kuttmaster

Idag blev det Junction efter skolan, vi åt frozen yogurt på Yogurt Planet, mumsi. Sen köpte jag ett par kilklacklar, vet inte vad jag ska ha dom till, men jag tycker dom var lite fina.

Jag kör en Manda, "mis orejas esta bien ahora!" haha, nej men ni där hemma som kanske läste att jag i Mombasa tabbade mig en kväll då jag hoppade i sängen och hoppade in i fläkten i taket så att den kutta mitt öra, så här såg det ut, plus att jag hade ett jack i örat man inte ser på bilden.

Fint :)

Sen fick jag ha ett jätteplåster över örat i några dagar, så vacker bild på mig och Manda. Största mupparna som gick runt seriösa så här!

vågorna gungar mig

Hej!
Idag har jag och Hanna varit på Impala och gymmat, det var nice att träna lite!
Annars idag har jag solat lite bara, dom har släppt lite på säkerhetsreglerna så imorgon ska vi gå till Junction.

Min mattelärare mailade precis den här bilden till mitt gang på oss i Mombasa, en härlig rackare!

högskoleprovet.........

Tjafan.
Nu sitter jag och pluggar lite i mitt casa. Sen är det psykologi och efter det ska jag träna, antingen på gymmet eller kubba runt i Nairobi.
Förresten, jag skrev högskoleprovet för första gången i lördags. Jag kollade mitt resultat nu och jag hade fått 73/160 poäng ahhahah. inte så bra... Men jag förväntade mig inget annat, för i matten var det vissa räknesätt jag inte lärt mig hur man räknade och plus att jag och Hanna hade varit uppe till halv fem kvällen innan, hehe. Det var iallafall väldigt ansträngade att sitta och göra 5 olika delprov från klockan 9.30-17.15.

Palmjäveln

Mikolka mannen flydde precis landet, han blev hemskickad för att han brytit mot reglerna för många gånger... Det var skitsegt för det är en härlig grabb det som livade upp stämningen! Har varit deppmode ikväll asså.

Vi ses grabben!

01.58

Heeejjj... Ikväll åkte jag och mina friends till en kinaresturang, sen åkte vi tillbaka till skolan och kreschnaa galet jaaaoooow, eller?! hehe. Nej nu är jag på Mandas rum med en sovande Malin, en lökig broder Mandolf, Soulja-boy-Hanna och Mikolka-grabben såklart...
Jag och Mikolka!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ösregn

Hej! Har haft en supermysig kväll i Helénes crib. Vi har gått en prommenad i vackra Karen, grillat oxfilé, druckit kaffe, ätit bullar, kollat på sex and the city. Kändes som en befrielse att komma ut från internatet. Nu spöregnar det ute, jag har gått runt i min fjortisoutfit tillsammans med Mandolf. Vi har även pratat lite gossip med gossipgirlsen i mitt hus...

Skithärlig bild jag baxat från Ebbas album! 

grillkväll i vackra Karen

Hello peeps. Jag har nu håltimme och chillar med Mandolf. Jag ska pimpa mig lite och sen i eftermiddag ska jag och min boardinggrupp åka till Heléne och grilla oxfilé. Det blir nirr!

Här sitter Mandolf och bara myser...........

jag ser sprickor i horisonten

Godafton mina kära. Nytt skrivbord, håller på att inreda los lådos.
Manda har gått runt och filmat och avslutat kvällen med att ta ut lite ilska genom att såga en planka.
Jag måste göra min svenskaläxa, sen ska jag lyssna på massa nirr musik. TJING!

Moooooooofasaaaaaaaaaaa

Amanda

Hejhejhej.
Idag har jag haft tidig lektion med Psykologi, sen hade jag håltimme så jag och Elin gick och gymmade på Impala. Det var fett naajss. Sen har jag och Manda möblerat om som bara den, jag baxade Mandas skrivbord till mig. Nu är det spaaceat här inne. Killarna lyckades även hitta lite inside information från mitt tjejcrew, aj aj säger jag bara.

Juste, JAG HAR NAMNSDAG IDAG! Hehe det var my lovely friends som notera det :))

Noll fantasi på bild, får bli en på mig och min pappa; Farbror Gräns!

jävulsråttorna al kebab

Ingen bomb vad jag vet idag, därmot hade de hittat en person som hade 13 bomber på sig, ganska oklart det där. Maratonet och Halloweenparty-utgång ställs in :( SADFACE!!!!
Därför betsämde jag och Mandolf att ordna en halloweenfest här på internatet, hahah fett satsig med inbjudan och grejer!
Annars idag har vi åkt till köpcentret Prestige, vi är bannlysta från Junction, för dangerous... Vi tog en lokal buss dit, hahah jag var livrädd och skrek när vi skulle hoppa på, väldans billigt iallafall, kostade ungeför 1 kr per person :)

Jag saknar MOMBASA!!!!!!!!!!! jag vill ha värme... Jag är ändå så himla glad att jag är här i Kenya, ingen där hemma fattar nog inte vilket chilliv man lever här. Finns inget med Svealand som lockar just nu, jo, KAVIAR!!! ååhhh....


