pluggar, försöker iaf.

Tjäänare. Sitter o pluggar o dricker jordgubbssmoothie. Men det går inte så jättebra.. Nu ska jag dissa all företagsekonomi och sticka iväg på basketträning! Imorgon ska jag söka till basketlaget i skolan också, måste träna lite inför det :P

skogsmulle

Hej på er! Idag var det skogsdag vid kaknästornet. Haha det var riktigt hemskt. Först lekte man att man var fåglar o gömde mat (som var tändstickor), sen var men rådjur och skulle hitta resurser. Sen skulle man undersöka skogen. Men det värsta var sista övningen när alla var trötta och hungriga. Då starta vi vid en stig och där fick Klas i min klass sätta sig på en sten och starta tidtagaruret på 20 min. Sen gick vi lite mer där en ny fick dumpas av ensam. Plus att man var tvungen att lämna ifrån sig sin mobil och ipod innan man ställde sig på platsen! Sen fick man sitta där ensam på en sten utan musik eller nått i 20 minuter och så skulle man äta sin matsäck. Kult socialt liv!
Ja efter det var man lagom trött på naturen, men då gav jag mig direkt iväg till stallet och var tvungen att rida UTE!!! Nu vill jag bara lägga mig i sängen under täcket o dö, eller sova.

Ikväll och imorgon väntar plugg. Jag älskar att få nya grejer så jag gjorde en liten bok (eller ja, jag skrev namnet på häftet) som jag döpte till pluggbok där jag kan skriva alla grejer som man antecknar när man läser mm. Lite onödigt sådär.. Blev faktikst lite mer taggad på att skriva ner alla små formler, heheh.


Jaa här flashar man bh:n, men det är likabra för det är den jag köpte i veckan! Måste alltid lägga upp lite shoppingbilder! Sen har jag baxat beccas snygga linne från Hunkydory, värt att spana in deras kläder!

Juste Alva hälsar till bloggen.

50-öre

Dags att kolla i varenda hörn i huset! På fredag slutar 50-öringen gälla! DET ÄR PANIK.
Jag fick tömma pappas sparhus och har hittat lite kraffs i gamla plånböcker här hemma. Jakten fortsätter efter värdefulla guldpengar. ska köpa mig nått fint för dom imorron! Imorgon är det exkursion (utforskning av skogen, hmm??) på gärdet med klassen. Kan bli spännande?

no You can't read my poker face

Tjaaa cooolers!
Idag har jag shoppat en ny mascara och en bh jag letat efter i tusen år. k. Efter skolan åkte jag till stallet och red på min häääst och det gick superbra! Nu sitter jag ensam hemma, rädd och skräckslagen.
Nu ska jag antingen plugga eller städa, eller datan. Hmm, kommer bli svårt att välja...

Här är jag och min snygga BFF!


Chris Daughtry- poker face


Ny mobil! HTC Desire

Har jag fått en ny mobil! En HTC Desire :) Den verkar skitbra än så länge.. Men har lite svårt att fatta den. Det är najs att slippa ha en gammal mobil eftersom jag tappade min andra i toan förrut! Dock har jag typ inga kontakter... Men det löser nog sig! :)


Funktionär hemmatävling!

Hej! Idag har jag varit funktionär på hästtävlingen på Drevinge. Hejade på syrran som tävla våran häst i 1 m och 110 cm :) Hon placera sig i båda klasserna som 5:a och 4:a! Inatt sov alva här och vi kollade på Avatar och jag slagga under hela filmen. Ikväll är jag mer taggad och har siktat in mig på fest! Jag är inte helt säker än vart vi ska, men hoppas det löser sig. Nu ska jag iallafall försöka städa rummet lite.
Alla får ha en bra lördagkväll!

Mitt jobb var att "flagga" för att visa när domaren skulle sätta igång och stänga av tiden för varje ekipage. Faktiskt väldigt utmattande eftersom man var tvungen att vara så koncentrerad hela tiden.

Hahaha så jävla ful!!

ojj va mkt hästar det har blivit i bloggen!

Reinfeldt@östra

Jag vet att jag nästan är lite för coool!! Jag har träffat självaste stadsministern :D Där kirrade man nya profilbilden på fb!!!

Nudie

Vad har jag gjort idag?
*Inriktningsdag i skolan
*Träffat Reinfeldt i skolan (idolbild kommer)!!!
*Fikat med Klara, Robert och Tony.
*Kollat idol
*Ätit världens starkaste chilibombade chili con carne. Var tvungen att hälla ner maten i durkslagen och skölja av maten...
*Nu återstår plugga.


