rings of smoke

hallå, nu har man tränat i 2 och 1/2 timme. jobbigt som fan. har annars haft en trevlig dag med massa solsken, jag har åkt en massa på min nya skateboard, det går väl inte så bra, hahah. åker bara på den inomhus, så har varit nära på att ha sönder massa blomkrukor och skit, mamma gillar inte den iden att jag åker inne i huset. men det är bara för att när jag lärde mig åka enhjuling krasha jag en planta i hallen, hahaha! igår när jag skulle diska så tog jag all disk i famnen och skulle åka in någon meter till köket med skateboarden, men det var en liten tröskel som jag inte såg, så jag flög framlänges. tur att inte mammsen var där vid tillfället. 
så här får ni lite bilder på mig och min nya buddy!



haha jag vet att jag inte tagit bort plasten från brädan, då behåller man ny-känslan bättre!
/sk8-coolingen #1

sjöstjärna

tjaaa, ska skynda mig iväg till skolan snart, men hade fullt upp med min bilduppgiften och ledarkursen så hann inte skriva nått igår. ledarkursen var okej den här gången, haha satsaren kom med uttrycket: "jag gillar fysisk närkontakt väldigt mycket" haha.

så blev bilden som är gjord av utrivet papper, jag limmade på sand och peppar ockå ;)
/Amandaaa

plast-grandpa

heej!!
jag har haft min låtsas farfar på besök hemma hos min familj på middag, för att fira mig, syrran och mammas födelsedag. marsbarn hela bunten. jag fick väldigt fina saker av honom!
en bluetouthhögtalare till mobilen
en skateboard
en gitarrstämmare till min jävligt ostämda gitarr!
det tackar jag för uffe puffe!
annars har jag haft stalltjänst klockan 8 på morronen, mockat 7 st boxar och sopat massor. sen blev det direkt till matchen i hästkläder. vi spela kvartsfinal, vi förlora. och seriöst var det dommarens fel, dom var jävla råtthuvuden som inte kunde ett skit!
full rulle hela dagen, nu jobbar jag lite på min bilduppgift.



dagens inkomst :D juste jag har glömt lägga upp det jag fick av päronen, det kommer väl snart!
/AS


earth hour

äntligen slut på det här med earth hour, mina päron som aldrig tänker på miljön, har två bilar och aldrig provat buss, dom gick in stenhårt! släckte alla lampor mitt under middagen och tände massa ljus. jag satte på robinsson efter ett tag iallafall, visste inget om det där med tven.
idag spela vi allafall åttondels-final, vi vann!!!!! imorron är det kvart! jag kan egentligen inte komma, men nu har jag fixat allt så att jag kommer vara med. det gick faktiskt bra för mig idag på matchen, längesen!


/ Amanda

changes

käkat frukost, nu sitter jag här och segar innan matchen.
jag ska snart städa lite, leta reda på en moppe jag vill ha! det är jäkligt svårt att bestämma sig, antingen en satsar-moppe, som jag tycker är rätt ful, men går inte sönder och är bra att åka på, eller en riktigt cool och fräsig rackare, men som pajjar ibland och kanske inte världens kvalitet...


vilken modell tycker ni jag ska välja? :D
/ amanda.


parlamentet med molly!

hallå där!!
idag efter skolan åkte jag och molly till tv-huset och kollade på parlamentet! vi fick komma in även fast vi inte var 18 år :)
det var skitroligt, även fast det inte var så roliga som var där. vi trodde robert gustavsson skulle vara där, bådas stora idol! men det stog väl fel i mejlet vi fick.. jaja det var kul ändå! man skulle vara neutral när dom filmade en, men jag börja bara garva. vi satt på första raden. så klockan 20.30 på söndag får ni hålla utkik efter mig och mollsan :D
efter det var slut åkte jag och träna basket ett tag.
tack till dig molly som bjöd med mig med din biljett!

hade velat att robban var där!

han var där iallafall, sköning han är!!
/ A.

