The Coffee Club

Hej! Dålig update här på bloggen, har inget internet hemma i lägenheten, thats why!
Kommer troligtvis fortsätta i samma dåliga takt.
Läget ligger till så här:
Jobbar på en restaurang som heter The Coffee Club. Chefen är en galen grek-jävel som får spader för allt möjligt. Skulle vilja hitta ett nytt jobb, men vet inte om det är värt det eftersom jag inte kommer vara kvar så länge till i Surfers! Vi får la se. Får 16 dollar i timmen cash så det är väl ingen höjdare, men personalen är trevlig, men när idioten är där får man inte ens prata med varandra. 
Elsa har börjat på mitt jobb också men hon jobbar på dagarna och jag jobbar kvällar...
Lilla outfiten.
 
 
 

Work in surfers Paradise

Okej, så här ligger läget till!
Världens bästa resa med världens underbaraste Klara är tyvärr över. Nu är det dags att knega. 
Åkte först en vecka till Byron Bay (bästa stället i Australien), första dagen gick jag och sökte en massa jobb!!! Fick faktiskt en trial och en annan potentiell plats att jobba, men visste inte om någon av ställen var några riktiga roliga jobb, om jag skulle kunna hitta ett bra boende osv. Staden är så liten. Beslutet blev att åka vidare till Surfers Paradise och möta upp två Sandhamns-vänner som kommer om två veckor. 
 
Nu befinner jag mig i Surfers, lite Miami-style, det är nice, men saknar surfar-livet och alla härliga locals. Just nu bor jag med många idioter från England på mitt hostel. Läääängtar till den supersofta lägenheten som vi ska flytta in i med pool, tennisbana, jacuzzi, ballkonger, två badrum, havsutsikt osv.
 

RSS 2.0