sandhamn

shhaaa. kollar på programmet Sandhamn, så taggad att åka ut dit. i sommar ska jag hänga där med massa schteekare, det kommer bli underbart!

oojj, gammal bild från sandhamn, men hann inte ladda upp någon annan för måste fortsätta kolla!
seee yaa!
ojjj

hästmat är gott

heejjjsan! idag åkte jag till stallet efter la escuela. jag hoppade och det gick awesome som alla nu säger. jag tabba mig lite i stallet dock, i ett hästfoder finns det som upp-puffade majskorn som jag smakade en gång och dom var väldigt goda, så idag stog jag och plocka ur majskorn ur en hink och då kommer en tjej in när jag står där med munnen full med hästmat, hahaha. lite roligt faktiskt.

här är en stor tröja mamma skulle slänga, har inte bestämt om jag vill använda den, men tror den kan bli helt ok med ett par trasiga strumpbyxor, vi får se...

snyggaaaa



har svenska fast jag o alma sitter i cp-korridoren o är lite busiga istället... ikväll blir det hoppträning med rosa :D

badkar,godis,kjol

shaaa. sitter i badkaret o bloggar, aningen scary om jag skulle tappa ner datorn i vattnet så jag dör av en elchock. ganska fyverkerifull död ändå... idag efter skolan träffade jag Glärran och Peppe på bussen som skulle fynda lösgodis på maxi 29 kr/kg NARREE! jag dissade det tidiga tåget till stallet och följde med dom istället. inte så bra gjort eftersom jag inte åt någon lunch idag så blev det godis istället, aj aj. Efter det blev det stallet med en uteritt i fina vårvädret, härligt!


nu till något helt annat... här kommer då en superhemsk kjol från anna holtblad som mamma tyckte var synd att slänga så jag haffa den och tänker sy om den. den är helt mysko för det är uppklippt på sidorna, så antingen blir det en simple klänning till sommaren eller så syr jag det till en vanlig tubtopp, blir nog sista alternativet. här har ni den!



fattar inte att det där skulle vara en kjol...

skolan

just nu sitter jag i skolan och har svenska, inte så värst roligt! Jag hade sovmorgon till 11.20, det var riktigt skönt, efter skolan ska jag åka till stallet. nödvändigt inlägg, nu ska jag fortsätta med svenskan. godnatt.

skjortor

hej!! :D idag på basketen fick vi i laget hålla i träningen och vi hade ingen fys, narreee!!!
nu ska jag ta en lång dusch med musik!

här kommer lite skjortor jag inte vet vad jag ska göra av. dom är tajta vilket jag inte är ett så stort fan av, men ska nog iallafall ha kvar dom och kanske pimpa upp dom med lite smycken så blir det nog fint! första beiga är snygg för man ser ut som en safarikvinna, ja om nu det är snyggt kan man spekulera över...


mjaaaaaoo

uppdrag kavaj

hej! igår rensade mamma garderoben och jag la beslag på endel saker som inte var alldeles för gräsliga :P en svart kavaj tog jag iallafall, fast den hade axelvaddar, och jag som redan har breda axlar är inget fan av att få ännu större direkt. så det blev att gå ner till syrummet o fixa lite. och nu ska jag leka en riktig fashionbloggare vilket inte känns som min stajl, men det är roligt att läsa så here we go!

1. sprätta upp på insidan av kavajen vid axlarna och dra ut fodret.

2. klipp bort allt extra som sitter runt axlarna.

3. sy sedan ihop kavajen igen.

KLAR!
det blev dock inte så bra eftersom jag missade att klippa bort allt så det finns fortfarande spår av axelvaddar, men skitsamma gör om det senare idag. stor förbättring iallafall! :D

saint tropez

tjjaaa. jag sitter hemma nu för vi slutade innan elva, efter skolan hade jag egentligen tänkt att åka och köpa hjärt-strumpbyxor, men tar det imorron eller innan träningen ikväll :D nu ska jag nog fixa med lite kläder och chilla galet med min after eight som fortfarande finns kvar!

orkade inte satsa med outfitbilder idag så det får bli en sån här dålig bild, jeansen är från h&m och blusen saint tropez.


jag diggar dagens frisyr, en lös fläta, extra snyggt eftersom mitt hår är rätt så tjockt!

hej.

