håkan bråkan

HEJ JAG VILL BARA SÄGA VEM DEN NYA KUNGEN ÄR! HÅKAN HELLSTRÖM, HAN ÄR SÅ SJUUKT BRA!
JAG TYCKER ATT DOM TVÅ BÄSTA ÄR KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG OCH JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG.


/ CAPSLOCK NÖRDEN (:


regn ute.

hej jag sitter nu hemma jag har precis varit hos min granne som har klippt mig. jag klippte min snelugg till raklugg istället. det blev ganska fint. men nu ska jag ut och jogga tror jag. har verkligen inte lust med det men måste ju göra det för våran baskettränare...
/ Amandaaaa

Sandhamn

tjenixen.
över helgen var jag då med min vän Corneeelia på sandhamn.
det var roligt, vi hade ett litet bryggparty där en gubbe med sin klassiga räkmacka vara med. men han gick istället iväg och tog en whisky.
vi tjocka oss väldigt mycket över helgen, chips cola 24/7, äppelpaj och massa glass.
jag köpte en ny tröja på sandhamn. det var en marinblå tjocktröja från ksss. (det var då inte den där ksss tröjan som alla fjortisar har!) en mycket fiiinare. som ser väldigt klassig ut haha.
sen rita cornelia av mig, hon är så grym på att rita!
Dagarnas olika skämt:
* snyltar på andras skämt.
* det är jävligt snygga brudar här! / stekarna
* stör den dig?
* jag är så jävla hungrig! det här det är en räkmacka!
* schysst det kommer bli när du tar av tandställningen!
 
Dagarnas ord som överförbrukades:
* KLASSIGT!
* schyysst
*schteekarställe


 coooorny horny!     mina ögon, väldigt lika mina riktiga! av: cornelia

PUUSSS!


Cornelia klant.

tjenixen!
nu är jag på Ingarö med cornelia, hon har hjälp mig lite att fixa bloggen lite finare, men hon misslyckades gaaanska mkt kan man ju säga. först tog hon bort hela profilbilden så att det blev en jävla fisk! men nu till slut har hon fixat det så att det blev bra ;)
aja men nu ska vi gå iväg och tjocka oss lite med chips.  Imorron så ska vi åka till sandhamn och bo i vårat hus. ska bli väldigt roligt, kommer nog vara mkt roligt folk där eftersom det är gotland runt starten.
/ puss!

vackert, vackert!


monki

hej jag har hittat ett par chinos från monki som jag måste köpa och en t-shirt som är snygg!
/ A

damcykel!

jag har hittat en ny riktigt tjusig cykel istället för den här som jag hitta innan (den rosa) så är den här rostiga rackaren 1000 ggr ballare måste köpa den!!

 


GRÖNA LUND, ett minne för livet!