Idag har jag inte tränat så har äntligen hunnit fota nått. Jag tänkte lägga upp mina nudiejeans jag köpte för ganska länge sedan.. I like them! Köpta på rea på Åhléns.



/Amanda

B-illiga skor

Skor är något jag antingen använder tills de faller sönder eller tar på mig en enstaka gång. Klackar tycker jag är så stört snyggt, men blir som ett höghus plus att man får så ont i fötterna efter ett tag. Därför tror jag hellre att jag satsar på ett par billiga eftersom jag inte behöver någon kvalitet eftersom de bara kommer användas några gånger...
Det spelar ingen roll vilka vinterskor jag köper, alla har gått sönder!!! Spelar ingen roll vilket märke.. Men till hösten så vill jag köpa ett par kilklackar. Jag är taggad på dom överst till höger, men har sätt dom från Vagabond som är mycket snyggare och i äkta skinn så jag får se.
 
Men här är iallafall lite billigt junk som är kopior på snygga skor.


kanonkul Friluftsdag

Tjäänare. Jag sitter och läser i naturkunskapsboken... Inte alls så kul faktiskt.
Idag har vi varit ute i regnskogen med klassen och haft friluftsdag. Till största del var det vidrigt. Äcklig matsäck, mil med vandring, spöregn, tråkiga stationer. Men å andra sidan vann jag o mitt lag "slå upp tältet snabbast"-tävlingen plus att jag och Glärran åkte o köpte godis efter(mindre bra dock).
Efter det åkte jag till stallet och hade hoppträning, det gick riktigt bra i slutet! :D

Only girl- Rihanna


Jag förstår om någon tröttnar på hästsnack o bilder. Men jag tycker dom var så fina :D

I'm not one of them

Det var ett jävla tjat och gnällande om att Svergedemokraterna som kom med i riksdagen!! Överallt.
Ska jag vara helt ärlig tycker jag att det är värre att vänsterpartiet är med i riksdagen. Kommunistfan! Vi kallar Jimmy Åkesson för den nya Hitler, då är väl Lars Ohly Stalin???!!
Demokrati går ut på att alla ska få säga vad dom tycker. Det är iallafall bättre att gå och rösta på Sverigedemokraterna än att inte gå och rösta alls (ja för dom som är myndiga naturligtvis).
Haha asså det bästa var lätt igår när alla i SD sjöng Jimmy Åkesson tjalalalaaa.......
Jag är skulle aldrig själv rösta på SD, men det jag vill säga är att det är så överdrivet! De har ändå ingen makt för att de kom med i riksdagen. Alliansen har kvar alla gamla saker de infört, dock kommer det bli svårt att införa något nytt nu när de inte har majoritet.

TÖNT

Världens bästa!


Politik

Imorgon är det val och jag måste väl också uttala mig något här i bloggen känner jag. Jag tycker politik är ganska intressant, men jag blir ganska lätt irriterad på endel partier som jag tycker har störda åsikter.
Såhär tycker jag om alla partier:

Vänsterpartiet
tycker jag är helt störda i skallen.. Att staten ska äga allt och alla ska ha det exakt samma? Hur fan skulle det funka? Vem skulle orka jobba om man ändå inte tjänar nått på det. Fyyfan!

