paint this town

spelat match mot akropol,  vi vann mot dom där jävulsungarna. hade gärna kunnat döda dom om jag fick, för dom va så jävla jobbiga.
jag har panik, spanska prov (inte min grej), sticka en helvetes stickning som jag gjort om minst 10 ggr, läsa 100 sidor i en bok svara på massa frågor.
jag har börjat bli taggad på det där med sy, senaste var en väska, materialbrist hemma så bandet är gjort av ett midjeband som satt på mina pyjamasbyxor, vet inte hur man trär tråden på våran symaskin så det blev typ mörkblåa sömmar :S


stickingen som laggar hela tiden, det här var mitt första försök innan jag fick riva upp skiten och börja om!

/ gonatt folket

superlative

förlora matchen med 1 poäng för att sekriteriatet va jävla virrpannor. men imorgon är det match igen och då ska vi vinna!
ska snart åka o träffa Klaris, får se vad vi hittar på..
dom här snygga hörlurarna mååste jag bara få i julklapp!


just kiss me baby and tell me twice

the way you make me feel.... underbar låt!


kisse misse.
tröja: tog av mamma, tror hon stickat den.
jeans: sisters
väska: vera

plattat håret

/aamaandaa

underbara älskade



hon är så duktig på att sjunga, men det bästa med henne att hon är världens bästa kompis! jag älskar dig sofia.

I shaken off the rust



det är så jävla gott att äta snö, blev lite mobbad av molly och alma för det...
snart ska jag åka och träna för en ny hopptränare, ska bli väldigt spännande!
och hårbandet på bilderna är ännu ett band jag sytt :D

jag vill titta på pippi långstrump känner jag.. :S  nää nu blir det bara massa konstigt, dags att sluta.

/ frasse


tin tin

hallå, vet inte vad man ska skriva och inget har jag fotat idag.
jag kan iallafall berätta att philippa är en bög som inte hjälper mig när man ligger på marken och blir söndermulad..
jussteee en stor nyhet, min älskade gosedjursapa Tin Tin är tillbaka! jag trodde jag tappat honom när jag tältade på en ö ute i skärgården, men glärran hittade den i min sovsäck i helgen, jag har saknat honom!
 
härligaste låten, lite opassande om man tittar ut genom fönstret..

/ AMS


snö är bäst.

har kommit hem från träning sitter här som världens emo, jag började nämnligen mula ganska månge efter träning och jaa sen då blev alla mot mig.
i skolann var det många snöbollskrig, philippa låste ut mig så att en kille kom och köttade massa snö i hela ansiktet.
har även fått ett blåmärke på smalbenet efter att jag hoppade in i en gran.
nu är amanda trött och avslutar för idag.


jag vet jag att jag pratar extremt fult, blir alltid lika chockad när jag hör mig själv. här är iallafall orsaken till blåmärken.

bild på grisen :D

gran, snö och fyrhjuling

igår som var lördag så var jag med glärran, vi var ute och lekte i den nyfallna snön, åkte pulka och hasade ner för olika stup och sen så hoppade vi in i en igensnöad gran XD haha jag fick dom hoppen på film. lägger upp två av dom nu, de andra kommer sen ;)
fram mot kvällen kom jag på iden att glärran skulle följa med mig till mitt sommarställe på Ingarö. Vi tog våran fyrhjuling och åkte runt i snön :) det var nära på att gå illa när glärran fick göra och hon körde ner i ett dike och inte kunde lägga i backen, hahah men det var väldigt skoj. det blev upp tidigt imorse för jag tävlade på sandö med hästen, gick inge bra men ändå..


jag pratar som en peilkan:  "det e pinnar överallt" XD
glärran :D redy stedy GO!

/ ha en härlig söndag!

the bitch we hate





jääätteseriööst, verkligen.

jag kom med!

yeeeeas! asså jag skrek av lycka när jag var hemma och jag och alva kollade min mejl, det var från regionsuttagningarna. och då såg jag att båda vi kommit med till omgång två, det var hälften som nu först gick vidare från omgång ett, hela mitt lag kom vidare! :D
är med corny nu, nytt inlägg kommer snart igen, då med hetaaa bilder!!!

