2013

Ja 2012 var ju ett pangår!
Men jag tror nog allt att 2013 kommer konkurrera på toppen! What's up då?!
 
-Året inleds Åre (heheh ordvits) som kommer bli asfett, skidor, afterski, skönt häng osv.
-Jobb och cashflow
-Kenya 2 veckor!
-Studentskivor och massa party
-Nytt hem att bebo
-STUDENTEN!
-Summerburst 
-Sommar på Sandhamn (svintagg)
-Efter det?! My choise!! Vilket blir Sydamerika! Ska försöka fixa jobb i Venezuela på en väns hotell, lära mig flytande spanska, vindsurfa, resa vidare i Karibien, säsonga i Alperna!!!
 
Sen är 2013 över! 
Åre!
Kenya!!!!!
Skivor!!!
Studenten! 
Sandhamn!

Venezuela!
Lära mig shakea som latinos

Windsurfing

Säsonga i alperna!

I work out!

Nyårslöftet börjar i slutet av året! Idag blev det favorit i repris och jag och Julia drog till gymmet vid 10.30. Körde på lite på löpbandet, crosstrainern, cykling, maskiner osv. Very nice. Äter supernyttigt, men det kommer spricka inför kvällens nyårsmiddag! men det är tanken som räknas!

Dagen startade med en omelett ( ja den ser galen ut, jag vet inte hur man gör), lite ägg, tomat, basilika och salami, sen lite vitamindryck på det!
Björn som cyklar lite
Salladen var slut, fick bli äpple, avokado, kyckling, tomat och kött med en fail sås. 
 
Okej nu ska jag sluta leka fitness här på bloggen! Have a happy new year everyone!

chillin' in mah baggiejeans and bikinitop


summerburst bokat!

Väldigt spontan tanke som flög i mig, men summerburst är ju inte fel!
14-15 juni Estocolmo

årsresumé á la 2012

Ja ni! Nu är snart 2012 över. Kanske en classic utvärdering?! Jo, riktigt grymt!
-Ett halvår i Kenya (sista terminen, bästa tiden helt klart, finns för mycket att nämna som hände här, men Mombasa x2, Zanzibar, Mt.Kenya bergsbestigning, rafting, fiesta, art, smirre, studentfirande i Kenya och väldigt mycket mer)
-En jävligt grym sommar på Sandhamn måste jag medge. För mycket fiesta, sol, cash från jobbet osv.
-Trean i gymnasiet och jag har fått gå ut och klubba på onsdagar. 18 års-året för mig
-Berlin med mina brudar
-Tagit körkort
-Fixat jobb
-Köpt nytt hus
-Back on track med basketen, hälsat på syrran i Linköping, roadtrip till Gbg osv.
Gbg-mys
Villa chui-gänget in Kenya
Diani beach!
Happy midsummer!
middag!
Toga-party i Mombasa
Nya huset!
Körkort!!!

Brudar in Berlin

Berre igen
Stek som fan på landet
Fältstudievecka i Kusa, med kärlek som tema på fotoarbete! ;)

Mt. Kenya vandring

Glada bruds i Mombasa
Min 18-årsdag!
Snygga vänner på aftersailen på Sandhamn
leker lite

Reunion med bästa basketcrew!
Berlinmuren
 
 
 
 

fight for fit, lol instahoes

Nu ska jag börja bli lite fit! Det blev träning på Wordclass idag i 1,5h med Björn. Imorgon blir det samma sak igen. 20 kr! Värsta pangpriset, blir ju lite sugen på att köpa gymkort, men kommer nog inte ha tid. 
Här har vi björnbror Julia som tar i med alla sina björnkrafter!
Efter träning skulle jag vara supernyttig också, lax med sallad och fetaostcreme! mums va?!

Boyband

Mina favoriter, ny låt o grejer!

Dags att burna fat

Jambo!
Igår spenderades kvällen hemma hos BFF Nicole. Vi lagade god middag, kollade på film och åt allt för mycket chirre dirre. En härlig prick det där!
 
