free day

idag har jag och några tjejer från klassen varit i Humlegården och myst! Sen åkte jag till Sophiahemmet och lungröntgade mig inför visumet till Australien! Sen blev det en tur på Chindor i stora sommarhagen där jag galoppa runt!

dags för update

Helgen har varit trevlig!
Fredags vare Isabelsom hade privatskiva med hennes två kompisar Rebecca och Olivia. Den var på Sjö & Land på strandvägen, superhärlgt ställe! Middagen var jättetrevlig och allt annat superbra fixat! Mycket lyckat! Efter det skulle vi dra hem, men jag, Fanny, Vendela, Fabian och Jacob bestämde oss för att dra en sväng förbi min favoritklubb- Collage! Hängde där ett tag sen åkte vi hem!
 bund
Fina vänner!
 
Fattar inte varför det blir så dålig upplösning när man laddar upp dom, men aja så får det vara!

shoppingmode

Sitter och kollar igenom all nätshoppning som går att hitta, allt ifrån mobilskal, klackar till klänningar. Jag som var och shoppade en hel del idag också i stan bannemig, utgifterna är stora. Jag köpte 2 klänningar, 2 par örhängen och 2 toppar!
Den här var festlig.

quiz med padre

Hade quiz med min pappa idag med frågor om mig.
Samtliga frågor kunde han inte:
-När fyller jag år? (han svarade min mammas födelsedag)
-Nämn minst 4 sporter jag gått på? (han kunde iallafall basket och riding som jag hållt på med hela livet varje vecka)
-Vad heter min mentor? -
-Vad heter min baskettränare? -
 
Den enda frågan han kunde svara pä efter en betänktid var vad jag heter i andranamn, men han höll på att säga Rebeccas andranamn först...
Han är inte mer intellegent än vad han ser ut....
 

bakom flötet

Jag har jobbat muuuucho idag och ska börja jobba klockan 7.00 imorgon bitti!!! jag ska till le Coop och bädda ner fiskarna i fiskdisken och kycklingarna ska få bada bastu i grillen.
mööössspåtagning

hästarna på farmen

Hästarna är nu home @ le farm
Chindor och Rambler ;)

Australien bokat!

Nu är det mesta fixat!
Flyget bokat för ett tag sen och idag bokade jag både ett startpaket hos Kilroy Travels med sju nätter på hostel, transfer, surfkurs, hjälp att söka jobb, hjälp med skattenummer och en massa annat. Känns skönt att ha någonstans att börja när man kommer! Jag har dessutom sökt visum också, men kommer antagligen behöva göra en läkarundersökning innan det går igenom eftersom jag bott i Kenya i 10 månader.
 
Nu är bannemig bara packlistan som saknas hehehe

ledig!!!

Sitter och pluggar, vill gå ut i solen men massa polacker är här och bankar på taket så känner mig som en glidare om jag ska chilla där ute medans dom sliter.... 
Håller på att boka Australiengrejer också! Fixar med visum och grejer!
 
 
Jag kommer aldrig tröttna på De Vet Du!

ångest....

Beach 13 börjar närma sig bannemig... jävla rått-beyonce syns överallt med hennes pangkropp och hennes fabulösa face. jag ska nu åka till plastikkirurgen och placera om lite fett, hörs snart igen!

a piece of Salamankishhh

Nu kan alla ni sköningar spana in lite Salamanca pics både några få här och sen på mitt album på le Face.
 
Kan skriva ner lite saker som hände för att berätta nått också:
 
-Hade spanskaredovisningar
-Shoppa
-Festade mucho
-Dansa salsa med Cantos
-Fick spanjorer att sjunga pippi långstrump på svenska
-Blev utelåst mitt i natten, jag gick upp i sömnen och vaknade till när jag står och bankar på dörren, blir tillslut insläppt i ett rum där det minst sagt var många andra som låg och sov, fick ligga direkt på madressen i en lökig säng och en handduk som täcke.
-Vi var i Madrid
-Var på en skola
-Besökte museeum
-Dansat på bardisken, slog dock i skallen i taket när jag reste mig!
-Köpt shots för 1 Euro
-Tagit springnota på Tequilashots tillsammans med Simona
-Jag väckte min lärare mitt i natten då jag enligt henne "testat stämbanden" med lite sång. 
-Besökt ett regningt Salamanca medans solen sken i Sverige
-lärt känna nya människor 
-Haft en väldigt kul resa!

some insta from spain


España

Nu ska jag sova, sen uppstigning om någon timme (3.00) och tagga iväg till Arlanda och España! Ska iväg med spanska steg 5 till en studentstad som heter Salamanca och ligger nära Madrid! Borta till fredag kväll!

Chindor van het Kleinhof

Har galoppat på min polle i helgen också när jag var och hälsa på min syster i Linköping! Var också på togaparty och såg De Vet Du!! ;)
Om mindre än två veckor kommer lilla Chindor hem till farmen!

Sando de hamno

Idag var jag på Sandhamn med mina päron, tog en båtcruise och sen åt vi lunch på Värdshuset! Häärligt, och är fett taggg inför sommaren
Padre Juan

B

Liselottan och jag på Alvish skiva!

de vet du

TOOOOOOR!!!!

mösspåtagning

Mycket har hänt senaste dygnen!
Har haft en väldigt uppfriskande mösspåtagning om man säger så! Gårdagens slirande startade efter mösspåtagningen vid 9.00, blev först en start med kaffe sen drinkar på Mix, sen Josefinas på Djurgården som var väldigt härligt och partymodet var på topp om man säger så... Sen hem till Fanny, sen viadre till Carro och grilla middag, ut en sväng till Saltis och avslutade kvällen på Collage och sov sen hos Fanny!

RSS 2.0