SÄÄÄÄÄÄÄLEN.

Nu vill jag vara framme snart!
Så här läget:
Jag bor med min pappa och syrra hos några kompisar i typ en natt, sen åker dom två Vasaloppet (hurtbullarna som jag banga på) Jag åker istället till Lisa i Tandådalen och bor där tills Söndag! Det ska bli supeeerkul! Vi var där två gånger tillsammans förra året, både på jullovet och sportis. Nu är batteriet slut på datan, ciao.
Bilder från förra året!


AFTERSKI!! :)


Ny bil!


Just nu sitter jag i bilen på väg till Sälen, och åker i vår nya bil! Det är en Lexus och den som är ovanför. Den är fett bra tycker jag. Sitter och kollar på ett avsnitt solsidan här i bilen och upptäckte att Fredde har en likadan bil!

vi drar till Sälen

Ojj klockan är snart två och jag ska iväg till Sälen imorgon utan att ha börjat packa....
Ikväll var jag iallafall på resturang med Janni och Alva, då vi åt mumsig sushi. Sen åkte vi till Sergel och kollade på bio, vi såg Burlesque. Den var bra, men nu får man ångest över kaggen här framför datan. Aja imorgon blir det Sälen. Faaan va naaajs!

Här är mina kinespojkar.


slingat håret

Igår slingade jag ju håret, resultat blev bra, däremot ser det lite orange ut när det blandades ljusa slingor med min gamla mörka färgning som satt kvar. Jag skulle vilja slinga ännu mer men får chilla ett tag eftersom det är så slitet. Usch nu har jag plugggggg..... 



det vore inte fel...

Lite sommar på den här minusgradiga kylan på -30 skulle inte vara helt fel. Vid åtta-tiden åkte jag och syrran till våran häst och jag red, men jag frös ihjäl, det är extra kallt vid stallet för det ligger typ lite i en grop så det blir extra kallt. Nu sitter jag och dricker en varm kopp te och ska snart krypa ner i sängen, men innan det måste jag duscha och fortsätta lite på en engelska uppsats...

Annars idag har jag faktiskt varit hos frisören efter skolan där jag slingade håret ljusare. Det blev rätt bra, men vill ha ännu ljusare, men man får väl vänta ett tag så man inte sliter sönder håret med blekning.

uf-mässa

Hej! Idag var jag på UF-mässan med några i klassen istället för att ha företagseknonomi. Det var massa olika företag som ställde ut deras företag och sålde deras produkter. Det fanns lite roliga grejer, men även en hel del junk!
Jag stödje iallafall med att äta ur alla gratis-godisskålar, men köpte även ett par söta trosor för 30:- och en kondom med Paradise-Cimon som stödde AIDS-fonden för bara 5:-. Kändes som jätteeeeviktiga grejer!


Nu blir det basketträning, TJOHOO!

you die when you're young.

HEJ! Idag har jag gått upp tiiidigt till skolan sen åkte jag till stallet och frös ihjäl. Nu håller jag på med lite läxor och ska snart lägga mig framför tv:en. Idag när vi åt middag pratade pappa om hur gammal han börjar bli och han snart kommer dö, det låter lite hemskt. Han har iallafall bestämt att han ska göra lite roliga resor innan han dör. Han vill åka till Australien och massa annat, hoppas han inte myttar och att jag får följa med... :) Snart ska han, jag och syrran iallafall åka tillbaka till Venezuela, mamsen stannar hemma och fakturerar.



Så här ful är han!

redovisningar-alltid är det något.

Hej! Idag var det en riktigt härlig lördag! Jag gick upp tidigt och åkte till stallet där jag red ut i minus graderna med massa lager kläder. Jag red ut tillsammans med en annan tjej och vi galoppa med hästarna i tjocka snön, det var skithärligt för både oss och hästarna! Efter jag hade fixat klart med Chindor så bytte jag om i stallet och åkte in till stan där jag träffade Klara. Vi kolla runt på kläder och jag kolla ut saker att önska mig i födelsedagspresent! Vi fikade även och jag fick med mig en tröja jag inte kunde hålla mig borta från. Jag glömmer alltid visa alla köp, men kommer med en uppdatering någon dag då man hinner.