Nu ställde jag alarmet och en tjej kom hit och köpte en jacka av mig som jag laggt ut på blocket, bra extra cash! Snart ska jag ge mig av till Wordclass och träna med Julia! Dags att börja göra sig redo för beach Kenya. 
Kwaheri!
Nicole med sina nya pjucks!

middagsmys, stan, chirre dirre

Här hemma rensas vinden, alla gamla minnen går rätt ner i soporna... ganska sorgligt! Nu ska jag tagga iväg med Nicole in till stan och vara smakråd till skor, sen blir det mys hos henne. 
Ingarö. sommar. nice. huset sålt. sad. very sad.

&


nytt rum att inreda

Hej! Har sovit hos Lisa as usual inatt tillsammans med alla katter. 
Har även åkt iväg och valt tapeter till mitt nya rum efter mycket velande. Skulle ha helt vitt först, men blir så tråkigt så det får bli en vit/grå randig.
Den här saken blir det, jag tror det blir bra!

fjorre ska ut och gå

Tänkte ta en promme, fjorremössan är på-check!

sportkläder från rean

Har inte riktigt gett mig ut i rean till 100 %, var ute igår men tyckte det var ganska fula saker som de hade att erbjuda plus milslånga köer till provrummet. Njaaa jag kör efter rean istället, man köper mest skit ändå. Paketet från Nelly kommer hem imorgon också så då får jag lite shoppingbehov tillfredsställt. Måste spara pengar till Kenya nu. Ska ta mig en prommenad nu innan solen går ner helt. 
 
Detta jättenödvändiga köpte jag igår iallafall... spejsad sportbh och snabba löparshorts till sommaren!

reunion sando de hamno

Hej!
Ikväll var jag ute med mina kuliga Sandhamns-kompisar, vi bowlade först på Marions diner på kungsgatan sen gick vi vidare och drack lite öl på Spitfire. superkul att träffa alla igen, nu ska jag sova!

Linköping!

Juldagen blev ingen legendarisk utgång utan jag åkte med syrran till linköping och myser här och galoppa på min häst som hon har beslagtagit... det var mycket kuligt och vi har ätit gott och kollat på the hangover som kompensation för festkvällen. Imorgon bär det av till örebro för ett sista julfirande för i år! 
 

Julafton

Tja! Julafton var hur mysig som helst! Lite släkt var där och vi åt tills magen var i högexplosion! Fick lite fina julklappar också som jag är väldigt tacksam för! Tack tack. Liten sneakpeak på det jag fick:

nätshopping

nelly.com har tagit mig med storm, kunde inte motstå att lägga en beställning som en liten julklapp till mig själv blev en klänning, en bikini (kenya soon), en tisha, en blus och sen kommer jag inte ihåg om det blev nått mer! Måste ut i mellandagsrean också, det kliar i fingrarna!
 
ojj nu är det julafton, god jul!!!

bikram yoga

Morgonen hos familjen Ekman aka Hurtbulle började klockan 7.00 med stekta äpplen och keso, sedan hade pinglan Eva packat ett set med bikram yoga utrustning och sedan blev det in till stan och jag gjorde mitt livs första pass med bikram yoga! Känner mig riktigt harmonisk och fashion, klarade hela passet utan att dö i värmen. Var riktigt kul. Sedan blev det mumsig lunch hemma hos Lisa sen igen.

julprep

Gårdagen spenderades med Lisa då vi shoppade sista julklapparna och sedan blev det lite Oceans 11 a mi casa, sedan vidare hem till julkänslan hemma hos Lottan. Mysigt hade vi! Cheesecakade oss och gjorde julkort, slog in julklappar och hade en sömn med katterna i ansiktet hela natten.
Fina liselott och alla hennes julklappar!
 

jullov

Lite update igen. Fredagen var det skolavslutning med fika, kyrkan, vapiano med tjejerna i klassen, julshopping och kvällen firades med utgång. Riktigt härlig dag och riktig kul utgång! Vi var på slakthuset, haha helt tomt, men vi träffa lite roliga människor och det blev ändå en pangkväll! Skönt att kunna leva ut utanför sturep ;)

Månzern och JB

Lol, en gåva från bartendern...
Alvizz och jag som ser lite smårisig ut...

we gonna live like it's the end of the world.

Tengo miedo, manaña es el día de jordens undergång. Lite spanska inslag, wow. Jag vill inte dö imorgon, men om det är jordens undergång så är det cooolt som fan! Jag ser mig hoppa omkring bland klippor som faller ner i jordens undre, som i ett tv-spel.
 