hejsan. kvällen lades ner på att städa, duktig jag är :D
nu ska jag lägga mig o läsa lite ur en bok och sen sova!






saaatan va mkt outfitbilder det blev!!

förresten! har cornetto fixat en ny header! den är fin :) men det är inte klart än, måste bredda sidan för det ser lite cp ut nu...

söndag 28:onde

heejsan. jag har precis kommit hem från stallet och resten av dagen ska ängnas åt att sy om kläder och städa rummet, men först måste jag ta ett bad o göra inpackning i håret för det är helt förstört efter jag plattade det igår!
gårkvällen spenderades hos lovisa det var lite blandade händelser som man kanske ångar nu men skitsamma. det var trevligt iallafall :)

Dubbelhakan gästar

Tjaaa :D detta är mitt första blogginlägg i hela mitt liv och jag får äran att skriva det här, cooolt. Amanda och jag håller på att fixa oss inför kvällen. Vi ska till Lovisa. Det blir galet kul hoppas jag. Är taggad till tuuuuuuuuusen!! :D  känns som det var länge sen jag och min käraste vän amanda festade tillsammans, så det blir extra roligt!
Amanda vill också passa på att gratulera Alva, Lisa & Elin som alla fyller 16 år idag!!! GRATTIS till er :D

Ha en grym kväll allesammans :D 
//Glärran  


fredag idag!

hej igen. jag ska snart cykla iväg på träning och efter det vet jag inte än vad som händer, det är ju fredag ändå!!!
jag har blivit beroende av att sitt o äta after eight framför the hills, inte bra! tur att jag gillar att träna :)



favorit

jag fick en frågan för ganska längesen om jag inte kunde blogga om mitt favoritplagg. jag får nya favoriter hela tiden, det är oftast det som jag köpte senast.
men här är iallafall en kiss t-shirt som jag tycker är väldigt snygg, det är grymt också att det är ingen annan som har den! jag köpte den i barcelona för max 200:- väldigt värt det!


det var väldigt vidriga bilder, men skitsamma!

kvällsinlägg!

hejj, jag har suttit o typ käkat upp en hel baguett nu efter träningen framför the hills:)
nu ska jag nog ta o sova lite!
 
jag diggar nya sjalen jag fynda i mamsens garderob.
godnatt.

how to save a life

tjaa tja solen schteker som fan liksom. jag, alma o ph sitter i skolan o sjunger på en böglåt o nu försöker ph komma in på en sida för att porra sig lite med 50-åriga peddon!
take care!



pälsväst

Foto:
jag tycker att pälsväst är väldigt snygg, dock tycker jag att den ska vara fake, djurvän som man är!
den här kommer ifrån HM och får man säkert för en billig kosing, tror dock inte jag ska köpa någon eftersom det börjar bli vår, men om jag ska köpa någon så ska jag nog köpa en i lite mörkare färg.
 

nya/gamla kängor

heejsan. nu ska jag ta ett varmt bad och lägga mig o läsa lite ur svenskaboken jag inte ens har öppnat än, tusan.
här är ett par skor jag fynda från en gammal låda i tvättstugan, kom ihåg att jag provade dom här skorna för typ två år sen o då var dom för små, mina fötter måste ha krympt nu eller nått. snygga är dom iallafall o jag som tänkt köpa sånna här sen flera månader tillbaka!


frääääsiga!

la naturaleza

hallåå. idag har jag ingen ridning eller basket!!! det var jättelängsen jag var ledig. jag åkte bara hem efter skolan för jag måste läsa ur en bajsbok o sen ska jag försöka för en gångs skull att städa rummet :P men det är asfint väder o jag har ätit en muffins så jag måste ut o cykla lite nu :D ses!


födelsedagspresenter

hejj, här kommer et försenat inlägg på mina födelsedagspresenter jag fick för nästan en vecka sedan... snygga grejer!
KINGSLAND RIDJACKA:


SJAL:

GLASÖGONFODRAL:

CHARLES OWEN RIDHJÄLM:


DATAVÄSKA x):

OCH DÅ SÅKLART EN DATA:



