2 VECKORS SEMESTER!!

Nu har jag laddat spotifylistan med sol-musik, flyg-musik och bilresa till Masai Mara-musik.
Firrar resten imorgon, har med mig halva garderoben i väskan, hatar att välja bort kläder som jag ändå vet att jag inte kommer använda, känns så sorgligt att låta dom hänga kvar ensamma. :(

Aja för att komma till saken: Nu blir det semester med min familj som kommer hit!!!
någon dag i Nairobi, lite olika parker, Masai Mara, Tanzania- ZANZIBAR!!!! (Kenza ska dit samtidigt, wooohooo!) BLIR BORTA I TVÅ VECKOR, NO BLOGGING!!!

TaKe CaRe.

MASAI MARA:





Det här är då Mombasa, men jag ska till ZANZIIIBAR!!!!!!!




äta lite kokosnötter...

+ lite nyårs-beachfest på det!


Hejdå, ha ett bra jullov!


julbord och avslut

Jag la inte upp några bilder från vår underbara julavslutning med julbord och världens bästa framträdanden.
Here you go!

Hellooo

Moffe Antoine är Lucia.

Kärleksförklaring till Antoine.

Boardingparanteserna.

P.O

Emma och Sanna Sunshine


Astrid och Emilia

Fanny och Johan

snart åker jag ifrån internatet

Hejåhå. Nu håller jag på att storstäda mitt casa, packar väskan inför imorgon och ska ta en dusch nu.Det har varit en rätt seg dag här på internatet när det bara är massa paranteser här och ett fåtal elever som väntar på att de ska komma. Så idag har jag solat, varit på Junction och köpt malariatabletter och halstabletter, jag är så satans sjuk just nu, vilken timeing!

Baxilisera lite bilder från Lucia

jag har det bra

Här är lite mer bilder från igår. Nu ska jag kolla på OC och hinna packa lite och sånt! puss och godnatt! imorgon sitter mina päron på flyget på väg hit! WAAAAAAAAAH

Mandolf du är en skön lirare!!


Jag och min älskade roomie Emilia (även kallad goatmilk döpt efter vår tvål) 

kenyanights

Igår var vi på CluBarn, det var skitkul!!!! Det spöregna och jag och emilia ramla ner i en vattenpöl, jag blev kolsvart under ögonen och dyngsur så lånade Billbergs kavaj och såg ut som en biffig securityguard, träffade lite sexy grabbs med reflexvästar också... Happyhour var lite för niceee, Manda var fett skoj.

Idag jag varit på ett nytt shoppingcenter, Westgate tillsammans med Ebba och Emma, jag köpte en sista julklapp och sen fikade vi på ArtCaffé. När jag kom hem har jag tvätttat och simmat 32 längder i poolen. Nu håller jag på att städa inför att min familj kommer hit! Det ska bli sååå fint. Heheh jag dammsög min dammiga data på tangentbordet och då råkade lite knappar sugas in, så jag fick öppna påsen full med damm och leta reda på alla tangenter, wooopsiii.
Kollade mitt högskoleprov också... heheh 0.8 sämst chey!
IGÅR:


House arrest!

Hej!!! Ikväll ska vi på ett event som heter House Arrest! Ska bli galet kul, ett jättestort event!! Hanna har farit till Svealand! :( I will miss her! Nu ska det bli spåååårnation!!


Två hemskt vackra bilder från igår! :)

?Que pasa?

hej hej. Har kommit hem från Que Pasa, det var jättekul, massa mzungus (vitingar). Nu har jag ätit nudlar och ska snart gå o sova. Ha en bra fredagkväll gosisar!

Mina cheyer!! :)

Utgång på ingång

Vi har precis kommir hem från Brew Bistro där vi drack några drinkar och åt hamburgare. Ikväll ska vi till Que Pasa! Ska bli superkul!

Här är jag och min fina Mandolf!

boardingavslutning

Helloo. Sitter med min babyolja i håret och försöker plugga mitt i natten... Går åt pipsvängen. Idag har vi haft världens bästa julavslutning, vi åt julbord med all svensk julmat!!! WAAAA!! Under middagen var det massa som uppträdde, några sjöng, höll tal, hade luciatåg, visade en film(som jag kommer lägga upp här sen) och massa annat skoj. Nu har Malín och Fellish åkt hem också... :( Imorgon är det avslutning, då vi först ska ha julklappsspel i min klass sen vet jag inte hur planerna ser ut. Nu måste jag duscha.
Juste, jag var på salong och färgade mina ögonfransar, var fett scary att ligga där och inte få öppna ögon ensam i ett rum med en random afrikan, var fett rädd att hon skulle busa med mig. Hanna gjorde sig också fin inför hemkomsten, hehhehe, hoppas hon får användning för det också!

mina fina presenter jag ska ha med till julklappsspelet!

sista skoldag 2011

Hej sitter här i solen med Mandolf och Mr. Billberg. Efter spanskan som börjar snart så ska vi vi till Junction och köpa lite julklappar till julklappsspelet, efter det blir det julbord och boardingavslutning!

INTE ALLS SÅ BRA

hejjj! Ligger i min säng och klockan är snart 3 på natten, börjar tidigt imorgon... har skypeat med Lisa, hehehe.
Mombasaaaaa


Min familj kommer snart, vi ska till Zanzibar samtidigt som Kenza!!!!!! FEST!

mer bilder


Felle var Lucia
Sista dagarna i skolan nu, har kollat på film mina två lektioner, ena sov jag hela igenom så jag vet inte om den var bra, men nu är det Gladiator och den är nirr. Idag resturang, imorgon julbord och fredag JULAVSLUTNING!