Vilken jävla smäll!!!

NU FALLER DET BOMBER FRÅN SKYN!
En tredje bomb i Nairobi idag!
Nytt Mombasa album på fb btw, check it out!! :)


living on the edge

Det har varit två bombningar i Nairobi, en i natt och en för ungefär en timme sen! Det är krig mellan Nairobi och Somalia. Vi blev först tillsagda att hålla oss innanför grindarna, men nu säger de att det är okej att gå och träna eller snabbis till köpcentret, men vi lever lite risky.
Maratonloppet kommer troligtvis bli inställt, hoppas inte att det kommer bli detsamma med utgångarna :(

smileface

Söndag

Hej!
Idag har jag ätit mumsig brunch på käraste skolan, var så härligt att slippa en rostmacka med smör från sista hotellet. Sen solade vi och lyssnade på musik, men min bränna från Mombasa har snart flagnat sönder i ansiktet :( Efter det drog jag och Manda till Yaya och shoppade bland annat på Masai marknaden, det blev en kikoj, flip flop, shampoo och balsam, tuuugguumiiii, och en pung som jag kallar dom, en sån där liten väska.
Efter det stack vi två vidare till Impala och sprang några varv i värmen, sen har vi tvättat och chillat. Ganska standard söndag.

Jag och min mys-Hanna.


Mombasa är naiiiz

Jag är tillbaka från en underbar vecka i Mombasa!
Det började med en tågresa i 14 timmar, som var lökigare än aldrig förr, haha men det var lite skoj ändå...
Sen åkte vi till ett hotell på nordkusten i Mombasa, där startade vi med en uteställe med pool och grejer. Sen sola och bada vi, hängde på strandbarer, besökte staden, galoppera på stranden. Efter det åkte vi till ett nytt hotell som låg nära Diani beach och var rena paradiset. Jag fick ett hus där det kröp en orm ur handfatet helt plötsligt, dessutom kröp det ödlor längs hela väggarna, så vi evakuerade stället, jag flyttade in i Manda och Elins svit.
Jag har tagit dykarcertifikatet klart också, nu har jag dykt på 18 meters djup. Vi har även varit på softa strandbarer, ätit på en fisk och skaldjursresturang och seglat med en liten träbåt.
Juste, sen har jag ännu en gång lyckats göra illa mig själv. Den här gången hoppade jag i en hotellsängen och tänkte inte på att fläkten var över mig så jag börjar hoppa och ramlar ner och fatta inte vad som hände förän jag ser att fläkten var knasig och att det blöder massa från mitt öra. Jag lyckades få tre snitt i örat, och min lärare sa att om jag inte varit så snabb att ta bort så hade jag skärt av hela örat, ojjsan. Om jag inte heller hade klarat av en supersvidande decifiseringsmedel så hade jag behövt åka in till sjukhuset och sy, aa jag kan visa en bild sen, en riktig jäkla kuttning.
Grym resa! Längtar redan till julen då jag kör en favorit i repris med min fina familj.

Segling med vår lärare Månsiboooiii.

Nina och random afrikan

Resturangen Tamarind

Chillin in the pool.

Ormen som bodde hos oss, han var mysig.

Naturkunskapslektion

Hanna rider på stranden

Manda... filmen väntar!

Stranden på sista hotellet.

Peace out!


back from Mombasa!!!!



.

Jag saknar alla mina kompizzar.




Hahah och lilla familyn med! :)

just packing

Nu chillar jag i Hannas rum!!
Ska gå och packa klart nu! Det regnar som bara den just nu... fuck regnperiod!!!
Jag gör ett avskedsinlägg snart!! :D heheh.

The mombasa gang...

clase de español

Nu ska jag ta mig iväg till spanskalektionen. Sen ska jag och Elin vara med i kören, hahaha! Efter det måste jag röra på fläsket, är inte redo för beach Mombasa.... Jag, Manda och Hanna kör en favorit i repris och kubbar på Impala. Och resten av kvällen kommer bestå av packning inför morgondagen då vi åker till Kusten och har höstlov!!! :D


!jambo tjockis!

Varit på Junction med Hanna och Manda och pengarna bara rann iväg, shoppingturen avslutades även med en snabbvisit på Mediterrneo med Viktor, Viggo och Oscar för att ännu slösa lite mer. Men nu har jag köpt allt inför Mombasa!

