life as a lonely-girl

Hej!
Nu har jag precis kommit hem till stugan igen. Man lever ett helt annat liv nu, umgås bara med dom på jobbet, bor helt ensam, lagar och köper all mat själv, går ner med soporna till hamnen, försöker städa och diska, you name it!
Nu har jag iallafall varit med Lisa ifrån jobbet, båda kände oss lite ensamma så vi passade på att göra något. Det blev först en prommenad i hamnen och sen gick vi till Lisas hus och hämta fika som vi tog med upp på Kvarnberget och satt och prata med världens vackraste utsikt över havet samtidigt som solen gick ner!

Söt tjej!

nothing new

Hej! Idag vaknade jag 8.30, tiden då jag började jobba... Jag fick panikartat kasta på mig kläderna och lite smirre så att jag hann i tid innan vi öppnade. Jag jobbade fram till 13.30 och hjälpte till grabbsen att bära in varor! Nu har jag varit ute på en springrunda, eller jag kände mig så tjock så jag gick mest..
Nu ska jag äta lite middag och senare ikväll så ska jag träffa Lisa från mitt jobb och så får jag se vad vi hittar på för nått.

hejhejhej

header

Hmm, satt och kika på bloggen och kom på att min header är inte direkt up to date. Något som ska kirras så fort som möjligt! :)))

Poolparty med laget.

Evictus


onsdag, en såkallad lill-lördag

Hej!
Idag har jag jobbat igen, tog en rejäl sovmorgon, lagade sen lite amerikanska pannkakor och sedan gick jag till jobbet vid 13.30, det är så skönt att det tar 2 min att gå till jobbet!! Sen jobbade jag fram till stängning vid 18. Tabbade mig inte och allt börjar gå mycket bättre! :))
Nu ska jag nog ta mig en joggingrunda, det kan behövas brännas lite fett!! ;)
Hejdå!

bilder på vad som väntar...

Hej kära vänner.
För en gångs skull har jag nu tid att blogga, är ensam på Sandhamn några dagar tänkte jag, eller största anledningen till detta är att de flesta har rest iväg just denna vecka!! Men jag kan behöva packa upp väskan i garderoben och sådant jag aldrig orkar.

Annars sitter jag och läser bloggare från de som har varit i Kenya ett år och gått i skolan. Jag är så jääävla taggad, hela livet är en feeezztt! Massa häng på Sandhamn, basketläger och tjing iväg till andra sidan jordklotet.
Här kommer lite bilder jag tog från skolans hemsida:
Dykning i Mombasa, 2010
Dykning i Mombasa, 2010
Dykning
Skolbarn Kibera
Engelska lektion

Dom som tog studenten där.

Rafting

Halloweenfest!



Dykning i Mombasa, 2010
poolen på internatet :)

Ny Raffe

Andra dagen på jobbet: TABBE!! Hela dagen gick superbra fram tills jag skulle byta av med en annan tjej vid halv två. Då knasaaar allt, jag blir helt snurrig, kön blir längre och jag ger tillbaka fel växel, råkar trycka in fel koder, ja allt bara blev panik! Men jag lär nog lära mig efter ett tag. Sen gick jag hem och bytte om till springkläder och tog mig en runda i skogen, hehe. Sen blev det bryggan och jag badade faktiskt i det 14 gradiga vattnet, första doppet, jag har blivit så bortskämd med att alltid kunna bada i poolen. Nu har jag städat lite här hemma och ska snart äta upp lite mer rester i huset och sen kanske ta en sväng i hamnen.
So far I just love this island :)))

Btw, här är min nya Ralph Lauren munkis som jag bara myser sönder i för tillfället!! 

ojj va porr det såg ut, har bikini under, heheh.

first day!

