Kidnappad

Heeeeeejj!! Idag har jag även tagit ett passfoto, ni får se i veckan hur hemsk o ful jag blev, men inget slår nog det förra!! Men nu måste jag sova var fetaa trött imorse.

En annan lite läskig sak som min syrra berättade idag efter att precis ha kommit hem från en klassresa i Riga (Lettland eller Litauen??). Hon hade varit ute på krogen med klasskompisarna sen gick dom tre stycken tjejer när plötsligt ett gäng packad gubbar lyfter upp henne och försöker gå iväg med henne. Becca skriker allt vad hon kan när hennes tjejkompisar slår dom som håller i henne. Men det hjälper ingenting framtills några killar från hennes klass ser det och springer fram och smäller till dom så hon kommer loss och gubbarna springer därifrån. Fyyfan va läskigt säger jag bara!!!

Goooodnatt!

infektion i benet

Att föst betala 700 spänn, sen få skavsår i en vecka som spred sig och blev en infektion i benet, en svullen megafot, behöva gå till doktorn och nu käka pencillin i 10 dagar plus att jag inte kan träna varken basket eller rida under den tiden-allt detta var inte en dag i ett par nya Ralph Lauren skor värda för ett öre. Haha
Jag höll på att pissa på mig idag när mamma såg min fot och ringde doktorn på direkten och hon sa att hon trodde det var en infektion som sedan sprids till en blodförgiftning. Jag frågade om blodförgiftning var farligt och sa att det tillslut leder till att man dör om man inte gör något åt det. Och jag kände redan under dagen hur stelheten det spred sig upp i knät. Snacka om att jag fick panic när jag tänkte på vad jag skulle göra i mitt liv om jag behövde amputera ena foten. Men det var lugnt, ska käka pencillin nu ett tag så det kommer bli luuuunch!

mmm, det ser så mysigt ut! Fettooofot :D


important post


39:-

kissse gråter

Hej!Jag mår förfärligt, ena benet är massakerat. Troligtvis har jag fått en infektion från mina skavsår för nu har hela ankeln svullit upp plus att knät är helt stelt. Men ännu jobbigare är det att hela skallen dunkar och jag känner mig helt frusen. Har typ fått feber. This sucks. Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv framför tven med en kopp choklad. Nog om mig!

JAG VET ATT DET ÄR EN SKABB-BILD #1 plus fräsha plåster!
Men jag ville bara visa hur otroligt jobbigt mitt liv är. svullen fot o allt buhuuuuu! :'(

café 60

Nu har jag precis kommit hem från café 60 inne i stan. Var där med lisa och nattfikade lite. Supermysigt var det och vi dissade fekkenation. Jag moffa kladdkaka och vi snacka på om allt möjligt.
Idag har vi spelat basketmatch i såkallat battle of the bratz mot Lidingö. Vi vann med två poäng!!! Jag blev utfaulad och lacka sönder totalt. men men vi vann iallafall. Nu ska jag sova, hörs imorron c00lingar!

Här kommer lite bilder från discot på basketlägret: haha

Jag shakear loss, men framför allt gör Roger det ( fule fan i rosa tröjan är den omtalade och vidriga personen roger)


seven pound

Jag är fett uttråkad asså. Jag hade planer på att dra ut ikväll egentligen, men det blev cp.. Nu var jag hemma hos glärran ett tag o kika på film. Seven pound. Jag är verkligen på pisshumör just nu, vettefan men jag är taggad på att göra nått roligt, men nu sitter jag framför en fucking data och gör ingenting åt saken. Det är fredagkväll och jag förväntar mig alltid att något roligt ska hända. Jag hatar mina jävla krav på allt. att alltid göra nått. Fyfan vad jag inte skulle klara av att ta dagen som den kommer och bara göra lite småsaker om dagarna. Jag älskar mitt liv som det är-fullbokat. Att inte göra någonting ibland gör mig panikslagen.
fan va emo jag är.

those days are gone...

Fuckkk. att sommaren är slut. Dagens höjdpunkt-jag och glärran såg Atle vid östermalmstorg, rewind feeling från sommaren! Nu vill jag bara komma ut till Ingarö och ligga i poolen. kill me.




jackan

Tjaaa!
Idag var jag i stan efter skolan och kikade lite, det kom med en kofta plus ett pennskrin, haha! Redo för skolstart!
Nu ska jag ge mig iväg på basketträning. Hinner inte mer.
Lägger upp jackan som jag försenat rejält!

