon imorgon..

2008 med klarris.


årssammanfattning, januari-april

GRYMT JÄVLA ÅR!!!
har gjort massa saker jag aldrig gjort förr det här året, helt sjuka men roliga saker! sen har jag träffat nya underbara människor, rest, skrattat som aldrig förr! aa inget år slår 2009 kan jag konstatera, seriöst jag minns alltid detta år :) orkar inte gör allt i taget gör så mkt jag orkar nu..
så här var året!:
januari: Åre med family, hammrbybacken med corny och här införskaffade jag mig mina turstrumpor X) vann täby cup!




februari: Ramundberget med glärran och nicole. haha underbart skoj!


mars: hmmm, minns inte mkt här?! :P min födelsedag iaf. haha och att jag slog personligt rekord i tuggummibubbla ;) oo juste, jag, lina o fanny gick på ledarkurs o lärde känna tobbe XD


april: barcelona med basketlaget!!!! :D härligt som fan assåå!!! spelade basketcup i uppsala, praoa på panini och var på grönan med molly, haha där spela vi in filmen ta meraaaa foooton!!! :P








resfeber

söndagar är förfärliga!!! vi är iförsig lediga imorgon, men dagen då känns ganska speckad därför tänkte jag att jag kanske kunde göra lite plugg nu, men njaaa.... det går åt helvete!!!
det ända jag håller på med är resor. corny, lisa o jag ska fan till grekland i sommar! just nu är vi mest taggade på att åka dit o bara chilla, om vi inte får det för päronen blir det basketläger i typ spaninen istället. men idag sa pappa att han vill till venezuela i påsk o jag vill joina, då kommer min äckliga mongo syrra o säger att hon ska till tallinn på påsklovet o supa skallen av sig så att hon inte vill följa med:S så jag hoppas jag kan skita i henne o åka bara med pappa eller ta med en kompis! :D någon frivillig?

venezuela!!!

grekland!!!!

dettta ska hända år 2010!!!

sm-helg

hej det var ett tag sen. jag har SM hela den här helgen. vi spelade match igår mot söder och förlora, men vi spela faktiskt skitbra. efter det åkte jag, lisa och janni hem till corny och hade tacokväll o körde pandoras ask X), sen satte vi på brokeback mountain, men den var rätt seg så jag tog mig en tupplur. trevligt var det iallafall, dagen efter mötte vi lobas idag o förlora igen -.- satan. aja imorron vinner vi :D efter det åkte vi till nacka gymnasium, jag blev rätt taggad på
nu har jag precis varit med kärran. godnatt ska sova nu inför sm igen.
nya saker:

en ny ansiktskräm, jag har ingen aning om den är bra :)

ett rosa kamerafodral ;)

svar :)

jag får ju aldrig kommentarer på min blogg så jag ska passa på att svara på de enstaka jag får ;)

Postat av:
xvart har du köpt shortan då? :D
2010-01-20 @ 22:10:56

svar: på h&m's herravdelning för 200:-  ;)

....galenskapare!!!!

heej ditt lilla nyponplyte. jag har precis lärt mig lite engelska verb. ingen idrott imorgon så det blir sleepingmorning! :D haha idag tabbade jag o alma mig ganska mycket när vi gick in i fel klassrum, först gick vi in o asgarva och jag härmade ett cp precis när vi gick in genom dörren där inne satt en annan klass men jag vet inte vad jag tänkte först trodde jag att det var några från min klass sen när jag såg någon annan så tänkte jag att vi hade lektion samtidigt som dom..?! alma fatta typ inte heller nått sen lägger hon ner böckerna på en bänk o ser att hon satt sig bredvid någon random så efter ett tag reagerar jag o ba: men alma det är ju fel klass! hahaha jaa det var ganska internt :P
men nu ska jag sticka,adjöö!


hallåj, jag tar det sakta men säkert, men här är en annan sak jag köpt nyligen, väldigt somrig men söt o på rea från frk på åhléns city ;)
puuss.