Sossarna tycker jag ungefär samma sak om. Dom som röstar på dom är ofta ute och cyklar. Visst de säger jättebra saker att alla ska ha det bra osv. men det går ju inte om det är några som ska göra livet bra för alla andra. Dom som jobbar och lyckas i karriären ska fan få utdelning för det. Man ska betala fastighetsskatt och dessutom ska man betala förmögenhetsskatt som även JAG måste betala eftersom man räknar ihop hela familjen tillsammans så ska ett barns pengar dras av som inte ens jobbar..? Då är det säkert många som tycker jag egoistisk och har ilandsproblem, men alla står sig själv närmast helt klart. Jag menar alla som ligger hemma i soffan och slaggar-klart som fan att dom röstar på de rödgröna. De vill ju att någon annan ska försörja dom och de vill bara ha så mycket pengar som möjligt. Visst vill jag inte att någon ska vara fattig, men jag anser att alla i Sveriga har samma förutsättningar att få ett bra liv. Vi lever inte i turkland där kvinnor knappt får finnas, nej här kan alla som vill jobba. Skaffa en utbildning, starta något eget och vem som helst kan bli miljonär. Är man sjuk och inte kan jobba är det klart att de borde få hjälp, de kan hända alla och dom måste man hjälpa! Ge pengarna till dom istället för slöfockar. Mona Sahlin sa idag: "Ingen ska ha det bra på någon annas bekostnad." Då menar hon att ingen chef ska roffa åt sig all vinst i ett företag och ge de anställda en för låg lön. Så är det ju, chefen tjänar mest. Klart han tar mest?! är det inte hans förtjänst och idéer? Men om inte den här giriga chefen ens skulle startat sitt företag skulle hans femtio anställda ha det ännu sämre och arbetslösa?? Chefen gör ju bara en god gärning som ger fler jobb! Det måste vara så att chefen tjänar mest, det blir en "morot" för att lyckas och utveckla landet... Om chefen och de anställda skulle få lika pengar varför skulle då någon vilja ta risken att starta ett företag?! Då är det ju mycket säkrare att jobba som anställd om lönen är densamma. Låter inte det ganska orimligt?! Jag minns själv att när jag var liten träffade jag aldrig min pappa för att han jobbade nästan dygnet runt med sitt företag han startat. Han gick upp först och kom hem när jag låg och sov. På helgen träffade jag honom men även då jobbade. Jag skulle inte säga att han är girig och tar åt sig för mycket pengar bara för att han är chef. Vem som helst kan starta företag om de känner för det. Och de som får pengar av staten utan att de jobbar, då får dom väl det bra på andras beskostnad? De kanske har en man som jobbar och tjänar massa pengar och så stämplar de själva a-kassan och får pengar av någon som jobbar. Då går ju bekostnaden på någon helt annan egentligen.. Känns som de inte har tänkt klart utan bara säger ett uttryck som låter bra.

Miljöpartiet tycker jag har bra åsikter men lite för överdriva ibland, plus att de är på vänstersidan. Då skulle jag hellre välja Centerpartiet. Deras visioner är iallafall rimliga! Plus att Maud Olofsson är grymt mycket skönare!

Moderaterna vill att det ska blir mer jobb, alltså vill de inte heller att någon ska ha det dåligt och vara fattig, utan de vill att alla ska klara sig själva. Inte att Wallenberg ska ge bort sina pengar till de som inte orkar.
Moderaterna och sossarna vill samma sak, att alla ska ha pengar. Bara att moderaterna vill att alla ska kunna tjäna dom själva medans sossarna inte tänker framåt utan att det inte spelar någon roll vem som får sota för det bara alla får sina pengar.

Kristdemokraterna och Folkpartiet har jag inte fått så mycker intryck av, men det är bra att de vill sänka arbetsgivaravgiften. Alltså kommer flera företagare vilja anställa fler om det inte är en lika hög avgift. Alltså mer jobb-mindre arbetslösa-mer lyckliga människor!

okej jag är pisstrött nu, inte så nöjd, med mina argument jag lyckades få fram nu plus att jag inte är världsinsatt. Men såhär tycker jag och jag har röstat i skolvalet också, jag tror man fattar vad jag rösta på :P Men pappa sa idag: Haha synd för dig som inte får rösta imorgon! Jag svara ba nej jag bryr mig inte så mycket. Då svara han: Nej det är mer synd för Sverigedemokraterna kanske...
Hahaha han tycker jag är Sverigedemokrat, fast nej!!


Min häst bet av örat på en tjej!

Hej! Idag spela vi match igen. Jag spela mycket bättre än sist, men vi förlora ändå. Vi kom typ aldrig till avslut. Lite segt för vi hade lätt kunnat ta dom. Nu är jag sur också för att jag inte tänkte på att jag kunde stannat en natt i Västerås med min kära vän Klara som jag var på Irland tillsammans med. Hade varit skitnajs att träffa henne plus att hon bjöd med mig på fest ikväll och att jag skulle sluppit åka fram och tillbaka, men det kom vi på försent! Åhhh, lack.

Eftersom basketen går dåligt nu så är det tur att ridningen äntligen har börjat gå bra igen tack vare min nya superfina häst!! Som dock gjorde en hemsk sak häromdagen.. Han bet av en tjej i stallets öra!!! Jag vet helt galet! Hon fick åka in till sjukhuset och sy fast örat så nu mår hon bra. Det är tur att min häst är så gullig mot mig, han är verkligen en sån som bara är snäll mot dom han litar på. Och nej det är ingen monsterhäst, hon som blev biten äger stallet och är samtidigt medveten om att sånt kan hända.

