ses om 3 veckor!

OM NÅGRA TIMMAR SITTER JAG PÅ FLYGET TILL MALTA!
språkresa 3 veckor!!! jag kommer nog träffa massa underbara människor :D
som ni fattar blir det 3 v bloggpause. bryt inte ihop, i´ll be back!

hare bäst glada människor!
/AMANDA!


ha det bra sötisar!

inatt åker jag till malta i 3 veckor på språkresa, jag kan inte fatta det än! det kommer bli galet kul!! jag känner inte en ända som ska åka dit, fast har hittat några som ska dit som jag pratat mycket med på facebook o msn och dom verkar vara roliga!!
kommer sakna alla underbara människor hemma i sverige bara, alltifrån kukpumparkompisar till snoppkliaren. haha grymma namn har man på sina kompisar :D men direkt när jag kommer hem ska jag träffa mina favoriter igen! kommer kunna smsa någon gång, men jag betalar ju också för den som skickar från sverige, så det blir lite nya vanor här nere när det gäller mobilfronten.

idag var jag hos min häst jag inte sett på mer än  en månad, det var underbart!

see ya honeyypies<3

inatt åker jag

hallå inatt åker jag. idag blir det packa klart, välja alla kläder vilket är ett helvete! fixa lösnaglar, ut o springa åka till stallet eftersom mamma är o hämtar hästen från bete vill jag träffa min lilla rosa innan jag åker! igår natt klippte jag luggen också, själv.


/ amandaa.

my homie persbrandt

hallå igen, hade inget att göra så jag tänkte bara berätta att persbrandt var nere o hälsa på hos mig idag och satt inne o tog en fika och pratade lite :P jag säger bara take that bitches! jag känner mikal persbrandt och jag har sett han bada naken! XD

här är en bild från midsommar hemma hos mig linn tog!
micke och min pappa o jag står där i bakrunden!

klasskamrater


hahah, molly i bakrunden ser ut som hon har fått syn på ett byte :P

lena ph

hallåå idag var jag med tre söta små kissemissar vid namn molly, vendela och philippa. vi var o bada i järla sjö. vi hade några dyktävling, gissa vem som vann alla??, mitt bloggnamn amandethebest är faktist väldigt passande!
sen drog jag till o molly till forum o köpte ögonbrynsfärg. sen när jag åkte på moppen hem träffade jag nickan så hon hoppade på och åkte med hem till mig och såg på sprängaren! haha nickans favvofilm. nu har färgat ögnonbrynen till malta, dom blev gråa XD fiint...
/A.


jag stryker mina skosnören

ja det är precis vad jag gör, men nu är det klart så jag går o sover, godnatt!


nää, han kör playback!

nicole kom hit innan lunch, vi har mest tagit det lungt, ätit lunch, glass o thaimiddag. vi satte nere vid bryggan och pratade lite för att sen bada men det börja ju regna. jag och nikki har också hittat många roliga citat ur filmer, rubriken är nog favoriten. vid tio skjutsa jag henne till brunn med moppen så nu har hon tagit bussen hem. just nu sitter jag och storgråter, faktiskt för att jag färgar ögonfransarna för andra gången den här veckan. det har kommit in massa sånt där supersvidande medel i ögat, inte skönt!! för jag orkar aldirg blunda när jag har det, men det är bara 10 min kvar nu :D



nicole, än av mina bästavänner. världens grymmaste tjej!

beslutsångest,

nicole är påväg hit, men hennes buss kom inte så hon står nu o väntar på bussen så därför håller jag på att välja shorts. jag har redan packat ner några kjolar och klänningar så jag vet inte hur många shorts jag behöver, men känner jag mig själv kommer det bli överdrivet mkt, tyvärr har jag ett problem, maxvikt på 20 kilo.

har inte tvättat alla shorts än, men dom här åker nog med iallafall.
/amanda!