/amandaaaa

blå

tjaa! jag satt o checka massa the hills imorse o kom på att klarblå är en rätt klatchig färg. tror inte det skulle passa mig direkt, men ändå!
det var då denna klänning lauren har som jag tyckte hade fin färg :) själva outfiten var väl inget speciellt fint men ändå :P
 

andra världskriget

jag har so-prov imorron o idag somna jag bara så fort jag öpnna boken, så jag går o lägger mig nu o pajjar min sovmorgon istället-.-
satans mycket plugg den här veckan alltså!
idag la jag mig på sängen och laddade upp med lite mikrade broccolin, det gick ju sådär att plugga...


kvällens räddning...

kom ifrån Sandy som kom över på en fika o gav mig en sen födelsedagspresent, after eight! håller igång hjärnan med att koncentrera sig på andra världskriget.  ojj idag har det blivit alldeles för många inlägg för att slippa undan att plugga!
 

carefaceeeee

helgens roligaste olycka :D

datan sabbar pluggandet

tuusan i hevete jag har glömt pluggböcker i skolan... ganska skönt ändå men lite panini.
nu ska jag leta upp en ny, plånbok! tror det blir en begangnad mulberry!
den här funderar jag på att köpa!
Klicka för att visa Megabild! Mulberry plånbok i äkta svart skinn

nya svarta.

hejj! imorse åkte jag till forum med syrran! vi såg att dom delade ut goodiebags, men den som stog framför oss tog sista påsen, typiskt! provade ett par hunterstövlar också som ajg nog ska köpa snart!
nu har jag kommit hem o pluggat lite äckel-so. ska fortsätta med det snart o måste även städa rummet o skriva labbrapport. inte någon rolig söndag, dessutom kommer det snart hit lite familjekompisar o en ganska irriterande pojke som är hyperaktiv.

Dagens köp: två mascaror (behöver två olika för att det ska bli snyggt!) och ett till svart nagellack.


blogginlägg i sömnen.

somnade i min syrras rum  o när jag går in till mitt rum ligger becca o sover i min säng. nu vaknade jag till o är supertrött. godnatt.
nästa inköp:
SNYGGA SVARTA LEGGINGS MED SILVER DRAGKEDJA! STL S/M!
lackleggings med dragkedja, det gick inte att kopiera dom som var lack så fick ta ett par andra hit till bloggen.

partybilder

ojjjjj, jag har suttit vid datan hela kvällen inte bra!!! här kommer några bilder från igår!

hahaha asmysigt! jag ahr rivsår i facet efter att lisa o eve hoppa upp på min rygg o sen när vi krasha gled jag längs grusvägen! (Y)

gangster bilden!

ilden!
hahaha på en sån här hal väg gick vi sen hem i typ 3 km.

jaaaduuuu.....


hahhahaha såååå kul!

puss.

hunter

snygga skor som passar perfekt nu i snöslasket. lite dyra bara för ett par gummistövlar, men skitsamma! jag ska kirrraaaaa.

friday

heeeej!
igår var det helt galet! :D jag var på fest på Ingarö för att fira cecilia, det var skitroligt o väldigt crazy! sen åkte jag, lisa o eve hem till mitt sommarställe på ingarö o gick flera kilometer hem till mig från bussen på snorhal is i backar. vi ramlade hela tiden o tillslut var jag dyngsur (iförsig för att eve lura ner mig i en vattenpöl), men kvällen avslutades utomhus i en varm badtunna!! så härligt! sen somna vi framför livet är en schlager. bra fredag kallar jag det.
ska sno lite bilder sen när det kommer upp.

rude boy.

fredagsplaner!

chaaiooo, jag ska snart tagga iväg på träning! efter det blir det fekkenation på ingarö som man nu säger:D sen ska jag, lisa och eve kanske åka till mitt sommarställe vid ingarö o sova där!. perfa!
nu måste jag dra, puss.

kuligt,

beslutsångest om vart jag ska ta vägen... hmm, jaja! matteprov idag, det gick nog bra det!
resultat för nationella var svenska: VG+, bara för att jag faila på uppsatsen o fick typ g+, hahaa resten var typ mvg. engelska: MVG- haha jag som suger i engelska!!



h&m

jag är ett stort fan av h&m, alltid snygga o billiga kläder! :D här är några snygga grejer o allt kostar under 200:- Linnea o jag ska köpa allt! :D
the blues product
199:-

199:- gick inte att hitta på hemsidan så fick fota ur katalogen :P


129:-

99:-

!

jag måste plugga matte... bläääää!!!!

