fucking tired

Har jobbat idag, söndagar är alltid galna på restaurangen, folk hela tiden!! Jobbade i baren idag, men börjar inse att de kaffena (pluralfrom?!) jag gör är katastrofala, men jag gjorde alla cold drinks och smoothies och sånt och Richie-boy hjälpte mig på kaffefronten! Sov bara någon timme inatt pga av ett stor hemmafekke @ mi casa, utan att delta i den. Försökte sova för jag var så jääävla trött, men det var omöjligt när huset var fullt av galna chilenare  . Badrumsdörren är trasig och en tjej slog sönder vår spegel så jag och Andrea är fly förbannade, fast ändå inte. 
Hahaha älskar roomisarna men ibland vill man bara  döda dom. 
 

friday

Idag har jag varit leeedig!! Jag började med ett försökt till en löptur en det var någon slags utställning med skulpturer längs hela coast walken att det inte gick att ta sig förbi alla fotande chineser. Men det var lika bra, kände hur kaggen skulle behövt springa, men va katten. Gick sen dirr till beachen och tog ett dopp, hem och duscha och gick till bbq i North Bondi med some friends. Vi grilla kängru och drack öl och hade trevligt! Sen hem och hängde med roomisar, tog en promme för att hitta bästa sortens Goon (billigt boxvin), tog ett tag innan jag hitta Sovereign Fruity Lexia! heheh. 
Nu är huset fullt av chillenare, men jag ska sova för ska upp och jobba om 4,5 timmar... 
En av de förbannade skulpturerna...
Me and Melanie i onsdags kväll!

dogs days are over

Det är galet hur söt den här hunden var, träffade på honom när han sprang runt alldeles ensam! 
 

6 am surf

Gick upp vid 5.15 imorse för att hinna med sunrise surf, men när jag kubbat ner till stranden är det ju moln som bara den och ingen cool soluppgång som går att se... BANNNEEMIG!!! Kom precis tillbaka till lägenheten, ska fresh up sen gå och möta några kompisar och äta gratis frukost på jobbet! 
Some pics from the morning!

Customers who makes me happy

Har jobbat hela kvällen, men det var en soft kväll. Träffade ett sällskap som började prata massa om min vistelse här i Australien, en av kvinnorna gav mig hennes nummer och FB och vill att jag ska bo hos henne om jag åker till New Zealand. Alla är så öppna och härliga här!! Plus att dom gav mig riktigt bra drille som dom stoppa ner i min ficka, hehe nice för annars får jag fan ingen dricks! Har aldrig fått min dricks än så länge vilket suger med tanke på att jag får sämst lön! 
 
Det andra som var nice var ett sällskap på 16 personer där en tjej fyllde år och dom hade med sig en fet tårta som dom inte åt upp och gav resten till mig och Kelly! Precis vad bikini-kaggen behövde! 
Sån soft låtish och bra beskriving på lajf a la backpacker

feel broken

Har jobbat från 9-17.15 idag och ska snart tillbaka till jobbet och ha cocktail training och bjuda personalen på mina mästerverk. Så planen är en kombinerad jobba samtidigt som pre-drinking. Sen blir det Beach Road. Mitt stora problem är min kropp, jag känner mig som en gammal kärring, är öm i hela kroppen efter gårdagens surfolycka. Är helt stel i sidan och värker i revbenen. Har ett stort blåmärke på benet också.
Jag är glad att jag har min Imperial-family, dom tar hand om tant Mandy nu!
 
 

jag är skraj för surfing nu....

