lever livet

Hej hej.
Har haft en superkul helg, Nicole var här och hälsa på och vi gick ut både fredag och lördag. Hängde på klubben, sola, käka dennis-korv, var på båt-efterfest och hade allmänt trevligt. Det var ett tag sen jag träffade den pinglan. I söndags var det P-söndag och utgång var spikat. Dock kom ett monsunregn det och många bangade men vi var ett gäng som lyckades ta oss ut, jag fiesta i gummistövlar! Trevlig kväll som vanligt, alltid lika kul på personalkvällar!

Idag har jag jobbat och sen gick jag, Carl-Johan och Phille till Värdshuset och åt middag, riktigt nice!

Söndags-Phillie-boy och Gurra.

Jobb och träning!

Idag har jag jobbat tidigt. Asmycket folk och jag var enda tjejen som satt i kassan så chefen kom och hjälpte mig. Igår blev jag också skogstokig på en del jobbiga människor, tog lite ipren och stod ut, höll på att kissa på mig och grejer också. Men nu är det luugnt!

Efter jobbet åt jag en egengjord mumsig nacho-tallrik och när jag är suuupermätt smsar Daniel och säger att vi måste ha en träningsdate. Så vi sticker ut och springer och stannar på Södra Strand och kör lite styrketräning sen vidare och springa. Det var fett med lök, men ändå trevligt med lite träningssällskap. Drog ett bad sen i det 15 °C vattnet. Somna sen på dirren när jag la mig i sängen med datan. Har sovit några timmar och är fortfarande.

Imorgon kommer bästa Nicole ut hit till Sandhamn!!! Det blir askul!!! Har inte träffat henne ordentligt sen innan jag åkte till Kenya. Hon kommer ut med ett gäng tjejer som också har hus här, sen när jag slutar jobba ska vi snacka igenom allt och sen feeesta!

Så jävla fet låt ändå. hehe

R.I.P camera :(

Min underbara kamera Sony Nex jag fick i julklapp av mina bästa föräldrar har nu gått sönder för evigt. Jag är fly förbannad!!! Hann inte leverara många album på FB innan den tog sitt sista foto. Jag hade den i väskan där en vattenflaska läckte. fortfarande lika jävla angry över att jag inte sett till att korken var ordentligt påskruvad och reperatören sa att den blivit vätskeskadad och att det inte var lönt att laga. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. åååh helvetes jävla piss. Där flög många tusenlappar i sjön. Fan man ska inte gråta över spilld mjölk, men nu är jag FLY FUCKING FÖRBANNAD!


Några härliga Mombasa-pics som min älskling tog.

Klaris18 bast

I tisdags fyllde min bästaste vän år, vid namn Klara aka Glärran, därför bestämde jag mig för att ta båten hem efter jag slutade jobbet och åkte hem till Nacka där hon bjöd på en supertrevlig middag med sköna människor. Där bjöds det på drinkar och tre-rätters. Jättemysig tillställning!
Åkte tillbaka ut dagen efter till Sandhamn igen.

Bästa Klara på hennes 18-årsdag!

though life

Hahaha igår var en kul kväll. Vi börja hemma hos Sofieman och taggade sedan vidare till klubben där det var P-söndag. Där snacka vi, shota, dansa och hade kul! Hehehe jag råkade tabba mig lite... Jag skulle bjuda Erik på shot och han sa att vi skulle ta Fernet, så jag går fram till bartendern:
-Hej, två Fahrenheit tack!
B:- Eh vad sa du?
-Två fahrenheit tack!
B:-Eeeh, vi har inget som heter det.
-Nehe. Vänder mig om och säger till Erik att det inte finns, men han säger att det är klart att dom har det. Så jag frågar igen vad det hette och Erik säger Fernet. Wooops. säger till bartendern att jag mena Fernet så börjar han garva. hehe.

Efter detta drog vi till Öfre på efterfest ett slag, men sen joinar jag syrran och hennes Värdhuset-kompisar på en annan efterfest i personalbostäderna på baksidan av Värsan. Det var väldans kul! Dock är syrran asfull, hehe fett kul ju.

Imorse var det jobb klockan 8.30, fy satan! Det var sådär mindre kul...
Ikväll ska jag, Sofie, Wille och CJ dra till Sea Club och käka pizza! naaaaaaajs.

Random med bilden.... Jag och Jojo på Collage för några veckor sen!


kul kul kul

Tjeeena!
Igår var det riktigt kul, alla var på partymood. Vi föra hos Wille i all hast sen drog vi lite extra tidigt till klubben eftersom det var så mycket folk. Bra drag!!
I morse drog jag en behövande dusch sen mötte jag upp Daniel så satte vi oss ute i solen på en servering och åt lunch. Senare drog jag ner till stora bryggan och hängde med mina polers på after-sailen!