Mamma ladda nu upp en film från förra helgen när jag tävlade på Mälarhöjden. Första tävlingen och jag var skitnöjd. Tvåa kom jag i den här klassen och höjden är 1 meter. Jag kommer lite fel på första hindret, men sen blir det bättre har inte lärt mig hans hoppteknik än eftersom jag fortfarande har kvar känslan från andra hästen.

/A.

baskethelg

Heej! Jag har spelat sm idag i västerås. Vi förlora. jag håller på att dö av trötthet. inget roligt bloggande för min del. Godnatttttt. Sm imorgon igen uppstigning klockan halv nio, ussch inte igen!!!!!!

Insparksfest

Hej!
Igår var det insparksfest med skolan på Metro på söder. Det var rocktema, Alla dansade och det var lök. Men måste säga att kvällens höjdpunkt var nog innan vi drog dit när massa var hemma hos Amanda och taggade till! Alla dansade i soffan, sjöng, sminka sig emo, rev sönder varandras strumpbyxor... Bussresan dit var härlig också, tycker nu i efterhand lite synd om alla andra på bussen haha! Jag gillar våra sånger som "Vi är Östra, vi är bäst, vi är dom som tjänar mest!!!" haha omg.

Jag hoppas allas andras bilder kommer upp, det här var det ända jag lyckades få in i min kamera.






Nu måste jag sova, fucck snart ett. Jag som inte gick o la mig skitsent igår!!!
PUSS

sleeep

Hej! Idag träffa jag alva en kortis efter skolan och shoppa lite kläder, sen var det plugg o träning!
Nu ska jag sova några timmar. dör varje morgon.
Jag ska fan bli bättre på att uppdatera och fota mer outfits. sen har jag massa bilder nu jag vill lägga upp så häng kvar, trots att bloggen suger nu.


bilder från helgen

Heeej!
Har precis gjort klart en intervju i svenskaläxa och nu väntar spanska glosor och packa gympakläder. Är såå in i helvetes trött så jag ska snart säga hejdå till datorn. Helgen var skitbra!
I lördagskväll var jag på fest hos en kompis och det var riktigt najs, men jag var tvungen att dra rätt tidigt.

Här kommer lite bilder från i fredags då alva bjöd hem laget och alla käka pizza och hade mys.





Skolfoto idag

Tjaa idag var det skolfoto, och jag hoppas jag blev OK. regnet förstörde dock ens look ganska rejält. Nu ska jag jaga iväg på basketträning, time to bränna fett och träna inför SM!!


Och för att sammanfatta gårdagen (jag glömde uppdatera) så måste jag säga att tävlingen var lyckad! Jag älskar min nya häst!! :D

taggar för fullt

Hejj!
Idag har jag varit i stallet och ridit och putsat alla ridgrejer som jag sedan packat ihop till morgondagens första hopptävling med Chindor. Ska bli såå roligt!
Ikväll ska jag ut på fest och värma upp taggningen inför morgondagen även om det kanske inte är det smartaste när jag ska upp klockan fem imorron bitti. Kommer nog vara död imorron men det är inte värt att sova bort livet :P
Här är en bild på mamma som rider min andra häst The Rose. Bilden avslöjar en anledning till att hon inte tävlas mer, hahaha. Det ska fan gå bra imorron, wish me luck!

Rosa lägger i handbromsen!

Heddas farwellparty!

Hej! Nu har ajg kommit hem från en väldans mysig lagmiddag. Snart spyr jag av allt godis och chips jag har ätit, men det var jag värd. Jag lyckades hålla mitt godis/kak och chipsförbud några dagar som jag lovat iallafall!

Nu hittade jag i min digitalkamera ett par bilder i slutet av sommarlovet från Heddas avskedsfest. Nu är hon i Las Vegas i nio månader och går highschool som utbytesstudent, verkar asnajs!! Hennes outfit var någon brudtärna sa hon eftersom temat var vegas(som jag glömde klä mig efter), en riktigt skön brud och hoppas du har det bäst :)



Godnatt.

Lagkväll!

Heeej!
Nu ska jag snart gå till bussen för att åka till ektorp o köpa pizza med basketlaget, sen drar vi hem till Alva och myser! Får se om det dyker upp någon fest efter annars stannar jag där hela kvällen :)
Det var fett najs dag idag i skolan och glärran åt choklad för 42% av det dagliga intaget, kanon!
Men nu blev det brottom! Ha en awesome friday!!!!!


Nya hunterstövlar från Jackie, 1 100:-

godnatt.

