Ap-gunnar

Hej hej!
Ikväll gick jag, Malin, Hanna, Felle och Gabbi till Bistron och drack några mojhitos för att fira att sista skoldagen var över. Skolan är chill nu, mest ledig och ligga och steka vid poolen och lite betygssnack då och då. Fick MVG i både U-land och Historia. Så nu har jag kirrat MVG i alla kurser utom engelska, och matten återstår att se.. waaah!!
Linnea och jag har gjort klart vår film och Ante höll sitt sista tacktal! Panik, hemgång snart, men så taggad ändå!

Inte för att det har något med saken att göra, men jag tänkte bara passa på att presentera Gunnar somn bor här i krokarna och är ofta och hälsar på och käkar bananer med oss. Han är fett gullig. Yanjaa står för fotandet.
MONKEY INVASION AT SCOOL! (8)
MONKEY INVASION AT SCOOL! (1)
MONKEY INVASION AT SCOOL! (2)
MONKEY INVASION AT SCOOL! (6)

QP i fredags

Här kommer Yanjaas bilder från i fredags-vår sista Qué Pasa-kväll. Kul kul.
Tattoos (4)
Kiss
Lovely


Gangish

Dancing Johan
Tall Emma

Junction

Hej hej!
Ikväll har jag och Linnea hållt på lite med vår film. Annars har jag, Felle och Hanna taggat till Junction där vi åt lite Planet Yoghurt och kika runt i affärer. Jag köpte ett par skor och en bikini.
Fick mina betyg på nationella i svenska, spanska och matte, fick MVG i alla!!!! Wooho, fett nöjd över matten!

Skrikrosa (egentligen) bikini från random affär, fett dyr för att vara Kenya.

Chillar espandrillos, Mr Price 80 kr.

simba saloon

Här kommer lite bilder från avslutningen i lördags.
Alla bilder är baxade av Yanjaa.

Farewell Dinner @ Carnivore (1)
Chött åt cheyerna
Farewell Dinner @ Carnivore (7)
Janet den lilla pinglan
Farewell Dinner @ Carnivore (4)
Ebbs och Pyttan
Farewell Dinner @ Carnivore (2)
Carlis och jag innan vårt lilla framträdande

mutuko

Hittade en video på mig och Linnea som Yanjaa lagt upp. Vi är största mupparna, men den är fin:

Liten bakgrund till ämnet, här är Mutuko, mannen, myten, legenden som vi sjunger om.

boardingavslutningsmiddag

Hej hej!
Idag har jag i princip packat ihop alla kläder och vägt dem. 80 Kg!!! Jag har en tvättkorg full med saker jag ska skänka till personalen också... Toy market har kommit väldigt mycket till pass. Har packat klart en stor kartong som jag ska skicka hem till Sverige imorgon!
Nu börjar det dra ihop sig, såå kul att komma hem samtidigt som det är lite ångest att lämna allt här i Kenya.
Har iallafall pratat med min kompis CJ som sa att han och alla roliga grabbs från förra året ska jobba på mataffären på Sandhamn i sommar igen, det kommer bli så jävla fett!!!

Igår hade vi boarding-avslutningsmiddag på Simba, det var massa kött och det var mums. Vi var där tillsammans med alla boardingföräldrar och den kenyanska personalen. Jag och Linnea bestämde oss spontant för att göra en liten sång för Mutuko (grabb som jobbar i tvättstugan), det blev en liten fin sång och dans riktat till honom. Några av personalen stanna kvar och fekka med oss efter maten, haha det var lite kul. Haha det var några som bestämde sig för att bjuda kenyanska personalen på shots och det slutade med att städaren Janet spydde på toan, hahaha. Men idag sa hon att igår var den bästa kvällen i hennes liv och att vi har varit den bästa gruppen genom tiderna. 
 
Jag och mina kompisar vid middagen.

Cheyerna firar sista utekvällarna...

Superbloggaren svarar!

