götlaborg!!!

Nu ska väskan packas klart sen bär det av imorgon bitti till Götet!!!
Hanna och jag cruisar dit och möter upp alla underbara kenya-friends! Kommer bli fett!!! Jag ska fixa så vi går på Liseberg, göteborgarna kirrar mysig middag och Malin styr fekkenation, kan inte bli bättre!! Taggar satan!! :)
Btw. Har två nya album på FB, ett sista Kenya-album plus ett nytt sommaralbum: Sommarens godbitar!

Mot götet!!!!

Kibera

Hedvig har som vanligt lagt upp hennes fina bilder på fb, därör copea jag dem hit till bloggish! Här är några bilder från Kibera, den stora slummen i Nairobi där det bor ca 1 miljon människor!

Två skolbarn

Kibera view

grabbspolingar

några pojkvaskar som leker med slummen i tha background!

midsommar på sandhamn

Heejjjj!
Nu är jag hemma från Sandhamn efter ett rejält midsommarfirande! Det var kanon, vi åt godaste maten, umgicks med underbart sällskap och fiesta som bara den! På midsommardagen var det mer än drag kan man säga, natten började hemma hos Alex, sen hem till mig dit det kom ett stort gäng, sen ner i hamnen och cruisa på båtar, sen vid Trouville stranden och knäckte en bärtz med lite blandat peeps, sen tillbaka till hamnen och en lååång nattcruise där borta! kul var det iallafall! Lyckat lyckat, längtar redan tillbaka dit ut!

olvidalo aqui estoy yo.

hej hej! Min datorsladd är helt fucked up, köpte nya delar till den men tomten på affären var efterbliven och gav mig fel uttag så nu fick fixar-pappa laga den gamla och den funkar med finaste precision, ska kirra en ny dator snart är planen... ajaj nog om gamla datan. Idag har jag stekt sönder med syrran på Ingarö och imorgon bär det av mot Sandhamn med mina tjejer för att fira midsommar! kommer bli minst lika fett som förra året!

Förra midsommar @ Evictus!

best night, and final.

Bilder som aldrig kom upp! Sista partynatten i Kenya, studentfesten! Det var feta roligt, lärarna var där och alla var gladare än aldrig förr.

Standardpose Jojo!

härligt crew, plus random grabb i skjorta. och ni basketpolers, är inte han väldans lik "cous cous-Marcoous??"

Två underbara göteborgs-råttor, Malín och Carlis!

Jag ser helt galen ut, mitt hår?! men med mina lilla honey-hanna!

Söta tjejer!

Jag och Ellens bror Adam!



Bästa brudsen!

Den bästa och mest förvirrade läraren genom tiderna-Månzeeern!

Ebbs och fancy

Clara!

Kialt, Fancy och Jossan!

Haha en är uppe bland molnen, en annan är superhappy och den sista är supersexy...

Det går jävligt bra för Måns...

Manda kör fiesta-style!

Hahaha era sköningar!

Syskonen som alltid hänger med kenyaner!


Oj vad mycket bilder... men kände att jag behövde leverera lite!

so far away now

hej hej, nu ska jag blogga lite igen. Har kört maraton med gamla danska Paradise Hotel avsnitt idag, lökat på ingarö alltså. Plus att jag gått ut och gått en lång prommis i skogen, fett mysigt med partymusic.
Annars i veckan har jag shoppat upp för 2500 på en liten runda som bara skulle bli några småsaker, varit på drink hos Anna, umgåtts med Lisa som kommit hem från London!!!, utgång och massor av annat.
Min datorsladd har brunnit upp så jag ska in och köpa en ny imorgon, därför lyckas jag aldrig ladda upp mina sista bilder från Kenya... och därför bjuder jag idag på bilder från syrrans dator då familjen i vintras kom och besökte mig i Kenya, här är dock på Zanzibar!

Padre

Madre

Hermana y yo!