halloj :)
igår var jag på grönan med Alva, Sosso och Glärran det var verkligen så jävla roligt! vi kom till grönan typ när dom öppna. när vi gick i lustiga huset så ramlade jag över alva i den där snurrande tunneln. sen ramla glärran över oss så dom som kom efter lacka lite. vi åkte blå tåget väldigt mycket . fast jag hatar blå tåget, alltid skitskraj. när jag och glärran åkte satte jag mej på golvet i vagnen och skrek som fan så när man kommer ut i mitten så blev vi utstirrade. sen på kvällen så skulle vi fyra gå i spökhuset, alla betalde men precis när vi kommit in höll sosso på att skita på sig så hon gick tillbaka på direkten, slösa 40 spänn. men vi tre gick , och vi var helt ensamma därinne. Först när vi gick så skulle vi sticka in handen i ett hål där det stog att man skulle få godis( vi är inte så blåsta att vi tror att man får godis, men vi ville se vad som hände) men då kom det nån jävla gubben som jaga oss och när vi skulle gå tillbaka där vi ville sticka in handen höll spöket på att trycka in handen i facet. vi fick gå vidare och det kom nått spöke, men sen kom det en jätte stor gubben som skulle se ut som frankenstain. först skrämmde han oss sen skull vi gå vidare men då sa jag till honom att han såg väldigt bredaxlad ut och då fick han damp och jaga oss. jag och alva kutta ner för en trappa men glärran sprang in i ett hörn och då ställde sig frankenstain ivägen så att hon inte kom ut. efter ett tag märkte jag och alva att glärran var borta så jag ropa på henne och då hörde man glärran skitskraj säga: - hjälp mig manda, jag kommer inte ut. jag sa stolt: - jag kommer glärran jag ska rädda dig!  men då kolla han på mig så jag pissa typ på mig och sa åt glärran att hon var tvungen att komma. då fintade hon med att böja sig ner sen sprang hon allt vad hon hade. hahahaha asså jag höll på att garva sönder.
vi åkte också flygande mattan och vi döpte den till muff- förstöraren, för att vi inte höll i oss och då fick man väldigt ont. XD  sen gick vi runt och hjälpte några när dom spelade att kasta bollar i en hink, sen åkte vi radiobilarna och där var det en as söt kille som vi alla fyra alltid krocka in i, haha lite uppenbart. sosso och jag åkte kärlekstunneln och råkade få in vatten i den för att jag satt och gunga i den, det blev lite vattenkrig. sen blev jag och sosso jagade av nån läskig orange sak som gick runt överallt, han typ tutade när vi kom fram till honom sen jaga han in oss i några blommor!
aja sen nån gång efter åtta var vi tvungna att åka hem för glärrans päron.
sen slagga vi hos glärran, jag och glärran flumma hela natten medans sosso och alva somna. vi höll på att säga Mr. tweedy till varann hela tiden. det kommer från filmen flykten från hönsgården, hahah den är så skön! :D
nu har jag kommit hem från glärran och ska snart ut till Ingarö, lägger upp bilder ikväll.

PUSSS /
AMANDA THE BEST <33

haha glärran spottar en slobba, jag ser helt livrädd ut och det ser ut som att alva ska ta en tugga på mig. :D

kaffebönor

hej idag var jag med sofia, jag fick en fin fin fondation av henne :D (hon ränsa sitt smink och den jag fick av henne var för ljus för henne :P) sen prova jag massa av hennes kläder. jag älskar den lilla goda korven sofia<33
men skitsamma imorron ska jag till grönan med sosso, glärran och alva. det ska bli väldigt skoj.  tyvärr har alva och glärran kyckling föräldrar som inte vill att dom ska vara ute sent på kvällen så vi måste åka hem vid klockan åtta "/  har funderat på att ta ett snack med dom (A) när vi åkt hem så ska vi sova hos glärran :)
aja det kommer nog bli roligt! och sosso har lovat att inte banga på spökhuset, vilket hon kommer göra ändå :P hahahha

/puss och kraam.

spanien snart! :D

hallojken! :D
livet är härligt nu. jag ville verkligen åka utomlands i sommar, men hann inte boka nån språkresa eller åka med nån kompis. Jag hade tjatat på familjen att vi ska åka men syrra är på Irland nu och pappa ska till LA och mamma ska till Hong Kong om några veckor så dom ville inte riktigt åka nånstans. Men för nån minut sen så bokade mamma en resa till Barcelona för mig och mamma, (lyckades övertala henne att vi skulle åka) ska bli super roligt! :D
vi ska vara där i några dagar bara,  vi ska mest shoppa, bada, sola och åka och kika på massa saker i staden.
/ A


en konstig midsommar

hejs svejs och glad midsommar alla!
pallar inte skriva allt nu om midsommar, jag var ändå bara på landet och hade inte så jätte kul, men vi hade iallafall massa gäster hemma och alla vuxna var aspackade. inte så jätte roligt kan man ju säga... en kille var så jävla läskig han åt rå fisk och fråga en tjej om han var kär i henne, och dansa och ramla hela tiden. 
det var oxå massa barn här som jag fick leka med hela dan. vi var nere och fiska fisk till dammen hemma hos oss som jag rensa igår och fick 500 spänn :D vi fick 7 st fiskar fast en råkade få kroken i halsen och fick dödsryck och dog. :S
aja skriver kanske mer sen om jag pallar. ;)
puss puss /amanda


dörrjävel!

