home from Luleå!!


Jag och min lilla Carehoe!

Hemma igen från Luleå. Mucho träning. Idag med, började med en timmes fys med vår nya fystränare, kult!
Nu är jag supermegatrött.

basketboll

Tja!
Igår var kul ute, men vi drog hem rätt tidigt så det blev inte så mycket party, men det var trevligt ändå. Jag och Klaris låg och myste med Fancys lilla kattunge halva natten så nu är jag supertrött, ska iväg på basket nu och imorgon tidigt som satan åker vi till Luleå och ska spela allt för mycket basket. kommer avlida. Hejdåååå.

Me and liselottan!

livet är en fest

Har köttat med basketen på senaste tiden och i helgen blir det ännu mer och träningsläger uppe i Luleå. Iallafall, skolan funkar fint. Imorgon styr vi onsdagsutgång, Rose eller Collage blir det nog. Hade fett kul ute sist, här nedan är lite bilder som jag tog i början på Berns, sen tagga vi till Collage, där träffade jag massa jag kände och även DE VET DU, jag tycker det är ascoolt. hej dåååå.

My beautiful ladies!

Elin tha drinkluder

Julieeee

Me and Elin with some random papa americanos.


skolstart

Första dagen i skolan, allt var som när jag lämnade den i ettan. Efter skolan så gick jag, Klaris och Fancy till ett cafét Happy. Sen blev det lite spontanshopping, en topp från Zara och ett linne från Hunkydory. Sen hämta jag ut ett par nya converse på posten som jag beställt! Håller på att rensa garderoben som är proppfull, jag fyller bara på med nytt...

Är fett sämst på att uppdatera bloggish, känns rätt onädigt nu när jag är tbk i Svea Rike.

The summer is over.... buuhuuuu. BTW CHECK OUT MY NEW FB-ALBUM!!!


full av liv

Idag var det superfint väder sp Lisa kom och hämta upp mig med bilen så åkte vi ut till mitt land på Ingarö, där laga Lisi lunch till mig, vi sola, bada och masserade varandra, Lisa hittade omkring 15 knutar i min rygg, bra bra!
Vid halv fem-tiden drog vi hem igen och jag åkte in till Karlavägen och åt middag hemma hos Wille tsm med Carl-Johan. Det var mycket trevligt.

Liselottan och jag idag!

Igår var en underbart rolig kväll!!! Tar den imorgon med lite bilder på det!


Hemma igen

Tjeena!
Nu är jag tillbaka till fastlandet, tillbaka till verkligheten. Sista helgen på Sandhamn var mysig men inte så party som dem brukar vara. På fredagen chillade jag hemma hos Wille och Phille hela kvällen och på lördagen åt vi middag hos dom ikväll igen fast Axel fick även haka på den här gången. Åt asgott grillat kött med massa gott, sen var det bara jag och Axel som ville gå ut så vi gick ett tag till Seglarn. Det var helt ok, men vi drog bara hem till mig efter och lyssna på lite musik och åt en macka, sen cykla Axel hem. Jag jobbade hela söndagen och sen åkte jag hem med allt för mycket packning! Missade sista P-söndag och Hamnvakternas Saint Tropez-avslutning, hehe, men ville komma hem.

Den här veckan har jag tränat, hängt med kompisar, solat och ätit allt för mycket.


Back in time

Hola.
Har slutat jobba, sitter inne och degar, kanske ska kubba lite. Har inte hänt så mycket kul, dom flesta har flytt till fastlandet! Jag har fått lite ångest inför skolstart, saknar Kenya!!!

Kenya-bror <3

Kibera

Hej kompis!

Masaii-tant

Masaii-grabbs

mycket fiesta denna vecka...

Tjena. det var inte direkt igår jag kom med en update. Helgen var feta rolig, Kenya-babes kom hit, Hanna, Malin och Felli. Vi käkade middag sen kom lite andra folk hit och förade sen tagga vi utgång, det var skitkul, speciellt när mina underbara friends var här! På lördagen var det tidigt jobb, sen var det hem och ladda om för en ny utekväll. Vi började hemma hos Wille och Phille där det var lite Kings cup och grejer, sen tagga vi ut, alla körde på! Söndagen var det jobb igen, sen sista Personal-söndagen för de flesta. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva utgångarna här på bloggen, men dom är episka. Bra för med skönt häng, familjär stämning ute när man kan gå och prata med alla utan att det är konstigt, speciellt eftersom man känner eller känner igen de allra flesta, slutar ofta med roliga efterpärlor också! Kommer sakna det och mitt sköna häng som splittras nu :'(

Igår sov jag typ igen alla timmar från helgen, gick och la mig halv sju, klockan ringde 9 imorse för lite nytt jobba. Annars idag har jag bara cyklat en liten tur och putsat alla fönster!!!!

Kenya-häng@Sandhamn

Grillkväll

Igår efter jobbet plockade jag och Carl-Johan ihop en grillmiddag och drog hem till mig och grillade tillsammans med Phille. Maten smakade riktigt utsökt! Vi satt ute och åt, snackade drack lite öl och senare kom Fanny, Erik och Oliva också över. Vi tagga till och vid 23.30 drog vi ner till Seglarn och hade trevligt. Vid två drog vi hem till mig ett litet tag sen var det slaggmode och tidigt jobb imorse.

Idag har jag städat hela huset, dammsugit, svabbat, torkat, tvättat alla lakan, diskat och varit allmänt duktig, nu är det dags för mig att gå och sova lite tidigt!

Imorgon kommer mina Kenya-friends ut till Sandhamn!!!!! WOOOOOHOOOOO!!!

Philles tändning av grillen med rejält med tändvätska och spjället öppet, han kan sina grejer.

Hahaha oklar bild, Fancy myser med grabbsen!


bänkens nya kläder

Idag har jag shoppat lite på sommarboden, 50% liksom, blev ett par shorts och ett linne båda från Hunkydory, värt. Jag och syrran cruisa runt i hamnen och åt Twister, sen gick jag hem och bytte om och skulle jobba. Efter det var det meningen att några skulle komma över till mig och chilla, men jag var för trött så jag orkade inte, är typ lite sjuk. Vi ska köra imorgon istället.

Förresten Phille har gett mig ett nytt smeknamn han vill ska användas: Bänk/Bänken/Bänkenstein. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den saken...


Dessa två läckerbitar köpte jag idag!


RSS 2.0