Mobilblogg

Är i sälen:) bloggar från mobilen. Imorron blir det tidigt ut i backen, träffa lisa en snabbis idag oxå, men henne blir det mer av på tisdag o framåt. Godnatt!

sälen here i go again!

nu går jag o lägger mig o imorgon bitti åker jag till sälen med padre, så ska vi bo vi högfjället hos carl-johan, bina, viggo o terje, mina grannar på ingarö ;) pappa ska åka vasaloppet o så sover vi där i två nätter sen ska han åka hem o då flyttar jag över till lisa i tandådalen o bor med henne som sist vi var där! längtar galet efter afterski, åka snowboard och uppleva dödens grop! nu kör vi! hemma igen nästa lördag, det blir uppdateringar i sälen också så häng kvar!

malta crew.

heej idag var jag i stan o träffade emilia, hanna o amanda från språkresan på malta! det var skitroligt att träffa dom igen, men hann inte ses så länge eftersom jag var tvungen att åka till stallet o hinna packa lite till sälen som det bär av till om några timmar i morgon bitti! ojj det har ju glömt, att packa. klockan är redan ett och jag ska upp klockan 7 och sen åka till stallet o efter det ska vi åka på direkten så pappa hinner hämta ut sin vasaloppslapp.
aja nu kommer jag in på annat, men bestämde iallafall att jag o amanda skulle åka till uppsala någon dag o hälsa på alla från uppsala som var på malta, najjjss.


outfit :)

home made.

hittade en gammal peak performance mössa jag typ hade i sexan, den var väldigt slimmad på skallen så jag klippte av högst upp o gjorde den till ett pannband, ganska gay egentligen o använder aldrig det men hade inget att göra...
här kommer en hel karavan med fjortisbilder, men jag kände för att posa lite i mitt otroligt fula pannband.

eehm ser mest ut som en fjortis med en turban på skallen...



adjööö.


ridkläder

måste säga att jag diggar ridmodet som är rätt så inne. jag funderar nästan på att ta lite stallkläder o ha i vanliga fall! jag diggar allt som är preppy!








uppdatering

hallåj, igår var jag o träna basket efter det drog hela laget o köpte mat o sen åkte vi hem till emelie! det var jätteroligt med underbara människor. det blev mycket skratt åt fula bilder och en hel del pandoras.








sååå en hel del bilder, nästan alla är faktikst ganska hemska :P
/amanda.


the king of internet

hejj, jag ska snart iväg o träna o sen blir det lagkväll, det blir myyys.
idag fick vi sportlov, woohoo! taggar till sälen på söndag o ska bo med några familjekompisar i några dagar sen ska jag bo hos lisa fisa resten av veckan!
fortfarande inga bilder på dampdatorn..
haha jag gick in på playahead precis, hahahhahaha!! här kommer lite gamla bilder jag hade därifrån:
FJOOORTISBILDER HELA BUNTEN :D






hahaha fyyfan va gay!

min lilla emovän vendela var fin på den här tiden!




free falling

hejj, nu sitter jag hemma o lisa o sebastian sitter borta i soffan o kikar på tv, efter skolan var vi i forum o jag gjorde ett syntest som jag måste ha till körkortsgrej. nu smsar lisa från vardagsrummet att jag ska komma dit. snart blir det basket jaaooowwww.
chiiao.

haha fin bild vi tog på synoptik (:

going wrong

heeej, har inte gjort så mkt mer än skolan o sen stallet idag.. hade betygsnack i slöjd redan, ända i klassen som har mvg i både sy och träsöjd och får det som ett samlingsbetyg, fett nöjd!
min data är helt åt helvete så kan inte ladda upp några bilder nu, men det får komma sen då ;)
iallafall den här billiga tröjan ska jag nog köpa imorgon eller i någon annan färg ska iallafall sy på läderpaddar på armbågarna! har letat efter sånna tröjor men det finns ju inga så får göra en själv..

jaja godnatt på dig.

do i look like i sell drogs?




hallåååå. såhär fräsig var jag idag. självklart blev man mobbad av klassens coolaste killar för mina glajjor, när en utav dom använder samma tröja hela veckorna ut och den andra sminkar sig, joo men dom vet ju vart man lägger ribban. Jag var iallafall snygg i dom och jag skiter i ifall dom tycker jag ser ut som en hippie! luggen är också klippt, är lite för tunnhårig ska klippa in lite mer. sovmorgon imorgon mjaaooo asså!
/A.

dagens shopping


skjorta mq-blueprint, rea 149:- innan 400 :)

skjorta mq- emilio, rea 149:- innan 450:-

pärlörhängen, ur o penn, 20:-, halva priset.


glajjor-bik bok, 79:-

skor-DNA rea 300:- innan 600:-

yess jag har fyndat idag asså, haha känner att jag börjar bli wannabe lisa nu, men du får ta det som en komplimang ;)
sov gott.


