fysiiiikk

tjing tjong! sitter hemma och kollar på tv, ska snart till stallet och hoppa med hästen. Idag i skolan hade vi fysikprov i skolan, jag var helt borta fatta typ inte alls mkt plus att jag inte hann göra klart...
outfiten idag var kanske inte så jätte rolig, men lägger upp bilder iallafall.


/ aaam

tennistabbe.

hejj. jag har just kommit hem från skolan och sitter nu och kollar på top model.
På idrotten idag så spelade jag, vendela och molly tennis. först så sprang vendis fram till nätet för att slå bollen som kom, men då ramla hon framlänges. sen så sköt vendis en boll till mig men molly stog ivägen så jag ramlade över hennes fot och rulla rätt in i nätet. hahah det gjorde skitont, fast jag höll på att garva sönder.  jag och vendela har haft sjukaste humorn idag, vi garva hela dagen åt att jag viskade på lektionen till vendis: -vad sa du?
imorgon väntar ett saftigt fysikprov som jag inte pluggat nått till och jag har basketträning snart så det kommer nog inte gå så bra på provet...
/mandyy.

min lilla tjockis vendis<3333


saturday

god afton. jag har precis varit ute och tagit ett bad i badtunnan som vi har här ute på vårat landställe på Ingarö. det varit jättemysigt. men nu har jag jätte ont i mitt huvud. har börjat få det varje dag nu i mer än en vecka... men aja inget jag kan gör åt det nu. jag kan istället berätta att vi spelat basketmatch mot JKS idag. och vi vann såklart, med 12 poäng. jag var nöjd med mitt spel på matchen, jag tog väldigt många returer  och jag fick mkt berömm av coachen och folk som var med och titta :D haha, måste ju passa på att skriva när man för en gång skull är bra ;)
imorron är det match igen, mot södertälje. jag trodde att vi aldrig vunnit över dom men det hade vi visst gjort:P
/amanda

en bild på mitt kära basketlag efter lampe cup.

dagens höst.

chiiaaao. idag har jag haft träning, varit med alva och på kvällen var jag med klara ett tag :D
tog några härliga höstbilder med alva, här kommer dom.

AMANDA





ALVA


AMANDA OCH ALVA!!


/mandzink :D

chinosråttan.

fuck. min favorit Nils i idol åkte ut :( världens coolaste människa!
dagens outfit:
stickad kofta och halsduk har jag snyltat av Corny.
chinos och vitt linne från gina tricot.
tygskor från skopunkten.

fina flätan är gjord av cornelia :D


/ MANDY

solnedgången.

outfiten idag blev fotade på kvällskvisten. det blev:
pappas gamla levis jeans, blev baggy.
kofta utan ärmar från top shop,
vit halsduk och linne båda från h&m,
väska från wera.


/ AS

the sun is everywear.

tjaaa. idag är det onsdag, för den som inte vet. men det jag ska komma till är att vi har håltimme vid lunch idag så jag, vendela, philippa, linnea och molly åkte till maxi och åt korv, sen snylta vi på smakprover och bananer i affären.
efter lunch hade vi so, sen har jag min andra håltimme igen innan desginen. jobbigt, som alma säger!
jag åkte hem andra håltimmen och på bussen på väg till skolan igen träffa man typ alla åttor i björknäs på bussen. trevligt att träffa dom gamla goingarna igen :D Fick då höra av sosso att hon skulle vara modell för stadium, riktigt najs.
efter skolan åkte jag hem till corny, hände inte så mycket satt på hennes brygga vid hennes underbara hus och pratade lite bara... hittade ett par vantar hos cornelia som jag blev kär i på riktigt! hoppas jag kan snylta dom nån dag.

bild på my homies och en på lilla grisen och jag den feta kyckligen :D

/ Am....


blommig falukorv.

hej, har precis tränat basket och ätit middag. sitter nu och kollar på kvartert skatan som vanligt. imorron ryker min sovmorgon också med 1 tim för att vi ska ha nån jävla orientering :/  jag och alma tänkte ta VG banan i orientering. jag hoppas det går bra för jag är verkligen inte så duktigt på det där.
idag hade jag min tröja som jag köpte i helgen, lägger upp en bild nu eftersom jag inte gjorde det förut.
/ amanda.