hejj, idag har jag varit med glärran på morgonkvisten ;)
sen släppte jag min häst på sommarbete, efter att ha gått runt i hästarnas hage hade jag sju stycken festingar :S
senså åkte jag och mamma och handla mat fast jag satt kvar i bilen och mamma råkade låsa bilen så att när jag satt där inne så gick larmet hela tiden, alla stirra ut mig. och en utav dom som kollade på mig var markolioo. :D han gick förbi min bil och titta in och skratta lite, jag skulle då öppna dörren och säga hej till han för att det vore ballt, men då är ju fucking dörren låst så jag kommer inte ut :P hahahaha OTUR!
 
/ herr brevbärare. (okej det där vet jag inte varför jag skrev)

Herr flygbörd

hej hej :)
Idag har jag varit med alva vi har sovit på mitt landställe på Ingarö. det har varit skit roligt! på måndagen så komhon hem till mig på morgonen sen så åkte vi till stallet. efter det sjussade min mamma ut oss till Ingarö. När vi kommit dit gick vi ner och badade, fett kallt, 14 grader. sen satt vi och kollade lite på made och project runway. sen åt vi middag och på kvällen så åkte vi ring efter båten :D faan va kul det va! i början ramla vi typ av hela tiden, det var iförsej för att min pappa var lite galen. men sen prova vi att sitta på ett annat sätt haaha fast då låg jag typ över hela och alva fick ligga i vattnet och åka.
efter att vi åkt klart ploppa vi upp tältet. det var mysigt fast kallt på kvällen. vi satt uppe ett tag och åt popcorn och några goda kakor. sen så verkade alva bli lite vimsig (hon blir alltid det när hon är trött) så jag sa till henne: gonatt herr flygbörd! hon undra vad jag snacka och och jag skulle förklara att jag bara sa nått och sen babbla jag bara på med massa saker men efter att jag pratat klart märkte jag att alva ba: fett sköna ju! jag undra vad hon snacka om. då hade somnat och pratat i sömnen.
på morgonen så dog vi av värme slag vi vakna vi sju. men då öppna vi tältet och sov vidare med huvuderna utanför. nån gång vid tio blev det för varmt att vara kvar där så vi gick ner till bryggan och åt frukost där och badade. sen så kuttade (joggade) vi en liten bit, är tvungna att göra det för basketen. sen så bada vi lite och åt lunch sen så åkte alva hem.
det var två väldigt roliga dagar!

puuss  /amanda
 
          älskar dig alva <33                                                                    amanda mästerfotograf:)

LALALALALALALALA

tjooho idag har jag varit med Sosso.  Vi skulle egentligen sova på mitt land men det blev inte så. men imorron flyttar jag ut till ingarö, då ska alva följa med och åka ring och sleepa hos mig :) det ska bli väldigt roligt!
ÄLSKAR DEJ SOSSO <33


:D

hej igår kollade jag på hip hip hora och då kom jag på att filip berg som spelar "sebbe" är väääldigt snygg! :D

bananbralla

hej idag har jag varit i örebro för min mormor och morfar fyllde år. det mesta jag gjorde var att leka kurragömma med mina småkusiner :P men nu har jag kommit hem och jag sitter o kollar på leende guldbruna ögon och äter lite bröd som min syrra tagit med sig hem från sandhamns bageriet där hon sommarjobbar.  har inte så mycket mer att skriva...
puusss amanda