är för sömnig

heejjjj min födelsedag har varit super! jag vakna o fick lite presenter sen åkte jag o mamma o köpte lite ridsaker till mig :) o sen hopptränade jag för första gången på jättelänge! efter det blev det en sen middag på resturang J i nacka strand. nu är jag supertrött o orkar inte lägga upp det jag fick nu, tar det imorgon när jag är i skolan!
fick iallafall:
en laptop
ridhjälm
jacka
sjal
glasögonfodral :P

godnatt!!!

my birthday today!


idag fyller jag år, inget speciellt med det egentligen. har fått lite presenter här på morgonkulan :) men det bästa är alla vänner som säger grattis, man blir så glad när någon kommer ihåg ;)


buenas noche

heejjjj!!! studiedag imorgon, nice man! jag o philippa har suttit på msn hela kvällen med nya datan o användt hemska webcamen o spelat massa spel på msn, haha. nu ska jag ta en dusch o städa mitt rum lite.
min nya ordenador!

/a.

egen data från skolan

tjjaaaa. jag sitter just nu hemma med en laptop vi fick idag från skolan! asnarre. men imorgon fyller jag ju år o då har jag önskat mig en data också, dubbel trubbel.  hade utvecklingssamtal idag :P
'
webcambild, woohooo.  nu ska jag sabba datorn så mkt jag kan eftersom jag bara har den den här terminen, så nu är det dags för lite porrsurfande o nerladdningar!
ses.

stop callin'

hejj, här kommer lite saker jag fick från i helgen som var presenter i förskott till my birthday! idag hade vi labbdag i skolan, sen var jag i stallet o det gick asbra att rida :D imorgon är det nationella i engelska, blää. jag är katastrofalt dålig på engelska hörförståelse, hör ju inte vad som säger o sen börjar man tänka på annat när de snackar. aja jag kommer äga imorgon!!

pump n plump som jag önskade mig :) (skarriga naglar... ska fixas)

bra grejer, tror det var på 600:-

inte min affär kanske, men det går väl åt med tiden, dom har fina smycken iallafall! 700:-

nytt

det här kirra jag idag :)

zara 129:-

lindex, 70:-

outfit




min outfit är typ reklam för H&M eftersom tightsen, skinnjackan, skjortan, armband och halsduken kommer därifrån! brillorna är från bikbok, skorna converse, linnet gina, ring ur&penn och väskan hittad hemma. detaljerat i minsta detalj.

the capital

halååj i stugan. idag var jag i stan med två underbara människor vid namn klara och sofia. även kallade glärran och sosso. jag skulle hålla fingrar´na borta från att shoppa men det gick väl sådär :P idag åt jag för första gången en biskvi och fick för första gången se sosso o glärrans hunk på Levis. pictures!




sosso smasha min äckliga beskvi.

nya hårfärgen

efter färgningen blev håret mörkare och lite rödtonigt, faktiskt väldigt nöjd.



/Svärdgren :)


sommarjobbsökande

heejsan, mina kusiner och fastrar o allt vad det är är här just nu. jag, syrran o mami har blivit lite firade eftersom alla fyller år inom samma vecka, spejsat.
idag har jag klätt upp mig som en kontorskärring och skrivit ett "CV", sedan åkte jag först till Delselius i Grisslinge där bananen jobbar för att söka sommarjobb, men där var det helt proppat med folk som skulle jobba så det fick jag dissa. jag åkte då istället till Delselius i Gustavsberg och fyllde i ett papper och lämna i det jag själv skrev. så nu får jag se om jag får nått sommarjobb där :P 

satsig outfit.

haha mina berättelser om mig själv jag skulle lämna in.

/Amanda!

myndig syster

jag vill bara passa på att säga grattis på födelsedagen storasyster som fyller 18 år idag!!! stor kattfis det!

discokula i skallen

heej! jag o glärran somna i soffan så hon bestämde sig för att gå hem o sova. vi var bara hemma ikväll, men det var skoj ändå.
det som hände ikväll var bland annat att glärran fick en discokula i skallen när hon gjorde indianhopp i min källare, hela kulan krasha sen i marken i två delar, hahaha! sen skulle vi prova en mixer pappa hitta på vinden som användes på 80-talet, den var helt galen först flög locket av sen började alla bitar med frukt flyga i hela köket, jag kunde inte stänga av den heller så tillslut var hela väggarna fulla med papaya. när jag sen skulle stänga av den fick jag värsta stöten!




gammal outfit från måndags jag aldrig la upp: jeans-wrangler, kofta och linne-gina, bikini och armband-H&M, fjäderörhängen-venezuela

internskämt


hahahaha lite julstämning när man är som mest trött på vintern. det är ett litet internskämt mellan mig o några i klarren, han som sjunger låter verkligen hög!

