get to know ya

heeejj :D livet är faktiskt underbart, jag menar jävlar vad roliga saker jag gjort i mitt liv redan, det skulle inte göra så mycket om jag dog nu faktiskt. fast ändå tänk vad roligt man har haft på 15 år tänk om alla år frammåt skulle vara lika bra, nej jag vill leva ett tag till, men gammal o sitta o läsa korsord, nej fyyyfaaan!
vettefan varför jag börja prata om det, men man ska fakitiskt inte reta sig på massa skit hela tiden (ja, jag vet att det här kommer verkligen från fel person, men ändå) jag säger som ulrik: man kunde vara fattig o sjuk i ett annat liv ;)

mitt rum är nästan helt perfekt städat o jag kan typ hela min låt på musiken:)
men det allra superduper bästa: jag börja prata vid maten att jag saknade venezuela jättemycket! efter ett tag sa pappsen att han funderar på att åka dit i vår ( vilket han har sagt innan fast han ska dit med sina surfkompisar), men sen fråga han om jag var sugen på att åka dit, aaah fett kul om det blir så :D
shiiiet måste planera nått som ska hända i sommar, jag vill resa utomlands, känns lite sär att åka på språkresa igen, men vafan det var grymt kul sen är det ganska svårt att åka på en vanlig päronfri resa :P, nej inte språkresa men jag ska fan hitta nått!! förresten när vi är inne på resor, om en månad ska jag o fjärtlisa till sälen, taggataggaaa!!

fjällen är allltid sjukt najs!


all the glitter is gold

hallååj slutade klockan halv elva idag :) härligt! hade bara luciarep. sen teknik och sen skulle vi ha spanska men vi tog svinis istället. det kändes ju inte ens när man tog den, sen känner jag ingenting i ramen nu heller :P ikväll blir det basketträning och innan det ska jag slappa sönder för dte har jag inte gjort på månader, men måste också hinna med att städa rummet o lära mig your song på piano ;)
besos



det här hade jag inte på mig idag, men glömde lägga upp dom förrut o idag har jag ändå skarriskläder jag inte vill lägga upp =) tröjan är från venezuela, jeansen H&M (bara 200 kr :D), klockan har jag fått men är väl från ur o penn eller nått sånt ;)

tik tok

jag har spelat två matcher idag och vi vann båda, fast andra matchen va alla rätt sega på eftersom vi ätit hamburgare o pommes frites till lunch och lisa fisa spydde under matchen typ fyra gånger XD nu håller jag faktiskt på att städa lite, eller nej det gör jag inte men jag tänker iallafall på att jag borde göra det. jag köpte en klänning och två tjocktröjor o strumpyxor i helgen, men känner att jag verkligen måste ut o handla nästa helg igen jag måste köpa:
höstjacka
höstskor
vantar
väska
jeans
linnen
skidkläder
dunjacka
julklappar snart oxå -.-



några bilder från fredags :)


mina sångskills :)

HALLÅÅÅ :)  här är två videosar från i fredags i skolan när vi satt o spelade lite gitarr och ajg improveserade lite sånger till mina kära vänner molly o alma. haha, refrängen till den första låten till molly fastar verkligen på skallen. erkänn att jag sjunger otroligt vackert också, och måste säga att mina egna små akord är riktigt ljuvliga :) almas låt var rikitgt B, men det passar ju till henne ;)

/amandathebest (:

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hejjj :D jag sitter och övar satan på musikuppspelet :P förresten fick jag o alma vg+/mvg- på våran sång i 21 guns, haha men det var bra med tanke på hur det skärde sig rejält i guns X) snart ska jag dra iväg o träna efter det ska jag till kungsängen till lovis lokalfest, hoppas det blir narre. men nu ligger högst upp på listan städa rummet!!! det är fan sönderskarrat här inne i mitt rum, kläder på golvet, gymnasiepapper, 1000 hårstrån och ett bord fullt med snorpapper, ajaja nu blev det ju för fan panik!!! :P
ses ha en najjsig o bajsig fredag ;)
älskar err meewst söwtisrazz<33333333 §§§§§§§

jag ska färga tillbaka till brunt, har jag bestämt mig för :)

feel yourself suffocating

hejj, sitter här framför datan med en skål med is och sitter o moffar i mig, asså det är så sjukt gott!!!!
annars ja, jo spanska prov gick fin fint, fick höra almis sjunga o jävlar vad hon är grym! :)
övar satan på min låt jag ska spela upp på musiken, går sådäääär :P

visste inte vilken bild jag skulle ta så det fick bli lite erik hassle som faktiskt är grym, nästan i min nivå :)

estar pasando la aspiradora

hejjj.
jag har galet mkt i skolan matteprov i måndags, skitstor so-inlämning idag, spanskaprov och sticka tills imorron och engelska glosor tills på torsdag. inatt satt jag då uppe till två och gjorde so, sen somnade jag och var tvungen att gå upp klockan åtta o sabba min sovmorgon när jag annars brukar gå upp vid tio. aja nu är skiten inlämnad iallafall och jag kommer nog somna när som helst, för jag har suttit uppe med alal läxor hela jävla nätterna för att jag inte hinner annars när jag har träning. ikväll ska jag sova innan elva är det bokat på schemat, godnatt!

helg

hallåå :) igår var jag i stallet sen stan med glärran, på kvällen var jag på fest hemma hos lisa :) det var faktiskt väldigt roligt, men i slutet blev det lite stört. idag spelade vi match, det gick skiiitbra! vi vann med 102-39 :D ikväll blir det plugg till matteprov för jag har inte hunnit plugga nått någon annan dag i helgen. kvällen blir inte alls trevlig.

