Tillbaka

Nu är man på banan igen i St. Anton och det har blivit lite solsken, utgång och jobb. Skönt att vara tillbaka samtidigt som jag längtar tillbaka till Venni. 

snabb på brädan, snabb med brillor


back on track

Tillbaka i Wein, missade precis tåget till St. Anton så får ta nästa så är jag framme om drygt 8 timmar, snark på denna vänta. Skildes åt från mitt resesällskap i Paris så nu är man ute på egen hand igen och är minst sagt uttråkad. Tiden får väl spenderas med att redigera bilder.

Lämnar mitt paradis

Idag fick jag avnjuta min sista dag i El Yaque på denna resa, den spenderades såklart som resten av ALLA andra dagar med kitesurf. Denna resa har gått så fort och sablar vad jag har hållt igång hela tiden, inte många pressar-timmar här inte... Nu sista kvällen ska vi alla gå till beach baren Sharks och äta mysig middag, sen hoppas jag på lite Cuba Libre med vännerna här nere. Gör mig redo för ännu en monsterresa till St Anton på sisådär 30 timmar.
Vi ses snart igen Venezuela!

surf i alla former

Imorse var det av klockan 6 iväg till andra sidan ön för lite surfing! För mig gick det åt pipsvängen.. Märklish att jag surfat i 1,5 år och ät fortfarande värdelös, däremot kitesurfat i en vecka och kör på som havets drottning ;)
Nu ligger jag i hängmattan med världens matkoma efter fukosten, ska snart ge mig iväg ut på vattnet igen, kanske lite vindsurfing nu! 😃
Måste även passa på att gratulera Malin och Björn på deras birthdays!!! Och tack Malin för stödet på amandathebest med alla kommentarer, saknar dig! Och som svar är jag åter i St Anton på söndag kväll! :)

kitesurfing in paradise

Poolhäng på lyxplacet vi bor på helt själva tillsammans med svenska Pelle och hans familj!
Dagens lunch, Ceasar con Camarones
Sunset-Smirre
 
Här är livet för bra!!! Kitesurfingen går som en dans på rosor!!! Helt sjukt bad jag njuter när jag swishar fram!! Flera sessions per dag och nu på eftermiddagen stack vi ut allihopa tillsammans! 
Vill aldrig lämna denna plats!

Karneval

Inläggen blir lite halvdana då de görs från mobilen eftersom jag glömde en adapter till dataladdaren... 
Här borta lever jag lyxliv med massage, manikyr, pedikyr, finmiddagar, lyxfrukostar, kitesurfing, strandhäng, drinkar och karneval! 
Nu ska jag tassa iväg till en sista clase de kitesurf! 
Puss

Pura vida

En uppdatering i form av bilder! 
Dessa två bilder var dagens frukost! Så gött att slippa budget havregryn varje morgon! Dock totalt proppmätt innan en lång kite session
Och standardvalet är seafood-platter, en grisig bild dock på denna som jag, Becca och Mackan dela på för 45 spänn.

Njuter till max

Playa El Yaque har något som ger mig sån glädje! Dagen har bestått av kitesurfing (kiten drog iväg och jag flög som en vante upp i luften, sen krash ner i vattnet), sol, bad, strandlunch, timmes massage, löprunda på stranden och nu blir det ännu en seafood-platter och sen dans och cuba libre med mina local-friends! 
Är så glad att vara tillbaka och träffa alla igen, njuter varje minut!

Vienna

En update från resan, är i Wein och ska snart boarda flyget till Paris. Har inte blivit mycket till sömn, har stött på en hel del mräkliga människor, bland annat en indisk massör som hitta en plats där jag kunde ligga ner och sova, som sedan frågade om jag ville sätta mig någonstans och ta en drink. Han var en mycket obehaglig rackare. Sen när man äntligen ska dra en slagg kommer en tysk grabb och ska prata om livet, blir tossig. 

separationsångest från Anton <3

Sista dagen innan Venezuela spenderades i ett soligt St. Anton uppe bland bergen med fina människor. Sen blev det är en sväng till Gampenstugan där det blev lite Pittinger med andra svennizar. Sen blev det ett marathonlöp till  tågstationen, lyckas alltid vara en tidsoptimist av dess like. Men jag hann och nu sitter jag på tåget till Wien. 
Dessa panntofflor kommer man sakna!