tjo,

jag har kuttat idag, 5 kilometer med 1000 backar, det gick väldigt långsamt. sen har jag badat och tvättat o strykt kläder, hehe. jättekul. imorgon ska jag träffa nicole, jättelängesen, ska bli sjukt roligt!! spana in hennes och nicoles kompis my's blogg: http://preamble.blogg.se/


 
haha outfiten var längesen tkr jag.
t-shirt, cornys (nästa gång vi ses får du den C.)
jeans shorts, pappas gamla levis som jag klippte av
fjortisbrillor, punkt shop

 /a.

sex on fire

jag käkade pizza precis, känner mig fett tjock. mamma köpte en våg ut hit till ingarö för att jag ska kunna väga min väska till flyget och det var inte en trevlig syn när jag själv vägde mig!! det får bli lite kutta då.

mm, den här har jag också ätit (eller man kanske säger druckit) imorse. oooch mackor såå den lilla grisen ska ut och röra på fläsket.

hejjjdååå


mumindalen

hallå, jag vakna för typ en timme sen, då satte jag på en muminfilm, det är grymt ju!
idag får jag se om jag ska träffa någon rolig människa! nu blir det nog att kolla lite på gamla avsnitt paradise hotel jag inte sett, http://www.tv6.se/play, gleager är såå jävla snygg!

odd molly

hallåå, idag åkte jag rätt tidigt in till tandläkaren på odenplan och fixade tråden bakom tänderna, sen var jag kvar ett tag på stan och köpte lite reafynd på underkläder, tuggummi och sen växlade jag 1500 kr till euro. jag vill inte veta hur mkt pengar som har gått åt denna månad!

det här odd molly linnet köpte jag på sandhamn i helgen, eller mamma payade som tur var annars hade hela månadens barnbidgrag gått åt av bara den här..  men den är gryymt fin tkr jag, och jag köper nästan aldrig märkeskläder längre utan bara massa reaskit eftersom jag är så fattig, eller snål iallafall. så jag tkr den här var på tiden ;)



odd molly från sommarboden, sandhamn, 1095:-

/A.

tandkräm

yooo. jag har inte gjort så mkt idag, gick ner till bryggan för jag var så het ( jag är alltid het) jag kastade mig i utan att känna. snacka om chock. det har varit typ mellan 18-20 C innan och idag hade det väl blåst så att det blivit kallare för när jag bada var det bara 13 grader. sen har jag faktiskt börjat tvätta lite o klippt till ett par jeansshorts och tvättat skor. haha jag körde med tipset jag fick lära mig på möja av en kille som var att använda tandborste o tandkräm, haha det funkar!

den till vänster var med tandkräm, den högra med tvättmedel. den med tandkräm blev mkt vitare!


nu sitter jag och dricker den här skumlatten :D

fan vilket onödigt inlägg, om ett par jävla skor!


craaash

tja, ericus, linus och alva åkte precis hem. det var en trevlig dag igår!! vi åt korv, kollade på jalla jalla, åkte ring efter båten (hahahaha underbart roligt!), sänkte lilla båten, badade vid hoppklippan, kollade lite på besatt fram till dvd:en pajja, lekte gissa mönsret-leken, åt hamburgare, kollade på paradsie hotel, lyssna på partymusik, körde "jag har aldrig", kollade på ett väldigt beroende framkallande klipp på youtube 6 ggr, spela tv-spel hela natten, kallade varandra för väldigt fula saker hahaha! jag o lina satt uppe och geekade crash till klockan 7 på morgonen. vi vill egentligen dygna, men alva och erica sonmade så vi dissa planen.

var beredd på bilder asså! glömde ta när vi åkte ring, tabbe..

my creeew

haha seriöst, skönaste bilden. spana in snyggen längst till höger, erica :D
 
fucking flaskjävel

hon är en pedofil.


alva lackar bäver på tv-spelet.


hahaha, grymmaste bilden!

påväg hem från  bussen

kukpumparen lina XD haha

HAHAHAHHA, VEM ÄR BÄST SOM "HERR FLYGBÖRD?"



jag är väldigt vacker här :)