save our souls

det är fullt upp med att plugga till svenskaprov, duscha, kolla bussar till radiohuset. juste det har jag glömt berätta, jag och molly ska gå och se parlamentet inspelningen imorron :D molly vann 2 fribiljetter på facebook och bjöd med mig! det jobbiga kan vara att vi inte får komma in. för det är 18-årsgräns. jaja dom kan väl inte skita i att släppa in oss?!





haha ser ut som en trollunge! :D
/mandaa.


var på väg till skolan precis XD

haha jag är helt förvirrad jag trodde just jag skulle gå till skolan!
jag somnade framför tven hela tiden efter skolan, så jag gick o la mig på sängen vi 17, när jag vaknade igen så jag på en klocka att den var tio i sju. alltså trodde jag att jag skulle gå till skolan och att det var morron. jag gick upp skulle göra mig en macka när jag märker att jag har sovit hela natten med kläderna på... vafan är det här?! tänker jag och ser att jag har allt smink kvar, skönt att jag slipper sminka mig igen tänkte jag. Jag kollar runt i huset och undrar vart mina föräldar och min syster är, jag tänker inte så mycket mer på det utan fortsätter borsta tänderna. sen hör jag att jag får ett sms, men när jag kollar på digitalklockan på mobilen ser jag ju att klockan är 18.52 och inte 07.52 som jag trott hela tiden eftersom jag kolla på en vanlig klocka första gången! XD hahaahahaha. snacka om att jag är en riktig virrpanna!


/ förvirrade mannen.


speak your mind

den här dagen var skittråkig i skolan, orkade inte med någon. orkade inte vara sur. orkade inte försöka bli glad. när skolan tog slut blev allt bra, jag gick hem till molly sen åkte jag till forum och träffade erica, vilket var väldigt trevligt. sen var det träning i bara 45 min, sen kolla vi på damlagsmatchen. orkar inte formulera mig mer, känns ändå inte särskilt viktigt om man säger så.
nu ska jag ta en dusch och sen måste jag slå nytt rekord i tetris :D



/Svärdgren.


glasgow

hallå där, jag är jävligt trött och jag får panik för jag sitter och får en bild av alla tetrisbitar som faller ner framför mig, asså man blir helt galen av det där spelet. beroendeframkallande. idag blev det en tur till stan som vanligt, med molly, ovanligt.
jag bytte min keps igen, haha, jajaj nu är jag riktigt nöjd! vi gick förbi panini ( där molly och jag ska prao) och kikade in lite, sen blev det en promenad i gamla stan. mysigt. nu har jag tränat, kollat på tila tequila. annars hände nog inget idag, eller dexter sparka sönder en glasdörr i skolan och fick åka in och sy. det var skitäckligt för en stor glasbit satt fast i hanns hälsena.

faktiskt åt vi inte på donken, det är en bild från i fredags. vårt nya mål är inget donken på flera månader!

boobaa.

halloj, hela helgen har gått åt till den där ledarskapskursen, idag var det faktiskt roligt!  jag och lina hittade massa roliga människor att garva åt. jag fick mitt cp-garv när ledaren hade genomgång, det skrattet borde inte få komma offentligt!
nu ska jag bada, spela tetris och äta nått sött!
min kamera är helt dampig nu så vissa bilder jag tog idag går inte att ladda upp på datan, men lägger upp det jag har.


/AAAAAAA!!!

varför är det alltid jag som tabbar mig?!

två inlägg på rad, mkt o berätta ;)
jag har tabbat mig ggr två nu på kvällskvisten.
*jag skulle gå på toa, men jag palla inte stänga dörren. jag sätter mig och kissar med vidöppen dörr när min syrra kommer in o garvar och säger att mattias (hennes kille) är här precis utanför i köket. hahah jag visste inte ens att han var här. ifall jag vetat det skulle jag stängt och låst dörren..
* sen skulle jag precis gå och duscha, när jag kommer på att jag först måste gå och äta ett chips i vardagsrummet. jag har redan knäppt byxorna som nästan är i knävecken, trodde ingen satt i soffan. men jo självklart sitter becca och mattias där XD haha jag låtsades som det regna och drog upp byxorna skitfort!