~the rose~

hejsan. idag har jag tävlat på min häst på mälarhöjden i hoppning och efter det spelat basketmatch i rinkeby.
min häst var dum som hon alltid är på tävling och ja.. jag vägra ut mig båda klasserna. efter jag ridit så kastade jag mig bilen och pappa fick sjussa mig till en matchen (mamma blev tvungen att mocka och köra hem min häst :S )
vi förlorade matchen mot akropol med 1p. 60-61, så jävla sur dommarna på det där stället var ju köpta som fan, så fort vi ens nuddade dom så blev det faul, men dom fick stå och slå på oss när vi sköt utan att nått hände. när det bara var några sekunder kvar så tog jag bollen, men då kom en tjej och slängde ut bollen och då blev det deras boll och dom vann. :S

6.00 gå upp och åka till stallet.
7.30 åka till mälarhöjden med hästen.
9.30 jag startade 90 cm.
12.00 jag startade 100 cm (samtidigt började min basketmatch i rinkeby)
12.35 jag är i rinkeby bytte om i bilen och åt en banan, hann spela halva matchen och luktade häst och jätte kissnödig eftersom jag inte hann gå på toa.







några bilder fick man iallafall, fast då på väldigt låga hinder.
och jag är ju inte direkt känd för att bli fin på bilder :P

/ amandus.


munnspelsmannen

tjenare. igår kväll var jag med sosso och glärran, fast bara glärran sov hos mig. så idag åkte vi till stan tilsammans in till stan. det första vi gjorde när vi kom dit så åt vi sen blev båda så mätta så ingen orkade gå. men jag köpte mig iallafall en vit stickad mössa från åhléns och en blommig blus och ett par svarta strumpbyxor båda från H&M.
nu ska jag på middag hos några i södertälje. imorgon kommer det bli en stressig dag, ska hästävla på mälarhöjden klockan halv tio så startar jag, så då far man ju gå upp hemma vid kl 6 eftersom man ska hämta hästen i stallet först och rida fram osv... efter jag ridit första klassen ska jag kasta mig iväg till rinkeby och spela en basketmatch.


skäll inte på hugo

tjiing, jag sitter och pluggar lite till engelska förhöret imorgon. idag har jag varit i skolan och efter det var jag med cornelia & janni. ingen ville gå hem till sig själva så vi satt typ och snacka på donken i två timmar.
måste fortsätta med engelskan nu.

                            cornelia                                                                             janni

/ världens bästa amanda!

göran kan man inte lita på...

jag tycker robert gustavsson är cool!

shopping & fotning med syster.

hallojken!
jag har faktiskt inte haft nån träning idag, ganska ovanligt.. jag åkte istället in till stan med sara. jag köpte mig ett långt linne/klänning från h&m för 129 kr och en röd t-shirt från gina trciot för 50:-. riktiga små fynd :)
här är lite bilder på på kläderna och några andra på mig och min storasyster. 

klänning made by h&m

emobild på mig, ser ut som jag sitter på toa :P

t-shirt, gina.

nej jag pekar inte fuck you, ser bara ut så :)

storasyster och lillasyster.

/ kram och puss.

sår på näsan, igen...

god afton. jar precis kommit hem från hoppning. är väldigt trött nu så ska snart sova. men jag tänkte bara sluta mitt tidigare inlägg som jag inte hann nu.
jag har fått ett sår på näsan, vet inte vad det kommer ifrån :S haha jag har iallafall inte kört plåstervaxnings-tabben igen :P
dagens outfit:
satin jacka: monki
jeans: levis
linne: barcelona?
väskan: den gamla vanliga
örhängen: köpta i barcelona på h&m.
uoopps, kom på att jag glömde fota outfiten, jag tog bara på ansiktet. skitsamma!



/ miss svärdgren.

fotografen


panik, panik. fick hem skolfotot... jag fick en chock av enfotot, hon hade tagit det kortet som jag sa åt henne att inte ta. hon hade sagt att hon skulle ta ett kort där jag blev ganska bra så tar hon ett kort när jag pratar med henne inte bra. ojjjsan ska åka till stallet nu. hejdå!

schools out.

hejs. har varit ledig från skolan idag, vi är typ det en gång i månaden. fett skönt iallafall.
jag har städat lite på morgonen, sen ridit och efter det så träna jag basket.
jag hade inte så mkt att fota idag så det fick bli några skarriga hemma bilder från mitt rum då som skulle behövas städas lite oftare :P

min kära lilla ponny

tjjaaa. jag har varit med när min syster skulle hopptävla på min och hennes häst. fast det gick inte så bra, min syrra vägra ut sig i 100 cm och då fick min mamma rida nästa klassen som var 110 cm. fast det gick inte bättre för min mor heller. hon ramlade av när rose tvärstanna framför ett hinder.
aja, nästa helg ska jag tävla och då tänker jag vinna! :P
/ mandy. 
här kommer bilder som jag proffsfotografen amanda tog!



