depressed!

faan, allt känns ruttet. jag har precis kommit hem från ramis, där var allt bäst! nu kommer man hem till jävla stockholm och man blir ju bara deprimerad. jag känner alltid så här när jag kommer hem från nått roligt. inge mer snowboard på ett tag och jag kommer nog aldrig mer se alvin och gänget och snyggingen wille!
saknar allt redan, ett underbart sportlov har jag haft iallafall!

söndagsåkare i ramis

tjjaa!
allt trevligt upp i fjällen, lift-raggningen går okej. flera prickar har vi fått i registret. Vi har åkt lite Brunetti eftersom vi träffat henne, hon träffade en homie idag i liften som nästan blev lite efterhängsen :P

har åkt skidor i två dagar nu och prövat lite hopp o sånt, olika resultat, men idag råkade jag faila och ramla in i Glärran så att min skida slår sönder hennes tandställning. det som hände var att jag körde störtlopp och då råkade jag åka på ett gupp i backen så att min skida löser ut och flyger iväg, då åker jag ju bara på en skida så jag ramlar framlänges och flyger in i Glärran. vi crashar i en hög och min skida slår till glärran rätt på käften XD, jag kunde inte hålla mig från att garva fast glärran ligger kvar och säger att hon har ont i tanden och att hennes tandställning har pajjat.

jag åker in i ganska många här i backen, idag blev det glärran och en femåring som plogade upp hela backen. igår blev jag utskälld, en var det för att jag körde över en gubbes skidor i liftkön, då skriker han:- men vafan så här gör man inte ju inte, man kör inte över andras skidor din idiot! jag fortsatte köra över dom och då skriker han: - men backa då din jävla idiot!
den andra tabben var när jag åkte i backen och då svängde jag och en gubbjävel åt samma så att vi typ krockar, då skriker han till mig: - men lär dig åka för i helvete!
hahah det dom där kallar jag söndagsåkare som är höga på livet!

men här i klippet har ni också en söndagsåkare, det är jag som prövar en sån där "box", den var skithal så benen gled åt varsit håll! jag fick världens chock!


snorreborre

tjenare! idag åkte både jag och glärran snowboard, vi åkte mkt i funparken för att den är lätt för henne att åka i och för att jag vill pröva hoppa. det gick väl sådär kan man säga, ramla ganska många ggr i liften igen, men annars gick det bra! :P
lite olika bilder!

pedofilbilden!









yeeeeeeeeeeeeeea!

ramundberget

tjaa, jag lyckades få igång internet här i fjällen :D
igår blev det en lång busstur, det satt några riktigt charmiga killar framför som jag och glärran råkade tabba oss framför, jag ramla in i väggen när jag gick ut från toan precis där dom satt och fick lite konstiga blickar, jag fick infon med glärran att jag hade sovit med vidöppen mun XD, glärran ramlade i trappan ner till toan och dom satt och skådade...

jaja idag blev det en najs tur i backen, vi såg också snyggingarna från bussen men kändes som det var bäst att hålla sig borta:P vi tabba oss ganska mkt idag kan man säga!

dom här orden är riktigt överförbrukade under dessa två dagar:
installera, fett najjs, chilla, pro och fan.

haha, glömde kameran i stugan idag så det här var det ända man lyckades åstakomma, men det är iallafall klaris som ligger oh schteeker i solskenet ;)


Fjällen Lördag-Lördag.

skriver ett sista inlägg nu innan jag sätter mig i nio timmar på en buss med Glärran upp till ramundberget i fjällen. ska bli skitroligt, har inte packat alls klart, klockan är halv två och jag ska åka hemifrån halv åtta imorgon, inte roligt där. ska försöka komma ihåg det mesta. jag tar med mig datan och en sån där dongel så ska jag se om jag lyckas koppla upp mig på internet, men vi får se annars blir det här min lilla bloggpaus på en vecka.  kommer hem sent på lördag kväll om en vecka igen, undrar hur mkt jag och glärran kommer bråka. sing star och gameboy är med iallafall, geekets bästavänner :D
jag finns alltid på luren om det är något!


see you,
/kärlek!