Åh min snygga tå kom med på ett hörn också!
Köpte jackan på Best of Brands från Henri Lloyd för 2 000:-

in-out

Heeej!
bloggandet och fotandet har inte varit någon höjdare, funtar på att lägga ner skiten eller bara skriva ibland vilket kommer leda till-aldrig! Idag har jag hopptränat med min lilla polle och det gick bara bra!
Nya skolan är bra tycker jag, vet inte så mycket än, men alla är snälla och trevliga!!
Men nu ska jag göra en läxa vi redan fått plus att jag ska duscha.
Här kommer mina nya skor jag köpte förra veckan som ger skoskav till 100000000.
Dom är från Ralph Lauren, köpta på scorett och kostade endast 699:-
Jag tycker det är mer värt att köpa dessa en ett par converse eftersom jag redan har ett par gamla slitna och eftersom typ 99 procent av världens befolkning har converse.


Men när något nytt kommer in i garderoben ska något gammalt ut. Jag vet redan vad som ska i soporna...

... mina älskade gamla ballerina från HM för 100 spänn. Jag tycker dom är så najs och har aldrig velat se att dom är trasiga, jag limmade till och med ihop dom med superlimm. men idag sprack allt och fick laga ihop dom med plåster.

Men nu går dom faktikst i sopen :'(

taggad

inte alls för att jag pallar bloggen just nu, men men. är hemma från Växjö. Blev en lång dag i skolan med håltimmar ute i solen, på fik och mys vid kajen på strandvägen! När jag kom hem somna jag. Nu ska jag städa och duscha. hejjss

här är laget. jag är den absolut coolaste katten i mitten med nummer 15.

k

Heeej cooolingar! Kinespojken hälsar.

Ska snart in till stan och haffa detta:




uuuusch så vidrig brud!

Nu är jag i Växjö med mina otroligt töntiga kompiar speciellt en tjej som kallas Roger. Så jävla ful hon är!

Julia Mogelin på facebook, adda henne så gör du hennes dag!

rävmart är kändis.

Tjaaaaa!!!
Första dagen i skolan idag på Östra real! Det var faktikst najs ;) Vet inte så mycket än, men imorron ska vi vara på Gärdet och typ leka lekar ;) Men jag måste dra tidigare för laget ska till växsjö på fredag strax innan klockan två! Vi ska ha träningsläger och spela matcher mot Växsjös lag. Nu måste jag verkligen tagga och packa och duscha och mycket mer! När jag kommer hem efter helgen ska jag uppdatera med ett inlägg om ett par nya skor jag köpt!! :D
see you!


Tisdag, 17 Augusti

Tjaaaaa!
Igår jobbade jag först hos pappa igen och efter det blev det stress till stallet och sen åkte jag hem och fixade mig sen vid halv tio drog jag in till St. Eriksplan där min roliga vän Hedda hade hejdå-party för att hon ska till Las Vegas i ett år!
Nu måste jag packa upp alla väskor med kläder som jag har haft på Ingarö sen ska jag till stallet och hoppträna med min fina häst! Efter det blir det direkt därifrån till basketträning.
Nu har jag bråttooooom som jag haft hela veckan!! fuck i gatan assåå...

Borta bra men hemma bäst?

Jag MÅSTE flytta!!!
Jag håller på att tjata på pappa om hur trött jag är på vårat kråkslott hemma i nacka som jag verkligen är pisstrött på! Jag skulle kunna tänka mig nått enkelt hus, helst i Saltsjöbaden eller Saltsjö-duvnäs, det är för att min häst står uppstallad där och jag tycker det är så drygt på vintern när man måste åka kommunalt till stallet och jag måste åka buss sen byta till Saltsjöbanan. Min familj tycker om vi ska köpa nått nytt ska vi slå på stort och ta ett hus som verkligen är fint! Så nu har jag hittat det ultimata:
Hela Skurusundet nedanför
Huset från trädgårdssidan
Läckert trapphus
Perfekt plats för middagar
Vardagsrum och matsal
Lika vackert i kvällsljus
Trädgården är upplyst på kvällarna
Det ligger i Skurusundet och har en pool och ett spa. Budgivningen börjar14 miljoner :O
Tyvärr är badrummen rätt fula enligt mig och att det är ingen sjötomt. Man har ingen egen brygga och så vidare..
Och jag har pratat med pappa om att åka och boka en visning, men han säger att isåfall är det ingen idé att ha kvar huset Ingarö eftersom det är ganska likt och jag gillar verkligen det stället. Plus att han inte diggar att det är Skurusundet så att det inte är öppet hav så att man inte kan åka vattenskidor och plupp där, hahaha.
Men huset är naaaajjjs, inget snack om saken!

no shopping! :o

Tjääna på er!
Nu ska jag gå och duscha och färga ögonfransarna om jag orkar. Idag var jag och alva i forum i över två timmar och kikade på kläder, jag var öppen för alla föslag men jag hittade inte något att köpa!!!
Här är lilla räv-vaskern som har bokat in sig på vår tomt. Han kommer varje dag och får mat av oss ;) Nu har vi en egen låda där det ligger kyckling och köttbitar från olika middagar som räven sen får. Så himla söt!

helgschema!