en dag o en tabbe :D

hej idag har jag bara varit i stallet och varit ute med hästen o tuggat gräs (fast jag åt inte).
Sen åkte mamma o jag o köpte sushi :)
efter det åkte vi ner till sommarhagen där vi ska ha hästarna i sommar och satte upp staketet. nu har jag kommit hem och har precis tragit ett bad. och nu är jag asvarm och helt snurrig i skallen.
juste hahah jag MÅSTE bara skriva om en sak min vän glärran berätta för mig häromdan som jag fortfarande inte kan sluta skratta åt , jag låg på kvällen igår innan jag somna och så kom jag på det hon berätta och då låg jag där och garva helt ensam. men aja det var det här jag skratta åt:
Glärran och hennes familj hade precis köpt ett nytt ankare och typ samma dag skulle dom ut med båten. efter ett tag ville dom gå iland på en ö och då skulle dom slänga i ankaret i vattnet. Glärran tog upp ankaret och kastade ut det, men precis när hon kastat det såg hon att eftersom det var nytt hade ingen knytit fast en lina i den än. Så hon hon hade kastat iväg ett helt nytt ankare mitt ute i vattnet. hennes pappa erik sa med en irriterad röst: Men klaraa!!!
HAHA


puuss<3

                min häst <33                                                min gris <33
 

stan 3 dagar i rad

hejj :D
idag har jag varit i stan igen, tredje dagen i rad, hihi :)
jag var där med min roliga kompis som är en banan och heter Anna.
vi köpte jordgubbar på hötorget, vi fick extrapris :D
sen gick vi ner och åt mat i kungshallarna, vi åt kyckling och klyftpotis, dom gav oss asmycket så jag blev skitmätt. men sen köpte jag en plånbok. Det var en fake gucci, men jag tycker den var rätt snygg ändå :)
sen gick vi till donken och köpte glass, sen stack vi hem.
Jag och Anna ringde även till min älskade vän Lina som fyllde 13 år idag! Vi sjöng happy birthday och jag spelade piano :D Grattis lina hjärtat älskar dejj<33
Nu ska jag dra iväg på basket träning.


puss o kram lingonbanan 

                 plånboken                                          anna                                        outfit



favoritlåtarna

hejj hejj jag tän kte bara ta o skriva vilka låtar som jag just nu lyssnar sönder i mobilen. Ingen av låtarna är nya men dom är grymt bra.

*snook med alla mina favoritlåtar som är superfitta, längst fram i taxin, inga problem & mr cool.  aaasbra!!!
*Outlandish med Aicha
*Sol vind och vatten med ted gärdestad, haha gammal men så himla härlig.
* avril lavigne med my happing ending

sen finns det ju låtar som jag alltid har gillat:
* sober med kalla mig
* Marvin gaye med sexual healing
*global deejays med what a feeling


bästa starten

hallååå igen, efter att ha jag vaknat hos klara så åkte vi in till stan tillsammans med sosso. det blev en bra start, för att när vi kommit ut från tunnelbanan så stog några från the voice och dela ut gratis saker. när vi kom fram dit fick vi en skiva, en kupong att äta för på burger king :P och en singel med estelle. sen sa han som dela ut sakerna till oss att ställa oss vid reklamskylten och så blev vi fotade. hihi, hoppas vi kommer med på nån reklam :)
sen skulle vi gå vidare för att vi skulle hämta pengar hos sossos mamma på hennes jobb. när vi var på väg dit så såg jag Magnus Uggla, jag kollade på han sen vinka jag och han vinkade tillbaka. väldigt stolt haha.
Sen på sossos mammas jobb fick vi nån skarrig kiwi som jag fick äta med skalet på eftersom vi inte hade nån kniv, fast den smakade skit. Vi gick runt i massa affärer men det jag köpte var ett linne från zara för 129 kr och en liten väska på Åhlens från märket Wera för 499 kr..  bilder på dom kommer snart. :)
/ amanda panda

våfflan

tjing tjong i natt så sov jag hos klara. vi träffades tyup vi tio på kvällen så vi hann inte hitta på så mycket mer än att gå och tjocka oss med att köpa godis.. :D sen så kom vi hem till henne och gjorde inte så mycket satt mest uppe o prata o skratta. jag gjorde även ett vackert konstverk på klaras ben, det föreställde mig och klara. :) en gång blev jag lite hungrig och bet henne i klara i armen, fast då putta hon iväg mig så att jag ramla in i en låda så hela huset vaknade mitt i natten. Vi låg även och  asgarva åt min idrottslärares namn våfflan, fast då kom klaras mamma upp klockan halv fyra på natten och sa åt oss att vara tysta. sen efter ett tag så somna vi.