Utkast: Feb. 21, 2010

heej, idag var jag i forum och fikade och shoppa lite med lisa och corny vi var även inne på en resebyrå och kollade upp grekland ska föreslå en resa nu till rhodos för madre, jag hoppas hon inte lider av damp idag bara. Rhodos i sommar skulle vara asnajs även fast jag ska dit med en tattare och en smoker:P jag lägger upp i nästa inlägg ikväll vad jag shoppade orkar inte fota nu ;) har annars idag kollat på lite so-filmer om andra världskriget till provet och stickat massor av mina misslyckade sockor, sen blir det äckelmatte. nu ska jag gå o klippa luggen. ciao!

å

 

henri lloyd

tjoohoo, den här jackan håller jag på att köpa till mig, hoppas den inte är för liten bara för den är snygg!!! ska lägga ett bud nu, ciiaao.
Klicka för att visa Megabild! Henri lloyd jacka i storlek S!

persbrandt nytt

INSIDE INFORMATION: jaa som nog alla vet känner jag ju micke persbrandt, men det har kommit upp lite tråkiga saker asså. vi var ju neighbourhoodhoes eller ja det sista stämmer ju kanske inte helt, o han har sagt till mig att han älskar sitt hus, men nu var han tvungen att riva hela mellanbyggnaden för att alla klagar, sen när han gjort det tyckte han det  var skitjobbigt att gå mellan två hus, sen började alla klaga på att han hade en toalett man inte får ha enligt bygglovet. ja det var nog dom största anledningarna till att micke sålde sitt hus!!!!! det värsta var att han sålde det till några jävla yllefragglare, 8 miljoner gick det för den som vill veta.
nu håller dom på att tittar på hus i saltsjöbaden, men micke säger att han trivs bäst på ingarö så han ska ju kanske leta nått nytt där får jag hoppas.

buuhuu inget mer filmlånande av micke, inge mer åka i hans båt, gå på resturanger i skärgården med typ sveriges kändaste gubbe, inge mer se persbrandt full o inge mer busplinga på hans dörr o sen bli upptäckt av att man fastnat i hans stängsel. eller nej inte vara så deppig padre är väldigt bra kompis med honom så att han kommer jag nog se mer av!

uttjatad bild, jag ser inte lite sömnig ut heller...


sen är det ju tråkigt att inte längre bo granne med sanna som är hur snäll som helst och
olga o igor är roliga dom o sen minstingen har jag aldrig träffat X)

haha vilket geekinlägg. var bara tvungen att klargöra att jag tappat all min status.
/amanda.

almish 16 år!

heej. igår blev det lite ändrade planer för kvällen så lisa och alva var hemma hos mig o bara chillade galet! lisa kokade såklart gröt för hela slanten! men det var mysigt för jag var fortfarande sjuk då så det passade bra. idag åkte jag till stallet vi lunch o red ut i snöstormen. Sen blev det lite ändrade planer för kvällen igen, no f3kk3nation som man säger X)... hmm nää nu har jag faktikst tråkigt. ska ta mig o ringa en vän funderar jag på.

till något viktigare:

idag fyller den vackra flicka år vid namn Alma, grattis bäverstjärten! ♥

febrUARI

nu ska jag göra några mattetal, sticka en runda och sedan dra mig ut i kylan till bussen till skuristugan och ha nått slags möte eller nått med laget!
see you!

gud vad jag saknar att hopptävla med min häst, o tusan vad jag ser koncentrad ut!

amanda fixar! ;)

heej idag när jag vakna orkade jag inte åka till skolan, onödiga lektioner så jag stanna hemma. fyy satan vad ont i halsen jag har och det har varit rätt långtråkigt här hemma. jag sydde om lucialinnet och gjorde fel 10000000 ggr sydde sömmarna utåt, glömde att jag hade svart tråd i symaskinen klippte där jag inte skulle o allt sånt där. trots ett misslyckande jag höll på med i över en timme blev resultatet:
FÖRE




