smoothie

halloj kollar på Tila Tequila just och dricker smoothie. Inget roligt att komma med, lägger upp outfiten:


/A

sockerbit, smörkniv, ost & saft

har försökt plugga till spanskaprovet imorron och letat reklambilder till bilden, allt har gått dååååligt! det är så svårt när det har varit två avsnitt top model på tv och massa roliga program på Mtv hela kvällen.
nya leggings förresten, kunde inte motstå att köpa likadana som Lina :D ser ut som riktiga jeans.

/ aaaaaaaaa

oft (ost)


idag när jag och några från laget var i forum innan basketen så skulle jag och lina köpa snow slash på jam jam:
Lina: -heter det jam jam?
Jag: - eeh, jaa det gör det. (jag antar att hon menar affären)
Lina går fram till tjejen i kassan
Lina:- hej, en jam jam med cola smak.
Jag: -vaah, fan säger du?, affären heter jam jam.
Lina: - eeh ooj jag menar en sån där sak som jag inte vet vad den heter med colasmak!

inget roligt att komma med mer än att vi hade världens flummigaste vikarie som satte på syntmusik från 80-talet och pratade om markolioo och sa att hans penvässare såg ut som Paris Hilton, haha.
/ amadathebest

wrangler

pappa gav mig hans gamla wrangler jeans igår. han kan inte använda en symaskin, man ville inte ha kvar dom fast det hade gått ett litet hål, först sa jag att jag kunde hjälpa honom men sen ångra jag mig för då kom jag på att jag inte skulle få jeansen. jag har precis sytt in dom nertill så att de inte är baggy hela vägen!



love them!

tandfixning


idag var jag tvungen att åka till tandläkaren för att fixa min lösa framtand efter matchen igår. De fick dra upp hela tanden för den hade åkte ner en bit sen fick de limma på massa saker som skulle hålla fast det. Så jag kommer få ha en sån där vit tandställning i 3 veckor, efter det kanske jag måste rotfylla tanden för nerven i tanden kanske gick av så annars dör hela tanden om jag inte fixar de. När tandläkaren provade känseln med en ström-sak så att man skulle känna som en stöt in i tanden ifall den levde så kände jag inte i någon av alla jag provade, hahaha!

det syns inte så bra på bilden med lagningen på tänderna, men det är ju bara bra! :D
/ A

orkar egentligen inte skriva

jävla helvete, idag förlora vi matchen och dom hade en spelar som var 187 cm lång, hon var väldigt bra fast hon smällde till mig med armbågen på min framtand, det gjorde skitont och jag hörde hur det knakade till. Nu har hela min framtand åkt ner en bit så att tänderna är ojämna där framme, den är också rätt lös. Jag blir så irriterad för nu måste jag åka till tandläkaren och tänk om jag får byta min tand till en porslintand eller nått. ååååååååååååååh jag blir så förbannad!

escape

Vi vann första gången i vår livskarriär mot Norrköping!! wooho med ett poäng, jag gjorde sista målet :) Har firat kvällen med en tre rätters middag, nu ska jag sova möter Malbas imorgon.
see you.


drömmar

har drömt massa konstioga drömmar inatt, jag drömde att jag var harry potter och skulle gömma mig för woldemart, jag var på sandhamn och det blev översvämmning med mjölk, jag gjorde inbrott, hittade min katt i en lucka när jag var ute och gick och sen den läskiga var att jag var med mitt basketlag och så hade våran tränare lurat oss att gå in i en baskethall när vi kom in där tog hon hästlindor och band fast oss på lådor som vi fick ligga på så att man skulle bryta ryggen. hahaha lite roligt när man tänker på det.
När jag gick upp ur sängen så fick jag värdens svimkänsla och gick in väggen och höll på att svimma, konstigt.

nu ska jag dusha sen blir det sm
/ A

vem är den store poenten som hon var förälskad i?

förlora matchen idag, vi vinner imorgon istället! håller på att dö av sömn vakna precis till av att jag somnat över datan.
dagens outfit:
tröja: mammas
chinos: gina tricot
hårband: gjort själv
inte roligare än så blev det.


GONATT!

vinter vår sommar höst


skulle verkligen vilja ha sommar nu slippa alla jobbiga jackor och slippa missa bussen för att man inte kan cykla till busshållplatsen för att kedjan är sönderfrusen.
SM ska jag o mitt basklag spela imrogon iallafall.
/ amanda

kramdagen

idag är det kramdagen för den som missat det!
haha det hade iallafall inte en gubbe som jag o molly såg idag, han gick fram och kramade en växt utanför forum. när vi tittar snett på honom börjar han flina och peka på busken. han hade nog en skruv lös eller nått.
Dagens mest passande klipp kommer nu! Det är från i somras på alva, mig och anna som dansar till kramissången :)

/AaA

skäll inte på molly

idag på håltimmen åkte jag och molly till donken för att äta (och för att träffa städaren som jobbar där som flörtar med linnea i våran klass och gav henne hans hotmail). När molly ska ta ketchup kommer städaren och ställer sig mot henne och börjar torka bredvid henne, hon får panik och vänder sig om och har ut sin cola på golvet. Molly böjer sig för att ta upp den då kommer städaren och köttar iväg henne och tar upp den med sin städsak.
När hon frågar i kassan om hon kan få en ny säger hon att hon kan få det, men då kommer någon annan kille som jobbar där och säger: Försök att inte ha ut drickan, du ställer bara till en massa jävla problem hela tiden!

hahah molly! måste säga att du är väldigt ful på bilden :D


väderkvarn

sitter nu o kollar på top model 11, mitt favoritprogram! så skönt efter två timmars basket. Det verkar skitroligt att vara med i det programmet, synd att man ser ut som man gör :P
tyra banks är verkligen så snygg.