FREEEEDAAAG, ska vara med självaste f3kke f3kk3 f3kk3nationbruden glärrrannn!!!

hårfärgning o ny jacka

heeeeeej! idag har jag kirrat en ny skinnjacka! fynda den rejält på H&M, för 199:-!!!! den kostade egentligen 299:- men det är 100 spänn rabatt på kavjer o jackor just nu på hm, passa på! jag var alltså i forum efter skolan med alma o linnea sen kom lisa också, träffade massa andra av mina kompisar där, trevligt! orkar inte ladda upp egna bilder nu så tar en från google, tror att det är den här men inte helt säker.


JUSTE!! färgade håret idag också, eller tonade det mörkare :P det tog över en timme att färga hela mitt hår och det lossna ett helt jävla fågelbo med hår från skallen när jag var klar. hela jag var också helt brunfläckig som inte gick bort helt. hela badrummet var också helt förstört så fick stå o hälla asiton över väggarna. bilder kommer imorgon, vet inte än om man ser någon skillnad eftersom det är blött fortfarande...

aja godnatt.

intresseklubben antecknar

god kväll. jag och cornelia var precis och tränade basket med kill-laget. haha det var väl lite scary eftersom dom är från 94:or uppåt typ 88:or eller nått sånt.. haha första gången jag kände mig liten. jag gjort om mitt nagellack tre ggr idag eftersom jag inte orkar ta bort det gamla o målar över, men det sket sig.
nu ska jag sova, eller innan ska jag äta en pepparkaka bakad med smör. ojjj asså idag har jag ätit ton med mat!!! till frukost åt jag två lingongrover o en knäckebrödsbit (brukar typ bara äta en rostis), sen moffade jag 9 pannkakor, sen när jag kom hem blev det masssa korvar med mos fast jag var fortfarnde hungrig så åt några mackor och pepparkakor. nu när jag kom hem åt jag massa kycklingwok. fetknopp kan du kalla mig!


miercoles




dagens outfit :P hehe

hej, dagen har varit super! skulle egentligen träna med lina och killarna ikväll, men hon hade ont i benet så corny ska följa med istället. det här kommer att bli läskigt, jag kommer bli sönderblockad och vara allmänt sämst, kul.
nu sitter jag o målar om naglarna, det behövdes!
/amanda.

viggo och terje




söta små pojkar det som jag bodde hos första dagarna i sälen!

prueba mañana

heeeeeej, jag måste plugga spanka nu!! jag har varit i stallet hela dagen o jag har prov imorgon, det blir inte roligt. annars bra dag, bortsett från dagens tabbe som var att glömma ta bort prislappen från min kofta! hahaha.

snygga nya.

heej vaknade klockan 12 imorse, då kollade jag lite på film sen åkte jag till forum o träffade corny (träffade som vanligt shoppinggalna lisa också). Vi fikade och shoppade lite saker. jag köpte en födelsedagspresent till syster min som fyller 18 år på lördag! annars köpte jag det jag letat efter o lite annat som jag ville ha, hittade massor av snygga saker men jag kände pengarna rulla iväg så jag åkte till stallet istället och red ut i skogen!
här kommer det jag köpte idag till mig:

kavaj, h&m 399:-

nagellack, åhléns 25:-??

lite genomskinligt linne, gina 129:-

kofta, gina 149:-(nått sånt)

grå/beiga tights, vero moda 159:- (nått sånt)

/amanda.

i want you to want me

heej sitter här o pissar på mig i källaren, min data är ju trasig så måste ta den gamla i källaren o jag har precis kollat på wallander-mastermind. inte kul på nått sätt. sitter o lyssnar på lite disneylåtar för att försöka tänka på annat. sitter också o kollar igenom lite spanskaglosor till provet, bra att veta vad incheckningsdisk är på spanska...

titta så duktig jag är på kollagemannen, sjukt segt att ladda upp bilder så måste ladda upp dom på facebook först sen o kopiera, careface :P
aja sjukt snygga saker jag hittade på mulberrys hemsida, synd bara att det är så tusans dyrt! den ljusbruna alexan är nog nått jag ska önska mig i födelsedagspresent!
/a.

heat ledger


så jävla snygg.