gymnasievalet-check

heej :) idag börja jag skolan 11.20 sen sluta jag halv fyra o då åkte jag till forum och åt med några i laget, sen drog dom på träning o jag mötte philippa i slussen och så åkte vi till frans shartaus gymnasium o kika, värdelöst! människorna där var inte riktigt min typ, tänker inte uttrycka mig här varför X), sen var skolan helt retard för han sa att jag skulle vara värsta stjärnan med mina 305p o säkert gå ut med mvg i allt och att nivån är rätt låg- så nej tack ska jag gå gymn. så ska jag fan lära mig nått också. sen ville ph följa med mig till östra real också så då åkte vi dit o kika där i typ två timmar XD det verkade asbra, fin skola, roliga elever(även fast alla hade backslick o bara märkeskläder), snygga killar, bra linje och allt sånt. ganska säker på att det blir mitt första val.
ojj satan va klockan rann iväg aja lägger upp dagens ooutfit bara för att det var nått år sen:

jag är lite småkär i den här nya skjortan jag köpte i helgen!


typ första bilden i världshistorien utan bigsmajl.

love you a little bit (:

drottningmyra

hejj kollade precis på ett avsnitt paradise, ganska skönt att catja åkte ut ändå :P
annars slutade jag 10.55 åt i skolan med alma sen åkte jag till stallet och gick (ledde) min hästpolle ute i snöstorm i en timme, härligt... sen åkte jag med mamsen o handla massa vindruvor o äpplen som jag käkat upp för längesen, efter det blev det basketträning i över två timmar, rätt slut nu så borde kanske ta mig en tupplur iallafall. usch vad jag blivit dålig på det här med bloggen o bilder... aja pallar inte!
imorgon blir det öppet hus x2, taggad :)

amanda.

voff

hallå på er, jag orkar inte göra nått satsarinlägg tänkte istället lägga mig o sova o bestämma kläder o lite sånt. aja sovgott på er.
shiiet suttit i 30 min nu o letat efter en passande bild, men nej hitta ingen alls.... eller nej den här får det bli på min bästavän som hon tog i fredags innan hon skulle till elw och strula med massa turkar. är inte bruden lite kattig asså?!

fly on the wings of love

heej :) hinner aldrig med bloggen känner jag. helgen har gått väldigt fort, jag har som vanligt haft min lördgasshopping i stan med glärris, sen var jag med conry o varit i stallet. ska lägga upp bilder sen på kläderna jag köpte, nu måste jag dricka massa vatten för jag har precis ätit massa salt :)
asså godaste mackorna att göra är med pesto, tomat och parmaskinka, eller en med tomat, olja och flingsalt! PROOVA!! :)
vad var finast?

mörkbrunt hår?


mörkblont? :)

dunsta ditt plåster.

döda!!! döda!!! :)

hej nördar, jag ska snart iväg till lagmöte o efter det ska vi träna i två timmar så kommer vara i nacka sph 18.30-22.00, kul... skolan har börjat och nationella proven är pissvåra, iallafall dom vi gjort som övningar.. annars är det ok om man bortser från endel råttskallar. idag lekte vi sångleken, haha jag älskar den! och ph om du lägger upp videon på facebook ska jag ta ett rejält snack med dig!!

inzoomning och rödskalle, härligt!


seg i skallen

hallååjjj, jag kopiera denna lilla sak från anna bananas blogg, var tvungen att sammanfatta året lite :P typ första listan för mig eller nått?! aja, snart kommer en roligare med bilder o skit :D

1. gjorde du nått i år du aldrig gjort förrut?

Jaaa!! många milstolpar blev det!

2. Höll du några av dina nyårslöften?  
det där vanliga matlöftet krasha som vanligt-.-

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?  
inte någon nära vän :P

4. Dog någon som stod dig nära?

mormor och mämis häst

5. Vilka länder besökte du?
Spanien, malta och Venezuela :) ( ja o sen barbedos och tyskland osv med flyget)

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? 
ett basebollträ att slå ner dig med!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
 3 veckor på malta, ramis med glärran, venezuela o barcelona!! :D

8. Vad var din största framgång 2009?
 åka på språkresa :)

9. Största misstaget? 
att inte vara med på hela halloweenpartyt i venezuela :P

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
spysjuka efter fiskbullar och en liten snorvasker slog nästan ut min framtand

11. Bästa köpet?  
ingen aning, välanvända smycken kanske.. 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
fett och kläder!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
 massor!!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009
I gotta a feeling, hotel room service, be with you, sexy bitch :D

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
gladare, this was my year bitch!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
smackat folk på asset.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
gråtit över spilld mjölk & plugga skitläxor.