Igår var jag i skolan sen åkte jag och träffa några ifrån basketlaget och vi köpte skor, det var en liten rolig tur. Jag köpte ett par svarta dojsingar. Efter detta åkte jag och Lisa plus min familj och åt på resturang i Hammarby Sjöstad. Det var jättegott kött och mumsig efterrätt, sen åkte vi hem och jag somna i soffan.

Sen kan jag berätta att jag tabba mig igår...
Jag hade en engelska redovisning i skolan om mat. Jag hade iallafall tagit till kreativa sinnet och tänkte att jag kunde visa "live" hur man mosade köttet i en avokado. Så först delar jag den sen ska jag hacka ut kärnan och då slår jag så hårt med kniven så att kärnan flyger upp i luften sen ner på datan och kommer åt massa knappar på tangentbordet så powerpointen fuckar och byter sida. Sen flyger den vidare ner på golvet. Man blev lite utskrattad, men jag höll mig i skinnet från att bryta ihop i ett dampgarv som brukar komma lite då och då. Det sluta iallafall med att min lärare fick tillbaka en avokadokladdig data!

Nu är jag skittrött och har match i Katrineholm så är bara hemma och tar det luuugnt!

skryt på bloggen

Idag hade vi basketmatch på en torsdag mot Lidingö, vi vann stort och jag lyckades faktiskt scorea 17 poäng, bäst i laget :))) bra för att vara lata jag...

Haha här är ett klipp från Skuru-bloggen idag som filmade lite av matchen. Jag är nummer 15 som tabbar mig med dribblingen!

the last song


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen o börja kolla på The last song igen som jag aldrig hann kolla klart på. Miley Cyrus<333333

tjockisunge

Tjeeena, jag sitter och filar på mitt föredrag om ett matlagningsprogram på engelska. Väääldigt segt, mamma fick fota mig imorse också med min avokadomacka. Jag är fett hungrig nu när jag kollar på massa matbilder, men någon gång måste man hålla igen, det bara rasar för min del!

hahaha dagens pose med lite tulpaner sådär...

sleepmorning

Hej!
Idag började jag klockan elva så det var skitsoft att bara ha två lektioner. Sen åkte jag till stallet och dog i kylan, efter det kom mamma med bilen och jag fick köra hem, mamma var livrädd jag höll på köra ner i diket några gånger. Nu är jag vrålhungrig så jag stekte på kött med klyftpotatis, sen ikväll ska jag troligtvis hem till Glärran och kolla på film och sen sova där, det beror på hur hon har det med pluggstressen! Men vi börjar elva imorgon igen så det är skönt att man kan sitta uppe på natten. Imorgon är det match på en torsdag, vi kommer vinna mot Lidingö!

inkasserat


Igår fick jag en fin alla hjärtansdag present av syster min, den röda volangbikinin från H&M!! Jag hade beställt den, men den skulle inte levereras förän veckan efter jag kommer hem från Venezuela (och jag vill ju ha den när jag är där), så igår var syrran och kollade på Hm där det var 20% rea så hitta hon ett exemplar kvar av vardera del i min storlek! Fett najs med rabatt också så nu kosta den 180:- för hela skiten!  

basket, basket, basket

Herregud, jag är helt död. Mina ben orkar inte ta ett enda steg till. I torsdagskväll körde vi en hårdträning med basketen, fredagmorgon basketmatch med skollaget därefter SM på kvällen och nu idag lördag ännu en SM-match. Och vad väntar imorgon? Jooo ännu mer basket, 2 matcher! Det som står på schemat nu är övningskörning sen slaaapppaaa!

Så snygg!

receptionen.

Tjeeeee. Sitter i receptionen på jobbet och kopplar alla som ringer, fett skoj! :D tattat chokladbollar och kaffe också, muums! :)

Najs dag på jobbet.

