fuuckkk

Faaaan, jag betsällde precis en barbourjacka jag väntat på jättelänge och när jag skulle ändra en sak råkade jag betsälla två styckna och pengarna drogs direkt från kontot. Kult med två likadana jackor!!!


underbart!!!!

Heeejjj!!!
Jag kom hem i onsdags kväll från jordens bästa plats!! Jag har haft det så himla underbart så det går inte att förklara! Sol, bad och åka ring varje dag och fest varje kväll! Människorna där är helt galna, men så sköna.
Kika in mitt album på FB om ni vill se bilder, annars är detta ett litet smakprov:





update

Liiiivet ar underbart har i Venezuela!!!!! hit flyttar jag nasta ar!
ciaooooo


Hola Venezuela!!

Hejjjdå mysisar!
Nu åker jag för tredje gången till världens bästa land: Venezuela!
Det kommer bli kaooos. Det är Semana Santa, vilket betyder att det är en högtid de firar rejält. Super och spårar. Pappa har varit där flera gången den veckan och säger att folk är så packade till tusen och vissa går och skjuter med pistol på beachen. Det här känns bra! 
Nej men serri, det här kommer bli så jääävla awesome!! Jag saknar alla sköna galningar därifrån. Jag har köpt presenter till två av mina kompisar så jag hoppas dom blir glada!
Jag hann inte gå och lägga mig så jag kommer sova på flyget som tar över 18 timmar!
Jag kommer hem igen måndagen efter påsklovet! Vi hörs!
MASSSA PUSSAR TILL ER!!!



känn ingen paniiiiiiik

Okej jag har inte gått och laggt mig än och vi ska åka hemifrån om drygt en timma. Jävla fittplugg... Måste packa ockå!!!

streeeeeess

Heejj!!
Mitt liv håller på att stressas ihjäl. Söker skolor i utlandet hit och dit samtidigt som jag måste hinna pluggaa fettt!! och inte glömma att städa rummet innan jag åker och packa väskan, sen ladda inför Venezuela om ett dygn typ!! Shit hade nästan glömt bort det!!!
Imorgon ska jag till stan innan skolan med Klara och Fanny och kolla på H&Ms nya kollektion! det blir naaas! tjing!
Ny fjorre-mjukisdress. Flygplansoutfiten är bestämd iallafall!


this time for africa

Jahapp då var ansökan klar till ett nytt gymnasium till tvåan. Jag sökte till Svenska skolan i.... Kenya!!!!
Fast det verkar vara fullbokat eftersom jag är så sent ute, så det är troligtvis inte så stor chans att jag kommer in och jag har ju inte bestämt helt än eftersom jag bara sökte, men jag får se hur det går. Kom på denna idé i helgen och har inte kunnat släppa det, tänkte egentligen inte säga något om det eftersom det är så osäkert att jag kommer in, men kan iallafall nämna att jag gjorde ett försök!
Jag är verkligen supertaggad, har inte kunnat sova på flera dagar för att jag varit så stressad över att jag skulle hinna skicka in alla uppgifter. Men vi får se, jag måste sluta hoppas, kommer bli så besviken!

På det här internatet bor man iallafall på!
 

Under the coconut tree

Jag är så stressad, jag har nästan glömt att jag ska till V. på fredag, måste börja taggaaaaa.
Riktigt jääävla paradise!


Så mysig o passande låt!!!
Mohombi ft. Nicole Scherzinger - Coconut Tree

fotografbilder


Mamma gav mig dom här bilderna för några dagar sen som hon beställt av en fotograf för längesen som fotade på min första hopptävling med Chindor. Jag tycker dom var väldigt fina så nu ska jag skaffa en ram och sätta upp dom på väggen, klart heeesten ska få vara med!

Venezuela calls

Lite tagg inför Venezuela nästa vecka!! Vi har fått toppsuiten med bästa utsikten!! Linn bodde i samma hus fast våningen under och det var så himla fint, och nu är det ännu bättreeee med högsta våningen. Vi har dissat radhuset det här året för ett hotell med mumsig buffé-frukost!!
 
                  apartment5
Bilder från hotellet och den najsiga utsikten!!

planer på g

Herreguuud!! Jag har planer för livet!! Tagg tagg.... så himla mycket som måste fixas nu.. men det blir en hemlis förrän allt är bestämt!! Jag säger A utan att säga B, men det är okej för den här gången!

torsdagens shopping

Tjee. Nu sitter jag i sängen  och har precis ätit massa frukost! Jag har inte bestämt än vad jag ska göra idag, antagligen träffa några kompisar! Men nu kan jag visa det jag köpte i torsdags:
Orkar inte skriva vart allt kommer ifrån eller vad de kosta, men fråga om ni undrar!! :)))










Songs i real life.


Only just a dream

Jag pratar med Dexter på chatten, han berättade om att han drömde om mig inatt:

"vi hade haft fotbollsträning i skolan, vi gick på skuru. Sen gick jag hem till dig. Jag var tvungen att gå på toaletten men det gick inte att tända i ditt badrum så då kom din mamma och du och försökte hitta knappen men ingen hittade den. Så jag somnade på ditt badrum då och när jag vaknade upp så var dina katter som du inte har på riktigt inne i badrummet, men när jag skulle klappa dem fick jag jätte ont i handen :D:D
en av dina katter var blå också."

som vanligt.