Tjeenare kompis!
Idag har jag varit första riktiga dagen på jobbet, träffade massa nya arbetskamrater och lärde mig massa nytt. Började dagen med ett morgondopp, vilket var svinkallt sen la jag mig och sola på altanen fram till att jag börja jobba från klockan 13.30-18.30.
Nu har jag ätit upp lite rester i kylen och ska ta en dusch och sen lägga mig och läsa för jag jobbar tidiga passet imorgon! :)

Här hittar ni mig nu för tiden :)


Nu blir det 6 veckor på Sandhamn!

Nu kommer jag spendera 6 veckors tid här på Sandhamn framöver. Ska jobba på mataffären Westerbergs Livs och sitta i kassan. Kom och hälsa på vettja! 

midsommarfirande

Hej!
Jag har överlevt en party-weekend på Sandhamn! Det var så galet roligt att spendera några dagar tillsammans med Klara, Julia och Elin (även Alex på ett hörn). Igår var roligast och hamnen var full av folk som spårade. Idag åkte alla hem och jag har passat på att sova eftersom vi inte nådde huset förän morgonen och insåg att det kanske var dags att sova. Gick väl och la mig efter 9 på morgonen. Nu har jag bara degat hela dagen och imorgon blir första riktiga dagen på jobbet!

Hälsningar från Sandhamn!

Poolparty med lagis

Tjeeena. Igår kom mitt kära lag över med bussen hit till mitt land på Inagrö vid tre-tiden. Vi började bada, dricka drinkar och äta mumssaker medan vi körde lite classic-lekar. Vi chillade fram till vi började laga en stor god middag med kött, grillade grönsaker, cheesecake, rotfrukter och sallad. Avslutade även allt med en Frödinge kladdkaka. Sen sov alla kvar utom Felicia. Nu har alla ätit frukost och jag gick med en bit till bussen. Nu ska jag ut och springa och senare ska jag släppa min häst på bete på Ingarö.

Mer bilder kommer sen! :)

Tjenare grabben

Idag har jag börjat dagen med att städa mitt lilla hus på Ingarö, sen åkte jag till Nacka Forum och träffa Liselott och vi köpte bland annat en likadan långklänning. Den ska jag ha på midsommar!
Sen åkte jag hem till nacka och började packa Sandhamns väskan och därefter kom Lisa på besök igen och vi lagade middag. Sen mötte jag Alma och vi åkte på Bio i Sickla, vi såg Something Borrowed, den var lite trevlig måste jag säga. Nu kom jag precis hem och vågade inte åka ut till min familj på Ingarö eftersom jag är rädd för att bli jagad av idioter igen när jag åker moppe. Så nu sover jag istället ensam och rädd kvar i huset i Nacka. Det ska nog gå bra.

Bild från dagens biofilm.


skottat grus

Hej hej!
Idag vakna jag upp i loftsängen i mitt egna lilla hus på Ingarö och hörde regnet smattra på taket och det var så mysigt att ligga kvar, men jag var tvungen att åka iväg och ta in hästen vid lunch :( Men mamma och pappa var snälla som kunde skjutsa sig mig så jag slapp ta moppen i ösregnet. Sen blev jag hämtad och jag åkte och handla till en lagkväll jag ska ha här på landet om någon dag. Sen skulle jag ut och springa när pappa fråga om jag ville tjäna en tusenlapp, jag kände att det vore najs med klirr i kassan efter all min shopping. Så jag stog och flytta över grus till stora påsar och sen spred ut allt över uppfarten. Pappa hjälpe mig dock så kommer inte få lika mycket cash. Nu ska jag ut och städa mitt hus så att jag kan ställa in en ny byrå som mina päron ska köpa.

Imorgon kanske jag måste åka till stan och kirra en midsommarklänning, det vore naas!



Chillar på landishhh..

Anna holtblad

Mammsen hade köpt en skitful Anna Holtblad kjol, kansig längd och knasig hela den. Hon gilla inte heller den kom hon på precis när hon köpt den så hon skulle "Uffa" den, men jag tog den och sydde om den till en tubtopp. inte världens snyggaste men den funkar..