/ ssörväs

CORNYS BIRTHDAY


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHOBISPOJKEN CORNY HORNY!!
beklagar en väldigt gammal bild på mig och corny på liseberg, jag ser ut som en fjortis som sminkar sig som en clown och ja tiden då vi båda hade tandställning!

terrible laugh

dagens outfit:

jag har börjat med att sy egna hippieband, igår kväll gjode jag det här enkla röda.

idag på mattelektionen började typ alla tjejer skratta och då fick jag mitt asgarv, och jag lovar det är inte fint och det är väldigt högt! matteläraren sa till mig massa ggr att jag inte fick skratta. sen hör jag philippa sitter bakom mig och gör ett skitroligt skratt så jag skrattar till högt, då säger han att jag ska gå ut, efter en stund lyckas jag övertala honom att jag ska sluta och får stanna. ja det där med att jag slutade skratta efter det gick väl sådär. saftigt engelskaprov imorron, måste plugga plugga...

/ amanda matilda.

freaky lill-lördag

världens roligaste onsdag! asså så fort jag tänker på den här dagen börjar jag asgarva. Vi hade håltimme på lunchen så jag, vendo, ph, linnea och molly åkte till forum för att äta. det startade ett jättestort matkrig, det började med att några började kasta pommes frites på varandra, sen när jag skulle gå och hämta vatten så hade dom små jävulskaninerna lagt en hamburgar i min vante och sen slängt den under soffan! när jag fick reda på det så kasta jag gräddfil och sallad på philippa, hon satt bara där och förklarade att hon skulle ta upp vanten, men när hon tog upp den fasta hon med benet mellan två soffor. sen tog jag upp en kinapinne och högg på en kycklingbit på den och tryckte den på linneas halls och gjorde ett brännmärke av kyckling och sås.
efter lunchen gick vi in en affär där jag putta linnea så hon ramla in i en hylla som rasa, linnea klagade på att hon fick ont medan jag fick stå där lite halvt generad och plocka upp allt.
på bussen sen så tvärstanna bussen så molly ramla framlänges ner på golvet, haha!
jaja nu blev det långt så ska inte skriva mer.


bilder på alma, jag och molly, jäääättefina verkligen!

/chobispojke

120 engelskaglosor

jag sitter hemma och tittar på mitt favoritprogram, top model. skolkatalogen har äntligen kommit jag kommer kolla sönder den. jag ska öppna den nu men är helt inne i tv och med datan. jag har blivit beroende av serier där det är någon slags tävlingen, jag är också besatt av a shot at love whit tila tequila och prodject runway

idag var det väldigt många som ropade hippie till mig i skolan, haha kul.

/a,


made by amanda



igår kväll fick jag en kreativ chock, jag lärde mig sticka av min mamma som blev rätt aggressiv av mitt trögfattande. hon lackade på att jag gjorde förstora maksor och när jag inte gjorde rätt första gången jag fick pröva. jag tkr jag var rätt duktig ändå men mamma är en besserwisser och gillar att alltid rätta mig, men jag står ut :D

jag satte mig också vid symaskinen och letade lite i lådorna på bordet och hittade ett elastikst band och fick iden och ett gulligt hippieband. det fanns tyvärr bara vita så jag blev tvungen att sy runt svart tyg, det gick inte vända på det så jag har sömmarna på utsidan, men skitsamma! sen tog jag lite siden band och knöt en rosett som jag sydde på..
haha, slarvigt sydd med blå tråd, men vad tkr ni annars? ;)

/ Amanda bäverstjärt

jag älskar snö

halloj, har kommit hem från den andra regionsuttagningen,  det var nog lite roligare idag för jag var inte lika nervös. och idag kom ju också den första snön fick jag höra. det var en kille i hallen när vi hade träning och skrek:
-eeeeeeeeeeyyyh de snöar uteee!!!, jag svär på mammas död det snöar, eller nej inte på mammas död men på kristus död att det snöar! 