bilder på mamma och mina söta häst the rose.

nu kan du få mig så lätt.

chiaao. jag har varit med min vän klara igår och i morse. efter lunch så åkte jag, syrran och pappa till en släktträff, fick typ träffa massa från släkten som man aldrig sett. hade tydlingen sysslingar och sånt från kiruna. :P jaa det var väl kanske inte världens roligaste att lägga en hel dag i livet på. men jaja då får man leva extra mkt nästa dag istället, man lever ju bara en gång!



la upp lite fler bilder som jag inte hann igår ;)

puss

little miss sunshine. (:






hahaha, tog några kulörta bilder från denna soliga fredag :D
är med bästis klara nu :D
/ amandaaaa

kvarteret skatan

godkväll. idag har det varit en rätt stressig dag, vaknade en kvart innan jag var tvungen att gå till bussen. det blev lite panik. jäkulen nu kom jag på att jag har engelska läxa till imorron, fast den kommer lite senare för nu sitter jag och kollar på kvartet skatan. ett litet klipp därifrån:

dagens två låtar som fassnade :)

måndagsbarn- veronica maggio


förhoppningar och regnbågar- håkan hellström. fanns ingen riktig video :(

/ amanda

alma är råttenpojken #2

alma den lilla råttan total lurade mig! jag var fan rädd hela dan, fast nu på kvällen fick jag reda på att jag vart lurad:P
jag tänker inte säga vad hon gjorde men jag ska lura nån annan och göra samma sak. hahah asså jag var totalpantad. (: men det var iallfall lite kul. jag och alma satt även och studerade den här videon nedanför, hahah den är ganska lustig tycker jag.
/ amanda


hahaha, jag saknar den där sommardagen helt enkelt.

skitbra klipp!


I am mean.

halloojj.
idag fick vi en ny flicka i klassen som heter molly. annars hände inte mkt i skolan förutom att jag hade ont i huvudet.
efter skolan åkte jag hem och sen kom cornelia och alva hem till mig. jag var på ett stress humör då jag bara säger saker. Det var så att vi skulle till träning och vi hade bråttom, och jag och corny bilda en liten kul disskution. allt handlade egentligen om att jag skulle säga :- kan du vara snäll att släcka lampan, cornelia?
men det blev istället

- stäng av lampan ditt jävla äckel! (amanda)
- ursäkta?? (corny)
- jaa asså stänga av, eller släck lampan menar jag ju ditt fetto! (amanda)
- men men, JAG VET INTE HUR MAN GÖR! (corny)
- men tryck på knappen ditt jävla pundhuvud! (amanda)
- men vart fan är den då? varför kan inte du släcka? (corny)
- men den är ju där, jag ska sätta på mig skorna, bussen går om några minuter!(amanda)
- okej! men jag ska ju också sätta på mig skorna! (corny)
- håll käften släck bara lampan nu idiot! (amanda)

en annan sak som hände idag var att vi hade basketträning och helt plötsligt på träningen gjorde min älskade lina illa sin tumme, tränaren sa åt henne att gå in i omklädningsrummet och spola det. efter att hon gått in i omklädningsrummet hör vi ett skithögt skrik från lina, hon kommer ut livrädd och skriker:
- hjälp mig vad ska jag göra?
då springer alla fram och ser att hela tummen har gått ut led och är vriden åt helt fel håll! jag får också panik och alla i laget börjar typ skrika och jag, alva och lisa börjar typ gråta för att vi blev så rädda. Tillslut kom lisas sköna skogsmulle pappa och hjälpte till att vrida tillbaka tummen. men hon kommer typ inte att kunna träna på ett tag. :(

/AMANDA

mina två älskade vänner cornelia och lilla lina <333

all made by me.

här är några kategorier om just mig, amanda svärdgren

tabbar gjorda av mig:
jag har klämmt en främmande tant på magen och frågat vad det  var för konstig sak hon hade runt magen.( jag trodde det var min mamma och skulle fråga varför hon hade en sak man har runt midjan om man har ont i ryggen.)
jag har sagt till en kille att han inte skulle klämma mina bröd. ( jag menade då att han inte skulle peta på alla mackor, men han råkade misstolka det.)
jag var ensam kvar i mitt basketlag i dushen när plötsligt en kille går förbi och stirrar på mig när jag står där helt nakenchock. ( jag sprang panikslagen ut från dushen, naken och smink som rann under ögonen och sa åt min kompis att hon skulle hämta handduken fast istället la hon sig på golvet och började asgarva.
pratat i heta linjen med mina kompisar på en toalett på ett tåg. där jag sa till han jag prata med lite barnförbjudna saker. ( när vi gick ut från toan kollade alla på oss lite misstänkt samt och märkte senare att man hörde jättebra när någon prata med någon på toan.)