/ amandathebest!


emokid

hejj din lilla köttfarbror.
jag har kommit hem nu (eller till ingarö iallafall), har precis målat ögonfransarna, blev okej. imorgon kommer Lina, Erica och Alva hit, det ska bli supeerskoj! min låtsas farfar uffe puffe päronpaj sov på sandhamn en natt när vi  var där och nu när jag skulle åka hem fick jag 1000 kr av honom. han sa att jag skulle ha dom till något roligt på malta! asså han är så grymt snäll<3  amanda säger tack.

ser fett emo ut när jag har ögonfransfärgsklet runt ögonen och min gamla tokio hotel tröja gör det bara värre.
/ amandy

farmor marianne

tjjaa. soligt o härligt, men härligt att snart åka hem med båten. jag o mamma var nere i hamnen o åt glass och jag köpte ett jättefint odd molly linne. jag kanske ska ta o färga ögonfransarna snart då ;)

la favorita!!!


jag åker även härifrån med en skitsnygg typ stickad tjocktröja, som var min farmors gamla som vi hitta när vi rensade, men klart jag ville spara den!! speciellt eftersom det  var farmors.


bella vista

hejjjjj. jag är kvällspigg så jag kommer sitta uppe ett tag till här i stugan. den här veckan som kommer, kommer att bli fullspäckad känner jag, loove it! träffa massa kompisar innan malta, shoppa det sista inför resan, fixa ståltråden bakom tänderna som redan lossnat och packa, haha.

det här är två bilder från hotellet jag tror det är jag ska bo på, det fanns så många som hette likadant. men på deras hemsida står det iallafall att det är 4-stjärtnigt och har både utomhus o inomhuspooler, men aja det är malta så det kanske är skarrigt. men vem bryr sig :P
hoppas jag får dela rum med några sköningar bara :)

/amanda panda.

tyra matilda

hejjjjj. jag är såå dukitg, jag har joggat, gjort 50 situps och gått promenad idag, inget onyttigt har man heller ätit! nu blir det kvällssockret jag vill ha, men jag ska hålla mig en dag iallafall. sen kan jag inte vänta längre till malta!!!!! gaaaaaah.
hittade en bild här på sandhamn som alla säger ser ut som mig, det är min farmors mamma :P

ser det ut som jag? :S juste jag är döpt efter henne, hon hette tyra matilda och jag heter matilda i andranamn :)

jag kom på att det  var han jag såg igår, och han kollade på mig! woohoo, kanske för att jag är så ful, men det är en annan sak..
/a,


eeyyoh manetmannen

hallåå!
linn  åkte precis hem, igår var det väl trevligt, linn träffade sin fulla morbror i en båt i hamnen, hahaha! sen såg jag kändis, vet inte vem han är bara:P men nu vet jag inte vad som händer, tur att jag tog med datan. annars får jag väl gå ner o ragga schteekare i hamnen.  imorron ska jag fara hem.


uuuuuuhh, skabbers-

straaandbild.

hahaha linn o min favoritbild!

mofflaren olle





jaa som ni vet älskar jag bilder!! :D
/amanda svärdfisk.

fikamannen

hallåjsan. är på sandhamn fortfarande, linn är här :)
vi har inte gjort så mkt tjockat oss ganska rejält med paj,bullar o saft. vi har iallfall varit nere vid stranden o badat. ikväll ska vi äta middag på seglarhotellet, det blir trevligt :)


söta linn :D

viktig information!

voooff, jag sitter nere vid teven och lyssnar på när min syrra ligger o snackar i sömnen. kul.
om jag skulle vara en växt skulle jag vara en fikusplanta. om jag skulle vara cool skulle jag vara cool. skulle jag äta nått nu vore det din stora hönshjärna. godnatt bernad.


kofta-new yorker
t-shirt & armband-barcelona
shorts-replay
skor-dassmannen eller vafan affären heter
solglasögon- gina

yyeaah nu vet du!

sandhamn!