Det blir väldigt stressigt att hinna med att blogga både på denna och på skolbloggen, så efter den här veckan blir det nog bättre uppdaterat här. Idag var iallafall en rolig dag på jobbet och det var kalas för värsta snyggingen :D Jag fick göra alla läsker i Soda Streamen och duka upp ett jättebord med kakor! :D

Men nu måste jag fixa lite stuff, juste shoppa idag, fett konstiga saker, men visar dom senare!
Om ni vill kan ni ju läsa http://svardgren.blogg.se/ inte för att det står nått roligt så det är inget att rekomendera, det är typ samma inlägg som här ibland, jag klistrar bara in på andra bloggen eftersom det är olika läsare.

Gnäääägg

Nää serri nu orkar jag inte mer! Jag kommer drömma om alla siffror och nummer jag stirrat på idag!
Nu åker jag till Kloppetiklopp hästen istället!


Sneeeeel heeest!

prao, prao, prao.....

Heeeeeeeeeeej! Jag är fortfarande på jobbet och har stirrat i ett telefonregister hela dagen! Shiiet. Nu drog min handledare så jag tror jag också ska komma till refrängen! Idag blev det muuums-god sallad på Café Fotöljen med Kläir. Nu ska jag åka till stallet och rida på min häst!
Höres ikväll! :D

Voila! Kontorsnissen numero uno!

man är vad man bor, eller nått.

Jag har fått något slags blogg-ryck nu när jag även bloggar på praktikbloggen (den är skittråkig just nu, men inmorgon ska jag ta er med storm!). Nu har jag tränat i nya Skuruhallen, ganska naas, men hade fettigt hår och vidrig outfit, därför ska jag nu ta och hoppa in i el dutche och sanera bort lopporna. Börjar 10 imorgon igen, soft.

Inte nog med att jag är skitig, mitt rum asså... Hur fan gör alla för att hålla undan alla saker?
Det är inte det att jag inte bryr mig, jag vill verkligen ha det städat och fint, men det blir liksom bara KNAS.
Innan veckan är slut ska jag lansera världens finaste bilder på ett nystädat rum!


Sommarjobb-check!

Ringde precis ägaren till bensinmacken på Sandhamn och frågade lite hur mina chanser såg ut att få jobb, han sa att det var många från förra året som hade tackat ja och de har ju förtur. Därför gav han mig rådet att tacka ja till Westerbergs mataffär så att jag inte går utan jobb i sommar. Så nu är det klart, 6 veckors jobb på Sandhamn i sommar! Träffade Elin idag och vi planerade att åka ut över midsommar, fatta vad mysigt! Ååh jag älskar skärgården!!!!

praktik

Heej! Just nu sitter jag på jobbet (parktikplatsen), det är ganska tråkig än så länge, har bara fått sitta vid datan och spana in hemsidan.. aja fick iallafall mig ett sushibreak med min kära kompis som jag mötte upp på Karlaplan. Jag började vid 10 och kommer sluta vid 15 så det är chill iallafall! :)
Hejdå!


springfeelings!

Hej Hej!
Imorse var jag på Lidingö och spela basketmatch, vi vann med 69-70. alltså ett poäng, men det var jeeevligt najs. Idag var det världens härligaste dag med lite vårsol så jag var så sjukt taggad på att ha på mig en stor stickad kofta med ett par solglajor till!
Nu ska vi snart äta mums-middag, hasselbackspotatis med kött! :D Sen blir det ett avsnitt Solsidan som säkert alla redan vet.

vill flytta...

Sitter inne på Hemnet.se och kollar in lite hus som är till salu.. Jag måste verkligen flytta, helst vill jag att vi ska köpa en tomt och bygga ett nytt hus så att man kan designa allt själv plus att jag kan bygga en stooor klädkammare, problemet är att det tar ju ett tag och jag måste ju tänka på att jag snart ska flytta hemifrån... Men asså klarar inte av längre att bo i vårt hus, det ser ut som ett kråkslott och jag tror det kommer falla ihop snart, allt känns så himla omodernt i hela huset, alla hatar det!