Random pics!

me in tha partyoutfit

Grabbsos

hej kompis!


parantesos gör städrassia

Igår kom mina föräldrar hit till stugan på morgon och gjorde en oförberedd inspektion, stökigt som vanligt och dom blir fly förbannade. På eftermiddagen jobbade jag fram till stängning och sedan gick familjen plus familjen Berlin till Seglarhotellet och käkade supergod middag uppe på terassen i kvällsolen. Det var myyys. Vid tio-tiden cruisar jag över till Wille och sätter mig och snackar lite.

Imorse var det jobb igen och sen träning på det. Nu ska jag sova och imorgon blir det utgång med hela gänget!!!

weeey work-outfit!

mysig kväll hos casa de wille

Har haft en supermysig kväll. Efter att både jobbat och sprungit duschade jag och fixa i ordning mig, sedan gick jag över till Wille dit så småningom även Carl-Johan och Sofie kom. Wille lagade en utsökt lasange som vi åt vid uteplatsen vid havet med solnedgången och grejer (fett romantic liksom). Efter det var det CJ som skulle visa vart skåpet skulle stå och visapde ihop chokladpudding, inte alls lika flashigt... men det blev gott med lite jordisar till. Vi fick alla största matkåman och la oss i soffan och kollade på Gladiator. Väldigt trevligt måste jag medge. Nu är det dags att sova för min del!

Inga bilder, standard. Men här är en kväll med samma mysfaktor- Diani påsken, sundown.

lite update liksom.

Helgen var kul som vanligt!!! Det är riktigt legendariska kvällar här på Sandön. Varit ute fre-söndag och det har varit kul kul! Har även solat, jobbat med Calle som var bland det roligaste på länge när han kommer till jobbet direkt från festen, haha. Buenas noches todos!


Weeeey nu ska jag slagga och tagga jobb imorgon!

Rest in peace

Det är så sjukt. Malcolm den roliga pricken dog igår morse. Han och hans kompisar var ute på natten på en mörk 70-väg och han hinner inte flytta på sig när en bil kommer. Jag var inte nära honom, men har många kompisar som var, och en nackagrabb man stötte på ibland. Har ändå några roliga minnen med dig och det känns så hemskt att du är borta nu. Vila i frid Malle! http://www.svd.se/nyheter/inrikes/17-aring-dog-efter-pakorning_7346406.svd 

Hittade den här bilden, sen lång tid tillbaka, skolavslutningen i nian när vi hitta en till kille som hette Malcolm. Och sen när vi gick hem till Max och du fick sova på mattan. Ja du var kul du!


wakeboard och grejer

Hej hej! sitter inne och avnjuter lite kaffe. Har mest degat hela dagen, det har varit ganska dåligt väder och jag har varit ledig från jobbet och ensam i huset. Syrran kom hit i morse och tagga dirren till jobbet. Igår hade vi jättekul, vi var ett stort gäng vid Trouville stranden där vi satt och grillade och hade supermysigt. Vid halv tolv var alla sugna på att dra ut till Alma så vi cyklade ner och hade kul på klubben.

Jag får se hur det blir ikväll, kanske utgång eller sitta hemma och mysa bara. Vi laddar hela gänget inför personal-söndag. Har fått mitt schema för nästa två veckor och inser att chefen har börjat fatta vilka på jobbet det är som går ut, lilla partygänget får alltid jobbtider anpassade efter det, hehe.
Måste börja fota mer!!!! Har inte laggt upp några bilder från mitt härliga gang här på Sandis, dock har jag dränkt min nya kamera i vatten :(

Här är några bilder från i onsdags då åkte hem en snabbvisit till Ingarö och träffade hela familjen:

Jag åker lite wakeboard!

Pappa åker på en vattenskida

Syrran och Marcus

Marcus kom upp på wakeboarden!

Pappa stylear och åker baklänges

Tillbaka till fastlandet

Hej hej!
Nu sitter jag på Ingarö, har varit med syrran och Marcus till stallet och ridit. Plus att jag ätit en supergod middag! Kom hem från Sandhamn ikväll, ledig imorgon så jag passade på att åka hem! Har haft så himla kul där så längtar redan tillbaka lite!
Hej hej mamma och pappa förresten! Kul att ni hänger här.

Tummen upp för att paranteserna gillar att hålla ett öga på mig genom bloggen.

nu kör vi igen

oj oj... nu är jag trött. blev fan ganska hårt igår. Kvällen började med beerpong @ casa de Calle, sen cykla vi ner till klubben. Det var jävligt kul iallafall! Började jobba tidigt imorse, är helt död nu, men måste ladda om för personal-söndag på Alma. Har sovit någon timme nu efter jobbet och blev väckt av Carl-Johan som ringde för att jag skulle komma till stora bryggan där Uno Svenningsson sjöng, ååh det var mysigt. Vågorna gungar mig liksom.

åker båt och laddar om

Slaggat lite idag, åkt båt till Stavnäs och hämta syrrans plånka hon glömde i bilen, cruisa tillbaka igen. Det var niiice pumpa fet musik i båten, taggar inför kvällen.
Planerna för kvällen är att dra till Calle och spela Beerpong med grabbarna, sen dra ut!!! Tagggaa om!
Det blir kul kul.