hallå imorse låg jag nere vid bryggan på ingarö o bada sen gick jag in o packade ihop lite saker o nu är jag på sandhamn, har legat på stranden och varit nere i hamnen på aftersailen, andreas han töntiga killen från idol var där o sjöng :) får se vad som händer ikväll, imorron kommer iallafall min kompis Linn hit, då slipper jag umgås med storasyster :P

gårdags köp :P bara tråkiga saker. hårborttagningscreme, som jag failde med igår o inte visste att man inte skulle vara blöt när man använde det. vattenfast mascara till malta.  underkläder.
/mandyy

kan inte sova

jag har legat o försökt spela bubbeltowm, men jag klarar aldrig bossen. jag har legat o lyssnat på musik, men jag får bara upp massa minnen o tankar. inget funkar verkligen, blev tvungen att ännu än gång gå in o kolla på mitt favoritavsnitt i paradise hotel, har kollat på det minst 5 ggr på två dagar. ääh men det fick bli ett inlägg nu när jag ändå intehade nått att göra :P


en dansk låt, skitgrym! blir lycklig :D

hon har lite cola på benet

hallå, tandställningen borta, hääärligt! efter tandis åkte jag till forum o träffade sosso. trevligt att träffa den kisse missen.
sen åkte jag hem, klippte av två jeans till shorts :) sen blev det middag på ingarö med lite gäster. imorgon blir dte sandhamn igen :)

biitchees!

haha den lilla svarta :P

/a.

järnväg

nu ska jag ta moppen hrä från ingarö och åka till tandläkaren, gueess what? jag ska ta av tandställningen igen ;) wooohoo! :D
hoppas det här blir min sista bild på mig själv i tandställning!


mr cookie o bokmalen

idag var jag med alva :D vi badade i duvnäs och hade sjögräskrig. jag fick mitt dampgarv när jag kastade massa sjögräs i alvas öga och när hon kasta i min munn så hela tandställningen blev full med sjögräs som var skitsvårt att få bort sen. haha det var kul det! sen köpte vi pastasallad, lekte lite med sniff och spelade kort fast det gick inte så bra eftersom vi bara fuskade hela tiden. nu letar jag efter en låt som jag inte ens vet vad den heter, skitjobbigt!!!

haha snacka om att jag har många bilder på mig o alva på datan, vi umgicks verkligen 24/7 förrut!



hahah fjortisar!

en oslagbar vän!
/a.

jag älskar packlistor :D

nää nu orkar jag inte med att alla kompisar är bortresta längre! nu vore det najjs att tagga till malta! det är bara två veckor kvar ;D haha jag älskar verkligen att packa till roliga tillfällen, gör alltid minst 5 olika packlistor. nu har jag tillomed gjort massa listor jag ska göra innan jag åker, som tex: tvätta håret, haha ofta jag egentligen inte skulle komma ihåg det :P jaja jag är knäpp.

3 veckor språkresa blir trevligt!

klirr i kassan

hallå, idag har jag gått upp vid kvart i sju typ, för då åkte jag med pappa till hans jobb, där städade jag hans gym och sorterade några kort, jobbade bara fram till typ halv tolv sen åkte vi och köpte sallad. det var skönt att inte jobba så länge, en gång gick jag med en låda full med papper och helt plötsligt brakade botten sönder på lådan så allt åker ut, hehe det var lite jobbigt! jag tjänade iallafall 500 kr, det behövdes! nu ska jag kolla på senaste avsnittet paradise hotel som jag missade igår på tv!!

gymmet :P
/amanda

you know I cant get over

hallå, har precis varit med anna! vi spelade trumpet, kollade på wallander &  lite på harryp XD sen blev det ett iskallt bad i kockan. vi har ätit massa frukt också, nyttigt värre!
vi tog inga bi

love game

tjooohoo! anna väckte mig med ett sms imorse så jag har nu redan kommit hem till nacka igen. snart kommer bananen hit, vi ska vara nakna o spela fiol!

megahunk!

