Ny häääässst!!!!

Tjaaaa!
Jag har fått min nya häst nu!!! En till.
Min andra lilla polle står på en gård på landet och ska i maj få föl :D Vi gjorde så för att hon tröttnat på att hoppa och det var så segt att aldrig få rida på den nivå man vill. Men nu har vi köpt en ny häst, han heter Chindor van het Kleinhof. Han är så sööt och helt underbar att rida. Han har hopptävlat 130 cm felfritt. Aja ska inte snacka massa hästar eftersom säkert ingen fattar..

Annars idag har jag tränat som vanligt. Jag är beroende. Idag hade jag världens power efter jag sprungit klart hela rundan så jag tog några backar extra, ähh vafan nog om mig! 

Här är något som jag saknar och blir fruktansvärt avundsjuk nu när man känner alla kompisar som är där nu, MALTA!! faaan va naaajjs det var ska ni veta.

Åh jag saknar det där håret..
Men jag saknar framför allt...

Det underbara Malta-crewet.

En resa som inte går att slå!

Grattis padre!

Godmorgon och grattis pappa på födelsedagen!
Förresten jag ahr anmält mig en tennistunering på lördag, alla är satsare. Jag kommer bokstavligen faila.

underbar dag

Dagen började ganska segt med mest tv-tittande och datasittande och misslyckat försök till städning. Men sen tog padre tag i saken och vi drog in till Sickla och tog oss en varsin smoothie från Naked Juice Bar, sen gick vi till Best of Brands och kikade ett tag. Jag hittade min Henri Lloyd jacka och kasta iväg lite kosing på den. Och pappa köpte en snygg Peak Performance tröja jag kommer baxa när han minst anar det...
Efter detta stack jag och pappa ut och sprang vanliga rundan på 5km. Sen gjorde jag massa styrkeövningar, bland annat 60 situps och 50 armhävningar. Efter det stretcha och yoga jag länge i poolen tillsammans med bra musik i solnedgången. Sen blev det grillat till middag.

Fyfan va livet är härligt!!!


Anna


ett såkallat morgondopp

Godmorgon!
Jag fick själv vakna upp ganska hastigt. Det började med att pappa boxade sönder mig så jag tog fram ridpisken och började slå honom. Men han var ändå så scary att jag sprang ut och ställde mig på trädecket vid poolen som slutade med att han kastade i mig med kläderna på rätt i poolen men poolduken och allt kvar. Det är sådana här stillsamma mornar jag har...

Jag vet att jag har 80-talsfrillan...


Helt dyngsur...

tuuuuusan.

Idag åkte jag in till stan för att köpa en Henri Lloyd jacka jag länge funderat på, men när jag kommer till Åhléns är den boooortaa!! NOOOO. jag ska leta vidare, eller så var det lika bra att den var slut, jag sparade iallafall 2000:-

Ja det var den här jackan. Jag hittade ingen riktig bild på någon hemsida, så tog en från Google.


/Amanda


budjet vs lyx

Jag kör en som alla tidningar brukar göra, budjet VS lyx.
Jag funderar på att införskaffa mig ett par kilklacksstövlar eller så kallade ankelboots till hösten. Förra året hittade jag ett par råsnygga. Men ska man spara pengarna, jag menar alla mina skor blir alltid förstörda i regnslasket...

Skor - Vagabond: Thelma | Yttersidan av skon

                     Vagabond 899:-                                                             H&M 399:-

h&ms ankelboots har även en dragkejda fast det sitter på insidan. och jag hittar inte den gamla Vagabondskon jag hittade förrut, skillnaden var att den hade en guldig dragkejda vilket jag tycker är snyggare.. Men jag hade även för mig att den var lite dyrare. Men när man jämför dessa skor ser man helt klart att dom till vänster är den största hiten ;)

Inför 18 augusti

Jag ska somsagt börja Östra Real till hösten. Det ska bli galet roligt! Jag ska gå där med min bästavän Klara så det konmer bli awesome. Jag kommer inte känna så många där eftersom det bara får komma in folk som bor i Stockholm (utom på min linje, Entreprenör som inte finns i min kommun Nacka.) Men jag har ändå hört några som ska börja samma skola. Sen vet jag redan att jag känner två andra tjejer i min klass. Det var många av mina kompisar som sökte samma linje men som inte kom in, men jag tycker nästan bara att det är roligt att inte känna så många. Men jag hittade precis en kommentar här på bloggen.

Postat av: Natt
Kommer också att gå på östra real! see you there :)


Det var lite spännande att någon hittade min blogg och läste det inlägget som jag skrivit för flera månader sen..
Vilken linje ska du börja? (ja om du nu läser det här inlägget...) 