Ja, nu ska jag så gott jag kan svara på de frågor jag fått:

Vad är det bästa/sämsta med Kenya?
-Bästa: Vi bor 55 stycken på ett internat, det är sån gemenskap och man kan alltid gå över någon. Efter en utekväll är det bland roligaste att cruisa runt till alla. Det är bra väder, Toy Market finns som är en superbillig marknad med begangnade kläder där jag kanske köpt 200 plagg ifrån. Man bor också på samma område som skolan så det tar 1 min att gå från sitt rum till klassrummet och man kan sola eller nått annat på håltimmar. Utekvällarn är galet roliga och kenyanerna är riktigt kuliga.
Sämsta: Det finns enligt mig inte så mycket. Men när det är regnperiod så regnar det nästan varje dag. Boardingens regler kan man också bli galen på. Hemmatiden är klockan 1 på helger, vilket är den tiden som det blir som roligast på klubbarna. På vardagar är hemma tiden 18.30!!! Men det är för att Nairobi är en utav världens farligaste städer. Det är också lite jobbigt, att man måste tänka på att inte ta på sig fina smycken eller lyssna på musik om man går på gatan. Vi får inte heller gå ensamma, det är friheten som är det värsta tror jag. 
 
Hur mycket pengar gör du av med i månaden?
- Oj, jag vet inte riktigt. Jag är en av de få som går ut både fredag och lördag så det kostar ju, men det är billigt på klubbarna!!! Allt ät mycket billigare i Kenya! Jag shoppar ju ganska mycket också, men jag får 1000:- i månaden och det räcker! Dock har det kostat extra eftersom jag åkt till Mombasa två gånger med mina kompisar, men det är ändå svinbilligt, 170 kr för en veckas boende per person i ett stort hus!!

Tips för mig som ska börja där nästa år?
-Nej vad roligt!!!!! Du kommer inte ångra dig!!! Gå in med inställningen att det kommer bli kul och reta inte upp dig på trögheten i Kenya. Folk är allmänt långsamma och det är alltid mycket trafik, man kan sitta flera timmar i köer. I början är det många som tycker det är jobbigt och vissa har hemlängtan, men tänk bara på vilket paradis du egentligen lever i. Se till att inte bli hemskickad, heheh, hände en kille som blev grounded för många gånger. Nej jag tycker du ska uppleva det på ditt sätt, alla känner olika, men detta år har varit det bästa i mitt liv.

Hur ligger priserna till på ett ungefär?
- Ja som sagt, billigare än Sverige. Det som är lite dyrare än i Sverige är typ Schampoo och balsam... Annars kostar en kaffe eller en öl på ett café ca 17 kronor. Kläder finns billigt på Toy Market. Och om man röker (vilket jag inte gör) , men dom som gör har tur eftersom ett paket cigg kostar 12 kronor!!!!

Vad kommer du sakna mest med Kenya?
-ALLA MÄNNISKOR!!! Vi är som en stor familj, ett incest-internat där man kan umgås med alla!!! Även alla roliga utekvällar och det softa klimatet, att gå i skolan här är inte samma projekt som det är att ta sig till skolan varje morgon i Sverige.

Hur är människorna där?
-Det är väldigt blandat! Men man lär sig gilla alla mer eller mindre. Det finns väldigt många som jag kommer sakna galet mycket! Det som jag tycker är skönt är att det inte är någon som bryr sig om hur man ser ut eller så, sån press som det är i Sverige. Det finns nog en för alla!

Linn
River Island är en rätt känd kedja, finns i London!
Finns det något alls du saknar med Sverigelivet? :)

-Jag saknar mina kompisar, men jag vet samtidigt att de som är "riktiga kompisar" kommer alltid finnas kvar. Saknar min familj ibland också, men samtidigt är det riktigt soft att vara utan dem (sorry), jag saknar även lite snygga killar, hehe, utbudet är inte på topp, plus att det bara finns 9 killar på internatet! Jag saknar också friheten att kunna gå runt utan att behöva skriva ut och in sig och alltid ha tider. Mammas mat kommer heller inte sitta helt fel. Saknar också att spela basket och rida på min polle.


