vackra Farmen

 

home

Tack för en underbar säsong alla fina! Har haft time of my life! 
 

sista helgen

På måndag är det dags för hemfärd, tillbaka till Svealand, tillbaka till kaviarfrossa, en nystart för hälsan, hänga med mina grymma vänner, mysa med mina djur och träffa familjen! Dock kommer jag sakna St. Anton något otroligt!!!

Sommarfest!

Gårdagen var minst sagt magisk, sprudlande solsken och 17 grader varmt vilket firades med en sommarfest uppe på Gampen. De hade fixat med en snöbar, beerpong, ballonger, allsång, festliga kläder, musik och glada svenska säsongare! Efter denna långa festlighet fortsatte vi mot afterskin där vi var kvar till stänging! 

finally ett dump

Äntligen dags för en update! Ett rejält dump har kommit nu senaste dagarma så det har blivit mycket pow pow de dagarna man har haft någon sikt. Även blivit jobb och fiesta! Flera av mina roomiesar har lämnat Anton och farit hem till Svea Rike, vilket även jag gör om en vecka! Idag är även sista dagen med min amerikanska kompis Parker som tog sig hit enda från Boston för en vecka. 
Malín efter en krash
Jag fly förbannad fast i en skog i 2 timmar, förstörde både skidorna, 

flasksamlingen

Idag har det varit snöstorm, fick en chock när allt var helt vitt där ute! Så skidåkningen blev det bang på så vi valde att hänga på Arlrock, skulle spela basket men alla var bokade så fick bli pingis och sen thai lunch. Nu funtar vi på ausgang! Börjar kvällen med lite beer-mariokart, vilket innebär att man måste sänka en öl efter att startsignalen gått, enda regeln är "don't drink and drive"...
Lite notstalgiska bilder när vi var tvunga att slänga iväg hela vår flask-kollektion vi hade i fönstret. Enligt vår hyresvärd skrattade folk åt oss...

last swedish night

Regnet har öst ner i dagar så det har blivit mycket dötid.. Igår var det Swedish night och det blev en jäkla fest på Murmel, alla svenskar gick bananas, körde ramsor och vägra lämna klubben så bartendern stod och kasta is på oss för att få ut oss. Det var en allmänt bra kväll!
En bild från le förfest hos Haus Adrian.
 
 

RSS 2.0