haha, det där var på halloween när jag var hemma hos sosso och vi hade klätt ut oss, det är då jag som sitter där och sjunger, men jag kan erkänna att det är sosso som spelar gitarr i bakrunden och det är hon som säger hejdå i slutet ;)

regionsuttagningar

japp, idag var det första träningen för regionsutagningarna, ibörjan var jag virrpanna och gjorde rätt fel, men när vi spelade match gick det bättre. imorgon är det träning igen och efter det får man någon gång reda på om man går vidare till en andra uttagning. det ska gå från ca 130 till 15 spelare.

snart ska jag hem till brunetti, hon skulle ta dit några andra kompisar också, det blir säkert trevligt :)


/ ha en trevlig kväll!

the great mix










 allt möjligt kan man hitta.
/ gonatt.


hallonben

det här är min kära vän sofia hallonben, första gången jag träffa henne var hon en näsvis pojkvasker med glasögon och fråga om jag behövde hjälp i skolan, men jag har lärt mig att tycka om henne!!
det jag vill säga är att jag älskar den här lilla rulltårtan sofia väldigt mycket! 
 
hon sjunger väldigt fint tkr jag :D mycket bättre än mig iallafall, och det är ju tur! ;)

jag ramlar dåliga gatan fram

hej hej.  hade no-prov idag, det gick okej iallafall. efter skolan så mötte jag klara och elin i slussen sen åkta jag och klara till forum. jag köpte en tröja som är nått mönster på som man kan vända på så blir det en svart satinjacka ;) för 300 kr, sen blev det ett par lovikavantar, syrran är trött på att jag tar hennes och jag kan inte sticka :/ så det fick bli att köpa ett par från accent.
en klänning från gina fick komma med för 150:-

/ Chobis.


 

another day will come

2008, typ inget har hänt. livet rinner bara förbi. visst har man haft otroliga stunder det här året, men jag är sugen på att åka bort mer.
2009, frånochmed då ska jag börja göra saker. jag har redan bokat och planerat saker:

*börjar årets första dag i åre, kommer vara där med familjen över nyår.
*kanske jag syrran och pappa till venezuela eller caribien lite efter jullovet
*jag, corny och janni ska åka till åre själva på typ sportlovet.
*göteborg med baksetlaget, höjdpunkt på kristihimmelsfärd.
*början av sommarlovet så kanske basketlaget ska till grekland, spaninen eller nånstans i europa.
*mitten av sommaren ska jag till katrineholm på basketläger
*tre veckor innan skolan börjar ska jag till malta på språkresa!


33 veckor kvar tills jag är på malta :S lååång tid.

lediga dagar

måndag, ingen skola, eller jo hade utvecklingssamtal bara. Men annars var vi helt lediga och glädjen fortsätter imorgon med, ingen skola då heller. jag vet inte varför vi är lediga hela tiden. Idag sov iallafall corny här. på kvällen åkte vi inte till sergel och kolla på bio, jag ville se saw men corny övertygade mig att titta på patrik 1,5 haha jag vet att den börjar bli rätt gammal, men jag är inte så mkt av ett bio-fan, det är jobbigt att sitta still, en långskånk sitter framför en, man blir kissnödig och kan inte pausa filmen och man kan inte tugga sina popcorn hur högt man vill.

filmen var väl bra tkr jag, men när den var slut åkte vi hem igen då pratade vi om språkresa andras liv och cornys killsmak. det skönaste som corny sa var:
-asså jag älskar verkligen töntar, du vet riktiga töntar som ba skiter i.
det är fan sant, töntar är tuffast, fett sorgligt att spela tuffing.

jajaj jag har typ pluggat no i en timme nu. vet inte riktigt vad jag ska plugga på men har läst lite här o var.
lägger in ett klipp på mitt nya favoritprogram :D


/råttan!

biokväll på söndag :)



sexiga sockor....
basketmatch blev det idag mot norrköping, fast vi förlora...
men det var ändå en rätt rolig match och jag höll på garva sönder när helena skulle duscha efter matchen och satte på en dusch som var trasig, så allt vatten bara spruta upp i taket åt alla håll. först blev jag skiträdd men sen höll jag på att garva ihjäl mig.