Tjooooooo!
Jag är feta trött. Nu hade jag tänkt gå o lägga mig och välja lite kläder också till imorgon.
Orkar inte skriva mer, cyaaaaaaa!

akedemibokhandeln

Jag har tidigare fått 500:- på akedemiboklhandeln i stipendium från min gamla skola så nu slösar jag bort dom på allt möjligt junk... 

mappar 15 kr styck, rea!

stiftpenna 25:- fett ovärt egentligen.

kalender som jag snart ska orka göra en framsida till, 129:-

hahahahahahaha


Omg vilka sexiga girls som är med plus att det känns väldigt proffsigt!

gropgrävandet

Heeeejsan mamma och pappa!
Jag är hemma hos katrine och samuel nu, eller nej.
Jag har kollat på basketträningen idag och även köpt ett par hunters (fett tråkigt jag vet, men dom går att använda under hela året!!!!)
Har även gjort min företagsekonomi, eller ja mamma gjorde det kluriga, hon är pro på sånt där, rätt naaiiiiiz.
Ha det så kult på resturangen, heeeejdåååå!



Förresten är jag snart klar med gropen!! Pappa har gjort en rejäl insats igår så nu tror jag inte det är så mycket kvar. det har varit ett rent helvete och tror nästan inte det var värt pengarna.

next week

Huvudvärk till tusen. Irriterad till tusen. Inget att ha på mig imorron. Världen går under.


Nu ska jag sova och ladda upp krafter för imorgon. Denna vecka som kommer har jag bestämt ska bli grym. Här har vi veckoplanen:
Måndag: Shoppa och kolla på basketträningen
Tisdag: Hoppträna med Chindor
Onsdag: Rida
Torsdag: Vara med på basketträningen igen efter fotskadan :P Wohoo!
Fredag: Rida
Lördag: Rida, partyy!
Söndag: Hopptävling på mälarhöjden, 95 cm o 1 meter.

/a

balfotot


Skuru skola.

Kan ni hitta mig?

övningskörning på g

okej allihopa se upp i gatan för Amanda ska ut och övningsköra för andra gången! Sist pajade jag bilen för att jag råkade ha gasen i botten på ettans växel så den gick för högt i varv. Nu rasslar den väldigt mycket efter det. Tur att det är en skitbil så det gör ingenting!


chock me like an electric feel



Nu ska jag lägga mig i sängen och skriva packlista till venezuela. Jag längtar fan till värme!

tie me down.



jag har samma trasor, hår och...

...Röker samma Marlboro.

Jag har kommit hem från ännu en middag i Tyresö denna gång där det först bjöds på snacks, förätt, huvudrätt, efterrätt, kaffe och godis. Så nu är jag tjockare än aldrig förr. Fuck vad jag är partyysugen, vi satsar på nästa helg fan!
Hejs.

stallet.

Tjaaa. Nu bär det av till stallet! äntligen kan jag åtminstonde åka till stallet o rida trots fotfan. Btw trevligt kräftparty igår. Nu är det hörrryyy...

ett år gammal bild.

Freeday

Hejjjj!!
Nu ska jag sticka upp till apoteket och hämta lite mer knarkpiller, sen blir kräftpartyy i södertälje. Förhoppningsvis hittar jag någon fest att dra till efter det ;)
Ha en superbra fredagkväll nu alla läsare! Puss på er


pose_cool_girl

Hej på er. Idag var jag hos doktorn igen, resultatet blev att jag måste ta dubbel dos. sex tabletter om dagen :O jag som knappt kan svälja en tablett som jag delat i åtta bitar... Ajaa. Hoppas det blir bättre någon gång!!!
Annars var jag o kollade på mitt käraste lag när dom hade träning. Jag har även shooooppat skolgrejer hahah!!! Dom ska självklart få sin plats här i bloggen dom med! ;)

Jag har fått min webcamera att funka förresten!! Så nu blir det mycket "Jag leker sexig framför kameran bilder" framöver.



Jag funderar på att färga håret.. Ljusare eller mörkare??

fatass

Tjeena alla katter!
Idag har jag varit med Kajsii efter skolan det var najjjsss! Nu vill jag foten ska bli bra så jag kan ha ett par snygga skor för en gångs skull (skippa tofflorna i skolan) men framförallt att få åka och rida i stallet och spela basket. Jag blir ju redan tjock, dags att anmäla sig till biggest loser...
Nu ska jag ducsha, lägga mig med en bra tidning i sängen med musik. Sen blir det nattiii.



RSS 2.0