Venezuela två veckor framöver!

Ciiiaoo allihopa! Nu tar jag min väska, famlij och några familjekompisar och åker till Venezuela!
Jag åker imorgon bitti och kommer hem om två veckor alltså på torsdag den 11:e november!(Om jag överlever, det är sker mest mord i hela världen i Venezuela, ett mord i halvtimmen, så wish me luck!)

Jag kommer på riktigt sakna er fina där hemma! Ni får verkligen ha ett superbra höstlov och så får ni festa och klä ut er lite åt mig. PUSS PÅ ER ALLA MINA VÄNNER!

Här kommer bilder från ett år tillbaka då jag var där också, så det här året blir en liten reunion, men den ska bli fetareeeee ännu förra resan! SPÅÅÅÅR.



it's a little bit funny

Jag packar för fullt!
Har precis varit hemma hos glärran och gjort sista läxan. Skolan var najs idag, jag fick skrattanfall som vanligt på min redovisning i engelskan så jag skulle fått mvg, men hon sa att hon drog ner det för att jag flamsa bort det så nu fick jag vg+ hahaha! Jag fattar inte varför jag börjar garva hela tiden. Efter skolan red jag på hästen och körde slut på honom nu innan jag åker. Nu måste jag duscha o städa, ingen sömn, det får bli på planet!

Något som ska med är mitt Hawaiin Tropic lipgloss, kan tipsa alla om det här läppglanset med solskyddsfaktor i som samtidigt smakar så gott att man vill strula med sig själv!

tja fan!

Nu har jag äntligen skrivit klart två olika texter här på datan som ska lämnas in i skolan imorron. Fyfan, men ändå så jävla skönt att det är klart! Idag hade jag fysträning på basketen, jag dog lite men det var bra för jag börjar blir riktigt fet. Nu ska jag röja ner alla kläder från sängen så jag kan sova iallafall, mitt rum är ett bombnedslag!
Imorgon ska jag rida och sen packa sen åker jag till andra sidan jordklotet, coooling jaaow.


tuesdaaaaay

Tjeeena. Nu ska jag dricka en kopp te o kolla på lite tv, snart kommer lisa fisa hit och vi ska laga middag och sen åka iväg på träning. Måste börja packa lite snart och städa mitt rum innan jag lämnar Sverige.
Har färgat ögonbrynen och ögonfransarna själv igår, det är faktiskt skitbra för det är så lätt att fylla i med smink då plus att man inte behöver lika mycket smink och då ser det naturligare ut!
INGEN INSPERATION. säg till om jag ska skriva om nått.


snyggaaaa

Heeeeejjjj!
Idag hade jag datakunskapsprov och fick 100% rätt, ojoj!
Sen åkte jag till stallet när jag kom hem och red ut på min lilla polle.
Nu är jag back home och ska snart äta hamburgare som mamma håller på att laga, muuums! Jag kan ju säga att jag inte är redo för beach@venezuela...
Nu ska jag försöka städa upp mitt rum och sen ta en dusch, nej får inte glömma ph som jag missat tusen avsnitt av!

Hahaha Kajsa döda mig inte nu men jag hittade ett par gamla bilder från en spååårad kväll! Dom är så jävla sköna! Eller den sista iallafall!


dagens vinst!

Eftersom det gick så bra på tävlingen idag så fick jag lite olika priser!
choklad, muums! En shakira skiva som faktikst är riktigt grym, ett paraply(skitbra för jag tappa bort mitt gamla i skolan i fredags) och sen rosett och plakett som vanligt!


/Amanda

glad tjej.

Jag känner mig rätt grym. Gick upp klockan 5 imorse och åkte till stallet och hämta hästen sen åkte vi på tävling till Väsby. Det gick superbra!

I första klassen tabbade jag mig lite för då stannade Chindor till så hela hindret började skaka, men han hoppade ändå sen hörde jag bara bommar som föll, så när jag gick i mål i grundomgången började alla skrika att jag skulle fortsätta hoppa omhoppningen, men jag fatta ingenting för att jag visste ju att jag rev, men då visade det sig att inte översta bommen rivits så då räknas det inte som fel, så jag fick då fel för att jag la en volt innan jag startade omhoppningen, men hästen var jätteduktig.

I andra klassen så gick det awesome, jag var skitnöjd och det gick undan. Jag blev placerad och kom 5:a av över hundra starter och de som kom före mig hade bara några tiondelar bättre tid så det var skitjämnt!!

uppstigning 5.00 imorgon...

Jag ska tävla med hästen i Väsby imorgon bitti, det blir en tidig morgon! Inte så kul, men jag ska satsa järnet med hästen o vinna hela skiten!!
Nu ska jag kolla på Juno o sen ladda för imorron! Har färgat ögonbrynen precis! K.