¡Adios!

keff update

hej hej! jag suger på att blogga, orkar typ inte. Idag ska till stan sen ut och fiesta med Johanna! Igår var jag på Cornys mottagning, dagen innan var Kenya peeps på mitt land på Ingarö. Har varit på fekkenation i Norrtälje, gått flera mil och haft det allmänt bra.
tjingeling!

poolhäng på landet

Idag har jag typ inte gjort någonting! Chillade gärnet ute på Ingarö, la mig i solstolen, bada lite och somna sen där ute. På eftermiddagen kom pappa hem och väckte mig och jag ryckte upp mig och drog på mig våtdräkten och stack ut och paddlade. Sen bada jag och padre lite och jag brappa på grillen och vi kirra en god ceasarsallad.
Känner mig som en megafjant när jag bloggar här i Sweden. Men jag får se om jag pallar.

Mina kära pappa och jag

Paranteserna och kissen

Weeeeeeey.

ensam på ingarö.

Hej! Nu sitter jag ute på trädäcket och har precis ätit en mumsig krov och isvatten, paranteserna har kirrat en frys med ismaksin, bästa någonsin!!! Pumpar lite musica och har haft poolparty med me, myself and I. Kul, kul. Imorgon kommer Malín upp från Götlaborg!!!! :D fettt glad!


hej hej.

slagga och studentmottagning

Imorse var jag lite trött från gårdagens utgång så jag gick upp kl15 imorse. Jag starta dagen med en sushi till frukost som var riktigt mums. Vid halv sex tog jag bussen in till Slussen där jag mötte upp Annika så köpte vi blommor och drog sedan vidare till Emilias studentmottagning. Det var mysigt och åt massa gott och drack lite champange. Vid halv nio drog jag mig till Ingarö där padre hämta mig vid bussen och så åkte vi till syrran och heesten och hämta henne med. Nu ska jag slaggaaaa! :)


Bästa roomie:n Emilia!! Grattis igen!

nya feztaren, cool chey

tjoo.
Känns som jag hunnit med massor sen jag kom hem från Kenya. Har träffat massa kompisar, även kenya-rafikis har jag haft en date med. I tisdags gick jag ut i Stockholm för första gången, jag och mina basketpolers drog till Sommar. Det var massa folk och vi hade klätt ut oss till college-nördar för att få komma in gratis, vilket vi då fick. Träffade några andra kompisar och dansa. På onsdagen sov jag och Karro länge fram till jag skulle fira min faster och träffa hela släkten. Efter det åkte jag in till ciao ciao där det var överraskningsmiddag för Kerstin, fick då träffa alla mina godbitar från gamla klassen. Efter det drog vi till ett ställe och föra och sedan vidare till Collage. Det var riktigt kul och träffade många jag kände, vi träffade även en kille som jobbade där som tog med mig och Vendela på en rundvisning på VIP-avdelningen och sen fick vi gå in i VIP-delen där han langa in gratis dricka! Någon klev på min fot så jag hade blod i hela skon så jag banga efterfesten och chilla hem själv vid 4-tiden...



College-tema, vi avr dom ända på klubben, men iallafall...


Collage!

SSN's studenter

Linnea och jag gjorde en immitation av alla studenter som vi visade på studentmiddagen. Kanske helt ointressant för er som aldrig träffat dom, men iallafall.

sverige.

Jag sitter nu i mitt hus i Sverige. Det var tio månader sen, men det känns precis som förr, men tomt. Jag har insett nu vad jag varit med om, hur underbart år jag haft och vilka fina människor jag lärt känna.

Jag kom hem, åt supergod mamma-middag, raberpaj till efterrätt och cruisa sen och mötte Glärran. Det var så underbart att träffa henne, har saknat henne massor!!
Imorgon ska jag träffa mina andra underbara kompisar!! det ska bli svinkul!
Nu väntar en natt i min egna säng, asknas. godnatt.