lag-kväll :D

hello homies! har haft en trevlig kväll med mitt basketlag idag. nu kom jag precis hem från helena, jag kunde inte sova kvar där nu eftersom jag ska till fjällen tidigt imorgon! Vi träffades iallafall i forum vid fyra sen satt vi och grubbla ett långt tag på vad vi skulle göra, tillslut blev det bowling, hahah! :D vi åt först på donken och lekte lekar sen körde vi disco-bowling XD det var faktiskt skitroligt, jag gjorde faktiskt strike. efter det tog vi bussen till älta och åkte till helena. där satt vi och kollade på skräckfilm, the blair whitch prodejct, har sett den innan men jag tycker fortfarande den är skitläskig!!!







hon fick strike ;)

det gick hett till mellan helena och erica :)

love my girls!
/Svärdgren.

tänd ett ljus.

känns konstigt att jag inte tröttnat på att vara med molly så här mkt, men hon är en liten rolig prick. jag har mest packat till fjällen idag, men på kvällen träffa jag molly vid orminge så köpte vi middag. har inte gjort mycket ikväll, men det är sportlov nu eftersom vi har studiedag imorgon, wooohaoo!!
vi har ingen aning vad vi ska göra nu, har lyssnat på gamla 70-tals hits hela kvällen så är lite taggad på nått skoj!
haha råttiga bilder molly! :D

mobboffret!

/amandaaaa.

hammarbybacken med molle

friluftsdagen idag var att åka till hammarbybacken eller åka skridskor, jag och molly var dom ända i åttan från vårt arbetslag som åkte dit, konstigt.. det var iallafall väldigt roligt, vid vissa tillfällen och minder kul vid andra. man kan säga att dagen betog upp till 70% av det vi sa med svordommar. molly var sur på snowboarden och jag på att hon var så seg.
jaja, molly sa att jag skulle lägga upp många bilder, så här kommer random från dagen. mer o mindre vackra.. fler kommer imorron också från mollys kamera :D

solskenet i fejjan.

molly på väg att faila

hahaha bäverbilden på mig molly tvinga mig lägga upp.




innerst inne tänkete molly " jävla fittsnowboard!" det var en klassisk mening molly sa under dagen.


vilka cooolingar!
/ gonatt alla!

allmänt råttig dag!




många säger att jag lätt blir irriterad, men vafan vart jag än sätter min fot blir det problem!
idag skulle jag äntligen ta bort limmet från tänderna, men när tandläkaren ska knipsa bort det knipsar hon mig med sin tång i läppen, gjorde skitont. fick en blodblåsa direkt. Nu när jag äntligen skulle få bort en grej, kommer nått nytt på käften. förut såg det ut som tuggummi på tänderna och nu ser det ut som jag har sylt eller nått på läppen. jävla ammatör jävlar!
det är inte så jobbigt hur det ser ut egentligen, om man ska vara posetiv ser det ut som jag har en percing, vilket jag vill ha just i läppen. Det ser också som jag varit med i slagsmål, tuuffft!!
problemet är att det känns skitjobbigt att ha där och det gör like ont om man äter på den sidan där blåsan är.
men det viktigaste tanden som skulle sitta fast är fortfarande lite lös!! och jag vet inte än om tanden lever, eftersom jag typ inte känner nått när de ger stötar i tänderna.

Jag och molly åkte in till stan efter skolan för att leta praoplats.  frågade seriöst på minst 40st affärer, de ända där det fanns ledigt var på en skarrig resturang och på  face, och om vi ville var två var det lagret som gällde... inte roligt. vet inte hur många gånger jag sagt idag: Hejsan, tar ni emot praoelver?  med ett fejkat smalj.  men nejnej inget har man hittat o lappen ska in på torsdag om vart man praoar, inte bra...

det ända bra med dagen var att jag hade två lektioner idag i skolan och det gick faktiskt bra på matteprovet!
/ Amanda Svärdgren.

damm

hallå ligger med lap topen i sängen, är dödstrött. det kan bero på att jag har kommit på att jag glömt o plugga matte och att det kommer gå skit. imorgon ska jag äntligen få ta bort limmet från tänderna efter en unge slog till mig så tanden blev lös. innan det tänkte jag o molly hitta en praoplats på ett café, micke verkar inte svara om teatern så jag hittar nått annat så länge.
tabba mig lite idag på träningen, jag fick skitmkt slem i halsen mittr under en övning så jag tog bort en liten järnplupp från golvet för att spotta där i, eftersom jag inte orkade gå till en papperskorg. jag böjde mig precis över det hålet och spottade och där inne var det fullt med damm så allt damm flög upp i ögonen. jag typ ramla baklänges av en chock att ögonen dammades igen. haha snacka om att jag failade när jag försökte vara lite diskret.