TAABBE.

lite från igår som kom hem från forum:


ett par gladiatorsandaler från nån ny konstig affär bara för kosingen 229:- perfekta till barcelona i påsk.

bytte min blåa keps till en större storlek o annan färg, ska kanske byta igen till en likadan fast svart NY-märke ;)

/puss.

konrads kalasklister

halloj idag var jag lina och fanny ekman på en ledarskapskurs, jag vet inte om det var roligt eller tråkigt! förmiddagen var rolig med massa lekar men sen satt vi o lyssnade på typ en föreläsning i flera timmar. det var iallafall en del roliga människor där, eller dom var så konstiga att dom blev roliga! en hette konrad, även kallad satsaren. hans favoritord måste varit applicera, stimulera och relatera. haha han var en sköning! det fanns iallafall gott om knasiga typer på den där kursen. imorgon är det en igen, 10-17 som idag, fett jobbigt!

födelsedagspresent från fårbräket och lina, som jag just nu tuggar upp :)
/ amanda!!

diirty dance

hallåj, idag fick jag två stycken mvg i skolan :) ett på en so-uppgift, vi hade tabbat oss rätt mycket vi skrev om venezuela men vi hade blandat ihop det med afrika :P  men läraren gav oss mvg ändå. Sen skulle jag och linnea och molly berätta för våran lärare om dirty dancing som en engelska uppgift  för att vi sett den i skolan, de andra grupperna satt bara och pratade om filmen på engelska fast vi gjorde Oprah Winfrey show och dansade till "time of my life". nör vi var klara skrek läraren: kreativt, mycket kreativt!! MVG MVG!!!! :D

johnny och baby :)


haha här är en video när jag och molly övar på våran dans.

rune gillar rudolph!

Det finns en flicka vid namn Molly, hon är underbar! Först när jag såg henne tyckte jag hon var en liten fjortis, men hon är såå snäll och har bytt till en skitcool klädstil! idag fick jag en födelsedagspresent av henne, det var en LA keps! jag blev skitglad har önskat mig en sån jättelänge och så köpte hon en sån till mig! Den var lite för liten för min storskalle så jag och molle ska till forum imorron och byta till en större. nu är det press på min present till henne!
imorron ska jag och molly dansa till dirty dancing i skolan, haha spännande. Inte ett så klyftigt val av av oss att jag är tjejen och molly killen eftersom jag är dubbelt så tjock och vi hade tänkt att killen skulle lyfta tjejen i dansen, helt kört.

biffen och rudolph!

Ciao.


en klase bananer.

hallå idag var jag i stan med anna, har inte varit med henne på evigheter!  det var väldigt trevligt och jag fick en födelsedags present av henne också, det var väldigt snällt! det var ett jättefint halsband.
jag köpte en lila väska, vet inte om jag kommer använda den men jag behövde verkligen en väska :)
idag i skolan åkte jag och alma och molly hem till alma och gjorde pannkakstårta till lunch, jag överfyllde den med glass, fast den vart skitgod ändå.

ANNNAAA!

present från bananhuvudet.

jag köpte för 350 kr.
/AAAA.

road runner

hallååjsan, idag var det en trevlig dag, var på skratthumör hela dagen i skolan.
När jag kom hem åt jag sushi sen åkte jag till sigtuna och träffade min älsklingshäst, eftersom den är på tillridning har jag inte ridit på mer än en månad, men det gick jättebra ändå. Fast när jag skulle gå ut från stallet med min häst ställer hon sig på min fot (och ja min häst väger nästan 600 kg så ni kanske fattar att det gör ont), nu är min tånagel helt blå och tån är uppsväld. skitsamma, det bästa var att jag fick träffa min första ponny jag fick när jag var tio som nu står i samma stall. hade inte sett honom på nästan 2 år, det är verkligen världens sötsate häst!