Hoppas svaren var okej, fråga gärna mer, jag tycker det är skojjigt!!!

Partybussen kommer jag sakna!

Kusten är underbar, Mombasa!!

Utekvällarna är storslagna!


lill-lördag på Art Caffé.

Hej hej!
Idag har jag skrivit matte B nationella som gick mindre bra. Jag satt mest och smällde i mig godis efter godis. Jag och Malín satt uppe och plugga ett tag, tills jag fråga vad 1+1 var kände jag att det var dags att sova.
Annars idag hade vi separations-mys, då hade vi en "lektion" i hur det skulle vara att lämna Kenya och SSN. Vi gjorde olika värderingsövningar och diskuterade hur alla skulle reagera, om någon skulle vara intresserad av vårat år eller om de inte skulle orka höra: När jag var i Kenya.... Vi åt kladdkaka och prata och det var trevligt. Är däremot lite rädd för att komma hem, hur det ska bli att träffa alla, om något har förändrats osv.

Efter skolan frågade vi boardingföräldrarna om vi kunde får vara ute längre ikväll för att fira att vi gjort klart NP. Så ett gäng brudar drog till Art Caffé och satt och myste och snacka. Väldans trevligt. När vi kom hem hade vi melon-krig, och jag blir självklart upptäckt av en boardingförälder precis när jag kastar. Sen går vi ut och jag ska svabba Malin med en skur-mopp i ansiktet, men då kommer en ny boardingparantes. Ja, dom är lite fly förbannade på mig. Nu ligger jag och skriver uppsats och ska slagga!

Två pics från aftonen:Jag ska svara på era frågor imorgon! :)

Roliga killen

Hehe, jag måste bara berätta om en liten kul grej... Min käre Malín hade hookat med en kille på Qué Pasa förra helgen inte så mycket med det liksom. Men sen en dag när jag ska gå till Malin hittar jag en stor bukett blommor utanför hennes dörr är det den lilla rackarn som skickat dom, hahaha. Vilken man!


Kan passa på att svara på två frågor också eftersom dom var anonyma så vet jag inte vart jag ska svara! heheh mina enda kommentarer här på bloggishen:
JOHNNY THE ROCKER ÄR MIN IDOL, tycker du var fett sexig i den tröjan?var har du köpt den?
Hahaha, tack du. Den är köpt här i Kenya på en marknad för 20 spänn, men den är från märket River Island, så du kan spana in det!
Varför gillar du inte öl? skulle inte du kunna ha en frågestund snart
Ehh jaa.. jag vet inte riktigt. För mig är det smirre ice som gäller, hehe! Frågestund känns som det kommer bli lite awkward, tror inte så det är så många med frågor. Men kommentera gärna så svarar jag! :)


steker på inför hemgång

Hej!
Idag har jag inte haft många lektioner så vi har legat och stekt hela dagen, vid lunch wrappa vi en kanga around us och cruisa in i Bamba och käka lite spagetti och köttfärssås. Annars har jag försökt börja plugga inför matte NP som går sådär...

Elin och Maria steker

MTA-maximum tanning angle.

Masai Marknad + Toy

Hej hej!
Igår kväll var jag och ett stort gäng på sportbaren Mercury och kollade på fotbollsmatchen, drack någon bez och heja på Chelsea! Imorse började jag sola lite (är svinblek eftersom det är regnperiod), sen drog jag Malin x2 och Nathalie till Masai marknaden där jag shoppa lite spejsade saker, efter det drog vi vidare till Toy market (var där igår också, men jag är beroende av stället!!!!), shoppa massa snygga kläder! :)
Nu på kvällen har jag börjat packa den stora kartongen som ska skickas hem med grejer! Kommer bli ett jäkla lass!!! Har även massa plugg, vilket suger, jag vill bara njuta av sista tiden i Kenya...