Tönt!


erase me



jarrååå!

Okej tuffingar, vad hääänder??
Själv sitter jag o ska sätta igång med lite datakunskapsplugg, men det går som man förväntar sig!
Min lärarare i skolan fick ett litet utbrott på mig men det var det värt!
Sen har jag  spelat basketboll och jag o min vän KinesAlva var sjuuukt grymma på trepoängare, många jaarrrååå.


Fett porr och fett med cool.

Rolf & jag

Tjaa coolingar.
Idag hade jag det trevligt i la escuela om man bortser från piss-regnet som gör att jag måste gå runt med en 80-talsfrilla hela dagen..
Sen åkte jag till stallet och fick rida på utevolten i mörkret för att ridhuset var upptaget. Först gick allt åt helvete och jag satt o storböla där ute ensam i regnet i typ fem minuter. Men sen tog jag tag i saken och då gick det mycket bättre. Jag ska tävla i helgen o jag vill verkligen att det ska gå bra, heja mig!

Här kommer värsta coola bilderna på mig o min kisse misse Curt som ibland även kallas för Rolf, Mangfjärt, Megafon Magnus och massa annat fint!


Sista bilden ser han väldigt sexyy ut måste jag säga!

Jag åt chokladpudding, fetto.

Ojj ojj måste uppdatera!
Idag hade vi coopertestet i skolan och det gick helt ok. Vi sprang 6 varv runt skolan och jag kom tvåa av alla tjejer i klassen. Fast det blev lite lök! Sen råkade jag stänga mitt skåp så det inte gick att öppna längre, det var kult.
Ikväll har jag hopptränat och bråkat med min storasyster, hon är rätt jobbig! Men att göra klart en äckliga No-exkursionsrapport var ännu jobbigare.
Nu ska jag läsa engelskaboken och sen ta slumra in.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå.


Bilder från helgen när jag ser ut som största fjorren. Jag gick och bättra på sminket efter någon timme, men måste säga att det är ingen höjdare, man har ingen större koll på läget...

Frukost!

Var inte alls sugen på nån mat när jag vakna i morse så gjorde en stor sallad istället, det var asgott. Nu ska jag snart gå ut o gå med min kära vän! Sen blir det match och träffa spåraren Corny!


globen

Mamma bokade precis en biljett till mig till Globen i november där jag ska heja o kolla på min kompis från stallet som ska hopptävla!!!

hejsan!

SPÅÅÅÅÅÅR!
ojj ojj vill inte ens veta...
nu somnar jag snart. Eller corny kanske stormar mitt hus snart, får se om jag vaknar när hon plingar på eller iom jag sover........... Fest! Längesen, fett kul, pratade med dexter sötnosen ikvälllllll, fett längsen. sen träffa ajg basketpolare, och klappa en katt på bussen som var en kille... partybilder kommer nog, usch o fy I dont wanna know. fan va pinsam jag är.

Hårfärg?

Jag har kollat långt bak i bloggens arkiv och har hittat massa fula bilder och junk. Men jag har tittat mycket på hårfärgerna genom tiderna..
Så frågan är...

Ska jag stanna med den jag har nu, som är lite mörkare än naturligt, gammal färg som sitter kvar sen långt tillbaka:

... Eller lägga i ljusa slingor, så att man ser lite fräshare ut:


Eller ska man leka porno och gå tillbaka till brunt som jag alltid kör på vintern:


Heat seal

Hej på er!
Nu sitter jag och äter världens godaste melllis- danskt rågbröd med avokado och örtsalt, muuums!
Jag ska snart börja skriva klart en läxa och jag fick alla rätt på Word-provet idag om någon vill veta vilken duktig kisse jag varit!
Senare ikväll ska jag ha basketträning och Nacka Värmdö Posten kommer och gör nått repotage om oss, fett najjjsss kommer bli värsta lokalkändisen juuu!!
Men nu orkar jag inte med er mer, Hejjjjdååå.

Förresten!
Ett litet tips för dom som letar efter ett bra värmeskydd som samtidigt håller kvar håret om man plattat eller lockat det. Jag köpte den här jättebra produkten i Forum på Hair and Face för 230:-
Den fungerar super och håret blir platt på ett drag typ! Jag behöver verkligen ett bra värmeskydd eftersom jag har så tjockt hår, dessutom blev det inte alls spretigt som mitt hår kan bli! Den luktar gott den innehåller balnd annat B-vitaminer som stärker håret! Den ska hålla efter man plattat det, men om man har hår som lockar sig väldigt lätt kan man ta lite mousse eller hårspray att fixera med efter!
Rekomenderar verkligen denna!!