måndag måndag måndag




idag borde jag plugga och städa rummet, men seriöst jag vet inte hur man gör, det är omöjligt! ääh skitsamma jag spelar teris och tränar basket idag istället :P
näää nu vill jag ha sommar faktiskt!
/ A.

skulle, borde, ta det sen, vad ska det bli av mig?

tjooho. spelade match idag och vann såklart ;) nu finns det massa skit att ta tag i här hemma. rummet behövs städas på hög nivå, plugga matte till provet eftersom jag fattar ungefär 1%, ringa glärran och snacka om fjällen. sista idén känns bäst, det får det bli!

morfar curt! :D
/ As.


alla hjärtans dag<3

halloj, den här dagen vart rätt seg, molly och jag var uppe till halv 6, och på morronen efter åkte vi till stan och reaktionerna var lite sega på båda. jag provade hedie klum fuck you t-shirten, det var en besvikelse den fanns bara i små storlekar, jag får panik i tajta t-shirtar.  sen var den inte i så fint material. jaja jag sparade iallfall en kosing. har ätit massa godis här ute på ingarö där jag är nu, blev en mysig kväll utomhus i badtunnan. 


här är bilder på en t-shirt jag köpte i fredags :D
/ love.

molly min nya homiee

tjjjeeeena, jag är hos molly klockan har krypit fram mot 4, jag känner att jag måste göra allt för att inte få en sömnsvacka. vi ska nog sätta på en film snart. jag kom till henne rätt sent, men vi åkte direkt in till stan, vi käka lite på donken och tog promenader och molly ville åka massa tunnelbana, hon fann även många vackra peddogubbar att vinka till, sånt gillar molly!  :P


HAHAHAHAHAHHAHAHA, sånt här hittar man på mitt i natten när man inte har nått att göra.
vi är två små jättetuffa kissemissar.

A & M humor på hög nivå

här har vi då lilla molly som schteeeeker pannkakor och ja dansar lite :) jag gaggar om nått konstigt i bakrunden medans jag filmar. det skönaste är när jag jag fuling-garvet och molly typ härmar mig XD
 
ja och här kommer jag som konstaterar ifall lampan är tänd eller släkt :D molly är dryg och säger att jag inte är lika rolig längre, då blir jag lite nervös och fumlar med fingrarna som molly får med. hahaha

melon och toast

jag har ätit mellis precis, vattenmelon och toast :)
innan var jag i skolan, vi hade en lång håltimme så jag och molly gick hem till henne och stekte massa misslyckade pannkakor i över en timme.  det blev mest deg av allt. vi skulle vända dom i luften, det blev några som hamna på golvet kan jag ju säga ;)




/ Amandadada.


only god can judge me


sitter med mobilen i handen och kollar på massa gamla videoklipp, här hittar man allt från kig själv som talar om ifall lampan är tänd eller släkt, en trasig dusch och  massa flummiga danser. jag lägger upp en imorgon får se vad det blir för skit :D
ska duscha nu ska försöka inte sjunga i duschen eftersom min syrras kille är här, men ja<g har ändå redan tabbat mig, satt och plonka på den ostämda gitarren och körde oprastämman när han kom in genom dörren ;) haha.
Addddjjööö..


pink heart





hade så råttiga kläder på mig idag, så jag lägger upp det jag hade igår. inte särskilt fräsiga, men bättre än dagens.
har tränat 2 1/2 timme idag, ganska jobbigt med tanke på att jag och några från laget tjocka oss i forum innan.
ska duscha och ska försöka hålla mig borta från toblerone-glassen som ligger i frysen.
/ Svärdstjärt.

lisa fisa

 
Hahaha Lisa som inte trodde att det fanns en sån här bild på henne, haha inte supersexig där ;)
Nu på kvällskvisten hade jag inte så mkt att göra så jag, lisa och erica åkte o titta på 92-matchen. Det var faktiskt skitroligt.