/ a.

beroende, vet inte varför.


lys-bänken


lika bra att slippa se henne..




lediga idag på en måndag, så skönt! så igår kväll var jag med cornelia, vi åkte på kvällen till donken haha tjockisar, sen tog vi en prommenad ner i nacka strand, det var rätt mysigt. sen sov hon hos mig och när vi vakna åkte jag till stallet och nu är det snart basketträning.
/ amanda

%%%%%%%%%%%%%%%

har haft regionsuttagning gick inte så bra, bättre igår. Imorgon är jag ledig från skolan! :D så ska vara med cornelia ikväll eftersom hon också går i skuru. just nu har jag trååkigt, väntar på att hon ska komma hit sen ska vi nog åka till stan och fika o ta en prommenad där (så mysigt när det är dött inne i stan) eller så går vi på bio, eller nää för dyrt för mig som är mer än bara snål. jaja har tråkigt och en bild är ett måste till varje inlägg därför kommer en egofjant. usch vad jag hatar sånna bilder, vem vill liksom skåda hur mitt fuckface ser ut?! jajaj nu känner jag att jag börjar bli neggo peggo, därför:
ADJÖ!

på drift

regionsuttagningen idag gick rätt bra med tanke på att jag inte tränat på en vecka och fortfarande var lite sjuk, men imorgon är det en till sen får man nog veta i veckan om man kommer vidare. jag tror det är kört, men ääh jag var glad att jag kom vidare ett steg iallafall!
sitter nu och lyssnar på kent, har lärt mig gilla hans låtar riktigt mkt!

largo flequillo

 
yeep just my long flequillo (lugg på spanska :D) have I cut.
nu är den sne, jag pratade i telefonen samtidigt som jag började klippa med ena handen, fick massa hår i ögat så kunde knappt se, inte förvånad över hur det blev....
/ gonatt världen.

livet kan lysa också

jippie, jag har  blivit i stortsett frisk, men för att inte bli sämre så struntade jag i träningen och är hemma och vilar till imorgon, regionsuttagning!!! vaah! hoppas jag kan vara med på allt.

något annat som är bra är att jag ofch klara har bestämmt att vi ska åka till fjällen (Ramundberget)  tillsammans. Jag och klara tar bussen upp dit sen bor vi en stuga där med hennes föräldrar. ska bli bäst!
sportlov: Fjällen med Klara
påsklov: Barcelona med basketlaget
sommarlov: Malta 3 veckor på språkresa


pärlor

hejhej, varit hemma idag igen. nu börjar det bli tråkigt! var tvungen att åka till stallet iallafall, efter det åkte jag med mamma o köpte lite ridstrumpor till mig själv :P 

cornelias skills, måste säga att ögonen är vääldigt lika mina!
/ A

barcelona med basketlaget

Igår fick jag veta att föräldrarna hade bestämmt att vi ska åka till barcelona med basketlaget på en cup! fy fan va roligt, det är på påsklovet det är inte ens långt kvar, längtar redan!!

här kommer lite bilder från i sommras när jag var i Barcelona, fast då med mamma.



!

varit hemma från skolan idag, jag har så jävla ont i halsen och hostar hela tiden, jag är så hes att jag inte ens kan prata. jag har provat alla knep som fanny x2 lärde mig:
* svalt pepparkorn
* gurglat saltvatten
* druckit c-vitamin
* druckit massa te och vatten

vet faktiskt inte om nått har hjälpt, måååste bli frisk till helgen!!!!!

blivit massa glass mot halsen :D

outfit igår som jag inte hann ladda upp då ;)



/A

men jerry dunsta ditt plåster!

hela eftermiddagen fick bli framför soffan med en hel box med de tre vännerna och jerry till det massa te och ett helt paket glass som skulle hjälpa mot halsen, vet inte direkt om det blivit bättre:P
vi har fått nytt bra schema och vi kommer alltid börja 10.45 på tisdagar, jippiee!


now hush little baby don't you cry everything's gonna be alright.

helvetes ont i halsen har man, vi som har regionsuttagningar i helgen måste hinna bli frisk. ska försöka komma och kolla på träningen idag iallafall.




bilder från mitt landställe på Ingarö jag tog för ett litet tag sen när jag hade tråkigt.
/amanda

stickad halsduk, gjord av mästerskaparen.



japp här är min  första stickning som har blivit något, en hopstickade halsduk, enkel grej.