3 things

heej, jag har spelat sm mot söder idag, vi förlora så efter matchen tog jag o corny igen oss lite o köpte massa godis o kollade på luftslottet som sprängdes (eller corny kollade inte, hon somna). nu har hon precis åkte o jag håller på att spy av hur mkt jag ätit. vi fick höra att vi ska ha 1,5 veckas paus från basketen, alltså blir det extra mycket ridning o ska med lisi till friskis har jag lovat nu.
imorgon börjar alla skolan utom i min skola där vi har studiedag, fett med soft som glärran skulle säga. så imorgon ska jag till stallet o sen blir det forum o jag ska inköpa detta: (haha lisa det är ditt fel det här med kollagen.)

byxor-gina 199:-, kavaj-lindex 499:-, plånbok-mulberry ca 1800:-
det är inte bestämt att jag ska köpa just detta, ska kolla runt om det finns snyggare, den dösnygga plånboken får tyvärr vänta lite!
hejdå!

if you're a bird, I'm a bird.

hallååå, nu är jag hemma från sälen efter en riktigt naaaarree vecka!!! ikväll skulle jag dra ut men det blev ändrade planer. jag sitter istället hemma o ska packa upp väskan o sova tidigt, imorgon blir det basket-sm, jag som inte tränat på en vecka o ätit onyttigheter 24/7! orkar inte ladda upp alla bilder nu som aldrig publicerats eftersom min data har en sjukdom i databasen.

det fick bli denna underbara bild, elajsa du har fått mig beroende av the notebook, aaah!!
godnatt.

sista dagen.

heeej! nu har vi åkt skidor hela dagen, första åken blev det lite snowboard. sista dagen här är det nu, inte roligt det. ikväll ska vi äta pizza med massa andra människor. imorgon åker vi hem vid elva, ska bli ganska råtigt faktikst.




hemskingbilder.

väggen

hejsan, nu lagar vi mat för fullt, snart kommer lite av lisas släkt hit! idag var vi borta i hundfjället o lisa o jag åkte väggen och väggens offpist som var lite scary för det var jättemkt snö o jag ramla i början o tappade skidorna och rulla ner för backen jag trodde jag skulle dö. annars åkte vi lite med adam, axel och ljung. nu hinner jag inte skriva mer, adjööö. massor av bilder!


amanda.

kollage uno


här är då lite snygga saker jag hittade på internet, fick hjälp av lisa att sätta ihop till ett kollage känner på mig att jag kommer bli beroende av att fortsätta göra det! skorna skulle jag döda för, dom ska jag köpa när jag kommer hem, eller nej typ allt ska jag köpa otroligt snyggt alltihop.

burton

hallåå! nu har jag o lisa tagit en paus från backen. jag åkte snowboard idag o vi åkte med adam o jonte. Det var faktiskt roligt att åka med några liftbuddys. vi har åkt hela dagen och ska snart ut igen o åka kväll. satans kallt var det att åka idag eftersom jag bara åkte i tjocktröja. aja nu börjar jag snacka massa goja. godnatt kissen.


lisa tabbaaaa sig lite..

haha hemska bilder!

nej nu tjatar lisa om att jag ska spela tecken med axel o ljung!

majutschka

heej, har precis varit på middag hos lisas familjekompisar, jag har tjockat mig massor. det var asnajs med skidor idag o jag tabbade mig två ggr så skidorna flög åt olika håll, ena gången höll jag lisa så hon åkte baklänges ner för backen, sen gick det inte att stanna så tillslut krasha vi i en rot!
nu är lisa lack för att jag tog datan! hejjdåå!
 

tandådalen

heej, igår åkte jag i lindvallen med massa småpojkar o Columbine. Det var asnajs att åka i offpisten o jag raila massor :) padre åkte vasaloppet igår så han var lite sliten o åkte hem idag o jag fick skjuts till lisa borta i tandådalen :) nu har vi åkt lite skidor o sitter  o äter lunch i huset nu.  men nu ska vi ut o åka igen, sen blir det afterskiiiii!!!!! narre man.

RSS 2.0