Tjeeeena!! Nu har jag kommit hem från stan där jag shoppade lite saker med min syrra. Det var 50% på allt på BikBok så passade på. Hade en mattelektion idag bara så det har varit soft! Jag ska visa sakerna jag köpte för en gångs skull. Lägger upp dom i nästa inlägg! :))))
Snart blir det basket, men ska dricka lite kaffe först så jag inte somnar. Jag vet inte varför men jag har vänt på hela dygnet, jag gick och la mig innan ett igår men somna inte förrän klockan halv fyra. Jag var så pigg så jag gick upp och prova lite av pappas jeans för jag fick en fashiontanke i huvudet mitt i natten som jag inte kunde sluta tänka på.
Som vanligt exposar jag den gamla vanliga trenden med webbisar.


himlen är oskyldigt blå

Jag har precis suttit och festast i soffan med familjen med en skål popcorn och filmen Himlen är oskyldigt blå. Det handlar om en kille som sommarjobbar på Sandhamn och jesus vad taggad jag blir på sommaren när jag ska vara där!! Annars idag vakna jag av ett sms av att första lektionen var inställd, alltså två lektioner idag, sooft. Och imorgon går jag i skolan från 11-12. Ännu soooftare. Livet leker.

Sen en annan sak!!
En kille som är med i filmen, Erik Johansson (som också spelar bland annat Tobbe i Eva och Adam) han är spejsat lik min hopptränare.. Eller vad tycker ni??

träning x3

Hejsan!
Idag gick jag upp klockan halv elva fastän jag var skittrött, la mig framför The hills och käka frukost och precis när jag ska börja sminka mig så får jag sms från skolan att lektionerna är inställda. Det var riktigt soft! Istället stack jag ut och sprang i solen. Efter det duscha jag och åkte till hästen. Där var ajg ute och red och kom även med på några foton som Dagens Industri ska publicera, hehe. Nu kom jag precis hem och kom på att jag också hinner träna basket idag. Shit vilken hälsodag, men jag har bestämt att banta inför Venezuela, vill inte vara ett fetto längre. Måste kila!
Barbour Ladies Shaped Liddesdale Quilted Jacket - Navy LQU0063NY91 (L3318NY)
Den här jackan ska jag köpa när den nu kommer in i min storlek!! :D

Kossans historia

Min kompis hade länkat det här klippet och jag tycker det är så himla roligt! En kille har skickat in en uppsats om en ko. Han skriver: "Längst fram på huvudet sitter horna, dom är gjorda av horn och är bara till prydnad"
Ni kanske redan har sett det eller tycker det är tråkigt, men jag tycker det var skitroligt!

mys i regnet

Hej!
Jag sitter inne i regnet och betsällde precis hem en Marc Jacobs plånbok, men fattar ingenting det här när man ska betala med PayPal, är lite scared över att jag ska sätta in pengar till någons konto och sen blir lurad utan att få något. Jag köpte en mjukisdress iallafall, tog mig flera timmar att hitta någon..
 
Jäklar vad jag har börjat posa framför webcamen, mindre bra.

stan

Tje. Åker in till stan nu och kirrar en mjukisdress, en marinblå tror jag. Skulle egentligen solat för första gången i mitt liv, men mina lagkompisar pluggar istället. trist. Jag tror jag åker in själv, ska kolla på en jacka också.

segt

Godnatt, nu går jag och sover. Jag är så jävla trött. Har varit i stallet efter jag sluta skolan vid fyra och jag tog hand om min häst plus min kompis häst så det tog dubbelt så lång tid. Var inte hemma förrän strax innan tio. Sen åt jag middag och la mig i soffan med massa chips och kolla på en film, "hämnden." Nu  ska jag sova, jag har varit död hela veckan, slitit som fan med hästar i flera timmar varje dag, jobbat och pluggat skallen av mig. Försov mig imorse och vakna 11, var trött då också men var tvungen att pallra mig upp. Hemmamys var lite skönt, men imorgon gör jag nått spåårat roligt istället!!
Jeeevligt gammal bild på mig och Kläir, härligt med sommar. Om två veckor är jag iallafall i Venezuela, åååh.


Inventering på willys

Fyyyfan vad tråkigt det var!! Eller jag skratta iochförsig hela tiden åt olika svampsåserna namn på finska och när Fanny fick räkna lådor med spagetti som bara ramla ner på golvet! Det var så tråkigt att det nästan blev lite skoj. Alla varor i butiken skulle räknas! Fyy. Det värsta var att man skulle slänga allt som var trasigt och när jag rensa glassfacket så hitta jag en som var lite trasig, men när jag fråga om jag fick äta den sa personalen nej och sa at ingen får göra det, utan de måste slängas. Jääävla sosse-willys!!!
Från klockan 19-23.30 Najjs. 

RSS 2.0