idag fick jag  och lina hoppa in och spela med 93:orna i basket, det laget suger. Jag och Lina passade mest bara varandra, haha. men vi förlora med ett poäng.
/ amanda matilda.

pojkvasker





"masken" pojken vi alla fruktade.

nu kommer bilderna från veckan när jag och cornelia var i hammarbybacken och åkte snowboard. det var riktigt roligt, man såg massa snowboardkillar, mmmh! fast en kille var riktigt jobbig, vid namn masken. Han förföljde oss och vinkade så fort man fick syn på han, han var överallt. bild på honom finns ovanför ;)
Vi tabbade oss och ramlade i liften två ggr, det var bara för att den ryckte skitmkt i början så vi ramla framlängen, liften stannade, inte alls bra där..
/ AS.

i told you so


att lägga in kläderna i garderoben är inte min grej riktigt. fan jag som lovade mig själv igår att städa, I will try today.

käre brutus,

bildmix idag på väg till stan:




höjdarbilden på alva

haha, lite stora i storleken bara :D

halloj inatt sov jag över med corny när vi vakna ringde vi alva så åkte vi in till stan. mamma tvinga mig att köpa strumpor eftersom jag inte har ett enda par som är helt eller i samma färg. så jag köpte massa sportstrumpor några på H&M och sen två stycken bantableff stora på stadium, haha storlek 40-45, alva sa att dom kommer krympa i tvätten vilket man kan hoppas! :D
Nu har jag tränat och precis mejlat Mikael Persbrandt om min prao som han ska fixa.

A.

mumindalen

jag och corny ska  åka till hammarbybacken och åka snowboard nu, med buss! det här kan gå illa känner jag... jag kommer säkert träffa någon jag känner när man sitter där med snowboarden och världens största väska, satsare.

åre 08
/amanadaaa.

freezing cold





ny sjal från indiska.
mammas jacka, in wear.
lovika vantar, wedins.
tröja som jag fått av corny från h&m.
stövlar, din sko.
knästrumpor, åhléns.

lärt mig spela stop and stare lite halft på gitarren.

Vendelalala & Amandadada!

idag har jag varit med Vendela hela dagen först var vi i stan sen åkte jag till stallet. När jag kom hem kom hon hem till mig. nu har vi tittat på minst 50 avsnitt med tre vännerna och jerry. jag håller på att somna snart känner jag.
som ni kan se är min nya gitarr med på några bilder. den är helt underbar har lärt mig att spela A & E ackord, jippie :D
idag när jag skulle gå på toa i stallet så hade hon som var där inne glömt att låsa så jag drog upp dörren och där stog en tjej och bytte om, båda fick en chock. lite pinsamt.

heting geting bilder tagna idag :)

/ amanda

vann täby cup!

Idag spelade vi finalen i täby cup och vi vann( ja, man kanske förstår det av rubriken).
efter vi spelat klart gav oss våran coach oss en flaska pomac, vi gick in laget och sprutade pomac på varann. Det var skitroligt! bästa dagen på 2009, plus att jag fick en gitarr idag som var min farmors gamla. :D
här kommer bilder som Malin tog på oss idag.




MITT UNDERBARA BASKETLAG ÄR BÄST!

/ Svärdgren.


basketfinal

vann båda matcherna idag, vunnit allt så imorgon är det final! :D vi måste vinna.
idag har jag hängt i täby hela dagen med mina roliga vänner.
sitter nu och tittar på en jättebra film efter den är slut ska jag gå och sova.

Göteborg basket cup 2008~

/ amanda.


"

hejsan svejsan. jag och klara var uppe sent igår satte på mr bean kl 4, vi såg bara några minuter för efter det somna båda framför tv:en. har spelat en match till idag i täby cup, vi vann igen. imorgon så måste jag gå upp halv sju för en ny match, inte så roligt där..  imorron kommer jag att vara i hallen hela dagen med laget och spela matcher och titta på andra som spelar.
bjuder på en bild på mig och några vänner från basketlaget, jag och lina ser lite hopklämda ut.


haha jag och fårbräket, sura tjockishakan och översmajlade kaninbosse.

allt för ikväll.
/ A

som om det var kul o veta

tjenare, jag och klara har för en liten stund sen kommit hem hit till mig, vi har gjort ordning oss en varsin drink som ska bli väldigt gott nu.
idag har mitt lag spelat täby cup vi vann båda matcerna, fast jag spelade som en bäver.


/ A


sweet home

första dagen 2009, ingen bra start med bil hem från åre i sju timmar, men nu kan det bara bli bättre!
jag hinner inte det inlägget jag tänkt för imorron ska jag spela täby basket cup och samling kl 9 i täby!!! så jag måste faktiskt ta och sova snart. nyårsafton kan inte bli så händelserik när man är fast på ett hotell i åre med päronen, träffade iallafall två snälla tjejer och sen kom det fram en stupfull norrman och ville bjuda hem mig och min syster hem till sig, nej tack.

är inte så mkt för fina nyårskläder, fick bli enkelt.

/ amanda

RSS 2.0