Jag och dubbelhakan var ute och åkte båt idag!

fan nu äre fest grabben

The weekend is here och den är fullspäckad med fekkenation!
Igår efter jobbet drog jag en springtur, sen gick vi ner ett gäng till After-Sailen på stora bryggan och drack en cider och lyssna på lite go live musik. På kvällen var det fiesta på Seglarn. Jag och Lisa från jobbet var typ dom ända som var taggade så vi satt uppe på Kvarnberget och drack lite senare gick vi ner till klubben men det såg lite lame ut och då kommer en kille och bjuder över oss till deras båt där vi knäcker en bärtz och lyssnar på festlig musica. Men sen gick vi ut vid tolv, jag lyckades snacka med vakten så jag kom in gratis, weeey, pengar är ett problem liksom.. Trodde jag skulle bränna massa stålar denna kväll, men nej nej, vi hittar ett gäng grabbar som langar fram hans kreditkort till mig med repliken "Köp vad du vill!". Först sa jag att det räckte med ett glas vin, men det tyckte han var för tråkig så jag beställer drinkar, öl och järn heheh. Feeeett nice liksom. Efterfest på Öfre sen, det var kul, sen cruisa vi vidare till en båt.

Igår inne i dimman på en random båt med Melon/Mongo-Micke

Tredje dagen på jobbet- vilken kanonstart!

Klockan är 08.08, vaknar plötsligt av epic saxoguy-ringsingnalen, tar upp den: MIN CHEEEEF!!!!! Fuuuuuck.
C: Amanda vart är du?! Du skulle öppnat affären för 10 minuter sedan? A:Eeeeeh, ooojj, jäklar, hehe ojj var det idag?! Var är dom andra då?? C: det är du som öppnar ensam idag. A: Jag kommer, SOOORRRY.

Fasiken, alla på jobbet hade förra året en benämningen "att göra en Amanda", vilket innebär att glida in en timme försent på jobbet. Lång historia bakom, hade festat för första gången med mina jobbkompisar kvällen innan. Det var steeelmode så jag skulle aldrig göra det igen, men i år kom den så tidigt som tredje dagen, helvete.

Jag måste hitta en metod att vakna... Jag ställer 5 olika alarm, lägger mobilen så att jag måste gå upp- men min hjärna har lurat mig själv, jag går upp vid första alarmet, tar med mig mobilen tillbaks i sängen, stänger automatisk av alarmet varje gång, utan att jag vet om detta... Nu ska jag plocka fram den högsta och vidrigaste signalen jag kan hitta... No puedo dormir tan mucho.

Le me chilling in some träskor.


Mysig kväll på dykarn

Tjääna.
Idag var det första dagen på jobbet, det gick bra, vi har fått en ny kaffemaskin så jag festa på lite kaffe, chilla mest runt, massa personal och inte så mycket kunder... När jag kom hem drog jag en lång powernap, sen vakna jag till stekte på lite fläskfilé och gjorde en sallad, käkade och kollade ett avsnitt Paradise. Senare vid halv tio drog vi ett gäng till Dykarbaren och satt på uteserveringen och snackade och hade trevligt. Vid elva drog de flesta hem, men jag, Wille, Calle och Erik chillade kvar och satte oss inne och drack lite öl. Nu kom jag precis hem, ska duscha och sen slagga!
Godnatt!

älskade götlaborg!

Back home from Gothenburg. Det var toppenkul!!!
onsdagen när vi kom blev jag och Hanna uppmötta av söta Trine. Vi chilla i nordstan och sen åkte vi ut till Malins farm. Där var alla Kenya-bruds och vi laga supergod middag, drack vin, åt ost och kex och snackade om allt som hänt oss. När mörkret kom blev det mer fiesta med dans och Trine gick loss.

torsdagen åkte jag, Malin och Hanna in till stan och myste, jag köpte en jacka och en tröja, sen träffade vi mr. Palm och fikade. Det var väldigt trevligt och när vi kom hem bestämde vi oss för att rida på Malins hästar som hon har på gården. kul kul. sen festival-film och sen natti.

fredagen taggade vi in till city och gick på Liseberg, wooohooo. Det var kul, jag skrek som fan. Käkade lunch sen drog vi hem till farmen igen och fixade iordning lite sen kom det över en del folk och det blev fiesta! Jag mingla runt med härliga göteborgare och satt uppe och snacka inatt till 7-snåret...

Idag vakna jag efter någon timmes sömn av stekvärme plus att vi delade fyra pers på en säng, så jag chilla i hammocken. Vi dega hemma och några grabbs var kvar hela dagen så dom köpte pizza och sen satt vi ute och snacka. Vid tre bar det av hemmåt, vattenflaskan läcker i väskan och pajar min nya älskade kamera, råtta. SEn blev det en tågresa med Hanna, men det var mys det med! Nu är det dags att sova gott folk!

Här är bilderna från första kvällen i götet:

Våran stekiga ostbricka

en del av le crew.

Carlis och Hanna

Jag dansa lite med Trini-boy

Steker som rödluvan.

I come back Götet!!!


RSS 2.0