Här kommer bilder från förra veckan när jag, Hanna, Manda och Axelina var på en skola som hette Riruta.
kaosar på internatet

Hej. Igår var en kväll av kaos, men jävligt kul.
Vi gick först till Longbar och sen Qué Pasa. Där blev det dans, separationsångest-gråt, oklara saker och massa kul. När vi kom hem gick jag och Malin och hämta en fet vattendunk och bar in på hennes rum medan jag la mig under sängen för att gömma mig från boardingföräldrarna. Men sen av någon anledning cruisa jag upp till killarna och hittade även där ett gömställe: duschen. Hahaha, när jag står inne bakom duschväggarna kommer Hugo in och börjar kissa och får en chock när jag kikar fram. Efter det gick jag ner till Malin igen och la mig under sängen och sa att jag skulle sova där, men Hugo som kommit ner gillade inte riktigt min plan att jag skulle ligga där under och säger: "Amanda det är nog dags för dig att gå hem nu" och så drar han ut mig i benen, men jag skriker neeeeej och säger att jag har separationsångest och håller i hans ben för att jag inte vill gå. Men till slut vandra jag upp till mig då jag möter Sanna som ska hämta vatten, men vi tyckte det var bra att ta med sig en varsin stor vattendunk på 50 liter upp till rummet. Efter jag rullat in vattendunken vid min garderob går jag över till mina rumsgrannar Michelle och Martina och vi sätter oss och har lite deeptalk. Men efter det kom jag på att jag inte vill sova själv, så efter att ha blivit utkörd från malins rum bestämmer jag mig för att gå till Sannas där även Siri ligger i sängen och ska sova. Vi börjar prata finnlands-svenska för att våra mormödrer är båda från Finnland. Jag vill också få plats i sängen och säger på finnlands-svenska att jag är en liten byracka som kan ligga i fotändan.

Imorse vaknade jag totalförvirrad och undrar varför möbleringen i mitt rum är helt konstig, då kommer jag på att jag har somnat i Sannas rum... När jag sen går över till mitt rum för att byta om till frukosten (hade somnat med partyklänning och hade tandkräm över hela benet för att jag borstat tänderna på natten) så hittar jag en stor vattendunk, två kepsar och någon randoms plattång inlindat i julpynt i min garderob.

Hahaha ja, det var helt enkelt sagt en riktigt kulig kväll!!!!

separationsångest

Hej! sorry för dålig bloggning... den kommer troligtvis fortsätta i denna takt. Har sjuuuukt mkt i skolan och massa andra saker som jag vill passa på att göra innan jag åker hem. Vi hade vårt sista rondellmöte idag och paniken är här... Alla elever ska också ha en liten grupp där vi diskuterar våra känslor för hemgång, hahaha. Det ska tydligen vara väldigt viktigt eftersom det är sådan stor omställning att komma hem, man kommer känna sig galet ensam i jämförelse med hur det är att bo här på internatet. Jag kan ibland känna mig lonely om jag sitter och pluggar hela läxis, trots det har jag tre brudar i min korridor och 55 elever i byggnaderna omkring mig... Okej, ska sluta tänka på separationsångesten...

BTW, checka mitt nya album på Facebook, det heter Separtionsångest.

Jag och en snygg disco-turk.

Linnea och Felix!!!

Separationsångest på parkeringen!

Linnea och hennes haff

Ryan... haha

Ja mer bilder finns i albumet på fb!

dagoretti School

Hej!
Här kommer lite bilder från mitt, Mandas och Hannas studiebesök på Dagoretti School i fredags då vi var där i syfte till vårt u-landsprojekt! Det var riktigt mysiga barn.

Supersöta barn

I ett klassrum

Hanna och Manda med barnen.