Idag är det söndag, men ingen depp för det för vi är lediga från skolan imorgon och på tisdag. Cornelia går ju också i min skola så vi tänkte åka in till stan nu på kvällen och gå på bio. :D 

/ amanda 

pojkvaskern med dom små öronen.

har suttit i sekriteriat en match sen åkte jag och lisa fisa hem till mig o åt lunch. efter det for vi iväg till hallen igen och mötte uppsala och vann :D

imorgon match igen, hade planerat att vinna den med.


fint med skit på linsen :)


/ gonatt.


i want snow

helloo. jag sitter här och tittar på lite bilder på malta på datan. men jag är faktiskt väldigt taggad för att åka till åre just nu.  längtar efter snööö.. och jag har bestämmt mig att jag ska börja satsa helt på snowboard, inte för att jag tycker snowboard är roligare men man ser ju ut som en tysk skidbög att åka där med sina skidor, utom om man jibbar vilket jag inte kan :P
jag, janni och cornelia ska nämnligen åka själva upp till åre och bo i jannis lägenhet, fett roligt!!

haha jag för nått år sen, ser ut som en arg saltgurka...

/ AMANDAA.

språkresa till malta

aaaaaaaaaah, jag har precis bokat en språkresa, det fick bli malta!! :D shiit jag längtar redan, jag ska till valetta som är huvudstaden och kommer vara borta i 3 veckor. jag blev rätt trött på att fråga runt alla kompisar de var många som ändå inte fick och jag skulle aldrig komma överens om när vi skulle åka så jag åker helt själv. jaja någon rolig prick måste det väl finnas där...
längtar sönder.


/mandy pandy


some new colors in the air




idag har jag köpt en ny halsduk när jag var i forum på håltimmen med mina kära klasskamrater. Den kommer från Gina tricot och jag köpte den på rea för 99 kr :)
har jättemkt pluggande nu, och jag måste boka en språkresa. det blir malta och jag åker dit ensam om inte vendela får åka, vilket hon måste få.

/ amanda the super best.

kanin frasse



top model


har precis kollat på top model, det har börjat ett nytt avsnitt :D
Och min favorit vann säsongen innan, dannielle :) hon tog skitfina bilder.

jaja ska snart till stallet och hoppträna :D
/ AAA

no more braceface!!!


guess what? jooo nu är det så att lilla tjocka jag har tagit av tandställningen idag!!
snacka om härligt, det känns lite konstigt, och tänderna är alldeles släta :)




det gjorde min dag bra!

Don't look back in anger.



jag är ett emobarn (:


bönsallad

yees, helgen var trevlig den. kvällen hos fanny satt vi hemma men det var väldigt roligt! Vi körde sing star, åt glass, chips och godis, åkte på madrasser ner för trappan, lekte kurragömma och kollade på bratz-filmen!! haha asså den filmen var seriöst asbra! haha alla var en varsin tjej, alvas var en kleptoman.

IMORGON BÖRJAR SKOLAN, MEEEEN JAG SKA TA AV HELVETES TANDSTÄLLNINGEN :D

/
GONATT SVERIGE.

halloweeeeeeen

hallå.
har kommit hem från stallet, jag tävlade KM i hoppning. det gick inte bra. stanna ut oss första, men andra klassen så var jag så jävla sur på hästen och min tränare tyckte jag skulle säga åt hästen ordentligt så det blev rätt mkt sporrar och spö, vi kom runt banan med ett stopp..

Nu ska jag påta mig iväg till lilla älta där fårbräket fanny bor. ska dit och träffa Lina och fåret, sen ska jag sova över där!
det kommer bli superroligt. fast vi måste upp tidigt för att vi ska sitta i sekrikeriatet klockan kvart i nio. :S

två dagar kvar till tandställning ryker, därför måste man ju passa på att ta en bild när den finns ;)
(och ja, jag vet att jag har gula tänder)


/ Svärdgren

RSS 2.0