Träning i regnet.

Tjeeenare!
Kajsa sov här hos mig på landet inatt, myys. Sen åkte vi hem i regnet och jag åkte in till stan och hämtade min klocka som var på lagning plus att jag köpte ett armband, en mascara, ett nagellack, toffsar och ett par Nudiejeans! Jag känner att jag måste lägga upp lite kläder jag köpt i sommar har inte gjort nått sånt alls här på bloggen.

Och bara så alla vet är jag skitduktig vad det gäller att träna. Jag har fått lite tjockispanik den senaste veckan så nu har jag två dagar i rad varit ute och sprungit 5 km. Efter det har jag gjort ett träningsprogram och hoppat hopprep, sen stretchat massor ( jag ska lära mig gå ner i spagat), sen efter det har jag hoppat i poolen och träningssimmat i streamern och kört vattengympa. Utöver detta har ajg slitit och grävt i en gropjävel. Fast jag äter fortfarande massa skit så jag kommer ju inte gå ner i vilket fall som helst.
Nu ska jag ut och springa och köra ett täningspass! Hej på er så länge.


Ibland är det rätt soft att bara ligga vid poolkanten på landet.

jag älskar det.

Meeen tjaaaa!
Asså jäklar vilken vecka det har varit!
HELT JÄVLA UNDERBAR!
först en helg på Arkö med Glärran där vi hade asnajs och träffade lite olika människor inne i hamnen på kvällarna. Sen tog vi tåget hem och bada lite i poolen här på Ingarö sen skjutsa pappa oss med båten till Sandhamn där vi bjöds på middag och sedan parta vi hela natten fram till halv åtta. Så jävla många sköna människor. Vi var nog i alla båtar i hela hamnen och det var helt sjukt roligt! Samma sak gällde natten därpå, paaarty! På dagarna låg vi och schtekte på stranden och badade med milf-mammorna.
Sen blev tog vi båten hem och jag packa om väskan för kryssning till Finland!
Nu har jag kommit hem från färgan och jag hade det roligt!
Men nu måste jag gå och njuta ännuuu mer av sommarlovet!!


up to date

Daaamn va längesen jag skrev här! Kort liten update på senaste dagarna har varit fest två dagar i rad som har varit najs med nattdopp o grejer! Och idag var det upp tidigt och åka till landet där en gammal barndomskompis och hennes föräldrar kom ut. Jag har inte träffat lovisa som hon heter på flera så det är asroligt! Vi har åkt ring, badat och ätit på en resturang i skärgården!
Nu måste jag tagga och umgås med min käre vän.
Seeeeeeya!


dryyyyyyyyyyyyygt

JÄVLA HELVETES BAJJJSSS!!!!
JAG TAPPA MIN UNDERBARA MOBIL I TOAN SÅ NU ÄR DEN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!
fuuuccccck!
jag som slitit och jobbat ihop 2 500:- på pappas jobb nu i tre dagar och dom kommer nu gå till en ny mobil.........

jooooooobb

Kajsa var precis här o vi dega galet framför en värdelös film! Men nu var hon tvungen att åka hem för jag ska upp klockan kvart i sex imorron, greeeat!
Dagen på jobbet var mer än enformig...
Här är en låt som var grym att sätta i muttrar till, jag höll liksom takten med pedalen ;)

We no speak americano ;)

jobba är sämst

Heej!
Jag sitter hemma och är helt slut! Jag har jobbigt från 6-16 på pappas jobb. Jag har känt mig som en riktig man, gått runt i snickarbyxor och stor t-shirt och bärt plåtar och skit. sen stog jag till mesta dels av dagen och gjorde samma sak. Jag satte i muttrar med en stor maskin, så jag tryckte på en pedal hela dagen och jag stog upp i flera timmar så nu har jag kramp i fötterna, men aja man tjänar iallafall fett bra!

det här köpte jag idag (fyfan va tråkigt att lägga upp men ändå) jag pajjade mitt 188 headset så jag köpte ett nytt fast det fick bli ett nokia headset till min sony mobil, det gillarvi!: 

heeestjakt

Heej nu sitter jag i bilen med datan och har inte kollat på vägen på ett bra tag så snart kommer jag nog spy!
Jag red tre stycken underbara pollisar idag. Det kommer säkert bli en utav dom jag red idag som får följa med hem till stallet.
När jag kommer hem ska jag baaaada!

Här har vi läckra Kläro hos mig häromdagen! det blir mycket poolbilder och det kommer bara bli ännu fler ;)

RSS 2.0