Off to Berlin!!!!

Hej hej!!
Det är lite stress här hemma!
Päronen har varit en vecka i USA och nu är dom på g hem från Arlanda, jag måste hinna städa lite!!! Måste packa, fixa mig och skriva detta blogginlägg!! FÖR IDAG ÅKER JAG TILL BERLIN!!! Det blir den härliga blandningen, Hanna, Gabbzor och götlaborgs-Malín! En hel vecka... tillbaka sent nästa måndag! Bye!
Fettt knas taggad!!!
heheheheh tagg bror.

ny kamurra

Jambo!
Sitter hemma och försöker läsa igeom min fucked uppsats om Jehovas Vittnen. Btw är dom gaaalna.
Har annars haft körlektion och lite skola. Nu är jag home alone!!! Paranteserna har flugit till USA och jag fick inte följa med :'(
Känner mig fett ensam som ska laga all mat själv, ta mig iväg och handla, släcka huset innan jag ska sova, tvätta, men aja det är festligt!
Jag ska färga håret snart också!
Köpte den här kameran igår också! Råkade glömma stänga korken på vattenflaskan som jag la i samma väska som kameran... Så här är typ en ny nästan likadan! En lite nyare modell bara!

vilken?!!

Vilken är snyggast??! eller vet ni någon annan som är med axelband och svart och ganska stor!! Dom från MJ är feta fina men känns lite mainstream!
Miu Miu Charm Nappa Large Tote Bag Shoulder Bag Black
 
2010 New Prada Real Leather Tote Bag Handbag Black
Prada Antic Cervo Leather Tote Bag Shoulder Bag Black

weekend!

weey! jag är verkligen sugen pålite helg! Imorgon ska jag hem till Fanc efter skolan sen ska vi fira Julia som fyller år idag!!! Wooohoo grattis igen!! Vi firade hennes födelsedag genom en after school på mix!Nu ska jag sova! Godnatt chompisar!
En bild på mig från i somras, hihi <3
 

riskutbildningarna klara

Hola. Idag gjorde jag både riskettan och risktvåan! Gillingebanan var feta rolig!!!! Min lilla intstruktör till gubbe var en skön lirare också! Nu är jag mega-rått-trött. Godnatt kizzemizzar.
ÅÅÅH saknar sommaren.... evictus!

come and buy my crib

Är ni lite taggade på att flytta/köpa landställle? Nu säljer vi vårt älskade hus på Ingarö! Lite smygreklam på bloggen liksom, men det är en sjukt nice ställe som jag kommer sakna!
http://www2.skeppsholmen.se/stockholm/lant--sjostallen?guid=42D2R6KR37QQ5E4V&view=Description

birthday de Carehoe

Tjeeee!
Igår var jag på middag hemma hos Karro som fyllde 20 bast! Hon bjöd på supergod 3-rätters och lite drinkar till det. Lite senare drog vi in till stan, Ambassadeur. Det var kul, men blev inte så jättesent! Mycket trevligt kväll! Grattis igen bästa Karris!

The Kikoy Company

Hej hej!
Håller på att skriva lite om The Kikoy Company på marknadsföringen, fett mkt!
Annars har jag haft klurigt rättskunskapsprov idag och varit hos en naprapat och kollat min höft som jag hade knasont i. Var någon muskel som hade blivit överbelastad av all basket efter la life á la Kenya och Sandhamn! Fick massage och elstötar! Men hoppas det blir bättre, är bannlyst från basketen fram till mitt återbesök, måste göra massa lol-övningar istället, musslan osv... Aja, nu ska jag duscha!
Kikoyer på playan i Kenya!

bonde söker man

Parantesos gillar inte att jag utger att jag ska flytta (?!), men känner att jag har rätten att säga att jag ska fly nackalandet.... här kommer iallafall bilder på mitt nya hem!!!! Jag ska flytta till en gård bort åt helvete hörrni! Skärmarö gård på Värmdö, borta i skogen med andra ord. Men fint är det iallafall!

Tisdag in sweden.

Tjeena!
Helgen har varit lång, har firat Hannas 18-årsdag, hängt med Malín som kom på besök från Götlaborg, shoppat, , spelat match (vann, wooho) osv. Det var ingen skola igår vilket var fett soft! Hade spanska muntlig redovisning som gick åt pipan, satt och improvisera. Sen satte jag mig lonely på Café Fåtöljen på götgatan och pluggade i 2 h, sen hade jag körlektion. Nu är jag hemma och ska snart iväg på basketträning och löpning, nooo jag vill bara ligga och mysa i sängen framför Gossip Girl. Adios
Me and my big girl! Jag ser ut som en indian eller nått.

mi familia

haha familjefoto a la julafton! I like u very much!

kanelbullensdag

Tjee. Har ätit kanelbullar, fikat på tösse, spelat basket, övningskört, städat och så vidare... Fridaaay imorgon! Ska till min kära vän på 18-årsdrink och sedan en fet utgång! :) Hörs sen broes! GODNATT

chill onsdag

Nu har jag bokat riskettan och tvåan! Samma dag och allt! Orkar inte dra ut på det här med körkortet mer... ingen uppkörning är dock bokad än!! jag är redan rädd! shit kanske dags att börja plugga lite körkortsteori nu då!
 
Idag har jag haft en mattelektion, annars har jag hängt i snake city, varit med Johanna i stan och ätit middag (SUUUSHI) i Forum med mina paranteser!
Me and Jojo på studentis!
 

linnis awesome k-pics

Kollade bak i arkivet, alltifrån mina gamla vidriga outfits från 8:an då jag ville vara lite cool, men slutade mest som ett ihopplock från en UFF-kontainer. Sen bläddrade jag fram till Kenya-året, känns som det var så längesen jag var där! Saknar det! Sneaka lite i Carlis bilder så här har ni totally random Kenyanskt godis:
Egentligen har jag ingen som helst koppling med vissa bilder, men dom var fina!
Carlan spelar bongotrummar med några broes

Mt. Kenya

Nairobi down town

Tuskerbror och motorbike
Grabben syr
Tegelpojken
Svennar är tjockisar...
Nina med en söt grabb

Trine goes Mama africa
Lite av allt som vi lämnade till vår kära kenyanska personal!

lol

Har fått mig en daglig dos GG efter lite skola och körlektion. Nu är det dags att städa lite och måla klart min byrå. Här kan ni ta del av två rätt så hemska bilder....
Östras basketlag:
Hahaha jäävla megafjant!
 
peace out bitches!

she's old enough now!

hej chompisar!
har tränat baloncesto och haft körlektion. inte så mycket annat att dela med mig av.
Hanna fyller 18 bast idag!!! värt att notera!!!grattis igen cheyen!
Min bästa chey Hanna- 18 år!!!! (hehe ja den här är ändrad från originalet, mina parantesos hade inte gillat att jag la upp sånt på andra hahaha)