Magic

Tjeeena! sitter o pluggar på Word-kunskap...
Efter skolan åkte jag o red o när jag kom hem lagade jag mat, och det blev faktikst gott! :D Sen blev det lite ph såklart, men måste säga att det är rätt händelselöst...

Här är ett linne jag köpte i helgen:
Från Cubus för 199:- VÄRT!
Måste säga att siden är nått jag tycker är galet snyggt!


Oktober 12:e

Heeej!
Jag har precis kommit hem från basketträningen o satte mig framför PH när jag kom hem!
Nu har jag duschat o ska försöka plugga lite datakunskap och sen sova! Godnattttttt.
Jag fick mvg på so-provet och mvg- på företagsekonomin, naaajs!


/Amanda.

redo för humlegården

Köpte ett par nya löpartights igår, ganska najs. Dom ska jag packa ner och ha på idrotten imorron då vi ska ha löpning i humlegården eller springa massa varv runt karlaplan.
FÖRRESTEN! Jag har fått skolkatalogen nu ska jag ligga hela natten o pilska mig framför den...

INTERSPORT 250:-

Söndag!!

Heeeej!
Idag har jag både varit i stallet och spelat match! Det var en mysig hösttur med hästen, men matchen gick åt pipan och jag var totalförbannad på en tjej som jag inte ens kommer ihåg hur många gånger jag klaga på henne om hur tjock hon var, plus att jag skrek lite om att de inte hade råd att köpa riktiga matchställ där man såg nummrena..

Fett bra låt!

no party :'( buuhuuuu

Så jävla ovärt!
Jag taggar redan för nästa helg! Fail två dagar i rad. Aja inte gråta över spilld mjölk...
Nu ska jag kolla vidare på american pie, sen ska jag sova o ladda upp för stallet och därefter match i eskilstuna..
Idag har jag shoppat också, det var najs att fylla på lite i garderoben. Även städat!! Jävlar asååå!


regn

Nu ska jag åka iväg på baskettränig. Uuuuew det regnar och jag vill sitta inne under duntäcket, men neeeej!
Bild


Inget att tipsa om...

Najs att jag precis skulle slå upp boken o plugga till spanskaprovet imorgon, så kommer jag på spanskaboken ligger kvar i stallskåpet. Rätt naaajs ändå!
Jag måste bara vara lite mode-aktig o berätta om lite skönhetsgrejer, hehe. Jag vill bara avråda alla från att använda den här ansiktstvålen! Jag har använt den i flera månader nu och tycker att sminket går bort skitlätt och man känner sig verkligen rengjord på djupet efter man har använt den. Men på senaste tiden har jag märkt att jag fått jättedålig hy. Det har liksom blivit helt buckligt i pannan, alltså typ finnar innanför skinnet. Och jag får nästan aldrig någon direkt bombation av dom, mer någon enstaka hemsk rackare. Sen sa min syrra för någon vecka sen att hon aldrig kommer använda den där tvålen igen för att hon får så dålig hy. Kult att man kom på det nu efter några månaders användande. Nu har jag slutat med den i typ en vecka och hyn är som den var innan!!
Jag brukar avända vanlig handtvål i facet och ta en speciell clearalsiltvål som typ peelar lite om man känner sig finnig. PUNKT


inga bullar för min del

Hejsaaaan!
Nu sitter jag hemma och har precis käkat middag med spanskaglosor uppslagna.. Ett samhällsprov idag är iallafall avklarat! Idag har jag varit i skolan, började med att jag ställde klockan en timme för sent, men det var rätt skönt :D Annars åkte jag hem till Klara efter skolan och åt svartvinbärspaj och hembakt bröd. Sen åkte jag på basketträning. Faktiskt har jag inte ätit någon kanelbulle idag, men dygnet är inte slut än..
Min outfit idag var egentligen inte min..

Vila blus- Syrrans
Replay Jeans-Syrras (förtstora för mig, yeees hon är tjockare än mig!)
Halsduk-Pappas (haha fett gay)
Hemska skor-Mammas
Lindex jacka-Mamma Carina
Vantar- Syrrans
Fendiväska- Syrrans
Inget från min egna garderob, Jag älskar att tattaaaa!


Chaaaiooo


Hittade bilder

Hittade precis lite bilder från en hopptävling. Taggar till nästa helg när jag ska tävla igen!
Idag har jag pluggat lite och ska ta dagens andra powerwalk.
Datan förstör pluggandet! Jag vill shooppaaaa


läder


Top shop 870:-

Accent 299:-

H&M

Top shop 1 000:-

Acne 3 000:-

RSS 2.0