hallå, jag har försökt lära pappa spela vändtia med mig, men han bara fuskade hela tiden så jag gav upp. jag började istället städa mitt gamla rum jag hade innan jag fick ett eget hus. för det rummet är som ett bombnedslag med mina kläder och annat. imorgon ska jag o mamma kanske åka till vingåkers outlet om det är dåligt väder annars ska jag vara med bananen! hoppas nog på alternativ två ;)

hade ingen passande bild så lägger upp lite nytt smått o gott jag köpt ;)

jag har tränat!

hallååjsan! jag har varit väldigt duktig idag, på eftermiddagen sprang en runda på 28 min, sen sprang jag direkt ner till bryggan där jag gjorde 100 situps! sen bada jag lite efter :)
nu ska jag unna mig med ett nytt avsnitt paradise hotel :D



/amanda!!!

seglarpojken

hallå, har varit ute o seglat precis med min lilla optimist :P det blåste skitmkt så det gick väl sådär, båten blev vattenfylld ganska ofta och det blev endel 360 när jag skulle "slå"(vända) och pappa som vindsurfade samtidigt krockade i mig en gång, men det var roligt iallafall! känner mig tjock så jag ska nog ut o springa idag igen eller så ska jag styrketräna lite, får se:)

haha såhär pro är ju inte jag, men jag försökte sätta mig sådär på kanten fast då välte båten XD

arkö, del 2

hallå, jag vill lägga upp resten av bilderna från arkö. så här kommer en liten sammanfattning :)
LÖRDAG: vi tog först hand om en jycke som hette Loke, han fick lite damp ibland så både jag och glärran höll på att kissa på oss. Sen packa vi båten full med saker och drog iväg till en mysig ö. där käkade vi jättegod middag, hade vårat egna beach party XD, badade näck, försökte sätta upp ett tält som slutade i att vi frös sönder natten på en klippa.

LOOOKEEE


packat o klart!



du är så jävla söt bästavännen!

glärrans partymoove ;)


härligaste kvällen!

klaraaa!

haha det här ser lite konstigt ut :D

ääh orkar inte ta dom andra dagarna nu det belv så mkt! kommer mer snart ;)

lördag'lördag

första dagen på sommarlovet jag inte gjorde någonting, jag träffade inte någon kompis eller åkte någonstans. utan jag var ute och sprang typ 5 kilometer (jag dog nästan, har inte tränat på flera veckor), forsatte springa ner till vattnet på direkten där jag kasta mig i med kläderna på, skitskönt! sen blev det dusch med impackning i håret och fixade naglarna. sen gick jag ut o la mig i hängmattan där jag tänkte läsa en bok (mitt mål är att minst läsa en halv bok i sommar), men läste några rader för sen somnade jag. några gäster kom precis hit så jag ska nog sätta mig och kolla på ett avsnitt paradise hotel och käka vattenmelon. mums!

haha ser helt död ut.

målade mina skarriga tånaglar rosa

borstade igen hela håret, dte var längesen!

remix väder

jag är hemma från sandhamn! det var regnigt en dag vilket var lite ruttet men idag var det supernajs, fast blåsigt och svinkallt i vattnet.. det blev stekande på stranden, några iskalla dopp, kurragömma på waxholmsbåten, korvkäkande, vändtia, paradise hotel, glass & promenader i hamnen full med schteekare.

MAAASSA BILDER!

hittad på kurragömma :)

här har ni då självaste schteekaren!

redo för regning kväll :)

mmm, lilla kinesen i fiskarhatten och den stora bäbisen med den enorma dubbelhakan och där kommer en hemlighet fram att jag har fått tandställning igen, försökte dölja det i dom tre veckorna, men skitsammaa.!


en riktigt hemsk bild :)



nakenchock i bakrunden :P


storfavoriten!


sandhamn

hallååå. nu är jag med molly på sandhamn! lånade syrrans data så har inga bilder, vi får fota sönder även fast det ska regna så kommer bilder upp på fredag kväll! Vi har precis varit nere i hamnen med gummistövlar och sydvästen (fiskarhatt) på XD snart blir det paradise hotel, woooahooo!