EFTER

1. klippte bort kragen och uringade den
2. klippte av den på typ mitten ( det blev för kort därför fick jag sätta på volangen)
3. klippte en volang som jag fållade nertill.
4. nålade fast volangen väldigt knögligt och vek den för att den är mycket längre än själva linnet.
5. sen körde jag motorväg runt med symaskinen.

jaa sen var den typ klar, viker bara upp ärmarna så det inte ser så prydligt ut med massa volanger o skit.
puss.


i got it from my mama

tjaaa. jag har många gånger fyndat saker från madre min så idag har jag har rensat gamla lådor i källaren och leta kläder! resultatet blev:

jeansjacka och en mörkgrön nätsjal.

kärringvantar med snor på och gråa lovikavantar!

mammas gamla skidtröja på 70-talet som man kan ha som en fettotröja.

en för stor jeansjacka, men den är snygg!

jaa jag hitta också mammas gamla skridskor som jag behöver nu till idrotten, faktiskt ganska fina :P

lucianattlinne jag tänkte sy om till någon slags blus, haha får se hur det går :P


rosa skidglajjor-asnajsiga! haha var bara tvungen att dra till med den andra bilden som en fjortisbild! (Y)

inte vacker bild, men jackan som man inte ser så mkt är helt ok.

tips a la lisa-jeansvästen, matchar den dock inte så snyggt här!

det var vad jag hittade idag, imorgon ska jag hitta mera!
au revoir(antar att det betyder hejdå eller nått sånt ;)).


the best memories

yeees jag är supercool som för första gången i min livskarriär jag lyckats lägga upp ett litet youtube klipp. aah shit asså jag är stolt. nu ska jag lägga mig i badkaret o vakna upp efter någon timme igen med en rejäl badkarsfeeling som man brukar säga. sugig dag!

david guetta!

pobrecita!

hejj. jag är riktigt krasslig assåå... sov istället för första onödiga lektionen idag, men sen gick jag till skolan även fast skallen känndes som ett bowlingklot och jag frös galet ena sekunden och nästa var jag helt genomsvettig. gick till skolan för att jag inte villa missa massor och för att jag var tvungen att göra so redovisningen, men bara för det hade vi ingen so -.-
hela dagen har jag varit satans hes och hostar, aja ni hör jag tycker allmänt synd om mig själv för tillfället. mamma fick ta stallet istället för mig eftersom det gör skitont i halsen att vara ute. jag la mig istället hemma i soffan med dubbla duntäcken o kolla på en säsong tre vännerna o jerry, sen somnade jag. usch asså jag känner mig fett tjock som bara ligger här hemma o latar mig!

körkort!

hes som tusan, fryser halvt ihjäl fast jag sitter med täcke o halsduk. orkar inte bli sjuk, det är inte najs på nått sätt. so redovisningen är helt bortglömd. kvällen spenderades istället 3,5 timmar i ett litet hus vid järla station, satt o lyssna på en kurs om allt det här med att ta körkort. jag har en stark känsla av att jag kommer bli anmäld till sveriges värsta bilförare så småningom, jag vet ju bara hur svårt jag har att följa reglerna med moppen, kör mot rött glömmer stopplikt o allt det där. jag provade en gång att köra på en manuellväxlad bil, det blev en först kärringstopp så fort jag vred om nyckeln och sen råkade jag ha foten nertryckt på gaspedalen och slira upp för hela backen o höll på att köra sönder pappas bil framför, haha sen fick inte jag prova mer.
liknar den gången pappa plocka fram luftgeväret som jag och becca fick skjuta med, men det tog inte många minuter innan jag sköt syrran i benet o så var det slutlekt med de.. :) 

halkidiki 10' crew.

tisdaaaaaaaaaaaag

hallåå. blogg.se lackar bäver som vanligt. nu ska jag äta pad thai och sen dra iväg på körkortskurs, jäkulen vad gammal jag börjar bli... måste hinna med att plugga lite so också ikväll vilket känns ganska mkt på dissarlistan.

gårdagens outfit, gick inte att lägga upp nått igår. satsaren med ett litet stafli där i bakgrunden också...