Tjeeenare på er!
Jag håller på att planera hela helgen nu och det är riktigt svårt att få ihop allt.
Idag gick jag upp vid 6 och följde med pappa till jobbet och jobba från sju till fyra. Tjänade ihop lite rikstaler..
Såhär ser schemat ut för helgen:

Chindor

Nu måste jag gå och sova för pappa och jag beslutade i sista sekunden såhär vid elva-tiden att jag ska följa med honom och jobba imorgon. Trevligt med lite cashflow!

HÄR ÄR EN BILD PÅ MIN NYA HÄST! :D

Idag hoppade jag med honom och jag har redan börjat spana in tävlingar :)
/Amanda

hoppträning

Har varit i stallet idag och tränat privatlektion i hoppning med nya hästen, helt lovely!
Nu har jag precis kommit hem och ska dra på mig springskorna och gå ut och powerwalka, sen blir det ett dopp i poolen, därefter kyckling med rösti till middag, mumsss!!

Lite nytt:

Nytt armband! Väldigt stilrent och köpt på rea ;)


höstlovs reunion


Resan bokade, igen. Venezuela två veckor i höst. Jag längtar redan bort från höstmörkret som väntar. Nu hänger allt på min kära vän som ska fråga om hon får följa med till andra sidan jordklotet.

new mobilephoneee

Nått som jag inte förstår är hur så många randoms kan ha hittat min blogg...
Jag hitta precis en kommentar om mitt inlägg om Östra Real där någon skrivit:

östra real suger, ser inte fram emot att börja mitt sista år där, men kan ju alltid hoppas att du får en bättre upplevelse än jag!

Nu tappa jag helt bort mig i skogen. Jag kom inte riktigt på vad det var jag skulle komma till som en sammanfattning på det hela. Skitsamma. Jag skriver om nått annat:
Jag ska få en ny mobil. Står mellan dessa två:

Antingen Iphone 4

Eller HTC desire!

ny plupp

Hallåååå!
Idag har jag varit med Alva. Hon sov här och vi kollade på Harry Potter hela natten (eller jag kollade inte utan jag sov..) Jag var helsnurrig och snackade tydligen i sömnen. På morgon la vi oss och pressade sista dagarna på sommaren (buhuuu) sen körde jag nakenbad i poolen!
Efter det for vi hem på moppen eller jag skjutsa hem Alvis och jag drog till stallet.
Sen när jag kom hem kasta jag i mig fiskbullar och pulvermos kokat i vattenkokaren. Efter det blev det träning och nu sitter jag här på landet. Så cool är jag.


Pappa köpte den här ringen till mig idag!! Wooho. Jag och alva som åkte och leta efter en igår men att alla då var out of order :P Den gamla består till stor del av silvertejp för tillfället och är helt slutkörd. så nu laddar vi upp och jag ska åka och prova den snart! Plupp äger verkligen vattenskidor och wakeboard!!

gooodnight

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag till hovslagaren med hästen tidigt. Sen joinar Alva mig hit till Ingarö. Godnatt cooling-kissar.

Jag var så jävla het på spexet när jag spelade en kille från pojkar 94 ;)

Dynamite-Taio Cruz

Hejj! Jag är hemma från basketlägret!
Fyfan va najs det var!!! Helt stört roligt!
Vi höll i spökrundan och jag stog ensam i skogen med en käpp och skrämden skiten ur småkidsen så att vissa börja gråta. Råkade slå till flera med käppen och dagen efter fick jag höra många som pratade om käppkvinnan och Gandalf! ;)
Men det roligatse var när sista gruppen med 5 killar som var födda 94-92. Först skrämde jag dom sen vände dom sig om och drog ner mig på marken och jag försökte rymma men sluta med att dom kasta in mig i skogen och tryckte in en tygbit i käften och sa "Tig kvinna!". haha så gjorde dom på alla i mitt lag. Sen hände det så otroligt mycket mer roliga saker! Berättar mer sen.







Basketball, ciaoo!

Nu blir det basketläger! Borta en vecka, alltså typ hemma på lördag kväll! Seeeyaaa bitches!

Blixten tennistunering

Hej! spela tennis tunering idag. Spelade dubbel som man lottade partner och jag kom med en kompis som heter Sara! Vi ledde först med 3-1 i set men sen tog dom igen och vann med en boll när slutsignalen gick tuuuuusan!!!
Sen var jag i stallet o red nya hästen, lovely. Sen sprang jag med syrran och Hedda och efter det myste vi med middag och godis framför blääää: När lammen tystnar. Hatar sånna där scary movieees.

Hedda och hennes tennis outfit!


RSS 2.0