ski pics

Igår var final aftonen för Nicole och det blev en jäkla fest må jag medge! Kvällen spenderades lite överallt och det shotades lite för mycket, men kul hade vi! Nu har Nicole flygit hem till Svea medans vi andra i kollektivet har rehabat. 
 
Härliga dagar med Nicole
Haha, har hittat någon som kan vara snäppet sämre offpiståkare. Jag ju nämligen ökänd som "Antons sämsta offpiståkare" ett citat från LInus.

Nicole och totalt random bilder

Min allra äldsta vän här i livet är nu här på besök, Nicole. Himla kul, henne träffar man inte allt för ofta! Så nu är det ut i backen varje dag trots den lite dåliga snön och vädret just denna vecka, men hon är glad ändå! Det har redan bjudits på middag, afterski, utgång, skidor, snowboard, Eva & Adam och annat mys. 
Bilder från Costa Rica, börja leta på bilder på mig och Nickan, men det fanns det då inte mycket av. Det löser vi i veckan!
Godnatt

answer

Såg just en kommentar från Clara som frågade lite angående säsongen som jag självklart ska svara på!
Mina jobb lyckades jag få genom att gå runt och söka, hade väldigt tur dock och det var bara i princip bara dessa ställen jag gick och frågade på. Nattklubbsjobbet fick jag genom en kompis och för att ägaren tyckte jag hade "rätta looken" (allt är ganska ytligt ändå), KK och Osteria gick jag bara till och bad att få prata med managern. Jag kan ingen tyska och det var total coolers! Dock vet jag att vissa restauranger som har det som krav, men som sagt jobbar jag som servitris nu och har inte haft så mycket problem med att jag inte kan språket. 
 

This life

Livsnjutandet är i högsta grad!
Igår var det kneg sen fest för hela slanten, satt och drack vin på jobbet och sen gick jag ut till Anthonys själv haha, hitta några att hänga med tills mina poolers mötte upp mig och vi gick vidare till Bobos som sen slutade på Hell's Club där vi lyckades fiffla till oss en whiskey-flaska... Jag och Linus låg sen hemma och åt pasta och kolla på random videos och somna sisådär vid 8-snåret... Idag tvinga jag mig upp åkte bräda vilket var hur kul som helst. Är minst sagt trött och nu väntar veckans sista jobbdag!
Spana in uppdateringen av FB-albumet för fler pics ;)

my birthday

Igår fyllde jag 21 och dagen spenderades först med fotbollstunering med alla svenskar här nere, sen lunch/middag  ute på byn och sen över till kompisar i St. Jakob där det blev en jäkla fest. Kvällen firades i högsta grad och jag var minst sagt på pickalurven. Kul hade jag iallafall! Nu mår jag skit och ska ta mig till jobbet...
Bilderna är från shotrallyt, gårdagens bilder är inte material för bloggen...

yesterday

Klasse fyllde år och det firades med över 200 Pittinger, solsken, musica, hellikopter-räddning, aprés ski och härliga människor!

Part 2


ett jävla fiffilurande

Api fiffilurar i kylen
Avslutningsfrulle för Gabbz

slutspurten

Solenskenet bara sprudlar och snön försvinner allt mer och mer, är som att åka på smör i backen nu. Hoppas på lite mer dump så man kan köra en sista offpist!
Igår blev det några åk, sen chill på Anton Café med lite pommes och en bärka. Tråkiga news är att min roomie Emmilisious har brytit nyckelbenet och har farit runt mellan olika sjukhus i väntan på att opereras. Så trist att mina kollektiv-vänner tvingas lämna pga skador :(
 

aprés ski

Denna afterski var magisk, en partyhatt aka ganjahatt bidrar också alltid till mera partystämning!
 
Imorgon står shotrally på schemat så då blir det mer festligheter, dock kneg senare så kvällen så blir att ta det lite piano med alkholen.

family selfie

Första selfien i Charles de Gaulle, Paris, påväg mot värmen 
I Caracas innan vi lämnar varandra 

alltid anledning att fira

Idag är det Olivias och det har firats med bubbel i backen, strålande solsken, skidåkning för hela slanten. Nu väntar taco-middag sen en fet utgång!
 
Pics på nya jackan!

Party med dip died hår!

farväl hans

Senaste dagarna har det blivit pow pow för hela slanten och idag även strålande sol. Gårdagens Taps-torsdag var också väldigt lyckad och det var all in som gällde! Det var dansa på bord, kasta glas, sitta på Linus axlar, dansa med ett lejonhuvud på bardisken, shotta och mingla! LüftHans aka Gabbi har även lämnat vårt kollektiv pga knäskada :( TRIST. 
En sista bild på oss i Anton innan hon gav sig av! 
 
Mer pics från pow, party och panntofflor kommer asap, måste springa till jobbet nu!

tennis

Värmen har kommit och snön bara smälter bort, men förhoppningsvis blir det lite pow pow imorgon. Här om dagen sysselsatte vi oss med lite tennis när vädret inte var på vår sida. 
Ett gäng panntofflor i aktivering

RSS 2.0