Rektor Eric som vi intervjua.

söndag-no pluggo

Ja, idag så vakna jag 11 fortfarande astrött men pallra mig upp till brunchen. Sen bestämde sig Hanna och jag för att dra till Art Caffé och plugga. Vi tog med oss datorn och skulle göra lite nytta, det blev mest snack istället. Mysigt var det iallafall.
När vi kom hem tvätta vi och städade, sen var det middag med kladdkaka till efterrätt. På läxis skulle vi plugga, vi gjorde inte ett piss. Nu börjar paniken komma krypande...


Que Pasa i fredags!

skitful, men en prima icebreakerHär har ni den vackra foten som knasa ur när jag var ute och sprang och stukade den. Nu bor fossingen i en cool ställning som jag ska ha på mig hela tiden i 4-6 veckor... Den är lagom fin att ta på sig till en snygg klänning när det är dags för utgång. Men alla andra säger att jag får uppmärksamhet och tycker synd om mig... Ja, som jag märkt var den bra att ha i fredags på Qué Pasa om man snackade med någon random, då var det bara att börja babbla om sin fot om stela stämningen började komma. Kan inte träna, ingen beach 12 för mig... F.U.C.K.

ett dygn med lite sömn.

Hej!
Gårdagens utgång var galet rolig!! Vi drog Qué Pasa som vanligt levererade! Vi träffade massa roliga och hade allmänt bra. Tog med mig kameran också så snart ska det laddas upp bilder!!!!

Däremot väntade en tidig morgon, frukost 6.30 för att sedan åka till Lake Magadi och bada i varma källor. Det blev en lång bussfärd på en kass väg. Sedan blev det ett stopp med en guidad tur på en plats där det fanns massa arkeologiska fynd från Homo Erectus.. hehe, jag tycker det var fett kefft.
Sen när vi åkte vidare sista timmen och kommer fram får vi hör att det är STÄNGT! Det hade regnat för mycket så det gick inte att komma till källorna. Asså WTF?! Vi hade alltså åkt i flera timmar utan att komma till nått... Vi stannade och åt lunch som var pasta sallad och åkte sedan ner till sjön och naturvetarna tog några ph-prover till deras lektion. Sen var det bara att vända hem igen. Kom hem efter 18-snåret. 11 timmar för att äta pastasallad på en plasttallrik ute i buschen...

När vi kom tillbaka till skolan hade vi 10 minuter på oss att dra en dusch och byta om för att sedan sitta barnvakt hos några kompisar som i grunden är Hannas mammas jobbarkompis. Det var jag, Hanna, Malin och Felicia som åkte dit och där tog vi hand om lilla Paul. Plus att vi åt asgod mat som Patrik laga som är kock, kolla på film, åt massa godis och myste allmänt! Det var riktigt soft att vi mingla runt själva i deras skitfina lägenhet!


Bilder från Lake Magadi idag. Tagna av Lovisa.

Grattis Jojo

Idag fyller fina Johanna 18 år och det har firats med uppvaktning med frukost på sängen och en supergod middag på Zen garden med hela gänget!
Jag tog även en visit till sjukhuset, återkommer om den rackarn sen...

Johanna dricker första lagliga klunken öl klockan 7.45 imorse!

kryckmongots comeback

Hej!
Idag har jag hoppat runt på kryckor hela dagen, foten har blivit värre. Och det är mitt eget fel, jag banga kryckorna och hoppa runt med foten och nu är den fett skarrig och uppsvälld. Plus att den är helt blå. Kryckorna gör mig vansinnig, idag var det en tant på skolan som sålde afrikanska kläder så alla kubbade från nationella till henne så kommer jag sist hoppandes. Jag skulle ta en lite genväg genom buskarna som jag skulle hoppa över med kryckor, men det sluta mindre bra, ramlar framlänges och kryckorna flyger åt olika håll. Nog om beklagelse om mig själv... eller nej när vi ändå är inne på det sög jag bokstavligt talat på NP i engelska. Hörförståelsen var ett skämt, ett jävla mummel. Engelska läraren Zanna "The Old Dragon" kommer inte bli glad.