kraam <33


vad ska man hitta på?

tjenare, jag vill verkligen hitta på något roligt i sommar, jag kanske ska åka med bästavännen klara utomlands men det är inte säkert..  jag måste verkligen ha as roligt i sommar!


hatar det ordet!

heejs svejs!!
idag har jag varit i stan och shoppat, jag hatar att säga ordet shoppa. men vet inte vad man ska säga annars...
jag åkte till söder för typ första gången i mitt liv, nää kanske inte men brukar alltid vara i city. jag var där med min kära syster Rebecca.  jag köpte en t-shit på GT för bara 100 kr. sen köpte jag en lacoste piké på en second hand butik för bara 105 kr, hahaha har aldrig gillat second hand men jag ville ha en sån lacoste så jag köpte den. kan vara bra att ha!
/pusss amanda
haha en liten bild på min outfit, :P fast på bilden testade jag byxtrenden med shortsen högt upp :D

kuk-dagen

idag har dagen varit ett helvete...
eller morgonen började bra, dessan hade sovit hos mej så det var ändå trevligt att vara med henne ett tag på morgonen, men sen åkte hon hem och jag började städa mitt rum lite (saddam hussein hade bombat). sen så gick jag upp till orminge centrum för att jag skulle fixa så att mitt betalnings kort skulle funka i affärerna. när jag kommit till banken så frågade en banktanten mig om jag kunnde visa mitt pass, man det hade ju inte jag med mig. så jag fick gå hem igen förbannad som fan. sen hämmta jag passjäveln och tog cykeln istället till orminge. när jag då kom fram igen så la jag fram mitt pass och tanten höll på med datan och sa sen att mitt kort redan var aktiverat, så då hade jag kommit dit helt i onödan! ja, det kanske inte låter så farligt men jag blir väldigt lätt irriterad för saker...
sen åt jag lunch och all mat var typ slut så jag fick ta en hamburjare och lägga i nått skarrigt bröd. sen åkte jag till träningen, där var livet bättre. jag gjorde typ rekord på att sätta straffkast, haha..  sen när jag kom hem så stängde min nya mobil av sig hela tiden. och 100 st låtar försvann och massa bilder flyttades till ett annat ställe. då blev jag förbannad igen och då kommer min mamma och säger att jag ska sluta klaga hela tiden och att jag ska ändra min attityd, asååå jag lackar sönder på henne!!! men aja, glöm dina bekymmer imorgon kommer det nya...
/ A, svärdgren
 haha bilden är inte den finaste, har typ inget smink.. (:


my happy ending

heejj hejj, idag har det varit väldigt varmt och jag har badat som vanligt.. :)
först bada jag med sofia och klara. det var jätte mysigt.
sen åkte jag hem och sen cykla jag iväg till min faster som fyllde år och tjockade mej med tårta.
efter att ha kommit hem ringde jag sofia igen och så träffades vi och badade.
nu sitter jag bara hemma och ruttnar och kollar på tv det är idol 2004. lite skumt att det visas.
här kommer tre härliga bilder på mig och sofia,,
image22image23image24


lööööördag

idag var det lördag igen då har man då varit i stan med klara och alva. jag köpte ett linne som jag tänkte ha på skolavslutningen och en bikini och lite smink... det var roligt fast väldigt varmt.
efter jag kommit hem från stan åkte jag direkt till stallet och red, det gick inte så bra blev bara förbannad hela tiden.
sen åkte jag hem igen och åt middag och sen så va jag med några kompisar. vi gick först runt lite ute bara sen gick vi och bada i glasan. :)
bilder kommer sen.
/puss amanda

fredaag

idag har jag varit och badat i järla sjö med några kompisar det var väldigt varmt och trevligt.
efter ett tag gick jag till basket träningen, efter det gick jag och alva och bada i kocktorpsjön. sen så sov hon hos mig och även glärran kom över och slagga, hahaha nyaa favorit ordet.
image21


RSS 2.0