Semester från semestern

Sorry för dålig uppdatering på sistonde, mycket åkande, festande och jobb! Men nu kommer det troligtvis bli ännu sämre uppdatering, för nu drar jag en 12-dagars avstickare till Venezuela med pappa, syrran och Mackan full av surfing, sol och salsa!
 
Ha det mina älskade! Puss.

Scavenger hunt

Lördagen spenderades tillsammans med Svenne-gänger i form av poängjaktstävling. Team Moozerkruez lyckades  med en hel del uppdrag som backflip, ramla i liftkön, sjunga en beställning på burger stop osv... 
Here you go, Mooserkreuz bidrag till tävlingen!

Scavengerhunt mobilvänlig from Gabriella Franzén on Vimeo.


panntofflor

Senaste dagarna har bestått av skidåkning, kneg och fiesta!

Yesterday.

 

Baksmälla i solsken

Igår var det ännu en rejäl utgång med för många tequilas, men idag var det strålande sol så vi såg till att ta oss upp i backen och det var skidorna som fick åka på idag. Satt och solade på Rendl Beach, knäckte en bärka och tog några härliga åk! Var sen nere och kolla skidor, nya ska inhandlas innan veckan är slut!
 
Pics från veckan
 
 
Calles sista morgon hos kollektivet, pinglan stekte pannkakor till familjen!
LüftHans har krashat i backen och måste numera vandra omkring med krycks. 

Offpist jibberstyle

Nu när jag investerat i ett lavinkit med transiver, spade och sond var det offpist som stod på kartan. Jag, Malín, Linus och Chipong-Erik gav oss ut vid liftöppning och stanna ute resten av dagen! Blev inte allt för mycket offpist men åket vi fick var episkt. Det blev en del drop som sluta i bruta vurpor och andra faceplants vid hopp som dom försökte sig på. Själv såg jag bara till att ha så mycket speed som möjligt, var himla lätt att fastna i den tunga djupsnön med snowboard och då vill jag lova att det är inte helt lätt att ta sig loss. 
En härlig dag med dessa panntofflor. Jag är snöööman!!

på pickalurven på party

Mina kära vänner, här kommer ett stort gäng bilder från onsdagens monsterparty!
Vissa mindre smakliga än andra.

Hike sluta istället med suicide-snowboard

Idag var planen att stick ut och hikea med grabbarna i Stuben, men tog sån tid för alla att komma iväg så blev lite tight med jobbet ikväll, det får bli någon annan gång i veckan! Istället lyckades jag få med mig Malín på snowboard! Malin fick ta min bräda medans jag gav mig an grannboysens old school suicide-bräda, han levde sitt egna liv kan man säga och dagen innebar en hel del vurpor.
Jag var först redo för hike, med stjärtrem, ABS-rygga och hela skiten. Dom åker på igen i veckan i offpirren som väntar!

svar Om säsongen

Svar till norska Sophie som hade lite frågor angående att köra en säsong här nere i St. Anton!
St. Anton är hur härligt som hälst, jag älskar byn, lagom storlek och riktigt mysig alpkänsla. Jag fixade boende tillsammans med några kompisar hemifrån, då vi även lyckades hitta två killar på Freeride att dela lägenheten med. Så nu bor vi 6 personer i en lägenhet 10 minuters prommenad från centrum, väldigt nära backen och afterskin. Boende kan man även få genom många jobb, oftast då om man jobbar heltid.
Du kan absolut åka ner själv om inga kompisar är sugna, man träffar nya människor hela tiden, annars gå in på Freeride.se och prata med folk som vill åka ner!
 
Jag har haft väldigt tur vad det gäller jobb. Lyckades få mitt bartenderjobb på Kandahar redan andra dagen här nere genom Matthias som var DJ där. Slutade dock efter några veckor och jobbade som känguru i två dagar, sen en månad i Krazy Kanguruhs souvernirshop och nu har jag precis bytt till ett servitrisjobb på en italiensk restaurang! Haha har blivit lite olika helt enkelt! Men det är bara att gå ut med CV:t och kötta, jag har alltid sett till att vara väldigt framåt och "på" när jag pratat med managern, vilket har funkat!
 
Jag åkte ner 3 december och kommer stanna till slutet av april, om snön finns kvar då dvs. Bara att höra av dig om du har fler frågor! Kram!

RSS 2.0