Här har ni reslutaten i några fjortisbilder tagna i spegeln med en mobilkamera, vackert!

FÖRE:


EFTER:

mindre bra....

Hej hej!
Denna dag började tiiidigt!! Syrran väckte mig sju och vi åkte då till hästen och jag red ut en sväng, sen blev det hem och snabbduscha, tog en glass i farten och åkte iväg till Strängnäs för att hälsa på lilla fölungen sen direkt vidare till Örebro för att fira moffe som fyllde år, han var virrigare än vanligt. Han gick och möblera om och drog ut telefonsladden, stackars lilla moffe! Vi åt massa god mat och pajer och jag la på en bilring på kaggen. Sen åkte vi hem och åt middag med pappa på landet som hade tagit ut lite familjekompisar. Ännu mer mat och ännu mer glass med jordgubbar. Nu skulle jag springa, men klockan är ju elva... Ursäkter efter ursäkter kommer sluta i en riktigt fet beachbody. Som man bäddar får man ligga. Nu ska jag gör ett träningsprogram och ett matprogram, eller njaaa...

Såg här såg jag ut idag med mina nya underkläder jag köpt. vad tycks bloggläsare?

Life is great!


Några man kommer sakna!


Hahaha så bra bild!

Det kommer bli tomt att åka till Kenya och aldrig träffa mitt kära lag på en sådan lång tid, är van vid att träffas flera dagar i veckan. Ska nog bli ganska skönt för dom ändå att slippa någon som mig som lackar hela tiden och slår alla när jag blir förbannad! Det är ett härligt gäng det!


Hoy es Jueves

Hej hej!
Idag har jag vaknat på morgonkvisten och fortsatte med min utrensing av huset i Nacka, och har även sytt och fixat med massa fula kläder här jag hittat, det blev naaajsss!! :) Sen åkte jag till tandregleringsgrejen och fixade med tråden bakom tänderna, k. Sen träffa ´jag alvis inne i stan och jag shoppade ännu en gång... Vi åt även lite jordisar. Nu är jag tillbaka på Ingarö, sov hemma själv igår och var LIVRÄDD, såg ut som att det stog några i buskarna så jag fick vänta tills det börjat ljusna på natten och då var det bara något annat träd. Fan vilket tråkigt inlägggggg... uschiii.
 


Flygbiljetten till Kenya är bokad,betald och klar.

Waaaahhh!
Flygbiljetten är äntligen bokad till Kenya!
Tog lite tid att hitta ett som var billigt och kort restid. Men nu bokade jag ett som jag kommer åka med ifrån Arlanda 19 augusti 12.20! Jag är såå taggad!! Har dock ett litet probelma att man bara får att man bara får ta med sig 30 kg i bagage och 8 i handbagag, det kommer aldrig räcka så nu har jag mailat och frågat om man kan betala för en extra väska direkt på flygplatsen. Kommer behöva ha med mig så mycket kläder!!
Och nu har jag hållt på att städa hela dagen här hemma i Nacka. packar undan alla vinterkläder i flyttkartonger som ska upp på vinden, kommer inte behöva använda dem på över ett och ett halvt år!
Nu ska jag iväg till min lilla häst! :)

Ska införskaffa


Ljusa slitna jeans, dessa är från Zara för endast 399:-

Någon orange topp, köpte den ovan men i en för liten storlek, ska nog byta den till en större om det finns några kvar annars får jag leta efter nått annat. 199:- på Zara

Kilklackar med lite somrig stil, dessa från Nelly.

Jag behöver fler Bikinis nu när jag ska till Kenya ett helt år plus ännu en svensk sommar!

Ja, satan vad jag tjatar om långklänningar, men dom är skitsofta, plus att dom funkar i Kenya där det är dresscode med deras religon.


To be continued...