18. Hur tillbringar du julen?
 hos slärren...

19. Blev du kär i år?
blev jag säkert...


20. Favoritprogram på TV?
paradise hotel!!

21. Bästa boken du läste i år?
jag läste inte mer än bajsböcker i skolan, hatar att läsa!

22. Största musikaliska upptäckten?
alma bäverstjärt :)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

moppe!!

25. Något du önskade dig men inte fick?
nej jag fick allt, men önska mig inte så mkt..


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
hmmm, jag var i skolan, sen forum och träning och gick på resturang J X)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Vinna 10039 miljarder kanske...

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
colour crazy under vissa perioder o "vill vara överklass" vid andra..

29. Vad fick dig att må bra?
resa och träffa nya människor :)

30. saknade du någon?
gamla kompisar, pollen och abuela x2!


sälentabbe

hallåj :) sitter o kollar efter basketläger utomlands är typ taggad på grekland eller nått med basketkompisarna!! snart blir det ph! vem hejjar ni på?? själv do I like Greta och är pissed för att annelie åkte ut!

den som har tråkigt kan läsa det här, haha måste bara berätta för dom som inte hört min o lisas lifttabbar:

1. jag skulle hoppa av knappliften lite innan men staven fastnar o när jag får loss den råkar jag slänga in hela knappliften in i stolpen på sidan som gör att liften sen studsar över till andra sidan där det var en till lift. då flyger knappliften rätt i en kärring och sen snurrar den sig flera varv runt hennes lift, hon försöker ta bort den men det gick ju sådär tillslut ramlar tanten av. min lift slutade lite tidigare så då dras min till själva slutet där liften går tillbaka medans den andra är påväg uppåt så tillslut dras hela linan av till liften jag hade XD det såg så jävla roligt ut även fast du som läser säkert fattar noll! haha för tillfället var jag dock lite panikslagen och ville åka därifrån för att jag inte ville få skäll av någon liftsnubbe. men samtidigt ville jag se vad som hände o lisa stog helt stilla o bara stirrade.

2. andra tabben var när lisa o jag åkte ankarlift o var typ på det brantaste stället i backen när vi plötsligt hör en smäll, jag ser hur lisa börjar åka bakåt o försöker ta tag i liften, jag får panik o trodde hela liften hade lossnat, men efter en sekund fattar jag att halva biten på lisas sida hade lossnat så att ankaret ser ut som ett L. jag kastar mig av o ser hur biten studsar ner för backen o alla i liften står o asgarvar åt lisa som ligger i en snödriva i kanten. haha den lilla tjockisen :D

love you!

roger pontare


här kommer en video från afterski :D det var asnajs!

homeee my hoe

heeeejj :D
jag är hemma från bästa sälen!!!! underbart var det, saknar afterskiin, få prick i regristret, snygga jibbare, dödens grop o allt sånt :)
aa har precis lagt upp ett album på facebook så pallar inte sitta o skriva massa här nu. men lägger upp några bilder :)
 






lite roliga händelser kommer sen :)

haha här är konversationen när lisa ringde till afterskii för att kolla om vi kunde komma på fredagspartyt kl 22
Lisa: är det 18 års gräns på fredagspartyt ikväll?
telefonkillen: det är 20-årsgräns...
lisa: eehh, jaha men vi tänkte gå dit o äta nu... (klockan var 21.30 och resturangen var bara öppen vid lunchtid.)
killen: vilken resturang tänkte du då? det finns ingen som är öppen nu.
lisa: aa tusan dååå..

/mjao

sälen here we come

tjooohoo, sälen nu en vecka med världens största fjärt vid namn lisa. ska bli supernaaaajjss. ska försöka inte krocka i allt för många den här gången! är hur taggad som helst på snowboard!! är där 2-9 jan, så jag missar första två dagarna i skolan, ganska skönt faktiskt!! aja ha det trevligt hemma, datan får stanna hem den här gången. kiissses (:

hejjdååå!


nyår :D

heejj gott nytt år allesammans :) grymt jävla år, och har börjat på en sammanfattningen men hinner inte göra klart den innan sälen så den kommer upp när jag kommer hem ;) nyårsafton härligt asså, även fast jag inte tänker skriva här vad jag gjorde, men roligt hade jag iallafall!



hahahahaha fyyyfan vilken tjockisbild!

2010 ska bli grymt! jäkulen nyårslöften... hmmm eeh skit i det.
puss

RSS 2.0