Här var iallafall några jag spana in som lite insperation..

NACKA:

Lännersta
Exteriörbild
Saltsjöbaden- Igelboda. Så myys med värsta spaet, plus att jag har kollat upp att i ett utav rummen finns en stor klädkammare och garderob.


Saltsjö-duvnäs. Åååh så fint och ligger ute på udden!

Och sen har vi dom där ställena som jag tror blir liiiite svårt att övertala att flytta till, saftiga priser snackar vi.

Saltsjö-Duvnäs 38 miljoner


Djursholm 38,5 miljoner


Djursholm-finns inte ens ett utsatt pris, men tippar på runt 50 miljoner när man ser bilderna, helt sjukt!


20-ÅRSKALAS

Nu ska jag iväg till min kusin som fyller 20 år. Det är lite åt kalashållet med tårta o grejer tror jag! Men det blir nog skoj, jag även vara chafören tänkte jag, dags att sätta igång o övningsköra!


4 Februari 2011

Heej!
Nu har jag varit i stallet tillsammans med min storasyster, sen åkte vi o köpte en varsin sallad på pizzerian. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag troligtvis träffa Klara och Julia. Ha en mysig fredagkväll nu allihopa!
Förresten, jag har fått erbjudande att jobba på mataffären på Sandhamn, ska man tacka ja? Jag vill nog hellre jobba på bensinmacken, bageriet eller klädaffären, hmm. Men det jobbiga är att jag inte vet än om det finns lediga platser på de ställena än eftersom de tidigare anställda inte har bestämt sig... Jobbigt att jag måste svara nu, tackar man nej finns det risk att jag inte får nått jobb!
stockholm-street-style.jpg

Romme

Hej! Jag har kommit hem från Romme och är riktigt trött, men det var väldigt roligt iallafall!
Jag åkte snowboard och det gick rätt bra utom när jag o kirst skulle fånga liften varje gång, plus att jag två gången råkade åka in i en annan lift så jag hakades fast i den och åkte bort mot återvändingsgrejen.
Nu ska jag sova ikapp några timmar, godnatt!





Tagg


Imorgon blir det Romme, jag tar snowboarden, det blir najs!
See you.


dr.fetknopp

Idag började jag klockan 11 chiiiill! var hos skolsyster också och vägde och mätte mig o snacka massa om livet, jag var 175 cm, feeett lång sen vägde jag 90 kg, men det funkar.

Nu har jag laddat upp med att köpa lite nödproviant till morgondagens bussresa till Romme. Men jag stannade även idag igen efter skolan och köpte två chokladbitar, hehe tjooock.
Nu ska jag snart åka till Södertälje och spela basketmatch! Wish me luck. Najs att matchen börjar 20.30 i Södertälje när man ska åka hemifrån 6.00 imorgonbitti för att ta sig in till stan där bussen går till Romme!

PUSS

Studiedag hos veterinären

Hej. Idag har jag gått upp halv sju och vart iväg med hästen hela dagen i Uppsala hos en veterinär. Jag trodde att han äntligen skulle bli bra i benen, men nejj!!! Vi fick bedöva och göra böjprover men han var fortfarande halt, så vi ska tillbaka med hästen snart igen och scint-röntga, låter skitläskig man sprutar typ in radioaktivt i hästen så att man sen kan se hela uppbyggnaden med skelettet och grejer.
Nu har jag stått för middagen och ska åka iväg på basketträning, fullt igång på min "lediga studiedag"

Här kommer lite shopping från helgen.

Vit blus från gina som jag köpte upp på ett presentkort som legat i byrån ett bra tag, brukar aldrig hitta nått där men den här var fin :) 199:-

Ett till siden-linne som jag har ett rosa sen tidigare, det var ett impulsköp för jag inte har nått att ha på mig, men sen när jag betala såg jag att den bara kosta 79:- så det var den värd. Från Cubus.

RSS 2.0