Tomatchips <3, choklad, tuggumin för 1 kr per paket, varma koppen, nudlar, äpplen, tvål till mitt och Emilias badrum, sminkbortttagning och malariatabletter.

Jeans som jag visar imorgon!

Hahaha en parfym från Nakkomatt som kosta ca 40 kronor. Det är en kopia på en Ralph Lauren parfym som jag länge funderat att köpa. Jag var tvungen att köra budgetstyle och den luktar ändå fett mums.

mina skor är nytvättad nu

Hej! Jag ligger i min mysiga säng och läser igenom anteckningar till psykologiprovet imorgon.
Annars idag har min engelskagrupp varit i Kibera, slummen you know, vi var och hälsade på en klinik som vi har läst om i nypublicerad bok som utspelade sig där, träffade en kändis från boken.
I kibera bor i princip alla i plåtskjul eller hus av lera och människorna har ingen vattentoalett såklart, de bor ju 15 personer i ett hus som är 10x10 fot, så de bajsar i påsar och kastar det sen genom fönstret, flying toilets kallas det, så man går bokstavligen på bajs. Det var skarrigare än aldrig förr nu när det regnat, det stank och skorna var bajsiga. Hahhahhaahah våran engelskalärare Zanna ramlade baklänges i leran!!! Fyysatan, sen såg vi också en grabb som drog ner byxorna när vi svenskar gick förbi, ingen trevlig syn vad han sysslade med sen.

Resten av dagen spenderades med löpning och träning på Impala med Hanna och Manda.
Nu ska jag sova.

3 dagar kvar till årets höjdpunkt, MOMBASA!!!

Jag är glad jag slipper hösten där hemma!!! :)

elephantman

Idag har jag både sprungit och yogat. Jag sög på att springa, kom typ sist och sen i slutet skulle jag ta spörten men snavar på ett jävla brunnslock och ramlar in i porten, alla börjar ropa hur det gick men jag kubbar snabbt som attan in genom porten. Sen hade jag och Moa privatlektion med Yoga-läraren, men det var väldans skojigt. Jag höll på bryta ihop idag när jag såg min kagge som har vuxit som bara den, men så gick jag upp till Zebrarummet och käkade upp Mandas chips! Orkar inte med mig själv.

Snart är jag en av elefanterna om jag inte börjar banta...


Kenyaaaa

Det var en fotograf på The Loft igår så nu har alla bilder kommit upp på Facebook. Här är en kik:







The LOFT

Hejjj!!!
Igår hade vi en jätterolig kväll! Vi var på loft och hade skitroligt, vi dansa med chineser och på bardisken, mina jeans sprack ganska rejält...
Idag har vi varit på girafcenter, det var skojigt och manda pussa en giraffis.


Mr Billberg!!!



king of africa

Hejjjj!!!
Idag har mitt lilla gang varit på Toymarket och shoppat secondhand för småpengar. Köpte crocs till Mombasa som man ska ha när man badar, ett Kenya-armband som hela gänget har nu, en abercrombie t-shirt och en partytopp :)

Nu ska jag duscha min nya växt jag ställt in i mitt rum sen ska jag ta en dusch jag själv, för ikväll smäller det!
Det är ett stort event på klubben The Loft, det ska komma massor dit så vi är skittaggad och nu är det mer internationella som kommer också och inte bara en massa africans. Innan kanske jag, Elin, Manda, Hanna och Maria ska  till Klara och Stina som bor här med sin familj så vi får se om det blir som planerat så blir det middag och förtagg hos dom sen åker vi till klubben!!!
Tonights gonna be a good night!

farväl till Marren

Hej!
Klockan är tre på natten och jag och Hanna har precis åkt med Marie till flygplatsen. Hon har lämnat oss alla på internatet och flyttar hem tillbaka till Sverige. Det är lite sorgligt, men jag vet att hon säkert kommer trivas bättre hemma och det är det viktigaste. Även fast jag trivs så himla bra här och på ett internat så funkar det inte för alla.
Men marren jag hoppas att du kommer ner till sportlovet. Och förresten jag är kär i alla kläder du tänka slänga, i framtiden kommer det vara dom kläderna som du ser på bilder på fb och här på bloggen! Puss på dig.

alopecia

Heeeejj!! :)
Jag var på sjukhuset idag och fick svar på mina hårproblem! De hade inte hitta något fel ifrån blodproven, så han drog slutsatsen att jag fått alopecia....... En hårsjukdom som gör att man tappar hår och man kan få kala fläckar. Men än så länge har jag bara tappat massa hår överallt och inte fläckvis, men om det skulle bli värre skulle jag få ett medel som gör att håret växer ut igen. Han sa att det borde gå över om några månader.. men jag har haft det sen i julas...