liiistaaa

Vad heter du? Amanda
Vad kallas du? amanda, mandzink, manda, brutus, randmannen...
Varför? för att jag är så cool.
Vad har du gjort idag? varit i skolan till elva, sen tjockat mig med mat framför tre vännerna o jerry.
Vad ska du göra idag? träffa corny o lisa i forum o fixa greklandresa med dom, sen basketträning.
Vad vill du helst ha nu? En smalare mage så att jag skulle kunna gå till kakskåpet med bra samvete.
Var är du nu? I mitt rum.
Saknar du någon just nu? liite kanske. 
Röker du? Nej!
När fick du senast en present? för någon vecka sen, hästsaker, ridstrumpor och ridvantar av mamma :P 
Vad har du för planer till helgen? har inte börjat planera eftersom det är måndag. 
Vilken färg har du på dina underkläder? rosa :P 
Längtar du till nästa födelsedag? yeees, typ en månad kvar, behöver ju en ny data!
Vem pratade du med senast? Gläzink
Vad pratade ni om? beslutsångest, vilket gymnasium vi ska välja o lite från helgens händelser.
Vad gör du just nu? lyssnar på musik o sjunger.
Är du pinsam på fyllan? jaa du mamma det här skulle du vilja veta va?! 
Är du blyg? Nej inte alls. 
Vilken tid gick du upp idag? kvart i sju-.-
När kräktes du senast? någon gång efter jag ätit tusentals fiskbullar med vendela..
Vilken låt lyssnade du på senast? memories-david guetta
Har du sovit i din egen säng i natt? japp med nya lakan o allt.
Har någon annan sovit i din säng i natt? Tin Tin!
Vad tycker du är äckligt? yogurt med bitar i...
Vem fick du SMS ifrån senast? Linnea
Vad såg du senast på tv? tre vännerna o jerry.
Är det lätt att förföra dig? ja om man inte själv vet om det, när folk börjar gilla mig slutar jag gilla dom :S
Hur svarar du i telefon? Hallåå!
Vd har du för intressen? basket, ridning, vara med kompisar, resa, shoppa o äta.
Har du ett gott bordskick? nja, jag kan iallafall inte ens äta med rätt hand.
Vad är attraktivt? brunt hår, fin leende och skön personlighet.
Vad gör det ondast just nu? ???
Kliar det någonstans? jja nu när det nämns kliar det fasligt på ryggen. 
Vilka färger på kläder undviker du? gula, inte min grej. brunt passar inte så bra till mitt hår, men älskar ändå den färgen på kläder.
När skaffade du mobiltelefon? jag snodde en mobil hemifrån när jag gick i ettan o hade med mig den i skolan, men jag visste inte ens hur man startade den.
Hur raggar du? I skidbacken :P
Vilken smak är det i din mun? extra-sweet mint
Vad spanar du in först på en kille/tjej? ögonen, håret och klädstilen.
Använder du tandtråd? nej det går inte när jag har en tråd bakom tänderna :P 
Hur många har du varit olyckligt kär i? hahaha i sjuan var jag kär i folk jag aldrig pratat med så svar ja.
Vilket år i ditt liv har varit bäst? 2009 hittills, men ska göra 2010 snäppet bättre.
Brukar du komma i tid? Jaa faktiskt.
Hur känner du dig nu? panikslagen.
Vanligaste färgen på dina kläder? rosa, mörkblå o svart kanske?!
Kan du laga mat? verkligen inte.
Är du aktiv i skolan? ibland, ja är fett satsig.
Hade du en bra kväll igår? alla hjärtansdag spenderades i katrineholm på en basketmatch :/ 
Har du någonsin haft ett jobb? Nej eller jobbar hos pappa ibland, men annars nej.
Hur tror du ditt år kommer att se ut? asgrymt, nya kompisar o härliga resor!
Vad önskar du dig mest av allt här i världen? att jag dör lycklig som aldrig förr!

listan haffade jag av corniiidooo.

lisas bilder!

heej bloggskallen!
har spelat match idag borta i katrineholm och vi förlora, vi var jättefå där så våran coach jessi fick hoppa in och spela också eftersom vi spelar i damlaget så får man ju det :P
lisa sov hos mig i natt igen, haha! inatt var jag på fest med lisa, glärran o fanny borta vid myrsjö, det var najs! haha när vi kom på natten åt vi macka, o lisa körde en kniv rakt igenom hela mackan och bredde smör på hela spisen! braa där :)



här var lite bilder lisifisi tog igår som jag snodde från hennes bloggish!

