onsdagsutgång

Tjeeenare!
Igår var jag ute med några i klassen. Vi träffades först ett tjejgäng hemma hos Julia i Täby och drog oss sen in mot Collage, classic onsdagar! Drog en woken också dit även gabbi kom!
Det blev riktigt kul!!!
Här är en liten bild från gårdagen på Klara och Fansan!

reunion

Idag hängde jag med denna underbara filur: Goatmilk/Emilia/roomie
Har inte sett henne sen innan hon for iväg på au pair-äventyr. Vi har ute och gick i spöregnet med hennes vovve ett bra tag! Sen myste vi i hennes lägenhet och åt mackor och drack te!

fett glad för att vara måndag. kul

Hej hej hej
Jag myser under täcket och pumpar lite musica i nya högtalarna jag baxa av syrran!
Nu ska jag iväg och fysträna lite, kan behövas efter beccas kommentar: ojj vilken jävla kagge du har skaffat! 
Hehehehe tjooockispojke.
Venni!! Old times!

nationernas hus

Två pics från fredagen som jag hitta på fb! Kul kul vare!

Linköping levererar

Hej hej! Nu är jag hemma från en helg i Linköping där jag hälsa på syrran! Det var toppen!! Det blev utgång på fredagen, lååång stalldag dagen efter, hästen var skadad och jag som verkligen taggat för att få rida på min lilla polle! Efter vi kom hem var vi iskalla så jag tog ett varmt bad medan Rebecca fixade supergod middag. Sen kom Marcus också hem så vi åkte och köpte ett kilo godis och hyrde Hunger Games. Idag var vi på stan och shoppade och sen tog Juli sällskap med mig hem i bilen till Stockholm.  
Middag!
Min heeest Chindor!

Rebbzor!

one perfect year.

Sitter och kollar igenom bloggen och kom plötsligt på hur det var för ett år sedan. Kenya. Det går inte att beskriva hur bra det året var. Varje dag var som bland de bästa här hemma! Inget deppatt vara hemma, men det är liksom samma rutiner. När jag tar studenten då jävlar ska jag ut och resa igen!!!
Första veckan i Kenya. Ååh.

see ya soon!

Hej hej. Nu ska jag packa ihop väskan och sen gå och lägga mig! Denna helg flyr jag från SHM-hysterierna och drar söder ut, Linköping för att vara mer exakt. Ska hälsa på syrran och mina Sandhamns-kompisar som pluggar där! är megatagg. Ska även galoppa på min polle!!!!! :D Sen ska jag få uppleva en studentfekke. Ja det blir kul! Ska bara ta mig dit själv.... jag kör fel hela tiden. Wish me luuuck.
Rebban y yo

jobbjakt

Tjena! Nu sitter jag med lilla surfplattan och försöker åstadkomma ett inlägg här på amandathebest... hehe den lever kvar än idag! Idag har jag varit i skolan och även sökt en del jobb. 10 stycken faktiskt! Var lite i Sickla och frågade runt i de buitker jag tycker om. Blev kläd-och skoaffärer, men även ica! Verkade som de flesta hade personal, men jag får se. jag ska fortsätta kämpa! Nu  ska jag ner och tramp lite på cykeltrainern i källaren! hej hej!

godnatt!

ligger i sängen med lilla surfplattan och skrapar ihop ett inlägg!
Har en spanskpresentation jag borde förbereda mig på egentligen... måste sova och imorgon ska jag fixa med massa saker!
godnatt på er!

Beställt!

Jag har uppdaterat min HTC (till alla er som hetsat!) Nu blire en Iphone 5 i svart!
 

Helgens bravader (tillägnat till Hallonben)

Hej Hallonben! Nu ska jag börja uppdatera för din skull!
Helgen var mycket trevlig! I fredags var jag på 18-årsmiddag hos Andrea! Jättegott och supermys!! Efter det drog jag och Klara hem till Anna som också fyllt 18 och hade fest! Kul det med!
 
Lördagen: sov knappt nått under natten och åkte utan någon vidare sömn till Skärmarö (mitt nya hus) och kollade hur det såg ut inomhus och försökte välja vilket rum jag ska ta... går inge vidare. Alla hade sin för- och nackdelar. Var tvungen att städa mitt rum och vänta på en familj som var och kollade på vårt hus hemma som nu är till salu. Sen fick jag sova några timmar innan Karro ringde och väckte mig och sa att det var dags att åka hem till Alva där jag, Karro, Janni, Lisa, Julia och Alvis hade supermysig middag och snack och chirre med dirre. Lisa fick mig sen att köra hemsläp hem till henne då jag sov där med hennes katt på min skalle.
 
Idag vakna jag och åt god frulle hos Lisa sen städa igen för den officiella visningen hehe. Tog bilen tsm med Klara till Fanny i Mälarhöjden. Körde fel ett antal gånger och ett utav dem resulterade i ett utbrott! Vi åt iallafall massa gott till lunch och hann bara börja lite med vårt arbete som vi egentligen kom dit för. Nu ska jag skriva en föreställningsanalys! hejdå!

Klair

Le brunch or lunch
Gigonom-workers.
Fancy
 

KÖRKORT!

sämst på att uppdatera! Men kan iallafall meddela alla att JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!
Känns underbart!

a trip to Berlin!

home from Berlin. Det var grymt!!!
Vi kollade lite turistsaker, fikade väääldigt mycket, var ute och åt, lökade på vårt hostel, gick på barrundor, blev nekade på världens bästa klubb - berghain, drack bärtz, fekka och umgicks med mina bästa lök-kompisar :)
 
Nytt album har jag releast på fb! ;)

RSS 2.0