Sommarlovet med en grym start

Heejj!!!
jag har haft fullt upp senaste dagarna men här kommer en sammanfattning med bilder (det är inte mina, dom kommer så snart jag laddat upp dom).:

Onsdag: skolavslutning i kyrkan, lunch i Sickla med Fancy och Kläir, sen hem till Nico i min klass och mysa vid vattnet i solen, dricka drinkar, grilla hamburgare och umgås. 

 
Torsdag: Brunch hos Julia på terassen ute i solen, åkte till Hammarby sjöstad och kollade på Kajsas utspring då hon tog studenten. Jag och några till åkte med Kajan på flaket och hade superskoj! Snabbis i stallet. Sen till Kajsas hus där hon hade studentfest! Skitrolig och galen kväll. På morgonen öppnade jag diskmaskinen och hittade skinka, ost och ketchup som jag hade på mina toast på kvällen. Och grillkryddan låg i glasskåpet.




Fredag: Jag hämta ut en necessär på posten som jag beställt, gick till banken, åkte moppen ut till Ingarö och la mig och sola, badat i polen och lyssna på musik och läst massa ny information som kommit ifrån skolan i Kenya! Ätit toppengod grillmiddag med pappa och syrran. Planerade att festa ikväll, men det blev inte så. Spelade inte så stor roll var ändå rätt trött.

bra dag

Heej! Idag steg jag upp tidigt för att åka till Waldermars udde och spela brännboll men när jag precis sätter mig på bussen smsar min lärare att det inte blir nått. Så jag och glärran går och möter Sosso då vi sen går till Björknässkolan och dom hälsar på lite gamla lärare. Sen åker jag och Glärran till stan och möter upp Fanny då vi sätter oss på ett väldigt mysig resturang vid Djurgården och chillar i sofforna och fikar. Sen shoppar vi lite och jag drog hem och åkte och red på pollen. Sen blev det iväg till Jannis place och grilla hamburgare med laget. Det var väldigt mys och jag fotade massor så lägger upp mina egna bilder någon gång då jag hinner!!

Göteborg med ett gäng som gillar björnar och hela vår natur.

Hej mina små kissemissar.
Nu ska jag packa upp en resväska som det ligger svettiga matchställ och blöta handdukar kvar i. Sen ska jag ta en långdusch och därefter blir det sova. Intressant kväll. Annars idag har jag och världens bästa liselott varit i Barkarby och shoppat lite på outleten. Kom hem med en mockaväska, en vit spetsklänning och en grå långklänning! Hittade inga slitna ljusa jeans som jag ville ha, men ska försöka fixa nått eget av det jag har här hemma.

Nu satte jag precis på tvättmaskinen också. en gång när jag tvätta glömde jag tvättmedlet, nästa gång hällde jag tvättmedlet i fel "fack" och idag råkade jag hälla i grönsåpa istället för sköljmedel. Najs att man ska tvätta sina egna kläder ett helt år i Kenya!! Wohoo jag kommer krympa kläder och missfärga dom och vet inte vad!

Godnatt!!






home again

hej hej.
Hemma igen. Götet var lovely!! massa björnar och massa najsa ass att grabba!
Jag kan berätta mer sen. Nu ska jag äntligen få borsta tänderna i lugn och ro och sova i en riktig säng istället för på en halvpumpad luftmadrass tillsammans med en halvnaken Lise-lott.
Tjiong.

Next: Göteborg!

Tjeeenare!! :D
Nu packar jag det sista, men måste fixa lite imorgon bitti också. Imorgon 11.30 åker jag till Göteborg!! Det ska bli så jäkla soooft! Det är basketballfestivalen och det har varit så himla roligt i alla år så jag hoppas det blir som vanligt! Angtagligen inget bloggande :( Sånt pallar man inte då!
Här är två bilder från förra året! Hahaha den sista är ju bäst innan vi gick in i spökhuset, det blev lite kiss i brallan där inne.


RSS 2.0