skador:
jag har blivit påkörd av en moppe
jag har skutit min syster i benet med ett luftgevär
jag har sprutat perfym i mitt öga.
jag har gått baklänges i en trappa som var utomhus och ramlat ut på sidan bland vassa stenar 2 meter ner.

utseende:
jag har svart hår
jag har braceface
jag har blåa ögon
jag har jättesmå öron
jag har lugg
jag är lång
jag är biff
jag är nöjd med mina ögon
jag är inte nöjd med mina ögonbryn
 
favoriter:
färg: blå
glass: solero
assesoar: örhängen
sak: mobil, data & kamera
ord: kutta
smink: mascara
djur: häst
mat: sushi
artist: håkan hellström
land: florida

/ amanda


STHLM

god afton. idag så åkte jag och corny in till stan tillsammans, jag köpte en väska på åhlens för 350 kr, och ett par vita tygskor från skopunkten för 200 kr.
efter ätit luch i stan och ått runt ett tag så kila vi hem till mig och åt middag och sen nån gång vid åtta åkte vi in till stan och kollade på bio, det fanns inte så många roliga filmer ute nu så det fick bli mamma mia. nu har jag kommit hem och är skittrött men skrev ett litet inlägg iallafall.
det blev en lite anorlunda outfit och låna cornys nördglasögon.


/ AMANDA THE PANDA


my homie.

god kväll.
är hemma hos min vän cornelia, även kallad corny horny.
hon har hjäplt mig lite med headern, ganska fint tkr jag att det blev.
imorron tänkte vi åka in till stan och hitta på nått.




ALSKÄR I SOMRAS MED JANNI O CORN.

OCH EN SKÖNING PÅ MIG, JANNI O MILTON :D

rosett

halloj, idag har jag varit i stallet kollat på idol nu på kvällen. jag måste snart duscha och göra matteläxan, första läxan vi har fått...
jag måste verkligen ändra header med corny hjälper mig aldrig.
under kvällen satt jag och fundera över saker som jag verkligen måste göra i mitt liv.
jag kom iallafall på att innan jag dör ska jag ta i allt vad jag har och ge en person en rak höger! fan va härlig känsla :D

/ råttpojken

that will always be me.

har hänt idag?? ja träning med löpning fick håll på direkten. inte så kul. två håltimmar har man haft också, råttan(corny) var även hemma hos mig. dags för nått nytt:
tänkte skriva 20 saker om mig själv.
1. jag skrattar fulast i hela världen
2. jag borstar tänderna i en kvart
3. jag läser oftast tidningar bakifrån.
4. jag ångar alltid kläderna som jag satt på mig från början av morgonen.
5. jag är beronde av krämer.
6. jag blir rädd för mig själv när jag tvättar bort mascaran och är helt svart under ögonen.
7. jag äter jätte mkt mat.
8. jag blir bara rädd för skräckfilmer några dagar efter jag sett den. (då blir jag riktigt rädd)
9. jag har väldigt höga krav på mitt liv.
10. jag har varit emo, fjortis och ghetto människa smatidigt. (låter som en skum blandning)
11. jag brukar ofta göra bort mig.
12. jag älskar att sjunga, kommer ofta på egna låtar som är helgalna. (jag är totalt tondöv.)
13. jag bjuder på mig själv.
14. jag rider och spelar basket.
15. jag småäter onyttiga saker ofta.
16. jag har inte läst ut en bok frivilligt på 3 år.
17. jag har alltid nagellack.
18. jag får mest fula killar att gilla mig.
19. jag har fått utslag på benen för att jag använder för mkt tvål när jag duschar.
20. jag blir lätt besatt av saker och människor.
/ amandus.

kuttat

hallojsan, nu har jag ätit innan det har jag varit på basketträning som var skitjobbig. innan själva basketen börja så skulle laget kutta i en halvtimme, sjukt jobbigt var det den här gången. efter det spelade vi typ försvar och sprang runt över hela planen på träningen. svettigt, förbannad var jag också.
dagens skämt: Linnea går till sjukgymnasten på torsdagar! haha fan vilken sköning det var.
aja lägger upp en liten bild på dagens outfit:
stor oversize tröja från zoul,
jeans från tiger of sweden,
väska från wera,
halsband från ??? (syrrans)



/ amaaaaaa

RSS 2.0