Gordons död...

okej det här är en riktig tabbe-video.
Jag, Glärran & Sosso skulle göra nån egen sorts musikvideo till when your gone. det är meningen att först dör Glärran (som är Gordon och dör i början av halloweenpojken (jag). sen ligger han död och då kommer alla minnerna upp från när han levde :P hahahha helt störd, Sosso spelar och sjunger iallafall nästan hela videon ;)

ENJOY!

min misslyckade kjol


hahah ser gravid ut med världens putmage XD

bubbeltrouble

vi har spelat två matcher i helgen vann båda! dom vi mötte idag förlora vi mot sist med 40 p. men idag tagga vi till och vann!
idag åkte min häst iväg till sigtuna för att en tjej ska rida till den  för hon är lite olydig när man ska hoppa. så jag hoppas det blir bättre när vi tar hem hästen igen!

min älskade häst the rose!
/Amanda.

du sabbar min video


hemma hos foffemark igår, lyckades få en på film :D hon är bäst på att sjunga! jag sitter i bakrunden som coachingpappan och säger att hon sabbar videon och konstaterar hennes hjärnsläpp :P
/aaa

'äölhjgfdrfgyujäöjkcv

jag är jävligt förbannad på hela jävla fittvärlden just nu, skulle fan kunna döda någon! allt jävla fucking helvete kommer på samma gång!! praon hos micke på filminspelningen gick inte för att det inte fanns praoplatser kvar. jag skullle kanske kunna vara på en teater istället men inte säkert.
sen det jävla värsta är att jag inte gick vidare efter andra omgången i regionsuttagningarna, tre jävla fittmänniskor som tittade när man tränade har jag fan lust å slå till allt jag har. ska lätt göra det nästa gång jag ser dom. ska fan sluta på basket det är en stor jävla skitsport. jag ville verkligen det här så jävla mkt mer än många andra.


you´re wonderful



du är bara för underbar hallonben! jag saknar dig som i råttpojken. imorgon kommer jag hem till dig även om jag inte är ett skit välkommen! :)
/ din brutus.

bring it on



som alla andra på planeten längtar jag efter sommaren!

?

äääuuh vilken hemsk natt det var hade skitont i magen och kunde inte somna för kändes som jag skulle spy, men jag mår bättre nu men fortfarande ont i magen och mår illa så sket i skolan.
har legat hemma och kollat på tv och suttitt vid datan.
förresten är videon på djurplågeriet borta som jag lovade lisa och erica att lägga upp igår, fast det var tur för den är så hemsk ändå!

GRATTIS ERICA SOM FYLLER BYXMYNDIG IDAG!


doktor virrpanna

hade tänkt ett roligt inlägg med bilder, men mår så illa så jag kommer spy över datan om jag skriver för mkt. vet inte varför jag mår illa. har tränat i 2 1/2 timme nu så är slut.
imorse var jag förvirrad, när det var åtta minuter kvar tills jag började gick jag runt och spelade gitarr, vi hade haft sovmorgon till 10.45 men jag var som sagt förvirrad och glömde tiden lite och trodde det var onsdag.
fick 77 av 77 idag på spanskaprovet, men en råtta i min klass sänkte mig så jag fick ett fel, jävligt irriterande. hon ska få stooooooor hämnd!
/ A

otur i oturen


HAHAHHAHA, säkert bara jag som garvar. jag tycker den är fett roligt, speciellt när han hoppar studsmatta. lite seg ibland bara när han typ blir en maträtt :P haha.
Den här veckan ska jag vara nyttig! sugen på smoothie får bli utan socker.
/ Amanandadada

the girl who never wants to be alone

har spelat match mot norrköping idag, gick inte som vi tänkt. nu dricker jag smoothie och spelar tetris på mitt urgamla gameboy utan färg och allt:D  Nu skickade jag precis ett mejl till micke P. om praon, måste lämna in lappen snart och han har inte svarat om det går ännu.  ska snart gå och sova.
Adjööken!


haha ser ut som jag härmar henne bredvid.





rubrik, min favoritdel...

igår var jag med fanny lina och alva, det var väldigt roligt. vi hade basketträning på kvällen sen gick vi hem till mig och lagade middag, sen kolla vi på fredag den 13:e, men alva blev rädd och somnade. På morgonen vakna jag upp med ett asgarv för att lina snacka med mig när hon sov, sen gick vi upp och det var match, ingen var taggad alla sega och vi förlora. Nu blev kvällen nästan samma fast jag var hos Glärran.

/AA

RSS 2.0