Efter skolan åkte vi iallafall till en Riruta School där vi var med på en lektion, mer om den sen... nu måste jag över på mitt svenska tal som jag har imorgon, FML.

Jag sist på sjukhuset då det var knät som var svullet...

Kaninskallen var glad ändå...


husbus

Jambo!
Nu lökar jag i Malins rum. Har inte plugga ett piss!! Engelska nationella imorgon också, råttskalle!
Min fot är fortfarande fett tjock och den har blivit lila.

Här är lite bilder på cirklens internatbus...

Kul. Kul.

Fysik-mongo

Idag hade vi en kulig fysiklektion, Manda lekte lite med en lins till en overhead, hahaha du är för underbar min fula jävel!

jambo tjockfot

Hej! Idag stack jag, Oskar och Kondrad ut och sprang. Först ramla Oskar så jag börja asgarva, men lite längre bort var det en grop mellan vägen och en tågräls som jag skulle hoppa över, men när jag landar i den mjuka sanden viker sig hela foten så jag ramlar ihop och stukar den eller vad som nu hände. Det gjorde bajsont så jag fick gå haltandes tillbaka. Nu är foten ett fetto och det gör rackarns ont. Saaaatan.

Det här är en gammal bild när min fot svullna upp från en infektion, men nu är det typ samma. Vackert. Kryckorna är i farten igen!


Hp-ganget


Bärtz

Hej, jag har införskaffat mig två nya Tusker t-shirtar. Jag vågar inte använda dom här eftersom jag nästan aldrig dricker Tusker som är en öl.
Kul inlägg


Uteritt i skogen!

Hej! Idag åkte jag, Lovisa, Jojje och Yanjaa till Karen riding school där vi red ut. Det var så himla vackert, det var vattenfall, floder vi gick i och små gröna gångar. Jag hade inte med mig min kamera så tog lite kassa bilder med min Kenya-mobil:


Jojo

Lovisa!

Fint landskap

bamba-musik

Vackert musikframträdande av mig och Gabbi som stod för pianot.
Klassika SSN-låten!

http://www.youtube.com/watch?v=i2TKmkpg4kw&feature=player_embedded

Galileo fjant

Hej hej!
Ikväll åkte jag och ett litet gäng ut med partybussen. Vi började på Galileo men drog ganska snabbt till en takterass på ett galet lyxhotell! Där var det rätt lame så vi gick över till klubben Gipsy där det var fet musik. Men senare drog vi tillbaka till Galileo där vi dansa och träffade lite roliga peeps!

hej, jag är en fjortis på 18 vårar som haffat massa på Elw ikväll, där av pussmunnen!

Moto moto

Hej!
Igår var en natt på Que Pasa som blev riktigt lyckad! Vi började på Long Bar där alla var helt galna!! Linnea, Nina och Hedvig fick jobba som bartenders och dela ut shots. Vi dansa lite och sen gick vi till Que Pasa där det inte var lika fest så vi åkte med Riz till en hemmafest några meter bort. Det var inte så party så vi träffade en tjej som hette June som vi åkte tillbaka med. I slutet blev det riktigt skoj! Riktigt festlig kväll!

Här är inte bilder från igår utan ganska längesen på Harley Quins.
jag ska hoppa bungy jump!

Nu har jag anmält mig till bungy jump!!! JAG ÄR RÄDD! Mamma blev också lite förvånad när jag bad henne skicka underskrift om tillåtelse till att göra det, jag fick svaret:
Vill du hoppa bungy-jump???????????
Vill du dö????????????????

Här är en video från samma ställe som vi ska hoppa ifrån. Jag mår dåligt redan nu.

add fuel to the fire

Hi, I'm sitting in Malins room and we are preparing for the national test tomorrow. Jag kollar upp lite uttryck som är min stora passion här i livet, har hittat massa fyndiga ordspråk nu!