haha, jättegamla bilder på mig och min gamla ponny plutt Roddan.

födelsedag

idag fyller jag då år, det har varit en toppendag! har varit i forum efter skolan där jag fick gratis mat av en som jobbade på burger king bara för att erica sa att jag fyllde år idag! Sen tränade jag, då fick jag och fanny varsin kladdkakstårta av våran tränare. och fick present av lina och fanny :D när jag kom hem från träningen åkte mor och jag till resturang J i nacka strand, där vi åt skitgod mat och efterrätt. så nu har jag precis kommit hem och nu satte jag och mamma på Patrik 1,5.
det  var bussigt av alla som gratta mig, fick massa söta sms och 28 gratulationer på fejjan :)
jag fick lite småsaker av mamma och syster idag, men ska få sen av pappa när han kommer hem på fredag.

sista kvällen som fjortis!

tjatjatja, har tränat kunde inte sluta garva nån gång, vi hade sex och samlevnad idag för första gången, det vi gjorde var att prata om drömkillen/drömtjejen, jag vill att min drömkille ska vara skejtare och var lite ghetto nästan vilket alla i klassen gjorde som världens påhopp. alla går och tjatar om att jag borde snacka med en som heter mohammed som bor i världens ghetto. det var inte direkt sån människa jag tänkt mig :P jaja om 40 minuter är jag byxmyndig! :D hääärligt!


hjälp, vilka hetingar som fastnat på bild här då!
/amandaa.

koncentrations position

hahaha världens skönaste människa! XD
DET ÄR BARA DOM FÖRSTA 10 SEKUNDERNA SOM ÄR ROLIGA! men jag och glärran höll på att garva ihäl oss när vi såg det "koncentrations postion menar du?!"

fårskalle

tjoooho allihopa, jag ska sätta mig och kolla på the shining som går på tv, usch jag kommer kissa på mig. såg den senast när jag var 11 år och efter det var jag rädd i ett halvår. annars har det varit en jävligt råttiga söndag, har haft väldigt tråkigt. hade en träning mitt på dagen så man orkar inte göra nått annat.
GRATTIS FÅRBRÄKET FANNY PÅ 15-ÅRSDAGEN!!

HAHA UNDERIFRÅN ;)

/amanda panda.

bertil falukorv

hallå i stugan. jag sitter hemma med klara, vi har kollat lite på melodifestivalen XD den som vann sög ju! jag och klara heja stort på caroline af ugglas och alcazar, haha eller vi var inte så insatta..
annars har jag varit i stan med corntan, det blev en present till en kompis och en tröja.




new t-shirt från monki :D
/Aa.

man in the mirror

hallå, det är lördagmorgon. jag ska om någon timme åka till stan med min käre vän guldpojken!
och jag fyller år på tisdag, wooho! alla fyller år i mars, inte bara jag i familjen utan mamma och syrran också. sen är det maasssa kompisar som fyller år i mars! imorgon fyller fårbräket år, grattis på henne i förskott!
jag önskar mig väldigt mkt saker, men jag får se vad man får :D pappa kommer fortfarande vara i venezuela på min födelsedag, men när han kommer hem så tror jag att jag skulle få välja att få en ny cykel eller moppe :D jag kommer välja en moppe såklart så köper jag en egen kärringcykel.

haha, jag vill köpe en ciao-moppe som man typ måste trampa igång XD dom är så jävla snygga, och jag vill inte se ut som en satsare.
/amandaaa.


jag känner mig iaktagen

heej, jag pallade inte göra nått ikväll efter träningen, pappa är i venezuela, syrran har fest på sommarstället och det var bara mamma hemma. så jag gjorde henne sällskap och vi satte på låt den rätte komma in. den var ganska dålig faktiskt, hel konstig var den iallafall.
orkar inte ladda upp bilder nu så det blir en film från veckan när jag och molly filma på tunnelbanan :P jag tycker den är väldigt rolig, speciellt när jag ba: ge tillbaka kameran och molly säger att hon känner sig iaktagen! 
 