Aaae fy bubblan vad läskigt det var när jag surfa idag! hade legat på playan och taggat till inför att jag och boyzen skulle sticka ut och surfa, men vågorna var alldeles för stora för mig! När jag tagot mig ut en bit så bestämmer jag mig för en våg, men den är redan på väg att brytas men kör ändå. dum beslut. Tumlas sönder och brädan som sitter fast med leg-ropet slår i min rygg och jag är helt och hållet dränkt i strömmen, försöker ta mig upp, men den fortsätter tumla, till slut kommer jag upp över ytan, men då är det en ny jävla helvetes våg som breakar över mig igen-SAMMA VISA, men den här gången har jag knappt någon luft kvar, paniken har aldrig varit så stor. Trodde på riktigt att jag skulle dö, usch. Fan va obehagligt det är när jag tänker tillbaka, det där var tamme katten once in a fucking life time "jag ser ljuset Jonathan". Nu är jag öm i hela kroppen och tror jag har fått en spricka i revebent eller nått för är helt öm på ett ställe!
 

sweet days

Idag var det löptur, hem och steka lite bananpannkakor, ner till playan, tanna, bada, softa, hem igen, äta mer, surfa, nära på att dö, hem igen, byta om, gå till jobbet i 1,5h , Rich lärde mig göra latte, cappuccino, flat white, long black, osv..... Ska börja jobba i baren, imorgon ska jag lära mig massa cocktails som jag bjuder all personal på innan utgång till Beach Road!
Fish-mouses
Dubble-chin

Watsons Bay

Hello!!!! Idag starta jag dagen med att springa, men sen när jag kom tillbaka var Andrea hemma och hon ville se valarna vid Watsons Bay så vi tog en till jogg/pw-tur dit! Var rätt långt men så häftigt landskap, sen tog vi bussen hem tillbaka, mötte upp boyzen och åkte och handla mat! Nu har vi tillsammans städat hela huset också!
Andrea idag på vägen till Watsons Bay
 

hemmalök

Hänger hemma med le gang, Amalia åker hem till Chile imorgon så vi har lite hemmamys allihopa, är trött efter gårdagens festligheter och långt jävla jobbpass!!
Skarrnivån är hög på denna bild!

shoppping

Förrutom jobbjakten så var jag och Amalia i Bondi Junction och kollade på kläder och jag spendera för mycket para, åkte sen hem o ät lunch och sen jobba jag en kringla! Ska visa sen vilka gobitar jag köpte!
 
Hehehhee me and Amalia today...
 

job search

Idag sökte jag två nya jobb som jag varit taggad på länge, sist jag sökte alla jobb (i samma veva som jag fick mitt nuvarande) så var min phone helt sajkoo och det är den fortfarande så den stänger av sig så fort någon ringer  så kunde inte få några svar av placen jag gick till!, men nu ska jag fixa en ny lur för vill verkligen ha någon av dessa jobb...
 
The Bucket List:
 
Bondi Icebergs:
 

36 grader och lök

Hellooooo!
Har just varit ute och ätit en stek och druckit berka på en Irish pub med boyzen och Amalia! Annars har det varit 36 grader idag, muy caliente med andra ord. Jag var tvungen att jobba från 9-4 men sen gick jag till stranden och mötte upp några kompisar så åt vi sen lunch på playan och jag tog mig en simtur!
Waaah jag vill surfisss, suger dock men vafaaan jag kommer vara pro innan jag lämnar kontinenten!
 
 
 

My house sharing atm

 Hehehe videoblogg är inte min favourite, känner mig som en megafjant men valafs.

me and Karín

@ Side Bar
 

Darling Harbour night

Här är några veckors gamla bilder jag glömt ladda upp!
Hahaha nu när han har åkt hem saknar man sin tyska kollega lite, han var mycket märklig med en skojig filur!!
Christina en tjej jag träffa på frukosten på Base, hon bor nu i city så träffar inte henne lika ofta!
drinkoz
Fyrverkerier i Darling Harbour
coool

de var som katten

Vette katten vad som hände, men de senaste dagarna har besökarna fördubblats här på le blogg, ojj, dags att börja tänka på vad amandathebest författar här på bloggeliseringen!
Bild jag tog förra veckan när jag löka på Bondi Beach och spana in los surfhunkos!
 