Jag och pinglan Malín


Johnny the rocker

Hallå i stugan, nu sitter jag inne och ruttnar, det har slutat regna, men boxercise:n hann bli inställd. Har inte tränat nått nu... Jag tänkte plugga lite inför engelska nationella om man nu kan det...
Imorgon är det fredag!!!! Fan va soft, den här veckan har gått väldans fort!


Här är jag i min nya tisha (hehe), ett av de senaste köpen från Toy, 20 riksdaler. Alla säger att jag ser ut som en rocker i den. Jag ska sluta steka.

Countdown: 1 månad

Om precis en månad är jag inte i Kenya längre, nej då är jag på kontinent Europa och i Sverige. Det känns helt sjukt. Det här året har gått så fort att jag knappt hunnit blinka. Den här tiden har utan tvekan varit den bästa tiden i mitt liv. Kommer sakna allt så galet mycket, människorna, utekvällarna, Toy Market, ArtCaffé, internatet, Junction, smirren, kusten och ja allt.

Nu ska jag inte vara sån, det ska bli soft att komma hem till Sverige, askul t.o.m. och jag har EN HEL MÅNAD KVAR att leva livet här borta!


feelings

Mer bilder från Toga eventet i Mombasa som denna gång inte är tagna av Rizziboy utan av Malín i sammarbete med hennes partykamera.

Innan vi gick ut, väldigt snyggt dressade till temat (dock var ni i princip dom ända som hade klätt ut oss)


Hanna och Julia


Glada cheyer

Bad-mode

Vår nya kompis.

Råkade hoppa i poolen med både pengar och mobiler.


greyhound


svt är här och chillar

Vafan SVT är här och gör något, men jag får inte vara med, jag tillhör nog inte dom "goda exemplaren". Nu måste jag skriva mitt nationella tal och sen var tanken att jag skulle gå till Impala och bränna lite fett.
Inatt satt jag uppe till två med en uppsats som iallafall blev färdig.

Här är Manda, Hanna och jag på en skola i Kibera då vi höll på med ett u-landsprojekt.

classic friday

I fredags blev det som vanligt Que Pasa som vi tjatat ut lite på senaste tiden, men jag hade iallafall riktigt kul!
Det började på Longbar där Ida skulle parta upp stämningen mellan mig, Gabbi, Emelie och henne så vi körde sanning och konsekvens som slutade med att Ida pussade bartendern, Gabbi höll tal på bardisken, jag dansa sexydance på bardisken, låtsades bajsa i en soptunna och lite annat!
Sen drog vi till QP där det blev dans! När vi kom hem gick jag och några upp till Emmas rum och åt banan fram till att Alex kom och sa till oss att gå och lägga oss.

Här är Yanjaas bilder som dom flesta är tagna i partybussen...

Partyburren

Malin och Lena

Emelie!

Yanjaa och Lovisa

Mandolf och Johanna

Hahaha Maria och Elin kör!

Emma och Axel

Hej Amanda.

back on track

Hejj!
Jag suger på att blogga, men nu är internet back on track och jag ska ta igen!
Mandas födelsedag var riktigt mysig! Igår åkte jag, Hedvig och Malin till Toy Market, jag shoppa loss på 21 plagg!!!! heheh standard. Sen efter middagen drog jag, Jossan, Gabbi, Hanna, Martina, Malin och Lena till Bistron som sen Felix, Leo och Johan dit också. Vi chilla galet, sen drog dom flesta hem. Gabbi och jag kände för att göra nått kul så vi ringde Peter Tall och hans kompis. Hahah det var lite kul, vi börja prata spanska, gabbi flasha med hennes: Un bocadillo de jamón. hahah sen börja jag vara fett djup och snacka med en sydkorian. Hahaha vet inte vad jag snacka om när jag sa: "I'm soo proud of everyone here because they're LIVING THEIR LIFE"

Mombasa!
Snartv kommer mina bilder på allt som hänt under helgen!

RSS 2.0