var hemma hos den här rackaren igår :D gammal bild ;)
/amanda

gratulerar brutus


grattis på 16-årsdagen corny horny!!! ;D

bäst



jäkulen vad jag saknar malta och alla ni underbara bästa fina människor!!!!!


waaaah




det skulle inte alls vara fel att åka tillbaka till V. nu. jag vill träffa alla där igen!!!


bad side

jag håller på att lacka sönder, jag  ska mala ner o döda dig i en köttfärskvarn din äckliga jävla mongo unge. svettar ner mina kläder gör du också din tjockis. sen håller jag på att hungra ihäl också, fuckkkkk offff jävla äckliga väder och alla jävla fula feta svennar. eftersom ni märker att jag inte är världens sötaste lilla ängel för tillfället, (vilket allt är min syrras fel) så tänkte jag skriva topplistan om vad jag mest hatar:
1. SL, jävla fattiga komminunister som åker buss. jag hatar när jag själv måste göra det eftersom det är för kallt för moppe o jag inte har någon bil. bussen är alltid sen eller för tidig och fittiga busschafförer.
2. jeansen instoppade i strumporna, det är verkligen hemskt enligt mig nästan i samma klass som folk som har en miljon toffsar runt jeansen.
3. barn som inte kan hålla käften, sånna där vidriga små fula skalliga saker som bara sitter o gråter och skriker. okej ni behöver inte nämna att jag själv varit barn. men fan heller att jag började gråta varje gång jag ramlade. jag hatar inte all bäbisar, vissa är skitgulliga. men sånna där enormt fula och kommer där med sin överbeskyddande mamma, nää asååå fyyyyyyyyy!
4. Coola undgomar, aa okej jag låter ju förfan som en jävla åttioårig kärring. men vafan jag hatar sånna där b-fjortisar (sånna som är för värdelösa för att ens vara en riktig fjortis) som sätter sig längst bak i bussen och ska skrika och typ röka i bussen. eller när jag åkte hem från skolan vid tre så sätter jag mig längst bak o då kommer det två stycken o sätter sig där även fast det finns massa andra lediga platser. jaaa dom måste ju alltid sitta på den tuffa platsen. sen sitter två fjorrar o dricker starköl mitt på dagen. kan dom skaffa sig ett liv, ni kan ju iallafall vänta med att dricka till kvällen eller helg iallafall.

HAHAHA NU ÄR JAG TYP VÄRLDENS GLADASTE IGEN, HAHA FÖR DET ÄR JÄVLIGT SKÖNT ATT FÅ SKYLLA AV SIG PÅ ANDRA. FÖR KOMIHÅG JAG GÖR ALDRIG FEL, DET ÄR OMGIVINGEN SOM ÄR EFTERBLIVEN.


tips från coachen-

halåå, iadg var det fullt upp, skolan, stallet, utvecklingssamtal, hämta mitt körkort, träna basket. På träningen hade vi tävling om vem som kunde sitta längst i 90 grader, jag vann överlägset :D satt i 7,5 minuter :) prata precis med nicole kokosboll i telefonen, saknar den lille fillidutten, här kommer också ett låttips från henne, den är gryyyym :

här kommer ännu en av mina favoriter som vi brukar sjunga på spanskan, asså lilla melodifestivalen rockar fett ;)

mjaaaooooo

gökarna

hejjj missee..
jag hade det skojjit i värmland o örebro. vi vann båda matcherna :D vi bowlade och jag totalsög, jag lärde mig spela maffia, aaaaaah va roligt!




/ a.

värmland

hejj, jag ska packa klart väskan och jag ska vara vid nacka sph. kl 07.00 imorron, inte alls trevligt! kommer vara borta hela helgen i först värmland sen örebro, vi sover i någon skola någonstans, det blir kuuuul! :D


oldman


dont bring flowers after im dead

hejjj :D
jävla plugg varje fucking kväll, inte trevligt. jag har också bajsont i benet efter en i mitt lag lag råkade knäa mig på låret, så jag ser ut som ett cp när jag går för att jag typ haltar. jag sitter bara o skriver massa skit nu så hejjdåå morfar!

jag vill dit igen!!!!

musikuppspel


jag tror jag ska spela piano o sjunga den här låten inför min musiklärare ;) haha fyfan vad jag kommer tabba mig men alla måste göra det, men den här låten är skitsvår att spela men jag kan ju aldrig bestämma mig så den här får det fan bli :D

doooown

hej cooling. vi vann matchen idag :D
här kommer lite bilder jag snodde av corny.webblog.se ;)



mm visst är det fina bilder :D

lördag

igår var jag med corny, janni o alva vilket var skitlängesen. sen åkte jag till stallet och sen var jag med lisa. har ingen aning om vad som händer ikväll, är grymt taggad men vi får se. 
 





jävlar vad jag saknar barcelona med gamla 94:orna!!!!

yeeess

jag har verkligen bestämt mig. när jag fyller 18 ska jag ta alla saker och dra till något varmt land. som tex. venezuela där det är ganska skarrigt och ganska råttiga affärer men ändå ett underbart ställe och så ska jag öppna värsta superduper företaget så jag kommer kunna bli rik skaffa snyggaste killen och leva på härligaste placet!


ffffffffan

öööööööööuuhhh. sverige sucks!
men däremot sälen med lisa, woohooooo :D


home

jag är hemma, jag är ledsen!!
venezuela var verkligen grymt, vill inte vara i sverige mer.
jag lärde känna världsmästaren i windsurfing också, hehe det är coolt. han är världens skönaste pojkvasker! jag lärde mig också windsurfa o vattenstarta o hela skiten :D



jag vill redan tillbaka!!!!


RSS 2.0