A'

Kattfis fyller år idag!

hallojsan. idag är det fredag den 13:e, men känner att ingen har tänkt på det, inte jag heller. eller  juste min storasyster fyller 17 år idag, grattis säger jag!  har haft engelska prov och det gick bra :D fick tillbaka mitt fysikprov och när jag kontrollräknade det så såg jag att jag hade fått 7 poäng för lite!! så jag fick 45/50. jag tappade bort min mobil efter jag haft idrott, den första tanken som kom när den var borta var "faan nu har jag ju ingen musik att lyssna på påvägen hem i bussen" haha, men jag hitta den tillslut kvar uppe i gympasalen. nu tittar jag på top model och käkar smoothie. ska alldelles snart kila iväg på träning.

stoooraasyster fyller år idag! :D

smooothieee

/aaaaaa


life of ryan

precis dushat och gnuggat bort alla spanskaglosor från armarna, och imorgon är det ju engelskaprov så nu blev det nytt fusk på armen och på magen. jaja har lite hurry hurry nu för jag har inte pluggat så mkt. adjöö och gonatt :)

ryan sheckler är nog världens söstaste pojkspoling!

the rolling stones

jag pluggar in sista glosorna nu i spanskan, vet inte rekitigt vad vi har på provet men det brukar gå bra ändå.
lite bilder jag snobbe från molly, som vi tog igår. Det blev bara två för dom andra hon la upp var ännu råttigare!


ser ut som biffen.
/ AMANDA!!

hatar stoppknappen!

asså jag trodde det skulle bli sommar, men det var totalfel!
idag har jag varit i skolan fram till klockan ett för vi hade inga sista lektioner :D
imorse var det kö hela vägen med bussen från min hållplats till skolan så jag var redan en kvart sen och när vi kommer fram till busshållplatsen vid skolan sitter några killar i nian bredvid och säger att dom nog inte behöver trycka på knappen, jag ser att ingen ska av men det värsta som finns är att trycka på stoppknappen enligt mig! Så bussen kör förbi, killarna börjar asgarva, men jag känner paniken att jag snart skulle missa hela lektionen. Men chaffören stannade en liten bit efter för det var ändå så mkt kö. på vägen hem höll jag på att göra samma tabbe.

Snö är bara trevligt i fjällen! haha funparken i ramis, jag leker lite pro.

amandus.

blue blå azul

hallåjsan, idag blev åkte jag till stan efter skolan med molly  :) jag köpte två saker till storasyster i födelsedagspresent och ett par jeans till mig själv. molly köpte foundation, ramoneströja och sex pistols märke. efter det belv det damlagsmatch.

Dagens sköning på punktshop:
vi stog och kolla på lite tröjor när en som jobbar kommer fram till oss.
jag:- kostar dom här t-shirtarna 200 kr?
killen: -nej nej inte 200!
molly:-nehe?!
killen: dom kostar 199 kr.
Jag:- haha,men det är ju samma sak.
killen:- nej det är stor skillnad mellan 200 och 199 kr!

ja, en krona är faktiskt värdefull, jag hitta en 1-krona idag vid busshållplatsen och jag blev faktiskt väldigt glad!


min schteekiga frise corny fixade,


nya jeansen, älskar färgen!

/bernard


toca el tiembre

jag fick nått konstigt ryck idag, jag städade ganska mycket av rummet (skulle jag ta allt på en gång skulle det ta flera dagar), pluggade spanska i typ 2 timmar och lärde mig 80 st glosor. ibörjan gick det lite segt, jag fick ingen ro på mitt rum för det var för varmt, så jag satte mig på gräsmattan, men då blev jag blöt i stjärten, men sen kom jag på den ultimata lösning med att öppna fönstret inne i mitt rum och plugga där inne!
Sen när jag åt mellis så åt jag nått torrt rågbröd frivilligt! Och nu ska jag ta bussen till basketträningen. duktig flicka amanda har varit!