Imorgon är jag ledig, ska hänga på beachen och sen bbq:a med friends!
 

egobilder och naturiga bilder med löpråtttan

Heeelllo!
Idag var det jobb sen en kubbtur, Bondi levererar bästa löprundan for sure! Hade tänkt att hänga med Melanie ikväll, men är för trött nu asså för att ta tag i mig själv!
Me running med obehagligt flin för en kubba förbi när jag tog egopic, PIN.
 
Litet break sådär.
kisse återhämtar...
med los pajaros.
Lil wayne och kissmiss är redo för way back
Story of dagens löp!

work and sliiiir

Bannemig är så trött! Har jobbat hela dagen och var ute inatt och slira så känner att jag måste vila upp mig inför att börja jobba klockan 8.00 imorgon igen!!
Jag och grabbarna från huset åkte in till city igår kväll och kollade på supercoola fyrverkerier inne i stan, sen drack jag vin och killarna en varsin vodkaflaska(!!!!???!, okej 24%-ig, men ändå!!) sen gick vi vidare till en klubb, jag hade kul, men kom inte hem allt för sent, vi ställde fram klockan en timme inatt också, så mindre sömn. Nu äre godnatt.
 

kubba lite

Idag var jag ute och jogga på morgonkulan, sprang beachwalken längs klipporna till Bronte Beach! Sen åt jag kakor och glass och blev tjock igen! Jobb nu hela kvällen, var för trött för att gå med ut! Imorgon är en bättre dag! Träffade på två surfintruktörer från Surf Camp idag som cruisa förbi restaurangen, haha dom bjöd ut mig på surfing efter jobbet!
Idag på löpturen! Bondi beach!
 

side bar

en slirarkväll inne i city!
 

steeeeker

Jag i mitt nya rum, tjejen på väggen hittade grabbarna tydligen på gatan, hon var hemlös, men nu tar vi hand om henne i vårt girl-room. Jag kommer bannemig inte ihåg vad hon heter! Har precis varit inne i city med mina jobbarkompisar och ätit middag. 1 kg stek och massa pommes och sallad!!!! Jag delade... men killarna antog utmaningen och några klarade allt!!!
fet jävla stek!
 
 
 

The bucket list

Så nice ställe!! Jag och Melanie satte oss här efter jobbet i solnedgången och köpte en kanna av "Raise an ostrich in Asia", planen var egentligen att surfa, men det var inga vågor så vi sa att vi skulle bada, men det var för kallt. Men det slutade trevligt iallafall! På kvällen följde jag med mina Chilenare till en hemmafekke, men alla pratade bara spanska så jag var inte kvar så länge. 
 

Manly trip

Igår åkte jag och min nya roomie, Andrea till Manly Beach med färgan! Det var ganska blåsigt dock, men blev någon timme på stranden! Sen gick vi och åt lunch och kika runt! Sen åkte vi hem igen, köpte vin, lagade middag och följde med lationes till en förfest och sen slutade vi på en klubb som heter Beach Road! 
Manly Beach!
 

my new family!

Updaten här på amandathebest har varit katastrofal! I am sorry!!! Men det har hänt så mycket senaste dagarna att det inte funnits tid för att skriva! Men iallafall, nu har jag flyttat in i lägenheten och jag ÄLSKAR DET! Mina roomisar är underbara! 
Tjejen jag delar rum med är från Kanada (bra för engelskan) och killarna från Chile (bra för el espanol), vi gör massa saker tillsammans och alla kommer bra överens! Däremot bor det en weirdo-brud från Finland här nu som ingen riktigt vet varför, hon betalar ingenting utan snyltar bara på killarna som hon kände sen innan, oskän är hon också, men hon flyttar ut vilken dag som helst, eller nej hennes väska är borta ser jag nu!!! Hon drog, aja två tjejer från Chile bor också här men dom är hur sköna som helst!
Här lökar jag och Heddzooor ( en friend från Surf Camp), (inte min nya lya på bilden)
 

RSS 2.0