Sjöng vid poolen


MUMSIII.

härligt

Det här är vad vi gjort senaste dagarna:




Alltså, chilliliserat i la poola.

Lucia

hej hej. igår var det Lucia och vi var på svenska residensen och kollade på när några från vår skola sjöng i Luciatåget. Det var väldigt vackert faktiskt och det var gratis lussebullar, kakor, läsk och glögg så jag la på lite mat som satte sig direkt på kaggen. Men nu har jag historia och vi ska kolla på Gladiator så jag måste gå. Tjingeling!

Här kommer två bilder Honeyboy tog igår, ska lägga upp mina egna sen. Ikväll blir det resturang med hela boardingen också! :)


Me and Honey

vaken i ottan.

klockan är 6 på morgonen, jag vakna till liv för någon timme sen. fattar inte varför jag är så pigg. Jag var lite hungrig och åt en chokladkaka. Nu lyssnar jag på lite kuliga låtar.
Aja nu ska jag göra nått kul, kanske hänga med vakterna :) Nej godnatt nu ska jag svalisera.

utgång söndag!

Hej tjolahopp. Ikväll är det söndag och vi tagga till en klubb där det var pyjamaspatry! Det var lite lame i början men blev kuligt sen! hahahah Hanna och jag lyckades komma in på en klubb där det indier som försökte dansa sexigt! En tjej i en röd klänning var fett dålig på att dansa! hahahha hade en skojig kväll!!!!!
Helge hängde i dushen däremot :( Imorgon är vi lediga! Hejdå!!! :)

Här var vi igår på Nobellmiddagen! :)


retorik-konsten att tala...

Hej hej! Nu sitter vi i Hannas casa och övar på våra tal. Det går åt pipan för oss båda, mitt tal suger och hanna har lite svårt att berätta om Wang, 10 år som tillverkar våra kläder, utan att skratta. Vi har en lång väg att gå (citat från Mulan).

Här kommer lite bilder på vårt julpyntade TV-rum som jag baxiliserade av Honeymoon!

Discokulan steker i Zebra.

Jossan och Emelie som åker hem till Svealand inatt!

Här är vårt nybyggda elevkök som äntligen är färdigt!

stekarna som läser Ekonomi


Här är min klass!!! Vi är alla coolingar som läser sam-ekonomi! Jag ser helt galen ut i mitten, men klarade inte av solen, hehe.

fika hos rektorn!

Hello!
Nu sitter jag och köttar mitt tal till svenska C, ska debattera om att vi måste stoppa pälsindustrin.
Annars idag har jag haft redovisning i U-landskunskapen, hehe min grupp var skitkeff, men man kan göra ett eget arbete om man vill få högre betyg så det är lunch. Vilken turresvenska jag använder nu känner jag.
Efter skolan iallafall så åkte min klass till Helena som är vår mentor och fru till rektorn, hehe fett coolish. Vi fikade massa och åt lite för mycket mackor och kakor, hoppade även studsmatta, wiiie.
Nu ska jag fortsätta pluggish, sen måste jag och Malin snarast se på Kopps!!!
Här kommer usla bilder tagna av den lilla rosa Olympus som suger!!!

Fikabordet!

Hello, jag ser helt kritvit ut på den här bilden asså...

Två av hennes hundar, samma ras som Persbrandts vovve, coolish!

vifta med händerna fjortis

Emilias förklaring om hur hon dansar:
-Men asså det är ju så jävla nice att ha lilla veven där! Det är svårt att undvika den...

bildbevis när Emilia kör veven..


stekmode

Hejsan!
Nu har jag varit hos min gossip-mys-granne Emilia tillsammans med Anna. Jag har jobbat med U-landskunskapföredrag hela kvällen!!
Nu invadera Anna och Emilia mig igen med ett Lucia-tåg, jag måste sova snart asså........

Idag har vi stekt någon timme i solen efter skolan slutade :)

peppercookies

Hej hej!
Nu har jag spanska lektion medan solen skiner utanför. Idag har jag tvättat, failat på ett idrottsprov, ätit Kenyansk mat och ätit pepparkaksdeg. Nu slutar vi så nu ska vi baka pepparkakor och sen blir det Frisbee.
TJINGGG.

lökråttor.

zumbalisering

Nu pluggar jag till idrottsprovet, eller jag och Manda sitter mest och kollar på fula bilder från helgen som har kommit upp. Idag har jag dansat ZUMBA!! shakea hela asset, det var fett kul och intruktören är en galen tant! Hela internatet mös i Zebrarummet också och kollade på julkalendern.

Helgens posar-bild! FEEETT ZNYYGGGA!

in i dimman

Jag baxiliserade lite bilder från förra helgen på Loftish som Hannas gamla Kenyan friend tog.

en otroligt vacker bild på mig, Hanna och hennes kompis Anne.

HAHAHAHA jag vette fan vad det här är för en fjortis-min. och min frilla är inte heller att leka med!

monsterbilden. tjockis-arm, haka och ett kaninflin på det.

Maaannnen.

Hej!
Har inte bloggat på länge mannen!
Helgen har varit awesome, Que Pasa i fredags och The Loft i lördags. Igår var riktigt niceeee, Malin hade festat till och klätt upp sig i en riktig disco-kula, lönade sig med DT-haff. Det var en rikitgt fotograf där igår också så jag ska lägga upp riktigt spejsade bilder! :) idag har jag varit på Masai marknaden och shoppa lite julisar!

Här är bild från Que fucking Pasa!!!


RSS 2.0