/randmannen.

bio och studiedag

hallå där!
idag har min skola studiedag så jag och corny gick på bio igår. Efter jag spelat min match åkte jag hem och åt middag sen åkte jag och Corny in till stan vid nio och såg män som hatar kvinnor. Den var 2 1/2 timme, men faktiskt väldigt bra! vid vissa tillfällen i filmen satt vi och höll handen för att vi var så rädda, hahaha.  vi kom hem efter ett nån gång och då gjorde cornelia några småfläter i mitt hår som jag tjatat om. Nu på morgonen hade jag utvecklingsamtal vid nio, vilket inte var så trevligt, satt typ och halv sov. fast det gick ändå bra.


den lilla guldflickan!
/amanda.

tegelsten

hallå där, sitter och kollar på rambo 3 ;D väldigt spännande faktiskt!
glärran gick precis hem så nu har jag väldigt tråkigt. ska försöka komma igång med städning på rummet, blir alltid taggad på att städa efter midnatt :P fast päronen lackar alltid när man sätter igång dammsugaren, det är den lilla bagiatellen...



/mandyy.

broken strings

tjenare.
idag var jag med dessan på morronen eftersom jag sov där, sen tagga jag till träning. och nu har det varit en allmänt seg kväll. är så jävla trött på att inte göra någonting! ska måla naglarna sen träffa klara :)

min söta vän desirée:D
/a.


brådiiis

hinner inte nu, ska packa mig iväg till desirée nu :D lääängesen man såg henne!
/A


tuggummi :D


slog rekord idag på största tuggummibubbla? eller vad heter det?!

haallå alla små katter!
här sitter jag med fysikboken och ska plugga, men jag skiter i. jag är ju ändå värsta gangstern!

utan smink :)

mvg idag på min bokredovisning, wooohooo!
har länge tänkt på det där med att sminka sig, vill sluta egentligen sluta med det, fast man ser ju ut som en jordbävning när man vaknar upp på morgonen så sminket är ända vägen.. men här kommer lite bilder på mig helt utan smink som jag tog för ett tag sen, har inte redigerat dom någonting heller :D




ojj ojj nu har man tröttat ut er med egobilder!! måste bara få visa mitt sanna "jag" :P
/Am.

orkar inte skolan, det ända jag vill göra är att spela tetris.


asså har försökt i flera timmar komma på vad jag ska säga i min bokrecension som ska hålla på i 10 min imorgon. omöjligt, får improvicera allt antagligen.

måste plugga nu!

första dagen i skolan var ju inte rolig, satt och räknade ner  varje minut. efter skolan blev det ett möte med klaris. sen träning för första gången på två veckor! imorgon blir det tandläkaren så jag slipper skolan fram till lunch :D

HAHAHAHA, ASSÅ KLARA OCH JAG ÄR FAN STÖRDA I HUVUDET! MITT MÄSTERVERK FRÅN IDAG SOM NU SITTER UPPE PÅ MIN VÄGG XD (aa jag vet att ingen fattar)
/AA.

vem hatar inte söndag?!

igår var jag ensam hemma så jag ringde nicole som även mig precis kommit hem från ramis. det blev inte som vi tänkt oss, men det var väldigt trevligt ändå!
idag skulle det bli plugg och städning, blev lite städning och en sida läste i boken, inte bra där.. blev lite snack med glärran om hur vi ska komma över alla minnen från ramis, för vi båda blir så deprimerade när vi tänker på det. saknar alla sköna typer, och alla gånger vi failade framför alla i liften och gjorde flera vålter i snön. eller när jag hoppade från sittliften för att hämta nikkis stav som jag kastade ner och höll på att få liften i skallen och några skrek att de ville ha mitt nummer XD
jaja ska bli äckligt med skolhelvete imorgon, men trevligt att träffa lite underbara vänner igen! postivt tänkande.
klara, nikki och jag i fjällen!




/puss o hej!


RSS 2.0