sushifrossa

hallååå, idag blev det stan igen. jag har blivit shoppingberoende. det hände massa kul, glärran fick en ros av en beundrare och vi träffade världens mest påträngade butiksjobbare. sen gick vi in på thaibuffé och frossa sönder i sushi, jag fick tillslut i mig 23 bitar sushi och 5 skålar misosoppa och massa ingefära. mm, tjjockis jag vet :D köpte jeans, partybrillor och trosor.


laxrullarna är bäst!
/a.

billie jean

knarkat lite micheal låtar, han var så sjukt snygg innan han operade sig massor. hans dotters tal var ju bara för fint. förresten jag visste inte att janet jackson var hans syster?! ganska onödigt inlägg, men jag hade lust. nu måste jag bada och tvätta håret eftersom jag inte tvättat det sen i torsdags :O haha så är det när man är på landet!

arkö, del 1

TORSDAG: jag och glärran åkte tåg och träffade två väldigt sköna killar och vi skrattade åt allt möjligt och jag skrämdes ihjäl av plinget varje gång tåget stannade. var på arkö vid 01.30, packade upp och la oss och sov.

haha en av killarna XD "vem tänker jag på?"  "har han en partyhatt?"

båten mitt i natten

sömnis.


FREDAG:

hälsade på fåren, omöjligt att klappa dom. sänkte jollen och åkte vattenskidor.


jag kuttar efter ett får som jag försöker klappa.

nils erik hjälper mig :D


haha jag bara sjönk så fort jag kom upp :P för tjock...

pluppi :)

klääärraan


nej resten kommer i ett nytt inlägg!!
/a,

I´m back!

jag är tillbaka, jag och glärran hade det grymt roligt! gjorde allt möjligt,laddar upp alla bilder från nya mobilen. bildmojjs kommer i nästa inlägg ikväll. skulle vara ensam med syrran, men hon drog så nu kollar jag på micheal jacksons minnessstund och spelar bubbeltown. får se vad som händer sen.
två bilder iallafall kan jag bjuda på nu!

haha partyybilden!

jag langar posen'

jag & glärran taggar fett assåå!

måste packa det sista sen ska jag ta bussen och tåget till arkö, glärrans land! skiitkul! tar inte med mig någon data, jag kommer hem på tisdag igen så det blir väl lite bloggning då ;) ha det bra alla hemma :D

Hejjjdååå!


hasse & tage

hallåj, igår kväll åkte jag till glärran som hade grillparty med broshan, haha :P jag sov över där och jag och glärran satt o kollade på världens cp-film, äppelkriget! haha eller jag sov mest. på morgon hämta jag mitt ID-kort sen drog vi tilol glasan och bada, naajjjs! snart blir det packa till Arkö, för ikväll blir det av dit med klara!!! :D




glasan idag :D

mastermind

hallå, igår blev det heldag med bananen. vi var först i stan ett långt tag och köpte massa mojjs på rean. Sen åkte vi till Ingarö med moppen, jag fick min nya mobil :) sen bada vi, spela kubb, åkte ring och vattenskidor ( jag kom upp på vattenskidorna, haha det var läängsen), titta på läskiga filmer och idag har vi kollat på bäck och sänkt min optimistjolle haha det var skitkul, fast anna och jag var lite skrajjsna när vi låg där ute på havet med en båt fylld med vatten! skitkul var det iallafall!

jag slog schteekarn i kubb!

här fick jag lite damp när jag missa så jag bara kasta iväg skiten.


tjoockisarna.... när anna ätit ur 2 chipspåsar o 1 påse nötter säger hon " har du inte någon glass eller nått jag är hungrig?" jag säger att jag har det men inte vill bli ännu tjockare. då säger hon " men jag vill bli tjock! det är ju fint!!"
 
jag tror anna har något i kikaren!


80-talsfrillan!

/A.

RSS 2.0