Kwaheri Kenya

Nu är väskorna packade. Sista ceasarsalladen med smirre på ArtCaffé är nu över. Mycket tårar har det blivit senaste dagarna och förmodligen finns det några kvar! Jag lämnar Nairobi när det är som bäst. Vet att detta år svårslaget. Kenya och alla underbara på SSN kommer alltid att vara en del av mig.

Vi ses Kenya!





Time to say goodbye and leave everything behind

Ja om några timmar bär det av mot Svea rike, efter tio månader har man hunnit med en hel del, här kommer bara en få av alla de saker jag varit med om under detta år:

Bestigit Mount Kenya
Blivit groundad
Bott på ett internat
Raftat
Varit på safari
Sätt lejon, elefanter, leoparder, giraffer, flodhästar, krokodiler, noshöringar m.m
Pussat en giraff
Varit på hemmafest
Stått upp på ett biltak i full fart
Klättrat höjdbanor
Ätit frukost på savannen 
Haffat en afrikan
Sett den vackraste solnedgången
Liftat ensam med två random-killar
Hoppat in i en fläkt så örat blev kuttat
Varit på Kenyanskt sjukhus
Ridit struts
Tagit dykarcertifikat
Dansat på bardisken
Gått på kryckor
Dykt i indiska ocenanen bland sköldpaddor.
Simmat bland delfiner
Åkt båt bland flodhästar
Fått besök av min familj
Övernattat på andras rum
Varit i en Masai-by
Badat i indiska oceanen
Sovit på en pressäningen vid en vägkant i Nairobi (en av världens farligaset städer).
Gått på 6 AM-event
Druckit kubikliter med Smirre
Varit nära på att bli utslängd från en nattklubb
Åkt bil med en kille som halsa ur en vodka-flaska samtidigt som han körde
Lärt känna 55 underbara personer på internatet
Blivit utnämd till årets h.....-drottning, sajk.
Träffat en kille med en pistol i bakfickan
Snott hattar och sjalar
köpt över 150 plagg på Toy Market
Lärt mig pruta
Sätt en bli slagen
Lärt känna en person som dog senare
Har mött en buss full med kenyanska fängelsefångar
Varit i Afrikas näst största slum
Sett en människa ligga i ett dike och dö.
Hört en skottlossning utanför skolan.
Anmält mig till att hoppa Bungy-Jump (det blev inställt, hehe)
Köpt en shot på klubben som kostat 4 kr.
Suttit barnvakt
Gått ut naken på ballkongen
Spårat i partybussen

För att sammanfatta mig: Det här har varit det bästa året i mitt liv.


gratulerar till studenten

En utav de bästa kvällar. Det var igår.
Våra kära treor hade tog studenten och det firades med utspring, skolavslutning med lunch och uppträdanden. Jag och min ekonomigrupp "Helenas änglar" då vi sjöng Money Money och hade en liten dans. Sen läste även jag, Gabbi och Malín upp korta rim om alla elever på skolan som var lite pikiga. Men det var kul!
Åt god mat och sen var det dags för studentmiddagen på Karen Blixten Garden där det var en trerätters-middag som vi åt under tiden då en massa tal hölls. Jag och Linnea spelade även upp vår film vi gjort som var en imitation av alla studenter, den blev kul tyckte alla! När alla var lagom runda under fötterna bar det vidare av till Tree House där det var vårt egna event Swedish Flava, det var sjukt kul, jag dansa och festa med lärarna. Lärarna här på SSN är helt underbara, det fälldes många tårar och många shotar med lärare som bjöd. Många sprang omkring och grät för att de sa hejdå, men det var en riktigt lyckad kväll!!! Vid halv fyra bar det av hemmåt där några körde nakenbad i poolen och knäckte en och en annan bärs.

Grattis kära studenter. http://yanjaa.com/ står för bilderna!






Graduation Day!


RSS 2.0