Såhär var mitt hår FÖRRUT:



tittar på tjockleken och längden ser man ganska tydlig skillnad på vad det är NU:



Det här suger... Men jag är i afrika och livet leker ändå :)

klippning och shopping

Hej hej!
Nu har vi fixat och möblerat runt i hela mitt rum!! Damm har kommit fram överallt och mina kläder badar i det just nu... Men jag har glömt att fota hur det ser ut förrut, men jag ska visa en bild hur det har blivit nu, men måste göra klart allt först. Jag gick och baxade lite krukväxter här på området och tog en sänghimmel också.

Annars idag har jag solat största delen av dagen och haft en morgonlektion och en efter lunch. Sen gick jag och Hanna till Junction och klippte oss! Det kostade 1000 shilling, vilket är 75 SEK. Knasigt billigt, plus att de hade en asskön schamponering och huvudmassage :) Så nu är luggen back in business, känner att jag är trött på att exposea min storskalle nu..

Vi köpte även massa inredning till rummet, iallafall Hanna! Jag köpte en mapp, nagelsax, nagelstärkare och mina favorittuggummin som kostar 75 öre för ett helt paket! NAJSSS.


Så här blev det med luggen. Kan visa toppningen av håret sen när det är lite mer fixat, nu är det som ett skatbo.

forever sacred

Idag blev det varken klippning eller tennis, det blev fika istället, fyyy satan... Manda och Hanna dom tjockisarna köpte även med sig 10 stycken vårrullar (springroles) från nått thaiplace.
Just nu är mitt rum kaos och inget plugg har jag åstadkommit. Jag håller med om det jag sa för några minuter sen: "Den känns som jag svävar fritt i rymden och inte vet vart jag ska landa"
Nu sa jag sova och hoppas att jag kan vakna på planeten jorden.

mina fina fetton som beställer in kladdkaka, cheesecake, milkshake och cola....

manda är fett irri

Hejsan, nu har jag precis simmat lite i poolen och väntar på att Hannas Swahililektion ska sluta. Sen ska vi gå till Junction och klippa mig och Manda påstår att hon måste ha en chokladbakelse, den fettoungen alltså, jag orkar inte med henne.
Får se hur det blir men nu ska vi tagga sen ikväll blir det lite tennis också :)


vilka små pinglor vi är!

red tape

Hej! Var lite dålig på att update, men jag kan nu berätta att vi är några som startat en topsecret blogg här! Om ni vill läsa så kan man bara fråga så kanske jag säger vad den heter! Det är där allt som stannar i afrika publiceras...

Kan även tala om att jag gjort ett andra besök på sjukhuset, denna gång kollade jag mitt hår. Jag har börja tappa halva skallen med hår... Plus att det är så galet slitet!!! Men jag fick svara på en MASSA frågor om hälsan och sen gjorde hon lite olika tester men kunde inte hitta några vanliga orsaker så sen fick jag göra lite olika blodprover så nu ska jag tillbaka på torsdag igen och få svar och grejer! Nu ska jag krypa till säng och plugga lite spanska! 

Hahhahhahahahhah, här är jag och Hanna på Simba med några random mexicanos, inte dom snyggaste man skådat..



Allt det här är lite random bilder från Red Tape i fredags!

tjenare kompizzz


dykarcertifkat!!!

Hallåå!! Vi har haft en superbra helg! Vi var på Red Tape i fredags som var skitroligt med massa dans, sen blevd et tidig uppstigning 8.00 för att jag gick en dykarcertifaktskurs, när den sluta vid 17 så var det bara att duscha och fix sig sen åkte vi iväg till Osteria och åt middag och firade Hanna ett blandat gäng! Sen gick vi till en klubb rakt över som hette Casa Blanca, det var jättekul och vi träffade till och med en svensk och hans internationella gäng.
Dagen efter blev det dags för dykning igen klockan 8, det var mindre härligt! Men det var fint väder och det var supernice att dyka, sen skrev vi teoriprov, haha jag var sämst av alla typ(inte så förvånande eftersom jag inte hunit plugga nått mer än lite vid middagen igår och när jag vakna klockan tre i natt och kom på att jag satt i klistret), men jag blev godkänd!
Nu längtar jag till Mombasa då vi ska dyka på riktigt, och inte bara i poolen, 18 meters djup, weehoo. Jag är lite skraj, jag var verkligen en katastrof på de praktiska övningarna i poolen. Man skulle ligga och precis flyta över botten, men jag råkade dra i lite fel spakar och blåser upp hela västen så jag flöt upp på ytan. ajaj...

Malin fotade igår med sin undervattenskamera, så snart kommer real pictures :)

RSS 2.0