gymnasievalet klart

hallåååj. alla datorer i huset fuckar sönder, men nu har jag iallafall en som funkar. igår blev fail, men var iallafall med lite sköna människor! är med lisa nu som sov här o vi ska snart dra iväg på match på lidingö. gjorde mina gymnaieval idag såhär blev det:
1. östra real-sam ekomoni (kommer nog inte in för att stockholmsungar har förtur)
2.östra real-sam entreprenör
3.nacka-sam utland
4.nacka- sam internationell
5.nacka-sam ekonomi
6.värmdö- sam ekonomi

östra real ska jag börja på om jag kommer in, skulle bli asnajs!

pölsegröt

jag sitter med fjärtbärta och hon satsar stenhårt på bloggishen. vi kanske ska försöka ta tag i grekland snart.

här har ni iallafall mästerkokarn'


bananer

heej! idag har det faktikst varit en skön dag i skolan! haha råkade däremot tabba mig lite bara när kevin som redan tycker jag är blåst sa: vill du veta i vilken land man böjer bananerna?
jag: men vaddå man böjer väl dom inte?! haha asså först fick jag upp tanken att man sitter och böjer dom och precis när jag frågat om man verkligen gör det kommer jag ju på att dom växer ju så på träden! haha konstigt egentligen att dom växer helt krokigt :P

farfartröjan- i love it.

fisen

hela blogg.se lackar, såg precis att min vän fjärtlisa skaffat blogg, det var lite oväntat. lisaekman.webblogg.se där hittar ni henne.

denna vackra flickas blogg måste man ju bara läsa!

heart to the limit

heej, jag har inte skrivit på länge, skrev precis ett inlägg men då fuckade allt sönder får skriva om :P aja nationella idag, gick helt ok. måste bestämma mig för ett gymnasium nu, östra real eller nacka blir det...
nu blev låtarna helt cp, men orkar inte går att lyssna iallafall, första är väldigt bra!

meet me halfway-black eyed peas

it wasn't me-shaggy

angel-shaggy

life will smile for you

heejjsan. idag blev det ändrade planer, jag skulle egentligen till fanny på middag, men det blev inte så. nu satt jag hemma o alva ringde precis o tipsa om en fest, men när jag precis fixat klart mig så ringer hon o säger att alla dragit :/ aja jag har ändå SM imorgon så likabra för jag behöver sova :) annars idag har jag sovit hos lisa sen var jag på veterinärkurs i stallet. igår var det naaajjjss! haha :)


haha ja det här var typ de ända bilderna jag tog igår :P


heeeelg!!!!

heeeeeej. jag hade fysikprov idag och jag ägde ut som vanligt, nästan iallafall :)
helgen är helt fullbokat och kommer inte hinna skriva för en söndag tror jag :P
planer:
idag: kolla på när några från mitt lag spelar basket-SM, efter det ska jag på fest, sen sover jag hos lisa.
fredag: gå på veterinärkurs i stallet från 13-16, rida och sen åka på tjejmiddag hos fanny :)
söndag: spela en SM-match i husby efter det åker vi tillbaka till nacka där jag sen spelar en division 2 match.

det blir asnaaajjs! nu ska jag duscha o fixa mig och kanske skriva lite på en labbrapport.
/A

2009-del 2

MAJ: började med valborg på möja med glärran, lisa och fanny, hahah jaa det var en speciell kväll det XD
sen fick jag hem min skitmoppe som felix kallar den.. kommer inte ihåg ,mer :P


fucking förfärlig bild!



JUNI: jaa lite galna foton togs här, nationaldagen firades i järla sjö :P sen var det skolavslutning som firades på kvällen. basket i vällingby, massa chill på landet och lisa kom dit o spela kubb, åkte plupp o åkte fyrhjulning :) sen midsommarafton var massa gäster hos oss, bland annat persbrandt :)













resten kommer senare ;)

godnatt folk.

hejjohopp. idag var jag i skolan till elva, sen hos doktorn, hahaha fyyfan det var inte roligt kan jag säga XD nu har jag tränat i över två timmar här på kvällskvisten. greta jag ger dig en tyst minut, hon skulle vunnit!!

fick tillbaka min mobil från lagningen :) eller ja jag fick en helt ny mobbe gratis eftersom det inte gick att laga efter jag tappat den i vatten så kameran o ljudet sluta funka! asnajs eftersom den gamla var väldigt repig, men skalluckan är den gamla, hmm...

bajs


RSS 2.0