Idag gjorde jag iallafall sista provet för detta året (och ja, då kanske i mitt liv). Rättskunskap vare och det gick la ok. Nu ska jag bränna lite fett genom basketträning, sen är det jullov imorgon. SOOOFT!
jag cruisar

jag har fått jobb!

I´ve got a job!
Yesss! Efter en massa tid jag lagt ner på att skriva personliga brev, CV, åkt runt till olika, ringt osv så har jag äntligen blivit deltidsanställd! Precis som jag ville. Ska börja knega på Coop i Hemmesta, väldigt nära dit jag flyttar om en månad så det är soft. Chefen var väldigt trevlig och tycker det verkar lite mysigt där borta. Är en riktig releif att få lite klirr i kassan! Så där hittar ni mig efter nyår!
Så här glad är kisse nu!

Hahaha

TJA! heheheh
 
Jag har träningsvärk överallt! Ska sätta mig och plugga rättskunskap sen blir det basket senare ikväll!
fler lol-bilder finns på lager. Bye!
 

Min önskelista

1. MacBook Pro (jag är lite trött på lilla HP med ett trasigt batteri, glapp i laddaren, seg som en snigel, ljudet som fuckar ur och fläkten som ständigt går på högvarv) PS. vill även fullfölja min apple-kollektion nu när jag köpte en Iphone. ds.
2. Fårskinnstofflor
3. Mineralpuder, silverarmband (kedjor eller sånt), kaffemugg
4. mobilskal och varma vantar
4. Pengar och presentkort.
 
Inte roligare än så blev det!

Kenya i miss you

51 dagar kvar till Kenya! Fan va fettttt!!!

Week end

Tja broes
Har inte haft tid för bloggen eller något annat de senaste dygnen. Har pluggat matematik oavbrutet. Men nu är provet över och det känns jäkligt skönt! Helg är det också!
Ikväll ska jag till Olearys och hänga med basketcrewet ett tag, får se sen om kvällen bär vidare. Är väldans förkyld så egentligen borde jag hålla mig inne, men blir galen på att sitta här hemma!
 
Som säkert många andra har den här lilla råttflickan spanats in... Väldigt bra må jag säga för att vara 15 eller hur gammal hon nu är. Låter väldigt mycket som Rihanna och även låten som Diamonds!

basketteamet på topp

 Tjeeena!! Blir lite mobilblogg! Har fysat och spelat basket, varit på jobbintervju, gått lång dag i skolan, hittat gömd låda med skumtomtar och lite annat skoj.
Det här är en bild från igår då vi ade lagfoto, för övrigt leder vi serien nu!!!

HERE WE GO AGAIN-KEEEENYA!!

Äntligen!! Nu är flyget bokat och om 2 månader hänger jag, Klara och Fansan på playan i Mombasa!!!! Åååh ska bli så jävla fett!!!!

Lagafton

 
Har efter skolan taggat till Sickla där jag åt supergod ceasarsallad med laget och sen bowlade vi! Kul Kul!
Blev träning efter det men min höft fucka ur som vanligt så det gick åt skogen!
Vinnarlaget!
Disco-björn festar loss!

Gigonom

Tjeee.
Idag har vi ställt ut vårt företag Gigonom! Här är vår hemsida om ni vill veta vad vi gör ;) inte helt färdig, men ändå
http://gigonom.se/
Marknadsföring- och säljansvarige och VD:n i egen hög person!

vinst för laget!

var och kollade på mitt basketlags match idag, dom vann!!!! Jag vill bli frisk i min cp-höft så jag får kötta lite. Söndag, men inge panne för veckan som kommer är väldigt lugn!

vacker dag må jag säga

 
Så här fint var det imorse, var tvungen att ta en löprunda idag igen för att jag ville komma ut!

sushi-dinner

två hela inlägg idag. fezt.
jag var också ute och sprang i snön, i snygg outfit. Sen åt jag sushi på östermalm (stek) tillsammans med Johanna och Hanna ;)

Barkaby med brollan

Hej hej! Imorse gick jag upp och skjutsade mina päron till stan som skulle iväg till Utö. Jag och glärran tog vidare bilen ut till Barkaby Outlet. Fanns massa fint, men inte direkt något jag behövde.
Shoppingen blev en jacka, flip flop (bra nu), och lite krämer.
Brollan på fikapaus i shoppingen!

RSS 2.0